Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
+RC+

Znowu Trumpa chcieli zastrzelić.

Polecane posty

Tym razem jakiś wariat, lewak radykalny z Kalifornii. Na szczęście nikogo nie zaabił. Sytuacja na balu korespondentów Białego Domu w tym samym hotelu w którym kiedy Reagan został postrzelony.

Edytowano przez +RC+

8 minut temu, +RC+ napisał:

Tym razem jakiś wariat

Tu bym polemizował. Niestety to nie mogło się udać. 

To może być reżyserowane, bo bonzo na którego są jakby zamachy jest na topie, a on czuje się jak ryba w wodzie w takim show. On może mieć ochronę lepszą niż Władimirowicz P. i nawet sobowtórów ,więc wątpię aby ktoś niepowołany zdołał się przedostać przez gęste sito ochrony.😁

• Like 1

3 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Nie słyszałem o tym, bo dopiero wrocilem z trzydziestokilometrowki. Natomiast szkoda, ze sie nie udało, bo przez to co m in ten skur...rozpętał i opozniemia w dostawach, mamy przestoje i tracimy.

Szkoda ze sie nie udalo zabic prezydenta Stanow Zjednoczonych? Jakie powalone rzeczy piszesz...

• Like 1
  • Thanks 1

8 minut temu, Doktor ZG napisał:

Jednego de.bila mniej. Przez żydow, tego megalomana, ludzie tracą pieniądze. Nie obchodzi mnie reżim itd, ja za to płacił nie będę. Zejdź na ziemię. 

Życzenie śmierci politykowi jest nieźle poje/bane i nie świadczy to dobrze o tobie jako człowieku. 

Czekam teraz na klike, ktora zacznie tlumaczyc dlaczego warto zabijac politykow, ktorzy nam przeszkadzaja. 3, 2, 1 ....

16 minut temu, Koralgor napisał:

Czekam teraz na klike, ktora zacznie tlumaczyc dlaczego warto zabijac politykow, ktorzy nam przeszkadzaja. 3, 2, 1 ....

Siedzą w krzakach lub śpią 😄 

Gość nieźle jest porąbany. Co on bierze ☺️😄 

42 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Nie słyszałem o tym, bo dopiero wrocilem z trzydziestokilometrowki. Natomiast szkoda, ze sie nie udało, bo przez to co m in ten skur...rozpętał i opozniemia w dostawach, mamy przestoje i tracimy.

Ale on parę ładnych baniek zarobił na swoich decyzjach i spekulacjach im towarzyszących.

• Like 1

3 minuty temu, Sernikowski napisał:

Ja gram w grę z moją nową koleżanką z Holandii, haha :D. 

To sie nazywa być niestałym w uczuciach 😄 

53 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Co niby tracisz? Chyba jedynie spędzony czas na forum, rozmawiając przez łącza z żoną wariatką 😄 

• Haha 1

Ja teraz mam uczucie do moich dwóch fajnych koleżanek z Holandii :D. Jedna jest liderką klanu w grze, w którym siedzi ponad 200 osób :D. Lubi mnie tak jak Czelsi xD. Fajnie się gra z dwiema dziewczynami z Holandii, w sumie to kobiety :D, ale moje rówieśniczki :P.

Pije kawke i wracam do grania. A dzisiaj piękna pogoda, chmury i wiatr. Może zaliczę wypad nad wodę :P. Miłego dnia 😄

Edytowano przez Sernikowski

40 minut temu, Koralgor napisał:

Szkoda, ze dla innych na forum jestes bardziej wyrozumiała. Podobam ci sie czy o co chodzi?

20 minut temu, Śliwka z Grójca napisał:

Ale on parę ładnych baniek zarobił na swoich decyzjach i spekulacjach im towarzyszących.

On. A szaraki tracą. Może dla niektórych na forum to ok, ze np trzeba zwolnić ludzi. Jak zarobią na rodziny? Ale dobrze, że Trump napycha kieszenie 😀

• Like 1

Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał:

A ta znowu ujada głupotą od rana...

Siedzi na zapadłej wsi na Śląsku i pracuje w jakimś klubie sportowym czy przy rehabilitacjach pomaga to jak może odczuwac światowy kryzys? 😉

• Like 1

Przed chwilą, Doktor ZG napisał:

Siedzi na zapadłej wsi na Śląsku i pracuje w jakimś klubie sportowym czy przy rehabilitacjach pomaga to jak może odczuwac światowy kryzys? 😉

A ty wieśniaku muszący płacić za usługi seksualne gdzie siedzisz? 

14 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Co niby tracisz? Chyba jedynie spędzony czas na forum, rozmawiając przez łącza z żoną wariatką 😄 

Jakoś jak wbijałaś do niego na priv na krzywy ryj to ci to nie przeszkadzało 🙂

• Like 1
  • Thanks 1

Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał:

Też was śmieszy, jak ketrelowy pachołek od razu podskakuje w tańcu wsparcia, choć to hełmofon od rana ma ból wielkiego zadu? :classic_rolleyes:

Tak 🤣

• Haha 2

3 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Nigdy nie odczułam żadnego kryzysu, nawet wieku średniego, dziadu udający bogacza z Pomorza 😛😄 

Do której masz dyżur z żoną wariatką na forum? Bo w tym czasie można iść na plażę, lub zwiedzić Gdańsk, a ty siedzisz i bełkoczesz jak pijany 😄 

1 minutę temu, Doktor ZG napisał:

Na Pomorzu pijaczko. Blisko ciebie az za blisko 😀

Zgłoszone 😛😄 

4 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał:

A ty wieśniaku muszący płacić za usługi seksualne gdzie siedzisz? 

Od tutek brał formularz jak zrobić tajski tatuaż, który 10 lat temu zrobił, a niedawno wysłał żonie na telefon 😂😛😄 

To jest upadek dżentelmena i to musi być projekt jednej osoby zaburzonej psychicznie. 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Nigdy nie odczułam żadnego kryzysu, nawet wieku średniego, dziadu udający bogacza z Pomorza 😛😄 

Do której masz dyżur z żoną wariatką na forum? Bo w tym czasie można iść na plażę, lub zwiedzić Gdańsk, a ty siedzisz i bełkoczesz jak pijany 😄 

Od rana przebiegłem 30 km. Spokojnie. Zresztą ja morze i las mogę oglądać codziennie. Znudziły mi się. A Gdańsk? Ja w Gdańsku mieszkałem, co mam zwiedzać? Mysl, Madziu

3 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Zgłoszone 😛😄 

Przy okazji zgłoś post Giny 

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Na jesień zapraszam Cię na farmę dyniową w Rotmance, mam kolegę w Pruszczu, od którego widać z balkonu ten przybytek. 🎃🧡 Ładne zdjęcia tam można porobić. 

• Haha 4

3 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał:

A pomarańczowy cóż... narcystyczny szaleniec, który destabilizuje świat.

Nie taki szaleniec, na tych swoich pseudoszaleństwach kosi grubą kasę. Ostatnio BBC zrobilo reportaż o przepływach finansowych związanych z jego decyzjami. Bardzo śmierdzi insider trading.

Edytowano przez Śliwka z Grójca
  • Sad 1

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

Na jesień zapraszam Cię na farmę dyniową w Rotmance, mam kolegę w Pruszczu, od którego widać z balkonu ten przybytek. 🎃🧡 Ładne zdjęcia tam można porobić. 

Brzmi super ☺️☀️🤗 Zarezerwuje sobie wolne wtedy. 

• Haha 4

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować