Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cioteczki i meno

menopauza, odchudzanie i inne problemy 40-50letnich ciotek

Polecane posty

Monisiu 😘😘😘 Kamień spadł mi z serca. Meil: margerytka3@tlen.pl nie wierzę Monisiu:) Muszę Ci się przyznać, że ja też teraz przybieram... nie wiem co jest i już jestem zniechęcona. Nic nie łykam - Ty to mozesz powiedzieć, ze tabsy na ciśnienie tak działają....a waga ciagle w górę. A zmusić sie do ćwiczeń, czy marszu koszmar!!! Chodzę z pieskiem i on tylko mnie ratuje przed całkowitym marazmem fizycznym. Jakiś taki stan mnie złapał... i nie chce puścić kurcze!! Bo nie tylko nie chce mi się ćwiczyć, NIC!! mi się nie chce!! POMOCY!

Hej🌻 Graffiku!! Było profesjonalnie po prostu - nic dodać nic ująć - świetnie! Nadajesz się - może nowa ścieżka kariery... 😘 No... i te lody możesz jeść chałdami...:)

hejka Myszeczki... ranyscie ale mnie dopadlo......... lzy leca jak szalone z.....kichania hahahahaha toz te moje wezelki wiedzialy co robia - one wyjely swoje miecze do walki z tymi wirusolami co mnie teraz rozlozyly;_) ;-) majusia jak zwykle na dyzurze;-),,,niom masz racje majusiu graffik to lody moze jesc chaldami a ja....nie jem bo grypskowe jakies odebralo mi apetyt ale i tak tyje ha! to jest dobry objaw hihiihi, bo znamkiem tego nic zlego ze mna sie nie dzieje ;_) Graff wylaz ........bo jeszzce uwierze ze Ci gwaizdrostwo uderzylo do gloweczki;-) (zart-;-) zaluje ze Cie nie widzialam ale siedzialm wczoraj u tych lekarzy kurczaki od 19-22 ! hej to dopiero poswiecenie;-) buziaki rany Monisia ja bym nie wstala za zadne skarby swiata teraz jestem na l-4 i trudno mnie zerwac....bo odsypiam uwielbiam to leniuchowanie rankiem z kawunia;-) a jak cisnieonko?lekarstwa sa? oj tego trza tak pilnowac Monisiu.....

Cześć wszystkim! Graff- gratulacje! Nie wiem jak wyglądasz, ale z poprzednich tekstów domyślam się, ze grałas mamę zamordowanej Ani? Ale ty jesteś szczupła i wyglądasz młodo! Nie wiem, dlaczego zabierasz głos w sprawach odchudzania-chyba,że jestes po i masz duze doświadczenie i świetne rezultaty-to podziel się tym doświadczeniem, prosze! Z maturą stoimy w miejscu-córa najchętniej nie zdawałaby w ogóle-wystarczy,że skończy szkołę. Mówi,że maturę zda za rok-ale ja nie wierzę- jak nie z marszu, to już nigdy! Będzie mąż, dziecko i kiedy się uczyć jeśli nie chciało się za panienki? Jej chłopak też ją zacheca do nauki- może się przełamie(czytaj:pokona lenistwo)Dzisiaj ma porozmawiać z polonistką-ciekawe, czy nie "zapomni"? Ja nie wiem, jakie lektury jej poradzić. Biologię podobno zaczęła powtarzać. Zobaczymy, jak to bedzie. U nas dzisiaj cały dzień była piękna, słoneczna pogoda-aż chciało sie żyć. Junka co u ciebie? Życze wszystkim dobrego humoru, papa.

Witajcie moje żabcie :) dzieki za opinię :) zaskoczyli mnie ,bo dostalam większe pieniążki za nagranie :) to lubie /mieć więcej niespodziewanej kaski / ...🌻 Cioteczko W... masz rację jestem taka \"szczuplusia\" :P ale wiesz. jakbym była grubsza , to bardzo sie żle czuje bo nie mogę nawet się schylić, bo wiesz jak ja tyje to idzie w brzuch a reszta daleko w czasie :(.. więc staram sie trzymać wage . A wogóle na samym poczatku tego topiku pisałam wyjaśnienie ,że jestem chuda i musicie mi wybaczyć moje towarzystwo:P ale nic się mną nie przejmujcie ! nawet jakbyśCIE wazyły tonę :P to i tak Was kocham moje dziubki😘 fajnie ,że się zorietowałaś :D kogo gram 😘 a córką się nie martw , napewno tylko tak mówi , i przystapi do matury ja miałam taki problem z moją córką ta młodsza .... wyszła na mature i nie doszła :(... dowiedziałam się o tym parę godzin póżniej :( nie chciałam iść z nią , bo nie byłam w komitecie i nie chciałam jej stresować swoja osobą .../ na maturze starszej corki bylam, .. z nią /... w tej chwili córka juz jest dwa lata po nieszczęsnej niedoszłej maturze i próbuje startowac w maju ... a więc mam ten sam problem ... ale siedze cicho bo nie chce jej do niczego zmuszać bo przecież juz wie co robi ?? ja zrobiłam wszystko/ tak mi się wydaje?// zaraz po \"tej\" maturze zapisałam ja do dwu letniej policealnej szkoły informatycznej i ma przynajmniej zawód informatyk :).... jak będzie tak będzie :) nic nie zapeszam ale chciała bym aby poszła na studia.....trzymaj sie i rozmawiaj z nia , aby czuła,że chcesz dla niej dobrze, ale nie naciskaj :) JUNKA ... ja te lody to zjem z Toba :) nic sie nie martw . i plis nie choruj... a jeśli chodzi o te bóle, których lekarze nie moga zlokalizować ? to myslę ,że po tych swoich cięciach masz dużo zrostów w srodku i na każda zmiane pogody odczuwasz bóle... przykre ale prawdziwe :(.... moja córka nie ma jednej nerki i czasem wydaje się jej ,że ją boli :) ale przecież tam nic nie ma !!! więc widzisz jak organizm reaguje ?... oczywiście dobrze,że wszystko sprawdzasz starannie 😘 nie daj sie i niech Ci głupoty nie chodza po głowie !!! 🌻MAJU a moze jak się zobaczymy? to także zjemy po porcji lodów :P dzięki że oglądałaś moj występ :) a kariera ?? teraz to ja będę dyktować warunki umowy :P:P... pewnie następną rolę dostanę na jesień... ale to muszę powiedzieć jest całkiem przyjemne :D 🌻 Monisia !! a do jakiego lekarza musisz tak wczas stanąć w kolejce ??? już jestem zdrowa !! jak pomyśle ,że musiała bym tak czekać :( nie znosze kolejek :(......... a co do pigułek na nadciśnienie to fakt ,ni edają bez recepty :( bo ja także je zazywam jak wiecie całuski😘 i takze zyczę zdrówka :) ale sobie dzis popisałam :D ale tak lubię się czasem wypisać :) acha !! zapomniałam ,że jutro przyjeżdza córka z JUlka :):D bedą do niedzieli ... tak że troszkę sobie ja poprzytulam :) narazie do usłyszenia 🖐️ MIGA 😘🖐️

No cześć słoneczka :) U mnie trochę mrozek trzyma ale piękne słoneczko od rana suuuper!! I do tego piątek hura! Jutro będę miała gości -kolega z dziewczyną - kolega wyjeżdża do Anglii i przyjadą na pożegnalne spotkanie. A kaski mało... kombinuję, coby zrobić taniego ale dobrego :) Junko, pilnuj tych lekarzy - kurka wodna!!! I pisz na bierząco. Jak dzieciaki? Jak mam chora to może rozejm? Ciotko W, nie daj się córze - jak nie po dobroci to jakiś szantarzyk, albo obraza, albo krzyk... wszystkie chwyty dozwolone!!! Takie te nasze dzieciaki dorosłe, że...trzeba za nie pomyśleć...jak przyjdę do domu to podam Ci stronkę, gdzie jest zrobiony przykładowy plan i inne potrzebne rzeczy...niech sobie skopiuje i wklepie ze swojego tematu. Ja też już nie mam siły, syn wybiera kasę na korepetycje z angla, ale inne przedmioty leżą odłogiem! Wg niego on UMIE!! Ściągam mu ze stronek tematy i wklejam do worda... \"łaskawie\" sprawdza, wyrzuca co sie nie nadaje i jakoś \"idzie\" do przodu...ale ile moich nerwów to.... Graffiku, pewnie, że jak się potkamy to zjemy duuużo lodzików i nie tylko :) Wiem, że jesteś szczupła, ale zawsze to miło Cię pooglądać - a ja już zabieram się za ćwiczonka Laseczko Ty moja :) ❤️ Miłego spotkania z Twoimi kochanymi dziewczętami :) Monisiu... co u Ciebie? Jak zdrowie, praca - skrobnij troszkę...

oczywiście \"szantażyk\" - palce na lkawiaturze = horror

Monisiu!!! Otwarłam skrzyneczkę :) Jak mogłaś tak zatytułować!! Tytuł jest absolutnie BŁĘDNY!!! Więc tak: owszem troche schudnąć trzeba - jak prawie każda z nas... ale wcięcie jest, piękny biuścik jest i cudo!! ramiona!! natychmiast zapodawaj przepis, co robisz żeby mieć takie jędrne i śliczne ramionka!!! Rowerek, orbiterek, steperek i już Monisia ok...., ja już zaczęłam od dzisiaj - przyłacz się kochana, zobaczysz wyniki po miesiącu będą super. Dzisiaj już przemaszerowałam szybkim krokiem 55 minut i później jak przyszłam to zrobiłam brzuszki i ramionka (no, jak zobaczyłam Twoje to musowo zrobiłam!!) Całuski 🌻

nio prosze maja jest niezastapiona na tym topiczku;-) 😘 majusiu sorry ja jestem cala zakichana, az mnie na parterze slychac, i nic mi sie nie cche;( pozdroweczka

Hihi Juneczko kichaj, kichaj, bylebyś wyzdrowiała 😘

oranyscie a coz tu tak pusto???? niom a ja na sobotni wieczor sie zalatwilam jezdem o suchym pyszczku bez piwka bez winka i bez ciasteczka;((((((((( a do tego menoteczki gdzies sie pochowaly...buuuuu;-)

:(:(:(:( witam :) no tak !!!! kaszki pół paczki już zjadłam :( .. ech ! juz po mojej dietce :( mam brzuch jak balon :P wczoraj byłam z dziewczynami na BIG lodach :P:(... a dzis ciasto ,kaszka i cholera wie co jeszcze zjadłam :( MAJu I MOnisiu ,,, ja to nie mam silnej woli , a do tego Orbitrek odmówił posłuszeństwa i sie zepsuł, moze ziec mi na jutro przywiezie te część copęcła ... pospawana :) .. oby bo musze sie znów od poniedziałku wziac za siebie :D ale to dopiero jak Julka pojedzie :) a tak poza tym wszystko dobrze :) rośnie mała jak na drożdzach :) narazie zmykam bo już padam 🖐️😘 JUNKA :) a gdzie sie tak załatwiłaś ??? zrób sobie grzańca czekoladowego :)😘 i kuruj sie :)

Junka, Graff, Maja, Cioteczka w. 😘 No! Odespałąm trochę to zrywanie się o czwartej rano. Jak wiecie, za czwartym razem dostałam się do mojej lekarki i dostałam nowe leki. Na przyszłość umówiłysmy się, że jeśli kończą mi się piguły, zostawiam zapotrzebowanie w recepcji i po dniu-dwóch odbieram receptę. Czeka mnie zfrobienie kompletu badań, brrrr. Ale zrobie, nie ma co. :( Wczoraj wpadłam do ciuchlandu holenderskiego (w drugiej Hali Mirowskiej). Była wyprzedaż - wszystko po 2 zł. I kupiłam sobie fajny sweterek Benettona (ciemnoszary cien ki golf, który po lewej stonie na wąski szary pas, a na jego styku z ciemny - rząd perłowych guzików. Niby tak asymetrycznie zapinany) oraz taką brązowo-beżowo-kremową boucle bluzę - w sam raz do plisowanej ciemnobreązowej spódnicy (nie miałam jej z czym nosić. Fajne!`Ale jak sie ob ejrzałam w lustrze, eh! Wczoraj zrobiłam sobie znowu pangę z mrożonką-paprzykarzem i mnóstwem przyprawy do ryb. To jednak najlepsze połączenie. Na kolację - pół brokułki na parze.... Potem mnie opadło szaleństwo i uprałam worek do odkurzacza, a co! Junka, Ty nam zdrowiej! A dla wszystkich - 🌼 taki wiosenny...

No, cmokusie moje kochane... ja was taż całuję i wysyłam kwiateczek 🌻 Ciotko W podaje stronkę do matury: http://www.kujon.net/p-szkola,s-tekst,id-11,index.php papa, idę coś wszamać :) Kurcze.... Monisia jutro wstajemy o godzinę prędzej :(

Cześć kobietki! Maju, dziękuję za linka. Kasia dzisiaj siedzi u chłopaka na Helu (na izbie chorych)-wróci wieczorem, to jej przekażę. Na szczeście chłopak za tydzień wychodzi z wojska do domu - na zwolnieniu, na rok-więc skończą się te ciągłe jazdy po szpitalach.Dostanie teraz grupę B22-taką przejściową a za rok, po odsłużeniu jeszcze 2 miesięcy, jak wszystko pójdzie dobrze z powrotem grupę A. Martwię się , bo córka chce się teraz preprowadzić do narzeczonego i z nim razem przygotowywać się do matury - ja jakoś w to nie wierzę, ale nie mam już argumentów. Wprawdzie dobrze ją ostatnio przygotował do zaliczenia matematyki, ale czy to się powtórzy? Już sama nie wiem, co robić. Chyba muszę zdać sie na los-ostarecznie są dorośli i może dadzą sobie razem radę? Pozdrawiam Was z pochmurnego, zimnego Gdańska.

Witam Kochane! Ciotko W, pozostaje tylko nadzieja, że te nasze dzieciaki już dojrzały do samodzielnego i mądrego życia - pozdrawiam. Monisiu...czekam na przepis na ramionka.... Graff, napisz mi proszę po kolei jak robisz te gołąbki bez zawijania, bo chodzą za mną, a nie wiem jak się do nich zabrać... Junka - głowa do góry - będzie dobrze! Dla Migusi 🌻 Miłego dnia dla wszystkich Cioteczek :)

Maju, dzięki za dobre słowo!`Właśnie wczoraj ktoś mi przyłożył, twierdząc, że waże ze sto kilo 😭... A ramionka? Dwa miesiące oskrobywania czterdziestoletnich warstw farby z potrójnego okna, no i trochę pływania żabką.... No! Zaraz zbieram się do pracki. Napisałam troche tekstu o myśloszktałtach (tulpach), dokończę potem..

Monisiu, precz z wstrętnymi złośliwcami!!! No tak, zapomniałam... remoncik... przyjemne z pożytecznym :)

Hejka :) jestem ale mam minutke tylko :( sorka , całuski Wam posyłam , pogoda supcio i zaraz mam leprzy humorek :) życzę miłego dnia 🖐️😘

nio tia...Migi niet, majusi niet to i pusto calkiem?? Monisia ??????? a ja jutro ide po skierowanie na tomograf wiec wreszcie cos moze zobacze co mnie gnebi w tych moich 4 literach hahha;-) Monisia a co to sa mysloksztalty-tulpy? to Ty biolog jestes?:-) a jak Ci kto chce dopiec to mu powiedz ha! a wiecie ile to miejsca do calowania/;-) Maju gdzies cie dzis wcielo? Graf Ty tu sie nie len tylko wpadaj , ;_) znaczy no wiesz;-)... 😘 dla wsiech menoteczek

Dziewczyny, nie mam siły....... KŁOPOTY.... sorry Junko daj znać co po badaniu. Całuję was i trzymajcie się Kochane.

Majusiu....co sie dzieje....moze jakl troszke napiszesz to Ci bedzie lepiej? albo na meila? pozdrowka trzymaj sie cieplutko

witam dziubeczki :) ale cos powialo klopotami :(:(:( Maju ja wiem ,ze to tylko przejściowe klopoty 😍 ja to czuję :)😘 i trzymam kciuki . a tak wogole to nas ta wiosna przez dwa dni rozpieścila i podraznila, a tak bylo cieplunio :) Maju :( zapomnialam Ci napisać jak robię te goląbki turbo :( bardzo Cię przepraszam, czy to jeszcze aktualne ? moze nie masz teraz ochoty na golabki ale tylko przypomnij , to Ci napiszę. Sluchajcie !!! znowu jem :(:( to juz kaplica ze mną :(:( Junka :) jak u ciebie?......😘 Monisiu... a co zażywasz na obnizenie ciśnienia? bo ja ...LisiHexsal... tak sie to nazywa :) powinnam 1xrano ale mam ostatnio niskie cisnienie i zazywam 1/2 rano ciotko W jak tam Twoja matura? czy córa coś zdecydowala? życze duzo zdrówka i przede wszystkim uśmiechu :)😘

Cześć Kochane! Dzięki za dobre słowa 😘😘 Mam nadzieję, ze przejściowe kłopoty..... ale praca się sypie teraz już na poważnie i syn okazało się zagrożony w szkole..... żyć sie nie chce.... a matura !!! za pasem!!! Dobrze że jesteście, moje cudowne przyjaciółki 🌻

dla MAI :) 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 bądż dobrej myśli :) a teraz napij się kawy ze mną :) 7 7 🖐️😘 dla reszty :)

Witam moje cioteczki kochane. Melduję, że żyję. Jednak musiałam wyjechać i to z dnia na dzień, nie zdążyłam nawet zajrzeć do biblioteki. Będąc \"tam\" dostałam telefon aby natychmiast wracać bo zkwalifikowałam się do pracy o którą się dawno starałam, więc jestem i od poniedziałku zaczynam. Internet w domu będę miała dopiero w maju, więc na regularne plotki z Wami muszę jeszcze poczekać. Praca nie pozwoli mi zajrzeć do biblioteki. Pozdrawiam i do sklikania w maju, 🌻

🖐️🖐️🖐️ 😘 witaj Migusiu :) ale sprawiłaś nam radość :) fajnie,ze masz się dobrze i masz pracę o ktorej marzyłaś :) super ... ale z utęsknieniem bedziemy czekać do maja !!! aż do maja :( buuuu jak to dlugo :)( hlip.... no to narazie buziaczki 😘

Miga! Czekamy na maj! Maju - trzymam kciuki za Ciebie i syna! Junka? Jak zdrowie? Graff - ja łykam tritace oraz od niedawna beta-bloker Metahexal (chwilowo polowkę, bo lekarka chciałą zorientować sie, jak reaguję). Moje dzisiejsze cisnienie to: lewa- 117/90/90, prawa-103/86/86 No! Wczoraj dostałam pierwszą pensję! Miłe to.... :D 😘

witajcie : Monisiu :) to super .. ja stawiam za tę Twoją pierwszą wyplatę V V V V V v i po ciachu !!! :) a gdzie reszta sie zaszyla ? u mnie wlasnie leje siarczysty deszcz :( chyba pojde do domku ,bo w pracy nic sie nie dzieje i szkoda czasu :P no to do zobaczenia i bawcie sie dobrze , ja jutro lub w niedziele ,być może pojade gdzieś za misto lub na żródelka :) he!!! 🖐️