Rybka zwana Wandą 0 Napisano Październik 11, 2005 Dobra, tu też zamieszczę ogłoszenie: Szanowni Państwo! W związku z coroczną wędrówką na dno Rowu Mariańskiego zbieram różnego rodzaju troski do zezłomowania tamże. Proszę zapakować w beczki na odpady radioaktywne (bez segregacji) wystawione przed domem. Zbiórka i wywóz \"pod osłoną nocy\". Z poważaniem, RzW w imieniu Zarządu Oczyszczania Psyche :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mu 0 Napisano Październik 11, 2005 a duża ta beczka?? nie wiem czy się zmieszcze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Październik 11, 2005 Wystarczająca. :-) Bez dna niemalże. ;-) Ale zaznaczam - istot żywych nie zabiera się! Troski należy oddzielić od \"masy żywej\" i tylko ów toksyczny \"odciek\" wyrzucić. Po czym należy iść zdezynfekować żywą pozostałość, najlepiej płynem o odpowiednio wysokim stężeniu alkoholu. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mu 0 Napisano Październik 11, 2005 to wchodze w to ;) ze względu na ten alkohol oczywiście kurna nic ze mnie nie zostanie :D ale co tam....raz (w)beczce śmierć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Październik 11, 2005 Nawet nie przypuszczasz, jak wiele zostanie! Toksyczny odciek okaże się zadziwiająco niewielki - a to za sprawą zdolności owego materiału do rozprężania w organizmie i całościowego zatruwania masy żywej nawet stosunkowo niewielką wagowo ilością substancji toksycznej. Dobra, koniec wywodu. Proszę \"odciekać\"! :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Żuiietta Napisano Październik 12, 2005 Co też Wam wsyztskim chodzi po głowie z tym pierdoleniem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mu 0 Napisano Październik 12, 2005 bo popierdolone to wszystko ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Październik 13, 2005 Dziś, zupełnie wyjątkowo, wpisuję się zamysłem. :-D A zamysłem jest złożenie życzeń Kazi - Kazia, sto lat!!! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja tylko na chwilke.. Napisano Październik 13, 2005 Pozdrowienia dla Rybki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Październik 13, 2005 Dziękuję! :-D I odwzajemniam! (kimkolwiek jesteś, w nowogródzkiej stronie... czy gdziekolwiek indziej ;-) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Październik 14, 2005 murka szukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazia 0 Napisano Październik 14, 2005 Szarak {to jest wpis z zamyslem} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Październik 14, 2005 Kazia :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazia 0 Napisano Październik 14, 2005 Szarak - :( ??? Chodz pomiziam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Październik 14, 2005 To idę... (ze spuszczony słuchem, powoli... eee, ktoś to juz kiedyś napisał...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazia 0 Napisano Październik 14, 2005 [mizia delikatnie jak to Szarak lubi] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Październik 14, 2005 ba ba ba :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Październik 14, 2005 Mizianko odchodzi bez zamysłu...poczekam na dalszy przebieg zdarzeń ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jacuś Napisano Październik 14, 2005 pozdrawiam wszystkich patrzących w swoje monitory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Październik 17, 2005 mocne postanowienie poprawy ech.... :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .................bf Napisano Październik 17, 2005 Mimo ze mam meza i setke dzieci ,to moze ten Krakowiak na mnie poleci.............:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZWŁOKI KNURA. Napisano Październik 17, 2005 Zwłoki knura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezzębna dziewczyna Napisano Październik 17, 2005 nie mam zęba :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczynabezzębanaprzedzie 0 Napisano Październik 17, 2005 A co ja mam powiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezzębna dziewczyna Napisano Październik 17, 2005 to samo co ja :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczynabezzębanaprzedzie 0 Napisano Październik 17, 2005 No dobra: nie mam zęba :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja tylko na chwilke.. Napisano Październik 17, 2005 To ja znow wpadam pozdrowic Rybke ;) I przy okazji wszystkich :P Glowy do gory Robaczki :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ekstremalna salsefia Napisano Październik 18, 2005 Chyba wymyślilam sobie fajny nick. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Październik 20, 2005 ...zimno... ...jest... ...wszędzie... :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Październik 20, 2005 do kwietnia tak będzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach