Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba Was rozumiem....

Czy jestem w ciąży??? Nie wiesz - wstąp.

Polecane posty

Gość kasia2121
9 grudnia pomoglam swoja reka dojsc chlopakowi, po czym on mial erekcje nie wiem jak to napisac. Przed powiedzial zebym wyjela reke ja to zrobilam, i on wtedy doszedl. Pozniej powiedzialm mi ze nie wie czy cos bylo za nim wyjelam reke tzn nie wie czy poleciala mu wczesniej sperma. On wogole mnie nie dotykal, gdy wrocilam do domu od razu umylam rece w plynie i zimnej wodzie nastepnie zmienilam szybko bielizne nie dotykajac za bardzo jej. i teraz sie martwimy z moim chlopakiem czy moglam wpasc dodam ze nie ditknelam swojej. prosze o szybka odpowiedz. boje sie bo ostatnio boli mnie podbrzusze, mdlosci mam i plecy mnied bola mam rowniez oplawy. czy to moze byc ciaza dodam ze mam nie regularnea miesiaczke, teraz powinnam miec 21 grudnia. czy to ciaza pomocy? dodam ze wczesniej mialam troszke inna sytuacje tzn tylko ocieranie sie i bylo to 28 listopada i zrobilam dwa testy i wyszly negatywne, no ale teraz wynikla ta sytuacja opisana u gory i nie wiem a ten drugi test robilam 10 grudnia i wyszedl negatywnie. czy moge byc w ciazy?

Gość kasia2121
ja pisze tu i prosze o pomoc kobiety blagam.

Gość kleoterrra
hejka :) a ja mam maleńki problem. robiłam to czesciowo (na sam final praktycznie zalozylismy gumkę) bez zabezpieczenia podejrzewam, ze w dni plodne. ogolnie mam nie regularne okresy a ostatni mialam 11 stycznia. jestesmy juz ponad 2 tyg po ty stosunki a ja juz trzeci dzien mam dziwne mdłości i temp: 37,4 badaną wiadomo gdzie. i teraz nie wiem czy to poprostu przeziebienie chociaz mam tylko kaszel nie grozny czy ciaza. zadnych innych objajow. co myslicie?

Gość kamcia selko999999999
Hey dziewczyny mam pytanka czy moge być w ciaży? Często mi niedobrze,czasem kręci mi sie w glowie czesto biegam siku mimo tego ze wczesniej sie to nie zdazalo.. mam dziwna kreske od pepka do lona a na moich piersiach pojawily sie jakby widoczne zyly.. mam biały sluz u lekaza bylam 2 tyg temu i robil mi badanie a na usg dopochwowe mam na 24.04 robilam wczoraj test wyszedl nagatywnie na poczatku tez robilam ale dalam sobie spokoj bo byly nagatywne temp w pochwie mam 36.9. Miesiaczki mam ale jakies keotkie od niby zaplodnienia i nie bola tak bardzo a wiem ze jest to mozliwe bo moja kol do 4 mies nie wiedziala ze jest w ciazy.. a jesli ciaza by byla to 9 tydzien.. a i moje spodnie troszke sa ciasniejsze a nie jem duzo waze 57 kg ostatnio u lekarza sie wazylam Ciąża oczywiscie nie bylaby tragedia chociaz nie planowana prosze o pomoc doswiadczone kolezanki dziekuje a i zapomnialam ze zaraz po zaplodnieniu kuly mnie okolice jajnikow i bolaly piersi

Hey dziewczyny mam pytanka czy moge być w ciaży? Często mi niedobrze,czasem kręci mi sie w glowie czesto biegam siku mimo tego ze wczesniej sie to nie zdazalo.. mam dziwna kreske od pepka do lona a na moich piersiach pojawily sie jakby widoczne zyly.. mam biały sluz u lekaza bylam 2 tyg temu i robil mi badanie a na usg dopochwowe mam na 24.04 robilam wczoraj test wyszedl nagatywnie na poczatku tez robilam ale dalam sobie spokoj bo byly nagatywne temp w pochwie mam 36.9. Miesiaczki mam ale jakies keotkie od niby zaplodnienia i nie bola tak bardzo a wiem ze jest to mozliwe bo moja kol do 4 mies nie wiedziala ze jest w ciazy.. a jesli ciaza by byla to 9 tydzien.. a i moje spodnie troszke sa ciasniejsze a nie jem duzo waze 57 kg ostatnio u lekarza sie wazylam Ciąża oczywiscie nie bylaby tragedia chociaz nie planowana prosze o pomoc doswiadczone kolezanki dziekuje a i zapomnialam ze zaraz po zaplodnieniu kuly mnie okolice jajnikow i bolaly piersi

Gość -patytka-
Witam. Potrzebuje pomocy czy ktos moze szybko odpowiedziec na moje pytanie...mam nieregularne cykle 28-34 dni . Ostatnia miesiaczke mialam 29 lutego 24 marca wspolzylam z chlopakiem. Czy mozliwe ze jestem w ciazy??

szansa zawsze jest ale mysle z enie jestes w ciazy zrób test albo idz do gina

Gość catris
witam. mam pewien problem i prosze o wypowiedzenie się na ten temat. byłam z chłopakiem blisko, dotykaliśmy sie narządami, jak poczułam że zaczyna go wkładać to przestaliśmy. kilka dni później dostałam okresu prawie w terminie teraz powinnam mieć kolejny raz i spóźnia się ok 10 dni, nie wiem co robić i się strasznie boję że mogę być w ciąży. Bardzo proszę o POMOC ! ;(

Gość 45654
robiłam to kilka razy z chłopakiem o 5 lat starszym,bez żadnych zabezpieczeń .. boje się,że zaszłam w ciąże .. w tym miesiącu nie dostałam okresu,cały czas jestem głodna,źle się czuje .. strasznie mnie głowa boli .. w sumie to miałam tak czasami,że w jednym miesiącu miałam okres a w drugim już nie ... i tak w kółko .. mam nadzieje,że teraz będzie tak samo,tak bardzo się boje . ;x jeżeli na prawde zaszłam w ciąże to co mam zrobic,żeby jej się pozbyc bez boleśnie i tak,żeby nikt się nie dowiedział? bardzo prosze o pomoc ..

Gość przestraszona 03
Hej, ostatni okres miałam 21 maja do tej pory nie dostalam okresu ktorego oczekuje, robilam tes ciazowy i wyszedl negatywny, odczuwam bole prawostronne podbrzusza i klocie w prawym boku, dodam ze w lutym poronilam 6 tyg ciaze co moze byc nie tak

Gość gość
Hej dziewczyny:)Ostatni okres mialam 27.09.2013 i spoznia,mi sie.Dzisiej rano zrobilam test. 06.11.2013 i negatywny,a okres powinnam dostac 27.10.2013 czy ktos mi pomoze przeszlo tydzien mnie boli brzuchi krzyz niewiem co myslec,dotego zaczelo mnie cos rwac w srodku macicy.prosze o odp.

Gość jghertws
Cześć dziewczyny! Mam problem. Czekam na okres już 5 dni. Ostatnio odważyłam się z partnerem na anal, doszedł we mnie, później po 10 minutach, może trochę więcej założyliśmy gumkę i był seks normalny. Obawiam się, że mogę być w ciąży. Czy jest możliwość żeby sperma jakoś się tam przedostała? Bolą mnie piersi po bokach i od spodu, nie przypominam sobie żebym miała tak przed okresem, czy Wy też znalazłyście się w podobnej sytuacji?! Błagam pomóżcie! ;(((

Gość gość
owszem jest możliwa ciąża jeśli sperma z o***tu np. w nocy podczas snu wypłynęła na zewnątrz a potem spłynęła do pochwy.

Gość jsjdjkacbj
Nie, rano jak się obudziłam to byłam sucha, bo włożyłam tam chusteczkę żeby ewentualnie na nią leciało...ale bardzo dziękuję za odpowiedź :))) myślisz, że powinnam wykonać test? Miesiaczki mam czasem nawet co 43 dni, teraz jest 36 dzien...bolą mnie jedynie piersi, żadnych innych objawów brak, ale od tygodnia ciągle jestem zdenerwowana, nie mam nawet sekundy żeby spokojnie odetchnąć a jeśli już się zdarza to mysle tylko O CIAZY to okropne uczucie :(((

Gość jsjdjkacbj
I wydaje mi się ze wszystko wydalilam po stosunku, miałam co chwile wizyte w toalecie, normalnie jak lewatywa, okreopne uczucie grrrr -.- ogolnie nie polecam tego rodzaju seksu

Gość gość
Zrób test. co do analnego to jeśli wie się jak się do tego zabrać to jest całkiem fajnie i nie ma miejsca nic takiego jak opisałaś.

Gość jsjdjkacbj
No wiesz, to był nasz pierwszy raz, całkowity spontan, wcześniej byliśmy pewni, że nigdy nie spróbujemy no ale, zaczęliśmy zartowac pojawiło się podniecenie i bum...ja czułam się po tym okropnie i pod względem fizycznym i psychicznym.

Gość jsjdjkacbj
Hm ale jestem ciekawa jaka jest recepta na przyjemny anal, jeśli możesz to uchyl rąbka tajemnicy ;)

Gość gość
Mam pytanko i problem zarazem - martwię się że moja dziewczyna może być w ciąży... Miała ostatnio dostać okresu spóźnił jej sie nieznacznie ponadto 2 dnia miały jak by plamienia ? nie wiem bo mowi ze to moga być krew ale juz zaschła... okres był skąpy teraz po okresie - dzis skarzy sie ze slabo sie czóje i wg. Co do sexu to nie pamiętamy ale chyba tylko raz uprawialiśmy analny i w prezerwatywie, czasem się piescimy ale to tez zadkość wiec... martwię się poprostu porszę o normalną rade - odpowiedz.

Gość gość
hej od dwóch miesiency nie mam okresu i bardzo mnie bola piersi mam również mdłośc***ary razy mi się zdążyło wymiotowac mam bardzo czujny wech na wszystko. pomóżcie co robić

Gość Lucynka123456
Dziewczyny jak sie zastanawiacie czy jesteście w ciąży bo np pękła gumka czy coś to mój kumpel, który studiuje ginekologie na Uniwersytecie Medycznym stwożył taką fajną aplikację, która oblicza prawdopodobieństwo zajścia w ciążę. Jak mi pokazywał ją to właśnie moge powiedzieć, że pytania są bardzo szczegółowe i konkrete, w ogóle jest branych pod uwage wiele czynników. Także widać, że Jacek się postarał i stwożył coś naprawde praktycznego i przydatnego :D To jest aplikacja na windows phone'a i nazywa się pregnancy test (w sumie sama to juz sobie ściągnełam właśnie :D )

Gość gość
do osoby z 22.02 z godz. 17.30. 1. test 2. ginekolog nie zależnie od wyniku testu

Gość gość
nie zauważyłam że tam jest 22.01

Gość gość
Witam wink Moja sytuacja wygląda tak: w grudniu wzięłam ostatnią paczkę tabletek anty, oczywiście rozregulowało mi to cały cykl. W styczniu okres miałam od 21 do 25, następny dostałam 1 marca i trwał on do 5 marca, był dosyć intensywny i 6-7 marca miałam brązowe plamienie. 14,15,16 i 17,18 marca kochałam się ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia. prawdopodobnie na początku tyg miałam owulacje, nie pamiętam dokładnie jaki był to dzień, zaczęły boleć mnie piersi, wiadomo śluz płodny, brzuch na dole. w dodatku piersi dalej mnie bardzo bolą, przy najmniejszym dotyku, dzisiaj nawet mnie trochę bardzo swędziały, mam podbrzuszu takie dziwne uczucie,mam dziwne nastroje, czasami nie mam apetytu,a czasami aż zbyt duży. nie chcę sobie nic wkręcać, piszę jak jest. jest możliwość, że jestem w ciąży? na test jeszcze raczej za wcześnie. zawsze miałam regularny okres i nie wiem co teraz mam sądzić o tym. Proszę o pomoc

Gość gość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)

Gość blackines
Witam, Miesiączka spóźnia mi się ok 1 tydzień,wcześniej zawsze miałam regularne okresy, co ok 30 dni, raz spóźnił mi się okres o ok 3 dni. Współżyłam z partnerem (bodajże byl to dzień płodny), nie mielismy prezerwatywy, ja nie biorę tabletek antykoncepcyjnych, ale on wyszedł dość długo przed wytryskiem. Dodam, iż później przechodziłam nawracającą infekcję pochwy, objawiała sięupławami, swędzeniem i pieczeniem, dokuczającym także przy oddawaniu moczu. Od dwóch dni lekko pobolewają mnie piersi, oraz odczuwam ból w dole brzucha, ktory promieniuje na lewą i prawą stronę, lecz najbardziej dokucza mi z prawej strony, jakby prawy jajnik. Ból nie jest ciągły, pojawia się okresami czasu. Ból prawej strony objawia się także ze zwiększoną siłą, kiedy podnoszę nogę do góry bądź się pochylam. Od pewnego czasu lekko stresuję się sesją, a teraz dlatego, że nie mam miesiączki. Mam więc pytanie, czy wobec tych okoliczności, jaka jest prawdopodobna przyczyna braku miesiączki i czy mogło dojść do zapłodnienia?

Gość Monikax
Witam, zawsze można zacząć od sprawdzenia objawów ciąży w onlinowym teście. Ja kiedyś robiłam na stronie testy4you.pl/test/test-ciazowy-online-czy-jestem-w-ciazy i faktycznie u mnie się potwierdziło. Oczywiście jak wynik wyjdzie pozytywny to należy udać się do ginekologa bo wiadomo że każda kobieta jest inna a tym samym objawy ciąży. Pozdrawiam cieplutko..

Gość gość
witam, kobietki mam mały problem....ostatnią miesiączkę miałam 23 września i trwała tak jak zwykle 7 dni. cykle mam regularne po 28 dni. W 11 dniu cyklu uprawiałam sex z moim przyjacielem...bez zabezpieczenia i bez wytrysku w środku. Pomóżcie...jestem na 5 roku studiów i nie planuję ciąży jak narazie.....

Gość gość
Piąty rok studiów a jaka nieodpowiedzialna, teraz sie zastanawia zamiast sie zabezpieczyć..