Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suanna

do matek siedzących w domu z małymi dziećmi,którym bardzo się nudzi

Polecane posty

Gość hoooopla

Gość hmmmm zasypało

Gość przerażona
No to hopsssss do góry ........bo giniemy w tłumie

Gość Karolcia1975
To mogędo was dołączyc Mam pareczkę Siedzę w domu ósmy rok.Namówiłam męża na internet

Witam Was kobietki kochane,ale mnie tu dawno nie było.Zapadłam chyba w zimowy sen ale idzie do wiosny to i swoją aktywność trzeba rozbudzić.Pozdrawiam serdecznie i ściskam mocno🌻 Za dużo paczków dzisiaj mi tam nie zjeść po później będzie placz i lament i jakieś drakońskie diety...hihihi:D

Gość marlo
czesc! Musze koniecznie zainstalowac ten tlenik:)Ja tez chetnie wszystkich poznam, bo bardzo ostatnio brakuje mi rozmów:(Do zobaczenia w tleniku beato33:)Pozdrawiam

koniecznie instalujcie tlen, zrobimy takie ploty ze żadnej niebędzie się nudzić w domu Iwonka ja to chocbym się obłozyła tymi poczkami dookoła to mi nic niepomoże, ponabijałyby się na moje żebra hiihih pozdrawiam kobitki i tych facetów co tu czasem zaglądaja też, pa

koniecznie instalujcie tlen, zrobimy takie ploty ze żadnej niebędzie się nudzić w domu Iwonka ja to chocbym się obłozyła tymi poczkami dookoła to mi nic niepomoże, ponabijałyby się na moje żebra hiihih pozdrawiam kobitki i tych facetów co tu czasem zaglądaja też, pa

marlo....czekam na Ciebie Kochana i nie mogę się doczekac.....a My z babeczkami tak swietnie sie wieczorkiem bawimy ze nasi męzowie dziwnie na nas patrzą...:P:P:P a niech patrza:P:P:P.instaluj Kochana jak najszybciej tlenik i dołacz się do Nas:) usp....chyba coś sie późnawo zrobiło....dobranoc wszystkim....śpijcie słodko i spokojnie...do jutra...do dzis.......

Gość marlo

Gość marlo
och wczoraj chciałam zainstalowac sobie w koncu tlenik i byc juz z wami:) ale cosik mi nie wyszło:)Niestety nie jestem najlpsza w tych sprawach:(Mąż obiecał pomoc, i tak czekam na niego_ale dzis jak bedzie wolniejszy to go przycisnę:)Do zobaczenia w tleniku beato33:)pa

Nie cierpię zakupów w hipermarketach. Ale i tak moim faworytem do wysadzenia w powietrze jest market osiedlowy Albert. Po raz kolejny się tam zagotowałem. Kupowałem 6 bułek. Z tego rodzaju są trzy wielkości: paluszek, palec i paluch. Zaznaczam, że różnica jest znaczna i zauważalna na pierwszy rzut oka. Położyłem je na kasie w przeźroczystej foliówce. Kasjerka zaczęła je przesuwać w torebce jakby chciała ułożyć układankę, a może nawet bardziej wyglądało to jakby grała w trzy karty. - Co pani robi? - spytałem zdziwiony. - Sortuję. - Co? - No kupuje pan 4 paluszki i 2 palce - stwierdza zadowolona. - Raczej nie. Kupuję 6 jednakowych bułek z tego samego pojemnika wziętych i według mojego rozeznania są to paluszki. - To są 4 paluszki a to 2 palce. Widzi pan są większe. - Ale one są większe o centymetr, piekarzowi trochę większe wyrosły. - Nie te 2 to palce. - Palca to ja zaraz pani moge pokazać, ale się pani obrazi - już nie wytrzymałem. - Pan jest bardzo niemiły. - Byłbym gdybym pokazał. A pani jest niekompetentna więc poproszę kogoś kto się zna na palcach. Przyszła pani kierowniczka. Dobrze że choć ona nie miała problemów z zauważeniem gabarytowej różnicy pomiędzy bułkami i stwierdziła: - To jest 6 paluszków.

oj Dziecie hahaha chciała sobie kobitka do pensji dorobić, a ty od razu tak brutalnie hahaha pewnie to było polecenie służbowe i praktykowała tak z każdym klientem a jak sie okazało ze tym razem ten numer nie przejdzie to już kierowniczka wiedziała co mówić Pozdrawiam

Gość marlo
hihihihdziecko_kosmosu znów mnie rozbawiłes.Ty to umiesz:)U mnie tez na osiedlu jest Albercik i podobne sytuacje sie zdazaja:)Palce,paluszki,paluchy napewno były świeżutki i cieplutkie i zrekompensowały złość i irytacje przy kasie:)Pozdrowionka

Dzień dobry w sobote.....:) Ja z jednym dziś tylko pytaniem.......GDZIE PODZIAŁ SIE NASZ ANIUTEK??????? Milego dnia.....buziaczki.....papatki....

tajna wiadomość : skype rządzi gospodarzu haha ciiiiiiiiiiiii nic niemówiłam hahahhahha całusy dla Was wszystkich któży niepojmujecie o co chodzi - wybaczcie mi :)

Witajcie....oj działo się ..działo dzisiejszej nocki hahahahaah Skype rządzi hahahaha co prawda słychać było tylko śmiech...widać nic nie było bo oczęta pełne łeż od tego śmiania ale było fantastycznie:):):):) A u mnie choroby zawitały do chałupki....nie dość ze córcia nogę skręciła to jeszcze dopadło bidulkę przeziębienie i meczy się młoda kobieta....tylko patrzeć jak resztę zarazi i bedzie szpital w domu....ale Ona szczęśliwa...dopiero skończyły się ferie....3 dni do szkoły....i znowu laba...na jak długo nie wiem...narazie 2 tygodnie w domu.... No to tyle chyba na dziś....pozdrawiam wszystkich i zyczę udanej niedzieli...paapapapapapapap marlo...gdzie przepadłaś?? co z Twoim tlenikiem?? Czekamy tam na Ciebie...buziaczki:)

Gość a ja 2 lata
jestem na wychowawczym , ale nje ma mowy o nudzeniu się

a ja 2 lata \"nje ma mowy o nudzeniu się\" to żałuj, żałuj kobietko nie wiesz co tracisz, w tych naszych \"nudach\" zawiera się nasza ogromna potrzeba , czyli odstresowanie uważaj na siebie, bo taka ciągła aktywność jest niebezpieczna

Jesli chcecie dorobic na sprzedawaniu bardzo dobrych kosmetykow Collagen Beauty to napiszcie do mnie smarteks@interia.pl

madzia 1000 czy Ty kobieto nie masz innych zmartwień??? MY nie chcemy dorabiac....My kupujemy bardzo dobre kosmetyki:P:P:P a ja 2 lata......chyba zmylił Cię temat Naszego topiku....My sie nie nudzimy....potrzebujemy rozrywki....a mozesz mi wierzyc....siedzenie w domku i ciagła rutyna wszystkim moze się znudzic... Przesyłam dziś ogromne buziale dla moich sióstr..hahahaha..wiadomo o co chodzo?:) prawda babeczki :):):):):):) Śpijcie słodko mateczki Kochane....spokojnie....i jak najdłużej.....do juterka....papatki....:)

I prosze mi się tutaj wpisywać częściej....:P:P:P:P może ta roooooooozciągnieta stronka szybciej zniknie;):):):):)

Beatka33 a co Ty tak po nocach spać nie możesz, bajki dzieciom opowiadasz, czy co? :) o matko źle z nami kobietki, uchodzimy tu za biedne, wstrętne i grube baby, to może jeszcze ktoś wpadnie i poleci nam coś na syfy na twarzy i tłuste włosy no i w ogóle naślijcie opiekę społeczną na nasze rodziny, bo nie dość ze ubóstwo wielkie to jeszcze wyrodne matki nudzą się zamiast zajmować się dzieciakami wszelkie patologie

Gość marlo
Heloo!Mam tlenik!!! Hurraaa!!Narazie go rozpracowuje:)Czekam na zaczepki:):)Marlo8 to ja:)Beata33jestem juz,troche to trwało ale cóż udało sie wreszcie:)Do zobaczenia w tleniku:)PA U mnie za okienkiem dziś -9 bryyyy bardzo zimno ale słonecznie.Buziaki

Witajcie Mateczki Najulubione, mało dziś czasu mam więc tylko w kwestii formalnej się melduję. -----> li, wiesz gdyby policzyła mi nawet za 6 palców to bym się pewnie nie zorientował, więc nie podejrzewam jej o próbę dorobienia hihihi -----> marlo, skoro u Ciebie na osiedlu jest Albercik to może hihi na jednym osiedlu mieszkamy

nareszcie dostałam sie na topik:).....mialam ostatnio problemy z otworzeniem kafeterii.....ale sie udało:)....u nas jakieś choróbsko wdarło sie do domku i moje szczescie lata z gluciorami do pasa, bo oczywiście mama się nudzi i nie ma czasu mu ich wytrzeć hihihihii:)...ale tak na powarznie hihihi oj dzieje sie ostatnio dzieje....terapia tlenowo -śmiechowa najlepsiejsza na codzienną rutyne:)......hahahah moje dziecko włąsnie sobie znalazło zabawe...wpycha pana iniemamocny z kinder niespodzianki do bułki i krzyczy- mocny jeść bo dłodny hahahaha, a dopiero co odkurzałam:) beatko33 melduje sie i zgłaszam swa obecność ,a nieobecność usprawiedliwiam niemożnością odpalenia kafeterii:P:P:P:P li oj patologia do potegi entej ihihihi ...niedługo na odwyki pójdziemy hahahahaahaha:) a do tych stronek powinni jeszcze dodac z ciuchami bo pewnie chodzimy ubrane jak idź mi stąd i nie wracaj:P:P:P:P marlo wieczorkiem juz zajmiemy sie twoim humorem:) dotlenimy cie i odrazu lepiej sie poczujesz:) do wieczorka siostry :)dziś nocny dyżur...nowi pacjeci czekaja na terapie:P

hhahhaha Anussiaa hahha właśnie zerknęłam na siebie i tak się zastanawiam czy \"podomka\" zapinana na guziki z przodu i sandały ortopedyczne sprzątaczki są jeszcze w modzie????? kończę to siedzenie na necie, idę się ogarnąć - wałki na włosy założę i obgryzione paznokcie malnę na czerwono to mężowi oko wyjdzie jak mnie zobaczy Dziecko wybacz - ja już chyba we wszystkich widzę złe intencje, to ta moja patologia się poszerzyła hahaahaha hahhahha pozdrawiam Was serdecznie kochani

hhahhaha Anussiaa hahha właśnie zerknęłam na siebie i tak się zastanawiam czy \"podomka\" zapinana na guziki z przodu i sandały ortopedyczne sprzątaczki są jeszcze w modzie????? kończę to siedzenie na necie, idę się ogarnąć - wałki na włosy założę i obgryzione paznokcie malnę na czerwono to mężowi oko wyjdzie jak mnie zobaczy Dziecko wybacz - ja już chyba we wszystkich widzę złe intencje, to ta moja patologia się poszerzyła hahaahaha hahhahha pozdrawiam Was serdecznie kochani