Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczkaa

prezerwatywa+globulka

Polecane posty

Gość aneczkaa

zastanawiam sie nad srodkiem antykoncepcji, pigulki opadaja , zastanawiam sie nad polaczeniem prezerwatywy i globulek co o tym sadzicie?? czy ktis stosuje taka kombinacje??

Gość spkasineka
po co sie tak meczyc z prezerwatywa i globulkami?? Pomysl a tabletkach,to o wiele lepsze. odnosnie Twojego pytania takie kombinacje istnieja, ja nie jestem razcej za ty ale ktos tu pewnie sie znajdzie....

Gość aneczkaa
ze wzgledow zdrowotnych pigulki odpadaja , natomiast wpadka bylaby jak najbardziej niewskazana dlatego mysle nad jakims w miare pewnym rozwiazaniem-wiem szklanka zimnej wody jest najlepsza ale czlowiek jest tylko czlowiekiem...

Ja sama nigdy nie uzywalam globulek...ale moja kolezanka tak...i twierdzila, ze to cholerstwo sie tak pieni...ze caly czas myslala tylko o tym pienieniu...i zero przyjemnosci;)...Czemu tabletki odpadaja?...A moze zastrzyki?...Raz na 3 miesiace...i sprawa z glowy...Sa tez plasterki...Najlepiej isc do ginekologa...i spokojnie z nim ta sprawe omowic...:) Powodzenia...

w ogole jest duzo tematow tego typu juz na forum:) sprawdz sobie, poczytaj:) tez taki topik zalozylam nazywa sie chyba GLOBULKI- DOBRE CZY NIE... w koncu sie zdecydowalam i jest ok:) pozdro;)

mi sie tak mocno nie pieni chyba ze przy porzadnym ubijaniu, ale i tak nie jest strasznie;) wystarczy wytrzec:P

mi sie tak mocno nie pieni chyba ze przy porzadnym ubijaniu, ale i tak nie jest strasznie;) wystarczy wytrzec:P

Gość aneczkaa
rozmawialam z ginekologiem , mam zaburzenia hormonalne , moge stosowac wszystkie inne metody oprocz pigulek , a jako ze zadnej pojedynczo nie ufam zastanawiam sie nad jakims sensownym polaczeniem , ale zastanawiam sie jaka jest skurecznosc

Gość dobra rada....
wejdz na strone www.durex.pl tam w pytaniach do ginekologa powielilo sie takie jak Twoje pytanie i to chyba nie raz.

Gość aneczkaa
znaczy mnie przede wszystkim chodzi o to jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze przy takim polaczeniu

Gość paoless
jesli jeszcze jestes, Aneczka,to odezwij sie prosze do mnie,mam wazne pytanie w zwiazku z zakazem stosowania pigulek.prosze.