Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaa__14

z jakiej strony sciagnac the sims2

Polecane posty

Gość oł noł
hej, mam problem, ściągnełam gre The Sims 2 przy pomocy programu Ares, ściągało się jakiś czas... no ale wkońcu się ściągneło noi niewiem co mam teraz zrobić...proszę o pomoc, plis ;)

Gość Senorita000001
"oł noł" tu masz instrukcję: http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5745285 zacznij od punktu 4:) jakby był problem ze zrobieniem mini image to mam crack'a, który nie blokuje trybu budowy, mogę przesłać, jakby ktoś chciał...

Gość ty4tqy
jesteści durne nie można ściągnąć z strony internetowej a z programu to podruba poprostu paczka wirusów

Gość ŹŹŹŹźźźlęęęęęEEEEEEeeee
Z ŻADNEJ!!!!!!! NIE RADZE! TO CO INNI PODAWAJĄ JEST NIELEGALNE! NIE ŻARTUJE! LEPIEJ SIE STRZEZ! ŚCIĄGAJ,KUPUJ JAK JUZ TO Z: WWW.dobreprogramy.PL A JEŚLI NIE POSŁUCHASZ MNIE, BEDZIESZ MIEC BARDZO DUZE PROBLEMY I W OGÓLE. PRZYJDA GOSCIE TACY I USUNA CI TO WSZYSTKO KAZĄ CI ZAPLACIC BARDZO BARDZO DUZO! NIE RADZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tee_pottt
jeje naprawde nielegalne ? ameryke odkrylas ;P Czy jak wgrywam kilka dodatkow, to musze za akzdym razem montowac mini image czy tylko do ostatniego ?

Gość Andziaa1234567891234
hej . mam problem . Próbowałam ściągnąć z Aresa , kliknęłam pobieranie czy co w tym stylu . Ale cały czas wyświetla się ,, Pobierania : 0 , wysyłania :0 .. O co chodzi ? Jak ktoś wie , niech napisze . GG : 9092062 . Lub tu ; ) Z góry dzięki . ;)

Gość Patry$
ja mam cracka na budowanie ale nie wiem skad scignac the sims 2

Gość Tecza:)
Błagam plis , pomóżcie .... mam już wszysto git ściągnięte ale crack mi nie wchodzi , albo nie wiem jak go podłożyć... pomożecie? :|

Gość Malina ^^
martula to do cb : ja nie moge sciagnac tej gry sims 2 u mnie wcale nie pokazuje sie search i co mam zrobic? znasz inna strona zeby scigac gry ? czekam na odpowiedx Malina ^^^ ;)

Gość fajna kinia
piszcie powiem wam z jakiej strony bo ja z niej sobie sciagnelam moj email kinia120597@wp.pl napewno odpisze ;-)

Gość kubix3
jak ściąngnąc sim???????????????????

Gość kubix3
z jakiej strony sciagnac the sims2

Gość jjjjjjjjjjaaaaaaaaaaak śćągnąć
jak śćągnąć powiedzće prosze blagam

Gość Kawka .
Hmmm wdaje mi się że ludzie którzy piszą ja kupiłam czy coś takiego poprostu nie umieją czytać ze zrozumieniem ! temat dyskusji brzmi 'Z jakiej strony ŚCIĄGNĄĆ The sims 2' Ja równiez ich nie mam teraz właśnie mi się ściągają ; d nie wiem czy to zadziała no ale cóż trzeba czekać.Ale generalnie napisałam tu dlatego bo denerwują mnie ludzie którzy się nie wiem jak wymądrzają i wywyższają a Forum służy do tego by móc się o czymś od innych dowiedzieć .! Pozdrawiam Kawka ! ;)

Gość daga_95
Gdzie na stronce suprnova jest search?

Gość marvandi
Ja ściągnęłam simsy, z jakiejś tam stronki. Niby wszystko dobrze, ładnie, pięknie, ale kiedy zaczęłam instalować, to okazało się, że jeden plik nie chce się zainstalować. Dokładnie jakiś muzyczny. Strasznie się wkurzyłam. Teraz muszę szukać innego linku.

Gość paulinka-malinka
ej jak ściągnąć tą gre. bo ja ściągnełam ten program ale nie było go na pulpicie. A i gdzie na tamtej stronie jest to wyszukiwanie??? Prosze pomuzcie. Musze to ściągnąc bo koleżanka nie chce mi pożyczyć tej gry bo niby sama gra chociaż praktycznie to się tylko uczy!!! PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!

Gość kacia123
kurwa te gupie simsy nie wchodzą

Gość madi xD
z jakiej str. można ściągnąć the sims2 kto wie skąd można ściągnąć to pisać tu albo na gg to mój nr gg:36854145

Gość 4656456456546
www.darkwarez.pl

Gość Weronika .
Witam mam program ares i często jak próbuje ściągnąć simsy po kliknięciu w nie wyświetla mi się napis "Could not find The Sims data directory", co mam zrobić aby je ściągnąć i grać ? Proszę o bardzo szczegółową instrukcję !

Gość ;D
No a bez płyty chyba pójdzie no nie :< Bo mam bez płyty i nie wiem czy mi wejdzie Odpowiedzcie!!!

Gość Tiga
La muchacha, kupiłam w sklepie oryginalne The Sims 2, ale za Chiny nie chcą działać pod Windowsem 7 :(

Gość 1234567898765432q
?????