Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba Was rozumiem....

Czy jestem w ciąży??? Nie wiesz - wstąp.

Polecane posty

Gość kiki__
a ja bore tasbletki nigdy nie zaomnialam zadnej a dzis mial byc okres i nic nie ma a tabsy biore juz rok!!! boje sie ze jednak pomimo iz biore moge byc w ciazy co robic?

Gość Aira
:(

Gość mam22latka
teraz ja. Witam was dziewczyny Ja tez mam problem. Jestem bardzo senna, ledwo sie trzymam na nogach, mam zgage. Okres dostałam tydzien przed czasem i był bardzo skapy. Mam bóle brzucha. Ale zastanawia mnie ze boli mnie w nadbrzuszu a nie w podbrzuszu. Ale objawy typowe na ciaże, jak myslicie?

Gość alissa20
wziełam postinor w pierwszym dniu płodnym spoznia mi sie okres juz 2 miesiace zrobiłam 4 testy ciazowe wynik negatywny...pare dni temu stwierdziłam ze to odpowiednia chwile wybrac sie do lekarza,myslalam ze ten koszmar sie skonczy a lekarz powiedział ze mam isc na USG i nic konkretnego ...strasznie sie boje

Gość Aira
niech mnie ktoś uspokoi :(

Gość mery18
no właśnie ja też nie wiem bo jest mi niedobrze, a sex był z gumka i nie spadła i nie pekłą ale boje sie ze cos jest nie tak, czy moge tak miec bo sie stresuje tym?

dziewczyny ile dni po zapłodnieniu moga wystapic jakies objawy ciazy i jakie

Gość beti1
Czesc dziewczyny,mam pytanie bardzo chce byc w ciazy,kochalam sie z moim chlopakim w dni plodne bez zabezpieczenia i do samego konca.Okres powinnam dostac w niedziele(mam nadzieje ze nie dostane)mam strasznie bolace piersi i nabrzmiale,odczuwam bole w podbrzuszu ale troche inne niz przed okresem.Wczoraj robilam test ale niestety wyszedl negatywny,jednaj ja jakos inaczej sie czuje.Czy jest mozliwosc ze test zle wyszedl a mimo to jestem w ciazy??

Witam.Mam pytanko powiedzcie mi czy w czasie miesiączki tez się mierzy temperaturę w pochwie?bo ja mam skąpą i temperatura jest 37,5 37,1 a mieżę ja codziennie rano po przebudzeniu o tej samej godzinie.Czy moge być w ciąży?

Gość Swieta
Witam wszystkie kobietki!Bardzo chciałabym być w ciąży ale kiedyś miałam baaaardzo nieregularny okres...nawet pół roku go nie było.Od jakiegoś roku po ówczesnym braniu Microgynum 21 oraz Luteiny unormowało się,jedyne spóźnienia to kilka dni.Mój partner od jakiś 2 miesięcy kończy w środku,nie zabezpieczamy się w żaden sposób a ja nadal nie jestem w ciąży!!!!!!Zaczynam być przerażona!!!!!!!Pragnę dziecka-ON też...Co jest nie tak-skoro lekarz twierdzi,że wszystko w porządku??!!!!!Zaznaczam,że mój partner może mieć dzieci...Pomóżcie!!!

Gość O-l-a
W piątek odbył się mój pierwszy stosunek.Od maja biore rigevidon,ponieważ miałam torbiel na jajniku.Tabletki zażywam regularnie.Po stosunku pojawiła się krew.Jeszcze do poniedziałku pojawiała się z porannym moczem.Od wczoraj mocz jest ciemno-żółty.Ale nadal boli mnie nadbrzusze i jajnik na którym miałam torbiel.Odbija mi się i może to od żołądka.Nie wiem czym może być spowodowany ból.2 tygodnie temu byłam u ginekologa i mówił,że wszystko jest dobrze.Ale wtedy mógł zbadać mnie jedynie palcem.W zeszłą środe po 7-dniowej przerwie zaczęłam przyjmować kolejne opakowanie tabletek o godzinie 21.W czwartek wzięłam kolejną o tej samej porze.W nocy z czwartku na piątek o 4 rano wymiotowałam.Prawdopodobnie było to zatrucie pokarmowe.I w piątek miałam pierwszy stosunek,zanim wzięłam kolejną tabletke.Nie wiem czy tabletka zdążyła się wchłonąć.Stosunek odbył się z prezerwatywą.Troche panikuje,bo był to pierwszy raz.Czy była możliwość zajścia w ciążę?Piersi mam powiękoszone jak przy okresie,ale to chyba przez hormony.Słabo się czuje.Myśle o ciąży i może stres tak a mnie działa.

Gość Edyyta
11 sierpnia kochałam sie z moim chłopakiem zapespieczenie nas jednak zawiodłoo mnie przez 2 dni strasznie bolały jajniki bylismy juz pewni ze jestem w ciazy ale dostałam okres wiec sie uspokoilismy i stwierdzilsmy ze okres wykluczył zajscie wciaze ale minoł juz miasiac a ja od 2 dni mam mdłosci a nigdy nie miałam czegos takiego w tak wielkim stopniu boli mnie brzuch od momentu wstania z łozka nie wiem co mam wogole myslec czy to byłoby realne ze jestem w ciazy ?!?!?!

Gość gocha27
Czesc Edyta.Ja mialam okres,ktory skonczyl mi sie w czwartek,od wczoraj mam mdlosci,bol piersi,sennosc,mozliwe,ze to ciaza(ktorej pragne).Ja mam 3letniego syna i jak bylam z nim w ciazy mialam przez miesiac okres,wiec zrob test,ja dzisiaj chyba tez zrobie....

Gość Edytaa
Witam Cie ! Ja rownierz pragne dziecka tym bardziej ze to bedzie moje pierwsze !! dokładnie tak jak napisałas bola mnie piersi ktore sa znacznie powiekszone a oczy mi sie zamykaja !! tak jak mowisz chyba własnie zrobie test zeby miec pewnosc !! pozdrawiam

czy wzmożony apetyt jest równoznaczny z tym że jem a sie nie najadam? bo dla mnie apetyt to że mam chęć na jedzenie a nie że jem normalnie a jestem głodna ;/

Gość ode mnie
wszystko wszystkim ale przecież większości kobiet chodzi o to, żeby dowiedzieć się, czy są w ciaży zanim jeszcze test pokaże.. A zatem jakie ja miałam objawy, po ok. 7 dniach od zapłodnienia. Od stosunku musi minąć jakieś 2 , 3 doby aż zapłodniona komórka zagnieździ się w macicy i wtedy moze wystąpić leciutkie krwawienie (plamienie) implementacyjne, czyli wynikające z faktu, ze komórka jajowa się zagnieździła. Ból piersi - występuję przed okresem, ale na kilka dni przed okresem generalnie, a jeżeli po kilku dniach od ewentualnego zapłodnienia bolą piersi i to dość znacznie - moze oznaczać ciażę ( u mnie się sprawdziło) Wymoty - tak wcześnie nie występują, ale moze wystąpić slinotok - wzmożone wydzielanie śliny, a do tego dziwny posmak w ustach - jakby metaliczny ( moje objawy) Podwyższona temperatura moze oznaczać ciażę, ale też w okresie poowulacyjnym temperatura jest podwyższona. Zatem, na dwoje babka wróżyła... W zmienne nastroje na początku trudno uwierzyć, bo nerwy powodują to, że jesteśmy złe jak ose - i nie musi to oznaczać ciąży... A tak właściwie, to każdy przeżywa to na swój sposób i cięzko mówić o uogólnieniach. Po prostu nie ma to sensu. pozdro!

ja miałam plamienie jeden dzień po stosunku ale mi sie wydaje że to dlatego że wziełam pierwszą tabletke z nowego opakowania i to w dodatku inną niz brałam w poprzednim cyklu bo gina mi wlaśnie zmieniła. czy z tego powodu tez mogło byc plamienie? chyba dzien po stosunku by sie komórka ne zagnieździła??

iemka mam pytanie jakie kobiety zazwyczaj są przed okresem ... czy śa mokre chodzi w tamtym miejscu czy mogą być takze suche znaczy ze nie leci im zaden śluz nie chodzi mi o 2 tyogdnie przed okresem tylko w ten sam dzien albo pare dni po wyznacoznym terminie .. ii np,. ma obolale piersi czy nie?? jakie ma sutki prosze odpiszczie wiecie o co chodzi pozdro dzięki:\"

Gość niewiadoma
To ja dolacze do Waszych historii... Od poczatku: nie kochalam sie z moim chlopakiem - ale uprawialismy petting. On nieraz konczyl na mnie - np. na brzuchu - a potem jeszcze mnie pieścił. Wydawalo mi się wtedy, że nie ma kontaktu jego nasienia z moją pochwą, ale teraz zaczynam mieć wątpliwości... Ostatni okres miałam w lipcu, jakoś na początku. W sierpniu nic - i tak aż do teraz. Ale najważniejsze: przez lipiec i sierpień przebwałam daleko od mojego Mężczyzny. A zatem nie martwiłam się zupełnie, no bo przecież wszystko było w porządku. No, ale skoro nadal nie ma okresu, to powoli zaczyna mi w głowie kiełkować myśl: a jeśli jednak zaszłam w ciążę przed lipcem? Zdarza się miesiączka po zapłodnieniu przecież. Niby sama sobie nie wierzę, bo za dużo tych nieprawdopodobnych sytuacji: najpierw zapłodnienie bez stosunku, potem ten okres... Dlatego wcześniej nie myślałam o tym... No ale to już trwa za długo. Aha, dodam, że generalnie mam nieregularne cykle. No ale nigdy nie miałam aż takiego opóźnienia. Zwykle było to do 2 tygodni. Jutro wyjeżdżam na tydzien, jeśli przez ten czas nic się nie zmieni to pójdę do lekarza. Nie wiem co o tym myśleć. Aha, żadnych innych objawów nie mam. Przytyłam wprawdzie, ale to wyłącznie z własnej winy - jadło się trochę przez wakacje ;)

jablko---> ok. 3-4 dni przed okresem zaczyna uwalniac sie sluz czopu. Czyli zaczyna byc wilgotno- ale bez przesady. Piersi moga bolec do samego okresu- szczegolnie sutki. Jesli sie jest w ciazy sluzu jest o wieeele wiecej niz normalnie- gesty, jogurtowy, bialy.... Piersi moga byc powiekszone, nabrzmiale, albo wprost przeciwnie- zupelnie normalne- wiec tym sie nie ma co sugerowac.

Gość xxx_82
Dziewczyny prosze o pomoc. Otóż dwa dni spoznia mi sie okres - w moim przypadku jest to dziwne bo zawsze wszytko było jak w szwajcarskim zegarku. Bardzo chcemy miec z mezem dziecko, ale jeszce troszke chcielismy zaczekac ze wzgledu na moja prace. No i teraz spoznia sie okres, robilam wczoraj test, jak tylko przyszlam z pracy - wyszedl negatywnie. No i nie wiem co mam sadzic, czy jest jeszce za wczesnie zeby cos wykazalo, czy powinnam zrobic go rano, kurcze no nie wiem???

Gość aniulka21
hejka dziewczyny! mam takie male obawy,przed ciążą. współzylam z chlopakiem (stosunek przerywany)w dni plodne teraz jestem w 22 dc (cykle mam 30.31 dniowe)od 5 dni mierze temp wynosi 37,3 od 10 dni bola mn9ie sutki a piersi sa pelniejsze . nie wiem co o tym wszystkim myslec??

ja tez mam obawy....robiłam to w 14 dni cyklu, stosunek przerywany...jednak myslę, że za późno wyjął. Boje się jak fiks:(

Witam. Mam pytanie. Jestem 2 lata po ślubie i do tej pory wszystko było w porządku miałam zawsze regularne miesiączki i nic mnie nie bolało. Niedawno postanowiliśmy z mężem postarać się dziecko i zaczęliśmy współżyć bez zabezpieczenia. Od tamtej pory zatrzymała mi się miesiączka, ostatnią miałam w sierpniu i zaczęły bardzo boleć mnie piersi i brzuch na dole. Nigdy czegoś takiego nie miałam. Pomyślałam, że to może być objawem ciąży. Zrobiłam test i wynik wyszedł negatywny. Później jeszcze jeden i też był negatywny. Czy to oznacza, że nie jestem w ciąży? I dlaczego akurat teraz zatrzymał mi się okres i bardzo bolą mnie piersi?? Proszę napiszcie co o tym myślicie.

dziewczynki a kiedy dokladnie sa dni nie plodne??? ja planowo powinnam dostac okres dzis albo jutro ale napewno nie dostane bo mialam ostatnio troche zmartwien co napewno opozni okres a poza tym nic mnie jeszcze nie boli, wczoraj uznalam ze nie moge zajsc w ciaze bo mam dni nie plodne i kochalam sie ze swoim chlopakiem bez zadnego zabezpieczenia i skonczyl we mnie........ czy mam powody zeby sie martwic ze zajde w ciaze???

Gość madziorek08
witam Was diewczyny:) jestem przerazona, poniewaz okres spoznia mi sie juz 2 tygodnie. ostatnia miesiaczke mialam 31 lipca(trwala standaerdowo 7dni). w sirpniu rozpoczelam wspolzycie z moim chlopakiem(czy to mozaliwe ze przez o przezycie moze spozniac sie okres?) wiele razy kochalismy sie w sierpniu....zawsze ostroznie....zawsze w gumce. kolejnym moim przypusczeniem co do opuznienia okresu jest to ze przez caly sierpien(i eraz tez) pracowalam jako kelnerka nawet po 17h dziennie....ta wykanczajaca praca i stres z nia zwiazany moze tez zachwiac moj cykl(tak sadze).... chodze tez na zabiegu fizjoterapetyczne(laser) czy to tez moze powodowac jakies zmiany w moim cyklu? boje sie ze jestem w caizy, w co szczerze watpie....tydzien temu zrobilam es i wynik byl negatywny pomozcie i napiszcie co o tym sadzicie!!!

Gość niepewna....
zastanawiam sie czy przez slipki moga przejsc plemniki..???wiem ze moze to byc glupie pytanie w porownaniu z innymi dziewczynami ale zastanawia mnie to...a dokladniej chodzi mi o to czy moga one w jakis sposob przejsc i zaplodnic..??to bylo jakby seks, dlatego jakby, bo on byl wlasnie w slipkach..przosze o szybko odpowiedz..Z GORY DZIEKi..POZDRAWIAM

Gość merkana
dziewczyny.prosze o pomoc!! od 2 miesiecy nie uprawialam sexu, ostatnia miesiaczke dostalam 5-go sierpnia, a teraz jest 15 wrzesien i jej nie ma!! nie wiem,od polowy sierpnia stresowalam sie poprawka ktora mialam 8-go wrzesnia i zaczelam kursy na prawo jazdy co tez mnie stresowalo.jakie stres moze spowodowac opoznienie? w sumie to nigdy nie mialam regularnych miesiaczek,ale to juz troche czassu minelo...niby czuje bole jajnikow, mam zmiany nastroju..ale nie wiem://

Gość niepewna...
moge prosic o szybka odpowiedz...pozdrawiam:))

Gość polly anna
hej. piesciłam się z moim chłopakiem idealnie w dzien owulacji,tzn.nie bylo pełnego stosunku,ale mogła sie jego sperma dostac do mojej pochwy,poniewaz miał wytrysk a byliśmy nago. Dwa tygodnie potem,w pierwszy dzien spóźnionej miesiaczki zrobilam test i wyszedl negatywny. Zrobiłam goraca kapiel na wywolanie miesiaczki i nastepnego dnia dostałam okres,taki jak zawsze. Zastanawiam sie,czy mimo tego moge byc w ciazy? Nie mowie o innych objawach,bo wydaje mi sie,ze moge je dostrzegac przez autosugestie po przeczytaniu postów na forum. Aha,temepreature mam 36,6,a w zczasie ciazy powinna byc podwyzszona nie? Błagam,odpiszcie mi