Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiamka

Dziewczyny! Która z Was jest w ciąży? Pogadajmy!

Polecane posty

Gość misiaczkowa
bumpy halooooooooooooooooo

Gość bumpy
do kwiatuszka koleżanka mojej siostry ma 19 lat i 3 miesiace temu urosziła chłopca. generalnie uważam, że w wieku 17 lat nie powinno sie mieć jeszcze dzieci. i to nie dlatego , że kobieta (dziewczyna) jest za młoda i tyle, tylko, że w tym wieku przewaznie jeszcze się uczy. to oznacza, że tacy młodzi rodzice są skazani na pomoc rodziców bo nie moga być niezależni. często też młody chłopak jest przerażony perspektywą ojcostwa i zostawia przyszłą mame samą z dzieciątkiem. to do niczego dobrego nie prowadzi. naprawde! uwierz mi. szkoda młodości. jeszcze tyle przed tobą. natomiast chciałabym wyjasnic jedno: gdyby sie okazało, że mam tyle lat i jestem w ciąży to za nic w świecie nie usunęłabym tej ciązy! za nic w świecie! dziecko i macierzyństwo to taki dar, którego nie da sie porównać z niczym innym. :)

Gość bumpy
do kwiatuszka lepiej nie rodzić dzieci w tym wieku. młodzi rodzice często wtedy jeszcze się uczą i są skazani na utrzymanie rodziców a młody ojciec przerażony perspektywą ojcostwa zostawia młodą mamę z maleństwem. to nie jest oczywiście regułą , ale dosyć częstą sytuacją. szkoda młodości. wyszalej się jeszcze, sprawdź partnera, skończ szkołe... ale chcę wyjaśnić jedno: gdyby się okazało , że mam tyle lat i jestem w ciąży , to za nic w świecie nie usunęłabym jej. za nic w świecie! dziecko i macierzyństwo to dar nie dający się porównać z niczym innym... to przezycia jedyne w swoim rodzaju... :) powodzonka p.s. myślę, że skoro test i usg nic nie pokazało to może to jest po prostu dłuższy cykl? a temperatura? jeśli jestes w ciązy powinna być powyżej 37.

Gość misiaczkowa
to chyba do mnie byla to odpowiedz a nie do kwiatuszka ale ok :)) Bumpy ja na przyklad nie lubie jak o takich dziewczynach niektorzy mowia "dziwka" przeciez nie znaja jej sytuacji, bo np. para pomyslala o zabezpieczeniu itd. Bumpy ale czasem jest tez tak ze mlodym się układa dobrze na początku rodzice pomagaja a potem sami sobie radzą. Czasem naprawde takie pary mocno się kochaja i są juz do konca swoich dni.

Gość bumpy
do kwiatuszka lepiej nie rodzić dzieci w tym wieku. młodzi rodzice często wtedy jeszcze się uczą i są skazani na utrzymanie rodziców a młody ojciec przerażony perspektywą ojcostwa zostawia młodą mamę z maleństwem. to nie jest oczywiście regułą , ale dosyć częstą sytuacją. szkoda młodości. wyszalej się jeszcze, sprawdź partnera, skończ szkołe... ale chcę wyjaśnić jedno: gdyby się okazało , że mam tyle lat i jestem w ciąży , to za nic w świecie nie usunęłabym jej. za nic w świecie! dziecko i macierzyństwo to dar nie dający się porównać z niczym innym... to przezycia jedyne w swoim rodzaju... :) powodzonka p.s. myślę, że skoro test i usg nic nie pokazało to może to jest po prostu dłuższy cykl? a temperatura? jeśli jestes w ciązy powinna być powyżej

Gość bumpy
do kwiatuszka lepiej nie rodzić dzieci w tym wieku. młodzi rodzice często wtedy jeszcze się uczą i są skazani na utrzymanie rodziców a młody ojciec przerażony perspektywą ojcostwa zostawia młodą mamę z maleństwem. to nie jest oczywiście regułą , ale dosyć częstą sytuacją. szkoda młodości. wyszalej się jeszcze, sprawdź partnera, skończ szkołe... ale chcę wyjaśnić jedno: gdyby się okazało , że mam tyle lat i jestem w ciąży , to za nic w świecie nie usunęłabym jej. za nic w świecie! dziecko i macierzyństwo to dar nie dający się porównać z niczym innym... to przezycia jedyne w swoim rodzaju... :) powodzonka p.s. myślę, że skoro test i usg nic nie pokazało to może to jest po prostu dłuższy cykl? a temperatura? jeśli jestes w ciązy powinna być powyżej

Gość aisio
bumpy skoro jestesmy na tym samym etapie to pisz jak sie czujesz.Czy zmagasz sie z mdlosciami? Bo mi przeszlo.Ja walcze ze zmeczeniem ktore mnie powala o godz 18 🌻

Gość aisio
bumpy skoro jestesmy na tym samym etapie to pisz jak sie czujesz.Czy zmagasz sie z mdlosciami? Bo mi przeszlo.Ja walcze ze zmeczeniem ktore mnie powala o godz 18 🌻

Gość bumpy

Gość bumpy
do kwiatuszka lepiej nie rodzić dzieci w tym wieku. młodzi rodzice często wtedy jeszcze się uczą i są skazani na utrzymanie rodziców a młody ojciec przerażony perspektywą ojcostwa zostawia młodą mamę z maleństwem. to nie jest oczywiście regułą , ale dosyć częstą sytuacją. szkoda młodości. wyszalej się jeszcze, sprawdź partnera, skończ szkołe... ale chcę wyjaśnić jedno: gdyby się okazało , że mam tyle lat i jestem w ciąży , to za nic w świecie nie usunęłabym jej. za nic w świecie! dziecko i macierzyństwo to dar nie dający się porównać z niczym innym... to przezycia jedyne w swoim rodzaju... :) powodzonka p.s. myślę, że skoro test i usg nic nie pokazało to może to jest po prostu dłuższy cykl? a temperatura? jeśli jestes w ciązy powinna być powyżej 37

Gość bumpy
sorry misaczkowa! to faktycznie miało byc do ciebie i sorry , że tyle razy napisałam ale coś mnie okłamywało, że nie doszła odpowiedź. ja nie twierdze, że sobie poradzicie, że się nie kochacie... ale sama musisz przyznać, że pewnie byłoby ci żal trochę młodości? ja tez miałam tyle lat i tak się akurat składa, że facet z tamtych lat jest teraz moim mężem :), ale czasem żałuję, że nie miałam jeszcze kilku chłopaków, żeby zobaczyć jak to jest. do aisio czasem jeszcze mnie mdli, chociaż coraż rzadziej. co prawda nie zwracam , ale mdłości są męczące. przy pierwszej ciązy tez miałam tylko mdłości. spanie też mnie powala, ale niestety nie mogę spać tyle ile chce bo mam 2,5 letniego brzdaca i pracuje, więc...

Gość *kwiatuszek*
hej bumpy! Małe sprostowanko: kafeteria nam chyba szwankuje. Ja mam 22 lata. Jestem w dość długim związku - bo już 5-cio letnim. A co do mojej temperaturki to mam 37,4 już od jakiegoś czasu.

Gość bumpy
wybaczcie mi!!! wszystko mi się poplątało! ale chyba mi wybaczycie - przecież jestem w ciąży! i ciągle jestem bardzo roztargniona, jak nigdy! :)

Gość *kwiatuszek*
Bumpy łobuzie ;) A tak właściwie to czemu ty jeszcze nie śpisz? Męczysz oczka przd komputerem a kobieta w ciąży powinna o siebie dbać :) 🌼Pozdrawiam Cię serdecznie🌼

Gość bumpy
masz rację! ide spać bo nosem wpadam w klawiaturę :). ale niech topik nie umiera.... :( do usłyszenia babsztyle :)

Gość *kwiatuszek*
A tak poza tym to coś mi właśnie nie pasuje. Mój organizm chyba płata mi ogromnego figla. To chyba nie możliwe żeby mój cykl trwał tak długo (bo przecież ostatnią miesiączkę miałam 10 września!!!!). Nie mogę się już doczekać piątku. Te bóle brzucha są po prostu nie do wytrzymania. :(:(:(:(

Gość kajucha
dziewczyny prosze napiszcie jak to jest z tymi bulami brzucha,ostatnia miesiaczke mialam 12 azdziernika teraz jakos dziwnie boli mnie brzuch ale okresu nie mam,staramy sie od pol roku ,moze pszyszedl czas na mnie co?????

Gość bumpy
no kajucha może przyszedł! brzuch na początku ciązy faktycznie często boli. zrób test i się pochwal.. powodzonka :)

Gość kajucha
do dumpy dzieki mam nadzieje ze to moj czas,umowilismy sie z moim przyszlym mezem ze jesli nie dostane miesiaczke to kupujemy test w piatek,napewno naoisze jeszcze raz dzieki

Gość kajucha
sory do Bumpy a jak to u ciebie bylo,czulas sie jakos dziwnie

Gość kajucha
powodzenia dla wszystkich dziewczyn ktore planuja i dla tych ktore juz sie ciesza ze swojego szczescia powodzonka kobitki

Gość kajucha
powodzenia dla wszystkich dziewczyn ktore planuja i dla tych ktore juz sie ciesza ze swojego szczescia powodzonka kobitki

Gość kajucha

Gość kajucha

Gość kajucha

Gość bumpy
poszukaj topiku ZNOWU BĘDĘ MAMA, tam wszystko jest, czuam się dziwnie, no jasne. ale test zrobiłam juz 2 dni przed spodziewaną miesiączką i był pozytywny. zrób! ja bym nie wytrzymała. szkoda ci na test!? dziewczyno! może juz od jutra się będziesz cieszyc!

Gość kajucha
kurcze komputer mi sie zwiesil niezle tego poszlo...bumpy przekonalas mnie lece do apteki napisze napewno,a czekamy tylko dlatego ze kazdego dnia jest wieksza szansa a do tej pory zawsze po zrobieniu testu dostawalam okres,moze dlatego

Pozdrawiam wszystkie ciężarówki i gratuluję :) Ja jestem już w ósmym miesiącu, termin mam na 14 stycznia. Dzisiaj byłam na USG i dowiedziałam się, że wszystko jest w porządku i że to dziewczynka:) Jestem najszczęśliwszą osobą na świecie i Wam wszystkim też tego życzę !

Gość bumpy
kajuha!!!! halooooo! odezwij się!

Gość *kwiatuszek*
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Idę dziś do lekarza na usg dopochwowe. Trzymajcie kciuki!!! 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼