Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaa__14

z jakiej strony sciagnac the sims2

Polecane posty

Gość calineczka_92
karisia ty nie podajesz linka do the sims 2 tylko do the sims 1 czytaj temat forum! pozatym jest po angielsku

Gość DzIwonKA
ja właśnie ściągam The Sims 2 Już ci wszystko mówię. Ściągnij sobie program Bittorrent Experimental (wpisz w google i ściągnij z pierwszej lepszej strony jaka się wyświetli, oczywiście jest to darmowe), zainstaluj go i wejdź na stronęwww.suprnova.org (bądź cierpliwa bo dość wolno działa). Kliknij na search i wpisz tam Sims 2. Jak ci się wyświetlą wyniki to kliknij lewym na gre i zapisz na kompie. Potem kliknij 2 razy lewym na pliczek zapisany na komputrze. Pokaże ci się okienko, w którym masz zaznaczyć gdzie dokładnie chcesz ściągać tą grę. I zacznie się ściągać. W każdej chwili możesz przerwać ściąganie a potem je kontynuować. Nie musisz tez czekać w kolejkach jak to bywa przy niektórych programach do ściągania. Bittorrenta używa wielu moich znajomych i darowali sobie już inne programy bo ten jest The Best

Gość calineczka_92
ja wam powiem jak ściągnąć simy 2 po polsku! 1.Ściągnąć program Ares z neta 2.Wpisać w wyszukiwarke The Sims 2 zaznaczyć w kryteriach wyszukiwania "inne" 3.Wybrać plik o nazwie w stylu "the sims 2 + wszystkie dodatki " nie jest to dokładnie taka nazwa ale bardzo podobna i jest taka bardzo dłuuuuga i jest to torrent! i zapiszcie ten torrent na pulpicie 4.Ściągnąć program BitComet z neta 5.Kliknąć na torrent na pulpicie i w programie bitcomet zaznaczyć opcje start 6.W ustawieniach bitcometa odznaczyć opcje ściągania wszystkich plików i zaznaczyć tylko te które chcecie ściągnąć czyli np. wtedy kiedy nie chcecie ściągać dodatków które zajmują ponad 4 GB pamięci! jak macie jakieś pytania to piszcie! gg 9144910

Gość calineczka_92
ja wam powiem jak ściągnąć simy 2 po polsku! 1.Ściągnąć program Ares z neta 2.Wpisać w wyszukiwarke The Sims 2 zaznaczyć w kryteriach wyszukiwania "inne" 3.Wybrać plik o nazwie w stylu "the sims 2 + wszystkie dodatki " nie jest to dokładnie taka nazwa ale bardzo podobna i jest taka bardzo dłuuuuga i jest to torrent! i zapiszcie ten torrent na pulpicie 4.Ściągnąć program BitComet z neta 5.Kliknąć na torrent na pulpicie i w programie bitcomet zaznaczyć opcje start 6.W ustawieniach bitcometa odznaczyć opcje ściągania wszystkich plików i zaznaczyć tylko te które chcecie ściągnąć czyli np. wtedy kiedy nie chcecie ściągać dodatków które zajmują ponad 4 GB pamięci! jak macie jakieś pytania to piszcie! gg 9144910

Gość calineczka_92

Gość torrenty and ares
a jak pobrałam u torrent{czy jakos tak}to jest ikonka strz w dół czerwona co to ma znaczyc?

Gość Monikaaaaaaaaaa
Mam the sims 2 ściągane , ktos tam pisal że nie oplaca sie sciagac z internetu bo itak nie mozna budowac domow ... Mi wszystko chodzi :P Ktoś chce wiedziec skad sciaglam to pisac na gg ( 9855542 ) :PP Pozdrawiam ;*

Gość heniuuu
kurde, nie lepiej kupic gre? czy to az taki wydatek? na ebay poszukaj, bedzie na pewno taniej...

Gość heniuuu
kurde, nie lepiej kupic gre? czy to az taki wydatek? na ebay poszukaj, bedzie na pewno taniej...

Gość Olena_132
Jak chcecie wiedzieć skąd ściągnąć simsy z neta i dodatki pisać na moje gg: 2951181

Gość Olena_132
Jak chcecie wiedzieć skąd ściągnąć simsy z neta i dodatki pisać na moje gg: 2951181

Gość kara.blue
polecam pobieralnia.org właśnie sobie ściągam

Gość sda
jeju toz to takie proste, najlepiej wpisac w googlach the sims 2 na rapidshare problem rozwiazany sciaga sie linki, jeden link przy wolniejszym kompie sciaga sie 25 min. a dodatki do simsow maja moze 8-10 partow. tak w 1 dzien mozna cala gre sciagnac. potem tylko sie wypakowywuje i git

Gość KArolaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dzieks za BearShare to dziala!!!

Gość Olena_132
Naprawdę żal mi tego użytkownika XxPauluxX

Gość The Sims
Hej właśnie kupiłam se laptopa z tym nowym programem Windows Vista i słszałam od niektórych że na ten Vista The Sims nie wejdą Czy to prawda ? Bo chce se kupić Simsy i nie wiem co robić

Gość avrilka
ZANIM SCIAGNIESZ SIMSY PRZECZYTAJ TO!!! 1.bedą dzialaly w viscie 2.przez bittorrenta sprawdzalam - (do dupy) 3.na oficjalnej stronie sims 2 i na pobieralnia.org są tylko AKTUALIZACJE a nie pelne wersje gier 4.próbowalam ściagac i teraz moj komp wolno chodzi i sie zacina (seryjnie) 5.zanim sciagniesz zrob jakies skanowanie systemu, sciagnij najlepszego antywirusa i dopiero nastepnego dnia kombinejszyn 6.najpierw zapoznaj sie nieco z kompem szczególnie z vista (bo jest trudniejsza) 7.zrob to w jakis dluugi weekend a nie w tygodniu bo rodzice beda mowili ze za dlugo siedzisz przy kompie i zalapiesz jakas jedynkę xdd 8.zanim dorwiesz sie do kompa sprawdz czy masz duzo ilosc plyt cd i dvd (przydadza sie) 9.najpierw sprawdz na allegro lub ebay'u jakie sa ceny i czy bardziej sie nie opyla kupic 10.zblizaja sie swieta i chyba warto poprosic mikolaja o simsy

Gość acha
ściągacie z pierwszej lepszej strony program e mule w "wyszukaj" wpisujecie the sims 2 i w liście wyników szukacie "[Pc Game DVD] The Sims 2 - Multilanguage [Ita - Eng - Fra - De - Esp - And Others Languages] - DVD Version 100% Work Granted" ostrzegam może sie nawet 3 dni ściągac ale warto bo działa.Jak sie ściągnie to jest to w formacie win rar. rozpakowujecie pierwsze lepsze archiwum.Tam powinien byc plik sims 2.iso czy jakoś tam. odpalacie ale musicie miec pustą płytkę DVD i nero. jak zainstalujecie to na tej płycie jest folder crack.Wchodzicie i musicie znależc program "daemon tools".Przy jego pomocy tworzymy napęd wirtualny. szczegóły są w pliku readme ale niestety po angielsku.Ja tak ściągnęłam i mam simsy i działają jak należy

Gość justix
ja mam program bear share i nie wiem jak to ściągnąć.prosze o odpowiedz

Gość avrilka
Dobra na tę chwile bear share jest nielegalny. Emule raczej tak. Pewnie sie zastanawiacie skad policja wie ze to wlasnie TY sciagasz bear share. Zatem jak sciagasz maja nr IP twojego kompa.Bear share zniknal juz na zawsze z mojego kompa i wszystkie pliki ktore przez niego sciagalam.mysle ze emule sa lepsze od bear share.

Gość 00szogun00
Witam xD duzo przeczytałam na tym forum i teraz juz wiem jak sciągnąc simsy2 więc sie podziele moimi informacjami : 1. Sciągnijcie sobie program Ares obojętnie z jakiej strony 2. Gdy już sciągniecie to w wyszukiwarce wpiszcie The_Sims_2.1 przy wyborze jaki to ma byc rodzaj pliku zaznaczcie programy 3. Gdy wyskoczą wam różne pliki to odnajcie plik : pod tytułem :The Sims2 z firmy F : Maxis język : polski data dodania to: 06/26/2006 rozmiar: 255 179 KB jest zapisane nazwa pliku : the sims 2(2).exe Jak narazie jeszcze nie wiem czy to naprawde będzie działac bo dopiero ściągam ale dam znak jak sie ściągnie Mam nadzieje że chociaż troszkę pomogłam xD jakby co to piszcie na forum to wam bardziej to wyjasnie pozdrawiam xD

Gość 19sakura94
Dla tych, którzy nie wiedzą co zrobić gdy ściągną simsy: Najlepiej pobrać daemon tools (http://www.programs.pl/program,274.html) albo alcochola. Ja znam się bardziej na daemonie więc na nim wytłumaczę. To wcale nie jest takie trudne. Instalujemy, odpalamy go(pojawi się w pasku zadań), klikamy prawym klawiszem na wirtualny CD/DVD-ROM. Następnie szukamy folderu(tam odpali się samo) gdzie mamy simsy lub inne gry. Musimy mieć odpowiednie nazwane pliki aby nam znalazł grę. To właściwie wszystko co potrzeba zrobić. Potem chyba musimy poszukać cd-key\'a i crack\'a. To można pobierać na emule, albo po prostu wpisać w google \"crack do sims 2\" lub innych gier/dodatków. Zalecam jeszcze posprawdzać czy gra nie \"wniosła\" jakiegoś wirusa, nawet przed instalowaniem. Simsy można ściągnąć z bear share, którego można pobrać-> http://www.programs.pl/szukaj.html Albo z torrentów, polecam www.torrenty.org Aby ściągać torrenty musicie mieć zainstalowany program do pobierania ich, które znajdują się na stronie, którą podałam(po lewej stronie na samym dole) Aby ściągać z bear share klikamy na szukanie. Musimy trochę poczekać zanim cokolwiek wyszuka(jest tam postęp, który ma dojść do 100.00%). Oto i cała filozofia. Mam nadzieję, że trochę pomogłam i zrozumiecie to, co dla mnie akurat jest banałem. A poza tym uważam że nie opłaca się kupować simsów bo mi się zepsuły po 2 instalacjach i poszły do kosza;// Jedynie dodatki zostały.

Gość 19sakura94
Dla tych, którzy nie wiedzą co zrobić gdy ściągną simsy: Najlepiej pobrać daemon tools (http://www.programs.pl/program,274.html) albo alcochola. Ja znam się bardziej na daemonie więc na nim wytłumaczę. To wcale nie jest takie trudne. Instalujemy, odpalamy go(pojawi się w pasku zadań), klikamy prawym klawiszem na wirtualny CD/DVD-ROM. Następnie szukamy folderu(tam odpali się samo) gdzie mamy simsy lub inne gry. Musimy mieć odpowiednie nazwane pliki aby nam znalazł grę. To właściwie wszystko co potrzeba zrobić. Potem chyba musimy poszukać cd-key\'a i crack\'a. To można pobierać na emule, albo po prostu wpisać w google \"crack do sims 2\" lub innych gier/dodatków. Zalecam jeszcze posprawdzać czy gra nie \"wniosła\" jakiegoś wirusa, nawet przed instalowaniem. Simsy można ściągnąć z bear share, którego można pobrać-> http://www.programs.pl/szukaj.html Albo z torrentów, polecam www.torrenty.org Aby ściągać torrenty musicie mieć zainstalowany program do pobierania ich, które znajdują się na stronie, którą podałam(po lewej stronie na samym dole) Aby ściągać z bear share klikamy na szukanie. Musimy trochę poczekać zanim cokolwiek wyszuka(jest tam postęp, który ma dojść do 100.00%). Oto i cała filozofia. Mam nadzieję, że trochę pomogłam i zrozumiecie to, co dla mnie akurat jest banałem. A poza tym uważam że nie opłaca się kupować simsów bo mi się zepsuły po 2 instalacjach i poszły do kosza;// Jedynie dodatki zostały.

Gość Simsman
?Czemu nie przegracie od kogoś innego.Jest dużo osób które mają the sims 2.A zanim napiszecie posta to poproście dorosłych o sprawdzenie, macie tyle błędów ;)

Gość Chamster.
Suchajcie. Ja też mam taki błąd że jak ściągam na tym BT i ściągam ściągam... A TU CZERWONYMI LITERKAMI MI PISZE: Share rating: 0.000 :-{ I co to jest ??!! P.S: Szukam tych simsów po tysiącach stron !!! NIE MA . Kurde .. aż zaraz przeklnę.

Gość Paula prosze przeczytajcie
MAM PYTANIE DO PEWNEJ DZIEWCZYNY O PSEUDONIMIE JUSTYNA!!!!!!!!!!! PISAŁA ONA ŻE ABY ŚCIĄGNĄC THE SIMS 2 NALEŻY NAJPIERW ŚCIĄGNĄĆ PROGRAM BIT TORRENT EXPERIMENTAL! ŚCIĄGNĘŁAM GO ALE NIE WIEM JAK GO ZAPISAĆ BARDZO PROSZE O TO ABY ""JUSTYNA"" ODPISAŁA NA MOJE PYTANIE ! TO NAPRAWDE WAŻNE !