Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nutella83

Sims2- czy naprawdę bulwersująca?? co sądzicie??

Polecane posty

Wczoraj wieczorem w telewizji chyba w tvp2 leciała jakiś program a propo gry the sims2. Autorka reportażu próbowała dowiedzieć się dlaczego gra w Polsce dopuszczona jest dla dzieci od lat 7 skoro występują tak takie określenia jak bara- bara czy \"trójkąty\" małżeńskie. Przyznam szczerze że sama w wolnych chwilach gram w tą grę tylko że ja mam 21 lat i nie ma tam dla mnie nic szokującego. Autorka w reportażu pokazywała wypowiedzi Rodziców którzy byli zaszokowani treścia gry bulwersowali się na takie pkreślenia jak bara-bara czy na gorące pocałunki \"simów\". i własnie podczas oglądania wypowiedzi tych \"świetych\" Rodziców naszło mnie pytanie czy to przypadkiem nie jest zrzucanie odpowiedzialności na dystrubutora gry itp.?? Bo byc może rodzicie zamiasta tak się bulwersować powinni poświęcać więcej czasu swoim dzieciom i zwracać uwage co ich dzieci robią a nie dla świętego spokoju kupować im kolejna grę?? Bo przeciez każdy kto choc raz zagrał w grę the sims 2 na pewno zauwazył że nie jest to gra dla 7-latków:) co sądzicię czy naprawdę należy obrzucac błotem dystrubutora czy może należy winic Rodziców że nie wiedzą co robia ich dzieci??

Gość a masz
wersje niecenzurowaną?

Moja 9 letnia siostra w to tez namietni egra i jej sie podoba to barabara :):):)

do a masz---> o ile iwem nie ma w sprzedaży wersji niecenzurowanej a nie sądze żeby 7 latnie dziecko potrafiło samo \"odcenzurować\" grę:D ja tez znam kilkoro dzieci które grają simy ale wiem też że ich rodzice nie są zbulwersowani ta grą:D w programie tym wypowiadała sie jedna matka do której przyszło jej 7 czy 8 letnie dziecko i zapytała co znaczy bara- bara a ja zastanawiam sie co ja tak zdziwaiło bo o ile pamietam dzieci juz w przedszkolu zaczynaja interesować sie płcią przeciwną:D

do a masz---> o ile iwem nie ma w sprzedaży wersji niecenzurowanej a nie sądze żeby 7 latnie dziecko potrafiło samo \"odcenzurować\" grę:D ja tez znam kilkoro dzieci które grają simy ale wiem też że ich rodzice nie są zbulwersowani ta grą:D w programie tym wypowiadała sie jedna matka do której przyszło jej 7 czy 8 letnie dziecko i zapytała co znaczy bara- bara a ja zastanawiam sie co ja tak zdziwaiło bo o ile pamietam dzieci juz w przedszkolu zaczynaja interesować sie płcią przeciwną:D