Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaa

żaba w brzuchu

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaa

Słuchajcie co to moze byc,jak z mojego brzucha odzywają sie odłosy podobne do skrecania sie kiszek lub jakby tam siedziała włąsnie ropucha .To okropne bo odzywa sie w najmniej oczekiwanej chwili, ,szok, Bardzo prosiłabym o podpowiedz. Cholerka pomyliłam pola :)

Gość aaaaaaaaaaaaa
podciagam

nie jedz więcej kukurydzy. te odgłosy to prawdopodobnie odgłosy robiącego się w twoim wnętrzu popcornu. zatem, kukurydzy musisz unikać :-D

Gość aaaaaaaaaaaaa
Ludzie , ja serio pytam??? czy to jest nadkwasota????

jaka nadkwasota? masz pewnie problemy z jelitami, u niektorych osob ruchy perystaltyczne sa bardzo glosne. ma tak np. moja kolezanka (albo zjadlas cos powodujacego wzdecia i jak mowi babcia mojego chlopaka \"gowno trąbi na zakretach\" --> nie traktuj tego jako zlosliwosc ;) )

Gość kixa
tez to czasem mam, najczesciej jak jestem troche glodna i... zdenerwowana przed czyms, np przed egzaminem.

Gość kixa
tez to czasem mam, najczesciej jak jestem troche glodna i... zdenerwowana przed czyms, np przed egzaminem.

Gość aaaaaaaaaaaaa
Sama nie wiem, kiedys tego nie miałam, od jakiegos czasu dopiero. MOze kawy za duzo.........fajek?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjaaaaaaaa
co o tym myslicie ???

Przypuszczalne powody: 1.Zły styl odzywiania sie 2. Szybko jesz i po zjedzeniu znow biegasz. 3. NERWY,STRES, STRACH. ALE PROPONUJE ISC Z TYM DO LEKARZA ON COS ZAWSZE PRZYPISZE. BYNAJMNIEJ TO EFEKT TRAWIENIA POKARMU.

Przypuszczalne powody: 1.Zły styl odzywiania sie 2. Szybko jesz i po zjedzeniu znow biegasz. 3. NERWY,STRES, STRACH. ALE PROPONUJE ISC Z TYM DO LEKARZA ON COS ZAWSZE PRZYPISZE. BYNAJMNIEJ TO EFEKT TRAWIENIA POKARMU.

Gość gość213w21
Miałam identycznie,lekarz stwierdził zespół jelita drażliwego. Zrób kolanoskopie i gastroskopie.