Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolinka22

Najpiękniejszy tekst jaki usłyszałyście od swojego faceta

Polecane posty

Gość 1111111111111
beznadziejna

Gość martyna salska
"dobrze ciagniesz, nie mowiac juz ze polykasz bezblednie"

Gość Dreamcatcher
Widzę w tobie anioła, który, jak sądzę, mnie zbawi

Gość Dreamcatcher
Albo: 10 minut z tobą jest lepsze niz godzina bez ciebie

Gość odnawiam temat
Mój mężczyzna wysiada z samochodu, mówię do niego "Tylko weź wszystko" na co on "No jak to, serce zostawiam"

Gość pisztaUP

Gość po prostu Aśka
Najpiękniejsze teksty, które usłyszałam od mojego Mężczyzny: :)) "Moja śliczna Asiu, zaczarowałaś mnie i nie potrafię bez Ciebie żyć." "Twoje oczka są tak cudne, że mam ochotę w nich utonąć." "Dla Ciebie umarłbym z miłości..." "Każda chwila z Tobą to dar..." "Będziesz cudowną matką" I też usłyszałam od mojego Skarbeńka słowa, o których ktoś pisał wcześniej: "Chciałbym mieć z Tobą dzidziusia"

Gość no właśnie bo
tak prosto was kupić takimi tekstami :) wszystkie, co do sztuki :D

Gość kocham Cie Marcinku
Byliśmy na slubie mojego kuzyna, gdy oni składali przysięgę on w tym czasie mowił ja mi... Myslalam ze sie porycze. Czesto mi mowi ze chce miec ze mna dzidziusia i zeby był taki jak mamusia, oprocz tego prosi zebym tabletki odstawiła:) i wiele wiele innych rzeczy mi mowi

Gość po prostu Aśka
kocham Cie Marcinku, nie dziwię się, że miałaś ochotę się poryczeć :) Po takim tekście też bym bym miała... :)) Pozdrawiam :)

Gość ja pomocna dlon
jestem najszczesliwszym mezczyzna na ziemi-bo mam Ciebie jestesmy 10 lat po slubie

Gość kii
a moj mi powiedzial: tyle czasu o Tobie marzylem. chwilami myslalem ze to niemozliwe zeby byc z Toba... i tekst ktorego nie zapomne: non posso perderti, non posso... wyszeptany w moje usta. (nie moge cie stracic) i za kazdym razem jakna mnie patrzy i mi mowi: piekna!! albo: jaka Ty jestes piekna.. z takim rozmarzeniem.

Gość ja pomocna dlon
Wlosi potrafia :) piu bella non ce

Gość wlosi potrafia
zaliczac wszystko co sie rusza:)

moj gangster kiedys siedzial w milczeniu, zamyslony i nagle powiedzial "czym ja sobie zasluzylem, ze mnie bozia obdarowala taka kamilcią" :)

Gość ona20lat
~~przy tobie czuje sie jak w jakims narkotycznym stanie....

Gość atlantida82
Hmm, naj piękniejszy tekst? uuu będzie trudno, mój ukochany jest małomówny:) ale gdy okazało się że jestem chora i prawdopodobnie nigdy nie urodzę dziecka, był przy mnie. cały czas, choć ja chciałam odejść... Zawsze pragną dziecka- wiedziałam o tym bo często o tym rozmawialiśmy... a tu... po długiej, męczącej chorobie, kiedy cały czas albo płakałam, alb o darłam sie na niego... on poprosił mnie o rękę...!!!!!!!!! pare miesięcy po ślubie choroba znów uderzyła. Sterydy. Utyłam 20 kilo. wysypka, fatalna kondycja fizyczna i psychiczna. był przy mnie- zawsze jest. Wspierał, pielęgnował... nie mogliśmy się kochać, było mu na pewno ciężko, ale jak płakałam, że wźiął sonie wybrakowana kobiete za żone, "nakrzyczał" na mnie, że bzdury opowiadam. "życzliwi" mówili- na pewno Cię zdradzi, kto by tyle wytrzymał- i na pohybel prostakom!!! był i jest mi wierny!!! Rok temu zdarzył się cud- zaszłam w ciążę i urodziłam ZDROWEGO synka- mam wrażenie że tylko my wiemy co to prawdziwe szczęści ei jedność w małżeństwie:) Najpiękniejszy tekst? KOCHAM CIę- powiedziął prawdę. to nie tylko słowa to przede wszystkim CZYNY

Gość trgege
słowa, słowa, słowa

Gość Chanel-mademoiselle
Wiele ze słów,które tu przeczytałam słyszałam z ust mojego męża.Jednak to nie one są dla mnie świadectwem jego miłości-są tylko małym dodatkiem.Jego miłość widzę w Jego czynach,stosunku do mnie.Wtedy,gdy o czymś myślimy i zaczynamy wypowiadać te myśli na głos-mówimy o tym samym.Gdy pragniemy swojej bliskości,dotyku,przytulenia i wtedy ta nasza druga połowa jakby czytając w naszych myślach to robi.I wiele,wiele innych sytuacji,zachowań kiedy "spotykamy się w pół drogi".Jesteśmy jak dwie połówki jednego jabłka.Jedno nie potrafi żyć bez drugiego!Nigdy nie wierzyłam,że spotka mnie taka MIŁOŚĆ.Jesteśmy razem 12lat.

Gość TitoX
Chanel-mademoiselle : Dobrze gadasz.

Gość 123123123456
leżymy na łóżku, oglądamy tv, mój men jest zmęczony, zasypia wtulony we mnie, nagle budzi się i szeptem, słodko mówi: - Mała... + Co? - kocham Cię... Po czym znów zasypia, a mnie autentycznie zatkało :-)

Gość wzruszyłam się
"z gęby ci wali cebula"

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość marzenakaaa18
tego smsa dostalam dzis o 3.43 rano od mojego skarba:) cala noc dzis nie spalem. Co kobieta potrafi zrobic z facetem... teraz mozesz mnie sobie owinac wokol palca. Możesz zrobic ze mną co bedziesz chciala:* "

Gość frdtxjfh nv
on: całe życie tylko gadasz i gadasz... ja: nie znasz mnie cale życie... on: znam. bo moje życie zaczęło się dopiero, kiedy Ciebie poznałem...

Gość 234598
"kupiłem ci piwo":)