Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnicha21

Studenci, co studiujecie, na którym roku, ciekawy kierunek?

Polecane posty

Gość taka sobie studenciaka
na prawde nie ma tu nikogo,kto studiuje psychologie i chciałby mi pomóc??

Gość Aspazajaaa
Przeciez pelno osob juz wypowiadlo sie na temat psychologii, jak nie na tym forum to na innych dotyczacych studiowania. A co konkretnie chcialabys wiedziec?

Gość akle
4 rok politologii na AP w Kraku, super sprawa dla tych którzy lubią historię politykę i ogółem współczesność

IIgi rok socjologi AŚ filia w piotrkowie tryb. jest super, kadra dobrze wyszkolona:D no i proram b.napiety:)

Filologia rosyjska, II rok, Uniwersytet Wrocławski:) Serdecznie polecam:) Studia bardzo fajne, choć ludzie na roku kompletnie beznadziejni:|

Gość e tam..
Pedagogika rewalidacyjna-Oligofrenopedagogika. Na AP w Krakowie. Kierunek interesujacy, ale uczelnia zaczyna mnie denerwowac.. kadra troche i organizacja.. aha!! 3 rok.

Gość mijami
Pedagogika.Praca socjalna 1 rok Studia są bardzo interesujące i ciekawe

Gość Bettti
Zarządzanie i marketing-straszne nudy!!! Chyba zrezygnuje :D

5 rok psychologia społeczna no i koniec studiów :) :) :) ....niedługo

Gość Agnicha21
hejka, nawet nie spodziewalam sie, ze bedzie tak duzo wpispow:) Bardzo sie ciesze z tego powodu. Piszcie, moze kogos zachecicie do studiowania tego co Wy? Pozdrawiam

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaabeeeeeeeeee
a po cholere żeby konkurencje sobie stwarzać :)

Gość co ty pleciesz przedmowco
hehehehe, ales wymyslil/ a.... taka konkurencja... phi

Gość bellllla
A ja nie ma pojecia na jakie isc studia... Jestem humanistka a nie chce po studiach zostac bez pracy. Nie wiem za bardzo co robic... Byl ktos w podobnej sytuacji???

Gość produkcja filmowa i tv
na UŚ WRiTV Katowice :)

Gość ułan
ja studiuję eksploatację portów i floty na akademii morskiej w gdyni

KOROROWA**** Ty to musisz byc jakimś geniuszem! poważnie! MEL i prawo!!! MEL to kierunek dla naprawdę \"mózgowców\" chyba najtrudniejszy na warszawskiej polibudzie!!!no i jescze to prawo!!! dwa zupełnie różne światy!!! jestem pełna podziwu!!! pozdrawiam!!!

Gość Magda-Gdansk
Hej studiuje administracje na IV roku UG,na pocztaku trohe bylo ciezko z przedmiotami historycznymi ale teraz jest lepiej.Obecnie mam prawo handlowe. w tamtym roku byko prawo pracy-przydatna znjomosc. Pozdrawiam:) P.S. mam nadzieje ze praca sie znajdzie ....

Gość pracowita
5 rok Informatyka i Ekonometria (dzinnie) 3 rok zarządzanie i marketing (zaocznie)

bellllla ja tak mialam :) wybralam studia techniczne. Inzynieria Materialowa na polibudzie w krk :) jestem juz na 5 roku . No i jestem zadowolona :)

Gość pedagożka D
hej hej ja jestem na 3 roku APS w Wawie Wczesna Interwencja a drugi kierunek to Integracyjne Wychowanie Przedszkolne :))) a już niebawem podyplomowa logopedia....oby :) pozdrowionka!!!!

Gość encephalon1986o2.pl
Studiuję weterynarię we Wrocławiu. Jak dla mnie suprer sprawa- dużo zajęć praktycznych /i dość niekonwencjonalnych, jak np. prosektorium/, nieliczne roczniki (ok. 100 osób dziennych i tyle samo wieczorowych) oraz świetni, ciekawi ludzie o podobnych jak moje zainteresowaniach. Mówiąc szczerze łatwo nie jest ale satysfakcja duża jeśli robi się to, co lubi...

Gość pytajacaaaaa
twoj tata weterynarz???

Gość tyka
Filozofia na AP w Krakowie- 3 rok, i za chwilę magisterka na innym kierunku- politologii :)

Gość podyplomowe
studia rodziny i mediacji sądowej

Gość fanka19
politechnika warszawska inyżnieria środowiska rok...1 :D

Gość gość
Moja przyjaciółka w Warszawie chodzi do Dziewulskich i nie narzeka. W sumie teraz jakby nie patrzec to wizaż i stylizacja jest bardzo pożądana i myśle ze nawet nie ma jakiegoś wiekszego problemu potem po takim kierunku znalezc prace. Wiec jak szukacie fajnej szkoły to moze warto zerknąć w tym kierunku.

Gość Olka_P
Widzę, że wątek został odświeżony :) A ja się pochwalę swoimi studiami - studiuje na I roku na WSP Chodkowskiej we Wrocławiu i żeby nie było, że zachwalam to po prostu napiszę jestem zadowolona i nie jeśli miałabym jeszcze raz wybierać to wybrałabym tą samą uczelnie :) No i chyba tyle :D

Gość marionetka96
Zaczynam drugi rok na kryminalistyce na Akademii Polonijnej. Kierunek jest super. Cieszę się, że się na niego zdecydowałam.

Gość gość
Ja w tym roku zaczęłam studiować finanse i rachunkowość w Wyższej Szkole Ubezpieczeń w Krakowie www.wsu.pl. Mam szczęście że lubię matematykę i wybrałam akurat taki kierunek bo teraz do każdej firmy szukają kogoś od finansów. Nie jest prosto ale przynajmniej widać że uczelnia wymaga.