Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amak

usg- brak zarodka, a poziom HCG

Polecane posty

Gość amak

Wczoraj byłam na USG (od ostatniej miesiaczki 7 tygodni i 5 dni) i otrzymalam informacje ze w swietle pecherzyka nie widac echa zarodka. Kazano mi sie zglosic w poniedzialek do szpitala.Nie mialam ani bólu ani krwawienia Załamana pojechalam do mojego ginekologa ktory kazal zbadac poziom hcg i poczekac jeszcze tydzien .Jestem umówiona na wizyte w przyszły czwartek. Poziom HCG wyszedł 20718. Czy ktoraś z Was miala taki przypadek i czy sa jeszcze jakies szanse.

strasznie mi przykro, wiem, co teraz czujesz... nie ma jednoznacznej odpowiedzi, sa dziewczyny, ktore uslyszaly taka diagnoze i zostaly szczesliwymi mamami, sa takie, ktorym sie nie udalo, m.in. mnie. niestety nie potrafie ci pomoc zinterpretowac wynikow hcg, ale jestem pewna, ze mozna je znalezc na stronach www. powinny byc podane dokladne wartosci charakterystyczne dla poszczegolnych tygodni ciazy. cokolwiek mowilby twoj lekarz powinnas skonsultowac to z drugim lekarzem, dla pewnosci. sytuacja jest zbyt powazna, zeby kierowac sie opinia jednej osoby. trzymaj sie dzielnie, pozdrawiam i trzymam kciuki, zeby sie udalo

geberalnie jets tak że organizm traktuje zagnieżdzone jajeczko jako ciąze stad ten poziom HCG ale jajeczko jest puste i to jest niestety przykre zanim zrobią Ci zabieg (takie jajeczko trezba usunać) skonsultuj to z jeszcze jednym lekarzem i zróbcie usg dopochwowe aby wykluczyc brak zarodka zycze powodzenia!!