Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaa__14

z jakiej strony sciagnac the sims2

Polecane posty

Gość jenny81
czesc ja sciagam wlasnie przez program avast. czy ktos juz sciagał z tego programu? bylabym wdzieczna za wskazowki jak pozniej gre zainstalowac, dzieki

Gość jenny81
czesc ja sciagam wlasnie przez program avast. czy ktos juz sciagał z tego programu? bylabym wdzieczna za wskazowki jak pozniej gre zainstalowac, dzieki

MARTYNUCHA D . wg. mnie najlepiej ściągnać sobie program Bear Share 5.2.5 z pierwszej lepszej strony. Wyszukać najpierw: (PC GAME ITA) The sims 2 CD1.iso potem, (PC GAME ITA) The sims 2 CD2.iso , potem (PC GAME ITA) The sims 2 CD3.iso pozniej (PC GAME ITA) The sims 2 CD4.iso. Zacząć to wszystko ściągać. powinno ściągać się ok. doby , ale to zależy od prędkości internetu... mimo to ,że ściąga się długo myśle ,że warto. później ściągnij sobie program DEAMON TOOLS. Jak to zrobić w tym programie spójrz na poprzedniej stronie , ktoś to opisał ja właśnie będe tak robić. taki sposob chyba najlepsiejszy :p

MARTYNUCHA D . wg. mnie najlepiej ściągnać sobie program Bear Share 5.2.5 z pierwszej lepszej strony. Wyszukać najpierw: (PC GAME ITA) The sims 2 CD1.iso potem, (PC GAME ITA) The sims 2 CD2.iso , potem (PC GAME ITA) The sims 2 CD3.iso pozniej (PC GAME ITA) The sims 2 CD4.iso. Zacząć to wszystko ściągać. powinno ściągać się ok. doby , ale to zależy od prędkości internetu... mimo to ,że ściąga się długo myśle ,że warto. później ściągnij sobie program DEAMON TOOLS. Jak to zrobić w tym programie spójrz na poprzedniej stronie , ktoś to opisał ja właśnie będe tak robić. taki sposob chyba najlepsiejszy :p

Gość Dama Kier...
a ja bym polecila tak: znalezc na www.peb.pl odpowiednie linki i potem pociagnac z rapida. dla mnie to niezawodny sposob. Jesli nie macie konta na rapidzie dajecie free user. sciagacie pliki spakowaane w archiwum win rara. (jest ich troche) przy koncie free po kazdym sciaganiu trzeba odczegac 15 minut do nastepnego. Na szczescie neostrada jest popularna i kazdy chyba wie, ze IP w niej jest zmienne:) zatem razlaczamy i laczymy neta aby moc ciagnac pliki bez czekania:)

Gość jenny81
dosc skomplikowana ta osatnia wypowiedz. no coz cała noc czekalam i do tej pory sciaga mi pierwsza płyte (30%) - dramat!!! poniewaz mam czwarta zepsuta to poszlam za ciosem i zainstalowalam BEARSHARE gdzie znalazlam sam dysk 4. ale i tu pokazuje kilkanascie godz zanim wszystko zgram na komp. juz mnie to frustruje ze tyle to trwa!!!

Gość jenny81
słuchajcie zgrała mi sie 4 płyta!!! zainstalowalam 3 oryginalne a pozniej prze program deamont 4. i wszystko wydawało sie ze jest na dobrej drodze. gra sie odpalilo i nagle wyskoczył komunikat : działanie programu zostało zakłocone, aplkacja zostanie zamknieta. Czy ktos tak miał? o co chodzi???

Gość aGuuu x3.
Czasami zastanawiam się czy wy oby jesteście normalni? . Chcecie simsy idzźcie do sklepu i nie będziecie musieli 300 razy pisać czemu raz wyskakuje mi błąd taki , a raz taki. Nie macie kasy? Trudno! Ściągacie aresa (na swoją szkode) . wpsiujecie w wyszukaj THE SIMS 2. szukacie tylko tam gdzie pisze MAXIS . ściagacie i sie cieszycie sims 2 .

Gość aGuuu x3. Kocham Cię Claudii.
Czasami zastanawiam się czy wy oby jesteście normalni? . Chcecie simsy idzźcie do sklepu i nie będziecie musieli 300 razy pisać czemu raz wyskakuje mi błąd taki , a raz taki. Nie macie kasy? Trudno! Ściągacie aresa (na swoją szkode) . wpsiujecie w wyszukaj THE SIMS 2. szukacie tylko tam gdzie pisze MAXIS . ściagacie i sie cieszycie sims 2 .

Gość aGuuu x3.

Gość aGuuu x3.

Gość aGuuu x3.

Gość jenny81
a ja sie czasami zastanawiam po co takie osoby wypowiadaja sie w temacie??? Nie pomagasz na tresc w temacie to siooo! Bo tylko miejsce na stronie zabierasz!

Gość jak zwał tak zwał
Dobijacie mnie ludzie :D Ok, można kupić simsy w sklepie aczkolwiek może wystąpić nieoczekiwany błąd nawet przy oryginalnych simsach co powoduje... stracenie ok 100zł (jeśli kupujesz w sklepie) na gre, której i tak miał nie będziesz. Wypowiadałem się na tym forum wiele razy, tłumaczyłem najprościej jak umiałem i co ? Nadal czytam "jak ściągnąc simsy !?" a mnie krew zalewa... PS. Jeśli pojawia się jakiś błąd przy instalacji, przy którym jest do wyboru zignorowanie tego błędu, bądź przerwanie instalacji, najprawdopodobniej będą chodzić wam tylko oryginalne simsy, z oryginalnej płyty. Bądź co bądź już nie raz tłumaczyłem jak ściągnąć simsy, więcej razy tłumaczył nie będę... Skoro moje słowa to jak grochem o ściane to ku*** nie narzekajcie, że wam nikt nie wytłumaczył !!!! Elo !

Gość jak zwał tak zwał
Dobijacie mnie ludzie :D Ok, można kupić simsy w sklepie aczkolwiek może wystąpić nieoczekiwany błąd nawet przy oryginalnych simsach co powoduje... stracenie ok 100zł (jeśli kupujesz w sklepie) na gre, której i tak miał nie będziesz. Wypowiadałem się na tym forum wiele razy, tłumaczyłem najprościej jak umiałem i co ? Nadal czytam "jak ściągnąc simsy !?" a mnie krew zalewa... PS. Jeśli pojawia się jakiś błąd przy instalacji, przy którym jest do wyboru zignorowanie tego błędu, bądź przerwanie instalacji, najprawdopodobniej będą chodzić wam tylko oryginalne simsy, z oryginalnej płyty. Bądź co bądź już nie raz tłumaczyłem jak ściągnąć simsy, więcej razy tłumaczył nie będę... Skoro moje słowa to jak grochem o ściane to ku*** nie narzekajcie, że wam nikt nie wytłumaczył !!!! Elo !

Gość jak zwał tak zwał

Gość szczerze to
delikatnie mowiac to malo bystre jestesci...to po pierwsze. po drugie simsy ikea to tylko dodatek do simsow2!!! po trzecie co to klucz nie tlumacze bo to juz debilizm. a po czwarte to lepiej zostawcie ta gre bo sobie jeszcze krzywde zrobicie

Gość szczerze to

Gość szczerze to
nie wierze. po pierwsze simsy ikea to tylko dodatek do simsow 2 wiec nie bedzie chodzil sam z siebie. po drugie pytanie co to klucz to juz szczyt debilizmu. po trzecie zostawcie ta gre bo sobie krzywde zrobice

Gość szczerze to
nie wierze. po pierwsze simsy ikea to tylko dodatek do simsow 2 wiec nie bedzie chodzil sam z siebie. po drugie pytanie co to klucz to juz szczyt debilizmu. po trzecie zostawcie ta gre bo sobie krzywde zrobice

Gość szczerze to
czy mam to jeszcze raz powtorzyc zeby dotarlo?!

Gość Kasissss**
KUrde ja próbuje sciagnac THE SIMS 2 stosujac Wasze metody ....no i nie moge ...ja rozumiem ze niektorym to wychodzi ale mi to nic sie nie udaje ...pobralam juz tyle programow:ARESA, BEARSHARE, UTORENTA(czy jakos tam),BITTORENTA, EMULE,jakis GOD, i probuje jakos pobrac te gre...ale nie moge ..ja wiem ze jest tu juz 40 stron na ten temat ale nie moge caly czas cos wyskakuje albo nawet nic nie ma....prosze nich ktos poda cala dokladna instrukcje jak to zrobic chocby na tych programach ktore sciagnelam...prosty i szybki sposob jak ktos zna..no i skuteczny...prosze ...ja bardzo chce te gre ...jak cos to moje gg :11558698...

Gość my sims fan
jak można sciagnac my sims i z jakiej stronki?aqlbo gdzie tanio je kupic??:):(:0:&

Gość patka147
Dobra sciagnelam tego ARESa i wpisalam Maxis the sims2m wyswietlilo mi i wzielam pobierania ale chyba nic nie idzie........dlaczego??..... a jak bylo u ciebie Justysia??.....pomozcie.!...PROSZE....

Gość jenny81
ja stracilam nadzieje. nie działają te simsy nawet po załadowaniu craka. teraz sciagam jeszcze inna wersje z mininova.org wpisałam the sims 2 i na 3 stronie zaczelam sciagac plik ponad 2GB nie wiem jak bedzie po sciagnieciu. to torrent wiec jak zapiszesz go w komp to zacznij go sciagac przez aresa.

Gość Negri
ja się tak napaliłam na te simy, że 6 godzin w necie szukałam jak je ściągnąć. zawaliłam dysk niepotrzebnymi programami, niepotrzebnymi śmieciami, które rzekomo były simsami, a w efekcie i tak poszłam do sklepu i kupiłam oryginał, bo ja mam zawsze takie szczęście do simów, że choćbym nie wiem co robiła, i tak nie będą mi działały... Ale moja kumpela ściągała z Torenta, konto tam koszyuje bodajże 7 zł o ile się nie mylę, ale jej poszły. jeszcze polecała DC++ może bym i z tym pokombinowała, ale już nie miałam miejsca na dysku. Powodzenia ;]

Gość Negri
ja się tak napaliłam na te simy, że 6 godzin w necie szukałam jak je ściągnąć. zawaliłam dysk niepotrzebnymi programami, niepotrzebnymi śmieciami, które rzekomo były simsami, a w efekcie i tak poszłam do sklepu i kupiłam oryginał, bo ja mam zawsze takie szczęście do simów, że choćbym nie wiem co robiła, i tak nie będą mi działały... Ale moja kumpela ściągała z Torenta, konto tam koszyuje bodajże 7 zł o ile się nie mylę, ale jej poszły. jeszcze polecała DC++ może bym i z tym pokombinowała, ale już nie miałam miejsca na dysku. Powodzenia ;]

Gość Negri