Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 malaa__14

z jakiej strony sciagnac the sims2

Polecane posty

Go艣膰 do SpragnionaSims贸wOna
Z podanej stronki jest DARMOWE.I wszystko 艂adnie si臋 instaluje i bez problem贸w. Nie wiem tylko co znaczy u Ciebie "pe艂na" wersja Sims 2 ? To jest tzw."podstawka" - czysta.Ale gra膰 mo偶na :) Do niej natomiast mo偶na "doinstalowa膰" dodatki ale...nie wiem i nie napisze Ci w jakiej kolejno艣ci je trzeba instalowa膰, bo jak mia艂am zainstalowane " nocne 偶ycie" to po pobraniu " 4 p贸r roku " i podmianie cracka ....nocne 偶ycie si臋 odinstalowa艂o:( Trzeba po forach pobiega膰 i dowiedzie膰 sie wjakiej kolejno艣ci trzeba to instalowa膰:o

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 SpragnionaSims贸wOna
Pytaj膮c si臋 czy to jest pe艂na wersja mia艂am na my艣li czy ta gra to nie jest wersja demonstracyjna przypadkiem, czy wszystkie funkcje s膮 dost臋pne w tej grze itp. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SpragnionaSims贸wOna
A i jeszcze ostatnie takie malutkie pytanie: Ile nie wi臋cej czasu mo偶e potrwa膰 pobieranie Sims 2 (wersji podstawowej i wszystkich zamieszczonych dodatk贸w) przy pr臋dko艣ci 1 mb/ s ? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do SpragnionaSims贸wOna
Wieki :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patrap2
pobieranie jest darmowe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SpragnionaSims贸wOna
No ok, ale czy to jest pe艂na wersja czy demonstracyjna ? Odpowie mi kto艣 wreszcie ? Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz !!!!!!! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SpragnionaSims贸wOna
No to mam 3 pytania: 1. To jest wersja demonstracyjna czy pe艂na ? 2. Czy potrzebne s膮 do tego jakie艣 cracki ? Czy tylko te programy co by艂y wcze艣niej podane ? 3. I czy tam jest dodatek Nocne 偶ycie ? Je偶eli go nie ma to prosz臋 o link sk膮d go mog臋 艣ci膮gn膮膰, bo musz臋 to mie膰 !

Udost臋pnij ten post

1.To nie jest wersja DEMO! 2.Nie ma tam "nocnego 偶ycia" - to jest tzw.podstawka - DO NIEJ - dok艂ada si臋 (艣ci膮ga) DODATKI czyli : - Na Studiach - Nocne 呕ycie - W艂asny Biznes - Rozrywka rodzinna - Szyk i elegancja - Zwierzaki - Na 艣wi臋ta - Cztery pory roku - Impreza - Moda z H&M - Podr贸偶e - M艂odzie偶owy Styl - Czas Wolny - Kuchnia i 艂azienka - IKEA - Osiedlowe 偶ycie - Rezydencje i ogrody S膮 te偶 akcesoria ale to s膮 tzw.艂atki - nak艂adki np,dodatki na 艣wi臋ta 3.Crack JEST podany. Dodatki trudno si臋 instaluje bo PODOBNO trzeba je instalowa膰 tak jak zostawa艂y wydawane :o

Udost臋pnij ten post

1.To nie jest wersja DEMO! 2.Nie ma tam "nocnego 偶ycia" - to jest tzw.podstawka - DO NIEJ - dok艂ada si臋 (艣ci膮ga) DODATKI czyli : - Na Studiach - Nocne 呕ycie - W艂asny Biznes - Rozrywka rodzinna - Szyk i elegancja - Zwierzaki - Na 艣wi臋ta - Cztery pory roku - Impreza - Moda z H&M - Podr贸偶e - M艂odzie偶owy Styl - Czas Wolny - Kuchnia i 艂azienka - IKEA - Osiedlowe 偶ycie - Rezydencje i ogrody S膮 te偶 akcesoria ale to s膮 tzw.艂atki - nak艂adki np,dodatki na 艣wi臋ta 3.Crack JEST podany. Dodatki trudno si臋 instaluje bo PODOBNO trzeba je instalowa膰 tak jak zostawa艂y wydawane :o A nocne 偶ycie te偶 tam jest do pobrania ..................TYLE.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SpragnionaSims贸wOna
Ja wiem o tym 偶e jest wersja podstawowa The Sims 2 i potem do niej jak kto艣 chce to 艣ci膮ga dodatki. G艂upia nie jestem! I mi chodzi o dodatek "Nocne 呕ycie" czy te偶 go tam mo偶na stamt膮d 艣ci膮gn膮膰 bo go nie widz臋. No chyba 偶e ma jak膮艣 inn膮 nazw臋. ;/ I dzi臋ki za pomoc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SpragnionaSims贸wOna
A i znalaz艂am ostatnio na jakim艣 forum 偶e dodatki do The Sims2 instaluje si臋 w nast臋puj膮cej kolejno艣ci: DODATKI: Na Studiach Nocne 呕ycie W艂asny Biznes Zwierzaki 4 pory roku Podr贸偶e Czas wolny Osiedlowe 偶ycie AKCESORIA: Rozrywka rodzinna Akcesoria Szyk i elegancja Na 艣wi臋ta Impreza! Moda z H&M M艂odzie偶owy styl Kuchnia i 艂azienka IKEA urz膮dza dom Rezydencje i ogrody Albo w kolejno艣ci ich wydawania jak to nie zadzia艂a. A sk膮d mam wzi膮膰 ten Crack no-cd? Czy to jest kt贸ry艣 z tych co by艂y podane? ten: http://odsiebie.com/pokaz/4744255---82f7.html albo ten:? http://odsiebie.com/pokaz/4744146---96da.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiziula
sciagam sims2 z tej stronki http://peb.pl/1766999-post10.html dopiero 1 link a jest ich chyba 22 jak dobrze policzylam.. sciagam juz ok.godziny.. czy wszystkie tak d艂ugo si臋 sciagaj膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziaaaaaaaaa
ej ludziska we藕cie niech ktos 艂adnie opisze jak uzyc tych plikow mds i mdf w tym programie daemon ????? plis

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SpragnionaSims贸wOna
Chyba masz co艣 z internetem, bo mi si臋 jeden link ci膮gn膮艂 w jakie艣 15 minut. A jak膮 masz pr臋dko艣膰 neta ? Ja teraz 艣ci膮gam drugi link xD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiziula
chyba rzeczywiscie mam co艣 z netem.. bo kazdy sciagal mi sie tak d艂ugo ale juz sciagnelam wszystkie ;P zainstalowalam wszystko 艂adnie pieknie.. w艂aczam gre i niestety mi sie nie uruchamia jest tylko takie blado niebieskie t艂o od simsow .. :( podejrzewam ze to cos z kompem.. bo co innego? ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SpragnionaSims贸wOna
No mo偶e masz co艣 z komputerem :( Wiem jaki to b贸l ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patrap2
wlacz daemona i pokaze ci sie w dolnym pasku kliknij na niego prawym przyciskiem myszy i wlacz na mds czy mdf musza byc w tym samym floderze a wtedy wlacz sims 2

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmmiiikkk
jak dlugo to bedzie si臋 艣ci膮ga膰??????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ilonka2031
Mam pytanie: 艣ci膮gn臋艂am sims2 ale nie mog臋 budowa膰:( jest jaki艣 spos贸b lub program umo偶liwiaj膮cy budowanie w sims2 ??? Prosz臋 pom贸偶cie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Male艅stwoo .
s艂uchaaaaajcie. taak sobie czytam to forum i stwierdzi艂am 偶e pobior臋 sobie aresa i 艣ci膮gne wko艅cu te simsy 2 . no poszukuje to chyba ju偶 z tydzie艅 i zobaczymy co z tego wyjdzie .. Jak naradzie to dzi臋kuje za pomoc i pozdrawiam . ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miki1234
Ja tam 艣ci膮gn臋艂am simsy z ,,艣ci膮gnij the sims 2 i jak pokaza艂y si臋 propozycje no to ta trzecia jest dobra .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 werrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hej, kto ma sims 2 na kompie?? zap艂ace za zgranie na plyte i za wysy艂ke!! kontakt: niunka.1991@o2.pl PLISSSSSSSSS

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olgiert
a mi ku..sciag艂am ta strone i wyskakuje mi BittTorrent has been successfully installed

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koteczek10
na gie艂dzie s膮 po 10z艂. ka偶da p艂ytka wszystko jest osobno ocz. podstawa,akcesoria,doatki i macie no 10z艂. si臋 wysilicie chyba:) ta gie艂da to na Balicach w Krakowie~!:)powodzenia;)ja mam dodatek zwierz臋 ta i mam z nim problem bo m贸wi mi komp. ,偶e niew艂a艣ciw膮 p艂ytke daj臋)!

Udost臋pnij ten post

Po co 艣ci膮ga膰 gr臋 i ryzykowa膰 zainfekowaniem komputera? Na twoim miejscu kupi艂abym j膮 na 3kropki.pl. Nie wydarz maj膮tku a przesy艂k臋 dostaniesz w ekspresowym tempie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agataxDxD2
dzi臋ki MARTUNIA bo ja te偶 chcia艂am 艣ci膮gn膮膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emilka tylkowska
ja tak samo nie wiem ale wchodzi艂am na r贸zne stronki ale mo偶e kto艣 wie jak pobra膰 gta3?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monia:*
Ludzie pom贸rzcie czemu jak instaluje ten program bigtorenty to instaluje i nigdy nie zaindtaluje do ko艅ca?! Czemu tak???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monia:*
Ludzie pom贸rzcie czemu jak instaluje ten program bigtorenty to instaluje i nigdy nie zaindtaluje do ko艅ca?! Czemu tak???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cube
a nie lepiej orygina艂 kupi膰? zawsze to jako艣膰 grania b臋dzie lepsza, no i na pewno nie b臋dzie problem贸w z instalowaniem, na 3kropki.pl te wszystkie gry kt贸re wymieniacie s膮 naprawd臋 w niskich cenach, tak偶e dzi臋ki oryginalnej wersji mo偶na sobie zaoszcz臋dzi膰 du偶o nerw贸w

Udost臋pnij ten post