Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suanna

do matek siedzących w domu z małymi dziećmi,którym bardzo się nudzi

Polecane posty

Witamy Cię gorąco Ziemianko przemiła🌻 Teraz nareszcie poznamy muzę Robusia, boć on peany na Twą cześć pisuje nieraz:D zapraszamy Cię serdecznie do częstych odwiedzin, a tu są takie doświadczone mamuśki co już mają na koncie więcej niż jeden to i one przyjdą Ci w sukurs gdy zajdzie potrzeba;) Wal do nas jak w dym, bo my tu hulamy po nocach i wesoło nam o czym pewnikiem mężulo Twój już ci zdał szczegółowe relacje, no to pora na to abyś prawdomówność jego sprawdziła,buziaki ciepluchne dla Waszej całej Rodzinki i do rychłego z Tobą - Wami zobaczenia na czacie 😘🌻😘🌻😘

Gość przerażona
Witajcie kochane mamusie ...dawno tu nie zaglądałąm ale postaram sie nadrobić starcony czas... Witaj Ziemianko .... miło Cie poznać choć tyle o Tobie już wiemy ... U mie było podobnie ..pierwsza pociecha zakochana w wdzidzi choć jeszcze była w brzuniu , całowała (dziewczyna ) głaskała , nie mogłą doczekac sie kiedy bedzie mogła sie pobawić , tęskniła i przekładała ubranka dzici z pułeczki na pułeczke .Gdy upragniona dzidzia w końcu przyszła na świat ,nie mogła zrozumiec dlaczego ona ciągle śpi i nie chce sie bawić , jednak z czasem zaakceptowała maleństwo takim jakie jest ...obserwowała mame jak zajmuje sie dzidzią i już wiedziała kiedy i czego maleństwo potrzebuje .Zaczynałąm mieć pomagierkie .Dzidzia rosła siostrzana miłośc także .Całowała , przytulała ,pomagała przy kąpieli , przewijaniu ...starała sie być potrzebna ..... Teraz kiedy maleństwo ma 10 m-cy i już sama sie przemiszcza - Kinia ( starsza) nie ukrywa swoich uczuć , przytula , całuje , kiedy Angelike (młodsza) coś boli to ją także i płaczą razem , cieszy sie że ma sie z kim bawić .... pilnuje aby nie została pominięta przy rozdawaniu buziaków przez tatę ( choć tata to jedyna osoba o którą jest zazdrosna ) . Pisać można mnustwo rzeczy i przykładów .Tak w skrócie ...cudowny widok jak bawią sie , całują , śmjeją i ganiają ..(.jedna na czterech druga też na czterech lub na nogach ) . Kiedyś jak Kinia (starsza) była u babci kilka dni Angelika (młodsza) bardzo płakała . nie chciała spać , chodziła zapłakana po mieszkaniu i marudziłą i sama nie wiedziała co chciała .... o 22 tata pojechał po Kinie (starszą) i wtedy dopiero sie zaczeło ... całowania , uściski , gonitwa po mieszkaniu , śmiechy rozradowanych dzieci ..1,5 h zabawy zmęczone popadały a od rana ponownie sie zaczeło ... Tak sie zastanawiam czy takie przywiązanie ma też cos wspólnego z różnica wiekowa ? Miedzy nimi jest różnicy 1,8 m-cy ... Buziaczki wielkie .... Trzymaj sie cieplutko Ziemianko i wytrwałości do końca .... Pamiętaj że oprócz męża masz nas ...

hmmm wczoraj miałem wolny dzień bo przegląd samochodziku robiłem, a tu widzę dyskusja się rozwinęła. Wybaczcie więc że w obronie Waszej nie stawałem, zresztą zostawiając tego zwiędłego kwiatka raczej o jego stan mogłem się obawiać. Ale troszkę przesadza więc.... KOBIETKI - w imieniu facetów przepraszam Was za tego WESZ PANA a ty WESZ PANIE zajrzyj do bagażnika swojej bryki - wypasionego fiata 126 p - i pierdolnij se klapą. Może jakiś wychądzący z wiejskiej zabawy \"najebany kómpel\" ściągnie ci dresy i nucąc szlagier disco polo sprawi, że rano nie tylko \"bul głowy\" cię zbudzi.

Robusiu🌻, dzięki wielkie za chęci i staranie, fajowy tekst Ci się udał, hahahaha!!!:D a tekst z \"bulem głowy\" is the best;) Nie martw się, dla nas to była niezła zabawa, choć ostra w porywach, ale aż żal byłoby milczeć gdyż obiekt bluzgania był wyjątkowo wart tegoż, a to nieczęsto się zdarza, żeby tak nie mieć żadnych skrupułów dokopać;) Kurcze, no, budzą się we mnie jakieś niebezpieczne instynkty samozachowawcze, hihihihi, coś okropnego, a najbardziej wymierna korzyść to ta, że topik odżył jak nigdy, hihihihi:D Buziaczki wszystkim Wam 😘😍😘

hahahaha, ten wesz pan to napina pewnie przed lustrem milimetrowe zalążki tricepsów, a jak mamusia zawoła to leci i staje na baczność razem ze swoimi śladowymi klejnotami, a nie daj Bóg, mamusia trzepnie ścierą przez łeb to i łzy strachu wyciśnie, aż się chłopczyk zaniesie i potem ucieknie do swojego full wypas fiata(uta) a tam to już se poudaje jaki to on menski i k..wa de best k..wa i jak panienki na niego lecom. Ej, koniec już tego. Alem nie wytrzymała, musiałam coś napisać.:D

Gość niezłe hehe

Gość mamuśki ostre tu są

Gość te aniutka
mam dwa dobermany i musze dbac o ich pozycie sexualne, dobrze ci zaplace hehe

każdy z twoich dobermanów jest od ciebie mądrzejszy więc idź sie z nimi bawić to skorzystasz tylko zawieś sobie pulpeta na szyi żeby jakoś je zachęcić do zabawy

Widzisz Robert, biedactwo już toto psów musi używać, a on się tylko przyglądać może. Wątpię żeby i pulpet pomógł.

Gość te doberman
mam dwie żółwice, możesz im nosić kapustę.

Gość ktos mi ukradl nicka
ubliżasz innym, a Tobie też słoma z butów wystaje!! nazywasz dziwkami te, które lecą na obcokrajowców, a sam co sobą reprezentujesz?? szukasz dziweczek na jeden numerek blahhhhhhhhhhhhh ... Grubo się mylisz uogólniając kobiety, nie dla wszystkich kasa to podstawa. Życze powodzenia w jednorazowych uciechach ... żałosne

Gość do ktos mi ukradl nicka
TO DZIWNE ZNAM MADRZEJSZE PANNY OD CIEBIE KTORE NIE SLEPO NIE BRONIA INNYCH POLEK JESLI CHODZI O TEN TEMAT PEWNIE OPRUCZ USA W KTORYCH PRZEBYWASZ W DUPIE BYLAS I GOWNO WIDZIALAS Z RANA SPRZATASZ DOMKI A WIECZOREM CHODZISZ NA ANGIELSKI A RZNIESZ PANNE PO SOCJOLOGII Z UNIW. JAGIEL. POWIEC LEPIEJ JAK UKLADA CI SIE ZYCIE Z MUKSYKAMI KTUZY OSTATNIO SA W NIEBO WZIECI I MILE ZASKOCZENI ZE BEZ ANGIELSKIEGO WYRYWAJA LASKI Z POLSKI

Witam wszystkich:) Znów na ostrzu noza.. Bardzo miło mi \'\'poznac\'\' rodzinkę dziecka_kosmosu ,Ziemianko buziaczki:) Cosik nasze forum przyciąągneło sporo chwastów,chyba zeszłorocznych bo wiosny nie widac:) Kochani buziaczki :) Ach kochana Ziemianko ja narazie ma jedna córcię 4 letnią wiec nie pomogę ani nie poradzę w sprawie powiekszenia rodzinki:)Ale liczę na twa pomoc:) bo niebawem planujemy dzidziunię(Corcia strasznie naciska:))

Gość ktos mi ukradl nicka
hahahahaha ale mnie rozbawiłeś dzieciaku dla Twojej wiadomości ----> mieszkam w PL i studiuje na GWSH. Studiuje Turystyke i wierz mi, że sporo już widziałam!! Jesteś płytki jak woda w strumyku, ehhhhhhhhhhhhhhh --> szkoda mi słów !! jeśli masz jeszcze jakiś problem, to najpierw zacznij przeglądać słownik ortograficzny, następnie pisz do mnie Ja nikogo nie bronie - wiem, ze niektóre laski są nisko, jeśli chodzi o moralność, ale co mnie one obchodzą skoro ani ja nie mam z nimi nic wspólnego ani moi znajomi!!! ty jesteś zwykłym śmieciem, zakompleksionym wyrzutkiem społecznym, który nie potrafi sklecić poprawnego gramatycznie zdania w ojczystym języku :-/ szkoda mi takich kolesi ... :-/ masz czelność oceniac mnie w negatywny sposób, blahhhhhhh ... wywołujesz u mnie po prostu litość

Gość do ktos mi....
droga ktos mi... a ty co w bibliotece sie urodzilas no ale tak to zwykle bywa na tym forum jak sie traci atuty to najlepiej wypominac komus bledy artogr. obserwujac twoje wyp. stwierdzic trzeba ze jestes zakompleksiona panna , brzydka jak kupa po jagodach kyorej wydaje sie ze zawsze ma racje i guzik wiesz na poruszane przez siebie tematy bo pewnie siedzisz w domu wstydzac sie swojej paskudnosci no coz nie wszystkie panny maja branie

Gość do ktoś mi ukradł nicka
jak mi ciebie żal ..... włąśnie widze jak bardzo zostałaś skrzywdzona ... bardzo ci współczuje ...Trzymaj sie i nie poddawaj .... psychika to bardzo ważna rzecz ......

Gość kolski
OSOBISCIE BYLEM NA IMPREZIE JAK POLKA (LADNA DOSYC) LIZALA ROWA 2 WLOCHOM JEDNOCZESNIE PIJANA BYLA JAK SWINIA I MOWILA DO NICH PO POLSKU A ONI SMIEJAC SIE PRZESCIGALI SIE KTORY SZYBCIEJ PUSCI BAKA KASZANA NA MAKSANA SZCZESCIE BYLEM TAM CHWILE BO JUZ MI SIE ZYGAC ZACHCIALO O TO DLACZEGO POLKI CIAGNIE NA WAKACJE DO ITALII ...... PRZYNAJMNIEJ ZNAJOMI NIE WIDZA

Gość hahahahah
hahahahahaha a;e sobie ulżyła dziewczyna .....

Gość do pierdolonego dziecka_kosmos
Panie d_k, jesteś kanalią i kurwą jednocześnie.Ty pierdolony chuju polski Kto ci pozwolił, ty zajebana mendo , tutaj wchodzić ? Spierdalaj stąd ale już !!!! Ty chamie zbrandzlowany.Wal konia jak waliłeś do tej pory! Życzę ci ty skurwysynie abyś skręcił kark i zesrał się w gacie, pojebańcu. Podobno jesteś pedofilem. Za coś takiego to bym cię łajzo jebana zatłukł kołkiem z płota ! Jak cię spotkam to ci nasram do gęby i będziesz musiał to zeżreć , pizdo słoniowa. Spieeeeeerdalaj stąd ty stara hieno,stary dziadu !

Gość mowia o mnie czarna owca
do aniutek WIDZE , ZE TWOJE KLASYCZNE ROZDWOJENIE JAZNI STALO SIE ROZMNOZENIEM , W KTORYM MNOZNIK TO NIE 2 , LECZ NIESKONCZONOSC. Gdy czytam Twoje wypowiedzi jestem ubawiony do lez. Miesza sie z tym rowniez wspolczucie ....dla zarowno Twoich rodzicow , jak i reszty otoczenia. Chocbys nie wiadomo co napisala , ja nigdy nie bede stosowal Twoich pokretnych, bluzgajacych metod. W jakis dziwny sposob ubzduralas sobie , ze mnie tutaj "zagniesz" Moze czas juz , abys dostrzegla dzielaca nas przepasc? Dla mnie jestes po prostu klownem - z racji wykonywanego zawodu - pod ochrona. Szkoda tylko , ze jestes tak miernym klownem. Tymczasem ujadaj i szczerz kly dalej .....ku uciesze innych. Gdybys tylko wiedziaal z czego tak naprawde sie smieja....

kimkolwiek jesteś, na początek wytrzyj własne plwociny,którymi babrasz nie swoje podwórko i idź tam gdzie idealnie pasujesz, czyli do rynsztoka.później zabierz się za leczenie, bo schizofrenia i depresja maniakalno-prześladowcza tobą miota na prawo i lewo. Nie życzymy sobie tutaj chamstwa i obrażania kogokolwiek, jeśli nie masz gdzie się wyżyć, poszukaj sobie innego miejsca, a zaginać to sobie możesz swojego patyczka.

Aniutek dołączam do Ciebie, wracaj chłopcze na topik który sobie założyłeś, my Ciebie tutaj nie chcemy, nie jesteś rodzicem siedzącym w domu z dzieckiem a to miejsce dla takich właśnie

Gość haha
owco, fakt, jesteś na głębokim dnie tej dzielącej przepaści

Gość nazywaja mnie czarna owca
nie wytykaj komus bledow kolezanko( ta ktora pisze wylacznie pod jednym nickiem ) , bo zaraz Twoje przytocze , a jest tam sporo perelek. Dodajac do tego fakt , ze mieszkasz caly czas w Polsce , masz najzwyczajniej w Swiecie ortografie garkotluka. Czy nie widzisz tego , ze z kazdym dniem stajesz sie coraz mniejsza ? Czy nie czas zwyczajnie napisac , ze nie potrafisz sie zachowac miedzy ludzmi? ze cierpisz na megalomanie? ze masz sadystyczna przyjemnosc, kiedy mozesz sie poznecac nad kimkolwiek? ...tak przy okazji - w swojej pelnej wyzwisk odpowiedzi zmien prosze repertuar wyzwisk i oszczerstw- biezace sa juz nudne. ....a moze zrobimy inaczej - nagraj kasete z wyzwiskami, wyslij do mnie i zamiast tutaj zajmowac niepotrzebne miejsce napiszesz mi po prostu " wlacz kasete! " Tobie zaoszczedzi to rowniez czasu - chyba niezly pomysl? ...a moze tym razem zdecydujesz sie mnie zignorowac? - to tez juz bylo - szkoda tylko, ze nie potrafisz mnie zignorowac permanentnie. Zawsze jakos raczki Cie swierzbia . Milego dnia Aniutko ! usmiechnij sie - Swiat jest piekny w zimowym sloncu. Niedlugo wiosna , a wtedy kompletny Mr Hyde z Ciebie wyjdzie ...nie to , zebys kiedykolwiek byl Dr Jackyll

Gość do debila co zaśmieca topik
Kurwa mac......czy jest ktoś tutaj kto zajmuje się porządkiem?????? Spierdalaj jołopie z tego topiku....zrozumiałeś???? czy trzeba Ci to w inny sposób wytłumaczyć??????

Gość mowia o mnie czarna owca
male sprostowanie ...to czarny tulipan chamsko sie do kazdego wyzwierza... JA , pisze wylacznie pod jednym nickiem...nie mam zwyczju pisac pod wieloma. Poza tym nie mam rowniez w zwyczaju wyzywac ludzi , ale tez nie bede w nieskonczonosc tolerowal obrazania mnie! Moja grzecznosc w stosunku do was dobiegla konca. Mam absolutnie dosyc !!!. Prosze Cie aniutko - nie stawiaj mnie w tym samym rzadzie , co kogos, dla kogo jedyna przyjemnoscia w zyciu jest obrazanie innych! Ja pisze tylko pod JEDNYM nickiem " mowia o mnie czarna owca" Do do debila co zasmieca topik Cipcia - a tak prosilem o zmiane repertuaru! Pisalem juz Ci - zrelaksuj sie - przynajmniej od czasu , do czasu, bo zaraz bedziesz statystyczna ofiara polskiej kardiologii Moze rowniez pare kilo bys zgubila , gdyz jakos mam nieodparte przekonanie , ze jestes " gravitationaly challanged" .... Tak przy okazji - napisz prosze skad u Ciebie te wszystkie kompleksy? Niewiarygodne - taki maly czlowieczek , a takie wielkie te kompleksy. Nie mam nic przeciw temu , jesli tak odnosisz sie do najzwyczajniejszych chamow , ale jesli robisz to tylko dlatego , ze nie wiesz jak odeprzec konkretne argumenty...nie bedziesz tym , ktory sie smieje ostatni

Gość do debila co zaśmieca topik
ja pierdole......ty gościu jakiś kurwa pojebany jestes....nie masz co robic???? może do tulipanika pójdziesz i zabawicie się razem....spierdalaj stąd.,.....rozumiesz?????? a moze mamusia pozwoliła tylko wieczorkami klikac??? gnoju zasrany....

Gość Vida
Czesc wam. Przeczytalam kilka stron i widze, ze pojawily sie na tym topiku osoby, ktore nie sa MATKAMI SIEDZACYMI W DOMU Z MALYMI DZIECMI, KTORYM BARDZO SIE NUDZI. Zastanawia mnie co te osoby wlasciwie tutaj szukaja, bo oprocz popisania sie jezykiem rynsztokowym nie napisaly niczego co mialoby cos wspolnego z dziecmi i siedzeniem w domu. Ja pisze, poniewaz mialam dzisiaj wyjatkowo stresujacy dzien i chce sie wygadac. Sama mam dwojke dzieci 7 lat i 14 mies. A poniewaz mojej przyjaciolki maz nie wrocil na noc do domu, a ona musiala isc do pracy, wzielam jej dwojke do siebie(7 lat i 2 lata). Powiedzcie mi co to za maz, ktory wypomina zonie, ze jest zla matka bo pracuje jako kelnerka w nocy, a sam nie odbiera telefonow od dziecka, ktore pyta " Dlaczego tata nie chce ze mna rozmawiac?". To bardzo smutne.

czarna owco zejdź z Aniutka bo naprade nie masz czego sie czepiac , był sobie spokojny topik dopóki ty i inni tobie podobni nie zaczeli go nawiedzac ...nie dziwie sie ze kobietki poniosło.....miałm sie nie wtraca w tą paranoje ale kurde szlak mnie trafia jak chce sobie pogadac z kobitkami a czytam takie posty jak rzuca sie miechem na lewo i prawo:( po co wogóle wlazicie i smiecicie na spokojnych temacikach? jak nie podoba sie cos to nie wchodzi sie tam gdzie cie nie chcą .......a moderatorzy spia do jasnej cholerki ??:( powinni pilnowac porzadku... do innych wyzywajacych stałych bywalców tego temaciku znajdźcie sobie iny obiekt zainteresowań , załózcie własne topiki i tam rzucajcie sobie wyzwiskami...