Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolinka22

Najpiękniejszy tekst jaki usłyszałyście od swojego faceta

Polecane posty

Gość lolinka22

czasami faceci mówią nam takie piękne teksty ...

Tekst usłyszeć to jedno, ale przyjąć je z miłym gestem to obca recz u kobiety... Szkoda, ze mało która to potrafi... bo przecież nie ma cala na ciele kobiety, które nie byłoby rajem dla mężczyzny... a usmiech jej niczym pejzaz wszystkich cudów świata.. a mimo to niesmak pokazuje czujac całkiem przecież co innego. :(

Gość kocham kocham kocham
to jest tekst !

Jestes dla mnie wszystkim.Kocham Cię i będe o Ciebie walczył.Zawsze będę Cię kochał skarbie. Gdy to usłyszałam z jego ust popłakałam się.On też.

Gość jesteś taką dziewczyną
jaką zawsze chciałem mieć, odpowiadasz mi pod każdym względem

Czy mówi mi, że jestem spelnieniem jego fantazji, jego boginią i wszystkim co dla niego najważniejsze na świecie, czy też mówi mi : \"mój stvorku\" czy\"durniu\" ,kocham go nie tyle za słowa co za ton, gdy je wypowiada. Najpiekniejszym wyznaniem miłości jest jego patrzenie się na mnie gdy myśli, ze tego nie widzę :)

\"Nigdy Ciię nie opuszczę,będę Cię tulił, strzegł,będę zawsze za Tobą i z Tobą- jak tylko będę mógł, nie dam Cię skrzywdzić nikomu i Cię nigdy nie odtrącę bo bardzo Cię kocham\" :)

Gość kooo
"jestem twoim aniolkiem ktory zawsze bedzie ochranial cie swoimi opiekunczymi skrzydelkami"... taki jest ten moj cudowny wrazlwiec :D :D:D:D

\"Czy zostaniesz moją żoną i pozwolisz się kochać do końca życia?\". Niby tylko słowa a jak wzruszą:)! Pozdrawiam

Gość podczas
gry wstępnej: uwielbiam Cię, chciałbym mieć z Tobą dzidziusia...Urodzisz moje dziecko? :)

Gość cytuję
"...urodzisz moje dziecko?" - chyba najpiekniejszy jaki tu przeczytałam :)

rzeczywiście piękny tekst... \"urodzisz mi dzidziusia?\" mmmrmrmrrrrr.... ciekawe czy Miś mi kiedyś coś takiego powie :) Na razie specjalizuje się w tekstach śmiesznych ;)

\"jesteś idealna: piekna, mądra, dobra, wrażliwa, łagodna .... jesteś moim skarbem.... \"

Jak tak sobie poczytałam to aż zazdrośc lekką poczułam...fajne teksty te Wasze facety potrafią wymyślić

Gość Duzo pieknych
tekstow slysze pod swoim adresem np jestes moim sensem zycia-jestes moim sloneczkiem , promykiem ktory budzi mnie co rano -jestes moim najwiekszym skarbem kochanie . Pieknie prawda? Kocham mojego meza szalenie tak samo szalenie jk przed 24 laty

Gość podczas zaręczyn
"dziekuję za te 3 wspaniałe wspólne lata i proszę o kolejne... czy chcesz dzielić ze mną swoje życie?"

Gość oooooo
"Kocham Cię całym sobą"

Gość nawet nie wiesz
jak dlugo musialem czekac na taka dziewczyne jak ty. kocham cie:) teraz, gdy mam ciebie, mam po co zyc:)

jestes moim skarbem moja myszko nigdy nie dam cie skrzywdzic chce byc z Toba na zawsze do końca zycie faceci mówia duzo fajnych słów gorzej z ich dotrzymaniem

Gość awangarda
pamietam jak rok temu spotkalam kobiete mojego bylego faceta na ulicy a potem przy rozmowie z nim mowie"widzialam twoja ukochana......."a on " taaa chyba w lustrze"

dla mnie najpieknieszym tekstem to moje imię wypowiadane w szczególnych okolicznościach i w szczególny sposób :)

\" Mam jedno życie, ktore chce poswiecic Tobie\" a tak w poza takimi slowami uwielbiam jak mowi do mnie ze jestem jego Ksiezniczka i bedzie sie mna opiekowal do konca zycia.

kiedys mu powiedzialam ze glupole maja szczescie a on powiedzial ze jest najwiekszym glupolem na swiecie bo ma mnie :) aach...

Gość Mój przyjaciel
powiedział: "...jestes dla mnie ideałem kobiety" Bardzo mnie to rozczuliło, bo powiedział to z takim smutkiem.... bo wiedział, że nigdy nie bedziemy razem, bo ja kocham kogos innego. Poczułam się taka wyjątkowa....i taka winna....

Gość Była z wyboru
"Jestes moja Iskierka zycia" "Dzieki Tobie czuje ze zyje i chce zyc dalej" "Czasami mysle, ze jestesmy sobie przeznaczeni" Okazalo sie ze ma zone......... Nie wierzcie w te klamstwa... Im piekniej gadaja, tym bardziej to podejrzane...

Gość ........................

\"dzień bez ciebie, to dzień stracony, bez ciebie jakby słońce rano nie wstało\" Taki tekst usłyszałam po powocie z urlopu w pracy od kolegi, oboje mamy małzonków, ja mam lat prawie 10 więcej od niego, a podśpiewywałam pod nosem cały dzień, nic nie zobowiązujące, a jakże miłe słowa