Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba Was rozumiem....

Czy jestem w ciąży??? Nie wiesz - wstąp.

Polecane posty

Gość anka_stacha
Czy skoro on mi wkładał palce do pochwy i przerwał blonę dziewiczą to ja już nie jestem dziewicą??

Gość chorowitek
cze dziewczyny. mam podobny problem co wy a niemam z kim o tym pogadac. od jakichs 2 tygodni mecza mnie bole brzucha ktore nie sa bardzo bolesne i nie wystepuja caly czas. bole sa ciagle w innych miejscach najczesciej w okolicy zoladka ale czasem tez w okolicy podbrzusza co mnie martwi. wspomne tez ze czesto sie odchudzalam i malo jadlam od miesiaca poprostu nie mialam apetytu. mam 19 lat i jakies 3 tyg temu mialam stosunek z chlopakiem zabezpieczalismy sie prezerwatywa i nigdy nie doszedl we mnie ale martwi mnie to ze chwile po tym zrobilismy to znow w 2 prezerwatywie i boje sie czy jakis plemnik sie nie doslal po 1 stosunku i czy te bole maczace mnie nie sa objawami ciazy bardzo mnie to martwi bo niewiem co mi dolega dziewczyny prosze napiszcie cos bo zwariuje pozdrawiam pa

Gość ja tez chodzilam do
chorowitku nie martw sie, na 99% nie jestes w ciazy, a spoznia Ci sie okres w ogole?

Gość chorowitek
jestes kochana ! ciesze sie ze mi to napisalas. okres mam nie regularny i roznie sie pojawia ale mam dostac dopiero okolo 24 stycznia mam taka nadzieje. ale ciagle mam bole brzucha i niewiem co moze byc tego przyczyna. a stosunek odbyl sie kilka dni po okresie czyli w dniach plodnych i to mnie martwi. jest mozliwosc zajscia w ciaze po czyms takim ze plemnik moze jakos sie dostac np z ciala gdzies chlopaka we mnie zaraz przy drugim stosunku?

Gość SaniaLOL
Witam mam mega problem wiem ze to moż ebyc głupie... Ostatnio przeczytałam w necie ze nawet jesli facet nie miał wytrysku we mnie moge zajsc w ciąże...I teraz mi jakoś niedobrze cały czas;/Jakoś sie wkurzam o wszystko i wogole mysle ze jetsem w ciązy bardzo sie denerwOOje:(Nie wiem czy to mój wymysł czy nie:(Do ginekologa mam za tydzień ale do tego czasu chyba umre z nerwów:(a miesiączka skonczyła mi sie tydzien temu była o czasie i tyle dni co zawsze... Nie wiem co mam o tym mysleć:(

SaniaLOL - najpierw pierdolnij się w tę pustą głowę, a później albo zrób test ciążowy, albo żyj w niepewności do wizyty u gina. Sądzisz, że ktoś tu jest wróżką?

3 stycznia wpadlam z moim chlopakiem(peknieta gumka)i wzielam 4h po stosunku Postinor nastepny po 12h tydzien pozniej zrobilam test i wyszedl na szczescie negatywny, dostalam krwawienie popostinorowe, ktore trwalo 3 dni.W piatek kochalam sie z moim chlopakiem 2x bez zabezpieczenia wytrysk mial na zewnatrz i od soboty mam bol jajnikow a okres mialam dokladnie miesiac temu zastanawiam sie czy ten bol jajnikow wystepuje w zwiazku ze zblizajacym sie okresem czy czyms innym...Wspolzyjemy dosc czesto i slyszalam ze to obniza jakos spermy i ewentualna ciaze.Robilismy juz kilka razy to bez zabezpieczenia i wszystko bylo ok.Zastanawiam sie nad tym bolem jajnikow czym moze byc on wywolany.Innych dolegliwosci nie posiadam (bole piersi itp) Niestety nie moge obliczyc dni plodnych i nieplodnych, poniewaz mam nieregularne okresy.Niby w sluzie przed wytryskiem pojawiaja sie plemniki, ale wtedy juz dawno bylabym w ciazy i kobiety stosujace stosunek przerywany tak samo...Prosze o porady i nie piszcie mi ze trzeba bylo nie wspolzyc bez zabezpieczenia bo rzecza ludzka jest popelnianie bledow...:)

klucha moze to objawy jakiejs choroby jajników.nie chce cię straszyc , bo moge się mylić. Jak myslicie czy tabletki typu deprim, mogą wpłynąc na opóżnienie okresu?(ostatnio byłam bliska depresji, ciągły płacz, utrata wagi itp.objawy)powinam go dostać wczoraj , ale wciaż go nie ma.boli mnie brzuch , mam nabrzmiaąłe piersi.oczywiście seks był w prezerwatywach, ale a nóż.....wiem ,żę te moje schizy głupie są, ale jakoś nie moge przestać mysleć,że jestem w ciaży.na dodoatek mam w czwartek ważne zaliczenie i nie wiem jak się na nie nauczę;(skoro nie moge sie skupić na wkuwaniu;(

we belong together--->kochana wydaje mi sie ze skoro byliscie zabezpieczeni i z gumka nic sie nie stalo i zostala cala to nie powinnas byc w ciazy...Ja tez schizuje i wiem co to za uczucie ale ja robilam to bez zabezpieczenia w dodatku nie wiem czy byly dni plodne i dlaczego mam bol jajnikow i wodnisty sluz...Jesli chcesz miec stres z glowy to zrob sobie test i uspokoj sie wiem ze to nie jest latwe bo sama przezylam 1 wpadke ale wazne zeby sie jakos wspierac:)3mam kciuki:)

Gość ojejjjjjjjjjjjjj
10dzien brania tabletki- stosunek z gumką, na koniec gumka zsuwa się ... kurna mam taką schize jak nigdy !!!!

Gość dziewczyna konrada
Bylo to 7 dnia cyklu kiedy jeszcze mialam lekkie plamienie i nastepnie 8 dnia cyklu. Kochalismy sie z prezerwatywatywami Durex extra safe z ktorymi jak pozniej sprawdzalismy wszystko bylo ok,ale gdzies na jakies cyba dziwnej stronie przeczyatalam, ze plemniki przedostaja sie przez prezerwatywy i teraz sie bardzo boje ze moglam zajsc w ciaze, teraz jestem w 18 dniu cyklu a 16 wieczorem wystapil tak jakby bol owulacyjny, pisze tak jakby bo byl mniejszy niz w poprzednim cyklu W miare mozliwosci, prosze o odpowiedzi

Gość dziewczyna konrada
dziewczyny prosze....zalezy mi na jakiejkolwiek opinii czekam...

Dziewczyno Konrada gdyby prezerwatywy przepuszczaly plemniki to nie nazywalyby sie srodkiem antykoncepcyjnym wedlug mnie niepotrzebnie sie zamartwiasz skoro jak napisalas z prezerwatywami bylo wszystko ok...Glowa do gory:)

Gość kasiula0103
Hej! Weszłam na pierwszy lepszy temat, bo mam problem.... Jestem młodą kobietką, kończe osiemnaście lat. Od dwoch lat jestem z wspaniałym facetem. Chciałabym z nim rozpocząc współżycie, ale tu zaczynaja sie schody.... Panicznie boje sie ciazy! Jestem osoba ambitna, mloda, mam plany na przyszlosc. Wiem, antykoncepcja. Przez kilka miesiecy bralam Diane 35, ze wzgledow leczniczych(tradzik niestety) i gin. mi powiedzial, ze zabezpieczaja przed ciaza. Jak je bralam to nie raz bylismy blisko zeby to zrobic, ale ten lek mnie przerastal i ostatecznie mowilam nie, po mimo tego, ze bardzo bym chciala kochac sie ze swoim facetem.... Co mi pomoze??? Czy moze nie decudowac sie na seks bo byc moze ten lek jest wyrazem mojego braki dojzalosci??? prosze Was o rade....

Najlepszym zabezpieczeniem sa oczywiscie wedlug mnie tabletki antykoncepcyjne.Jesli chcesz przezyc bezpiecznie swoj 1raz a nie zazywasz tabletek wybierz dobrej firmy i jakosci prezerwatywy + jeszcze dla pewnosci globulke dopochwowa, ktora dziala plemnikobojczo:)No i zrobcie to w Twoje dni nieplodne:)

Gość Martusia491
Dziewczyny mam problem i mam nadzieje ze mi pomozecie bo naprawde nie mam z kim o tym pogadac:( Dokladnie 9 dni temu chlopak wsadzal mi palca... i mial wytrysk na zewnatrz... I nie wiem czy dotknal on spermy...:( Po ok 2 godz. znowu doszlo do tego samego:( Czy po tych 2 godzinach byla mozliwosc ze zaszlam w ciaze skoro przez ten czas sie wyglupialismy i palca mial suchego... dodam ze to byl moj 20 dzien cyklu, a moj cykl mniej wiecej trwa od 28-33 dni... ale z tym bywa roznie. I dzisiaj w 29 dniu cyklu pojawila sie malutka plamka krwi... i sie skonczylo:( Czy to mozliwe ze jestem w ciazy?? Prosze odpowiedzcie mi bo odchodze od zmyslow:(:(

Martusiu491--->Najlepszym rozwiazaniem bedzie test ciazowy bo my nie wiemy czy akurat Twoj chlopak mogl miec na palcu sperme zawierajaca plemniki czy nie.Powodzenia:)

Gość Martusia491
No więc... dzisiaj ide po test... Chociaż wystąpiło u mnie krwawienie chociaz dość skąpe, a przewaznie mam dosc obfite na poczatku @ i boli mnie brzuch tak jak podczas @... Nie wiem co się dzieje...:( Zrobie test i zobaczymy... Boooje się:(:(

Martusia - uszka do góry!! Daj znac jak test - wszytsko będzi oki!!

aaa..i raczje małoporawdopdobne zebys mogła byc w ciązy!! Nie martw się :)

zrobiłam test-negatywny.wczoraj miałam lekkie plamienie i do dzisiaj nic, poza drobnymi ilościami krwi zmieszanej ze śluzem.może test pokaał fałyszywy wynik.do zapłodnienia mogło dojść 6.01(seks w prezeratywie)na serio nie wiem co mi moze być, a jak to jednak ciąża:(ehh i jak tu się uczyć do sesji:(

ale ktory to jest dzien cyklu?? Może wąłsnei sesja rozregulowała cykl!! Jak nie masz pewnosci powtórz test rano..

Gość 2 faza
jak wczesnie organizm moze zacząc dawac sygnały o ciązy?? czy mozliwe jest by zaledwe kilka dni po owu i sexie cos zaczeło sie zmieniac, tak ze mozna to zaobserwowac?? Czy np natsepujące kilka dni po (2-3) kłucie jajników, ból krzyża, dołemm brzucha uczucie jak na @ może świadczyc ze organizm już cos działa??pomaga w zagnieżdzneiu, albo pordukuje jakies hormony??

Gość ósma
biore regularnie pigułki, podczas ostatniego opakowania zauważyłam pewnego dnia ze mam o jedną za mało- niechcący połknęłam dwie jednego dnia. zawsze pamietałam by wziąć na czas, nie miałam biegunki, wymiotów wcześniej bralam antybiotyki na grzybice ale na ulotce napisano że nie wplywaja one na pigulki. w przerwie miałam obfity okres jak zawsze. teraz jestem w pierwszym tygodniu następnego opakowania i zaczełam sie stresować. nie wiem czemu... troche mnie mdli dzis rano i spanikowałam... czy to mozliwe że jestem w ciąży ??

Ósma---> Skoro krwawienie wystąpiło, nie powinnas sie martwic:) Tylko sie niepotrzebnie nakręcasz!!! We belong together---> Ty też nie schizuj!!!! Przeciez miałaś jakiąs krew w sluzie, zreszta pewnie i tak dostałaś dziś okres:) I nie martw sie, tylko zajmij nauka!!!

2 faza---> Z tego co czytałam, konkretne objawy, występuja dopiero ok 3 tygodnia po zapłodnieniu. Więc bez paniki!!!

Gość bozena5555
hej dziewczyny...moja sytuacja wygląda tak..kochalam sie z moim chłopakiem w ostatni dzien mojej miesiaczki ( cykle u mnie trwaja 29-30 dni) , oczywiscie z zabezpieczeniem (prezerwatywa-nie pekła wszystko było ok)trwało to bardzo krotko, chłopak nie skonczyl we mnie..prosze o opinie...to moj pierwszy raz i troszke sie denerwuje:)

Gość smil
witam wszystkich czy mógłby ktos odowiedziec na moje pytanie?? Wiec kochałem sie z moja dziewczyna na poczatku listopada i dostała miesiaczke a w grudniu niekochalismy sie i niedostała miesiaczki tylko ma od jakiegos czasu pojedyncze krwawienia!i brzuch ja boli tak jak na miesiaczke!co o tym mam mysleć??odpowiedcie mi prosze was!!!!

Gość dziubek2211
do smil trzeba zrobic test.nie ma innej rady.sama mam podobna sytuacje i czekam na okres...jak twoja go nie dostanie to niech idzie do gina

Gość gola27
A ja mam ten sam problem. tylko, że ja chcę być w ciąży! Okres powinnam dostać wczoraj (czyli w sumie niedawno). Dodam tylko, że zawsze mam regularny jak w zegarku co 28 dni :) Wczoraj wieczorem zrobiłam test (wiem, wiem lepiej byłoby zrobic rano) i w doatku już po fakcie przeczytałam, że na minimum 2 godziny przed testem nie nalezy nic pić, a ja piłam herbatę :( W związku z tym moje (pewnie niemądre pytanie)czy test mógł się pomylić (wyszedł negatywny) skoro zrobiony był wieczorem i po piciu? W sumie to zdaje sobie sprawę z tego, że mógł :) ale chciałabym to jeszcze od Was usłyszeć??? Czy testy często się mylą?Pokazują, że ciąży nie ma, a ona jednak jest??? Z góry dziękuję za odpowiedzi!