Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemniczaaaaaaaaaaaaaaaa

NADŻERKA POMOCY!!!

Polecane posty

Gość tajemniczaaaaaaaaaaaaaaaa

mam 23lata-własnie wróilam od lekarza okazało sie ze mam nadzerke-niestety nic o niej nie wiem-moze ktso mnie oswieci!wchodziłąm w wyszukiwarke, ale to za mało..........piewrszy raz stykam sie z jakakolwiek choroba!zastanawiam sie czym ona moze byc spowodowana, czy jest zarazliwa-czy moge partnera w jakis sposob zarazic!wiem ze to damska choroba, ale..........uwielbiam seks i nie chciałabym rezygnowac z niego!lekazr przepisał mi ampułki musze je specjalnie zamówic w aptece-zobaczymy!boje sie cora bardziej

Gość tajemniczaaaaaaaaa
szukałam, czytałam ale nadal nie mam konkretnej odpowiedzi na swój temat!a jesli chodzi o lekarza- pytałam-ale powiedział mi dosyc naukowo, ze nie zrozumialam-powiedziała ze i tak nic mi to nie mowi!;)

Gość tajemniczaaaaaaaaa
szukałam, czytałam ale nadal nie mam konkretnej odpowiedzi na swój temat!a jesli chodzi o lekarza- pytałam-ale powiedział mi dosyc naukowo, ze nie zrozumialam-powiedziała ze i tak nic mi to nie mowi!;)

ja byłam u lekarza we wtorek i powiedział mi ze mam nadżerkę.przepisał mi globulki i na nastepnej wzizycie mam mieć robioną cytologię(18 pażdziernika) zmartwiła mnie ta wiadomosc.teraz jestem anty nastawiona do współżycia....:-( ja biore globulki \"albothyl\" dajcie znac jak wyleczyłyście nadżerkę. pozdrawiam

Gość tez najpierw bralam te
globulki ;zrobiono mi cytologie- II grupa a potem wymrazanie (miałam nadzerke około 1.5 cm o ile pamietam) szybko i bezbolesnie- potem troche trzeba sie powstrzymac od stosunków.. po 1,5 m-ca mialam badania kontrolne i bylo wszystko super i ani sladu nadzerki