Gość tanasza Napisano Maj 16, 2006 lubię spokój po burzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalillillllliliii Napisano Maj 16, 2006 QRWAAAAAAAa pierdolnieta teoria wrocila. do huja nooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Maj 17, 2006 Czy to strona 69? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mu 0 Napisano Maj 17, 2006 sztraku..jak książka, przeczytałeś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i h... Napisano Maj 17, 2006 jak mnie leb boli... ma ktos migrene??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spinak 0 Napisano Maj 17, 2006 muszę iść do biblioteki :/ wcale mi się nie chce. I denerwuje mnie gg:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Maj 17, 2006 Mhmmmm... Tanka... faktycznie 69 :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Maj 17, 2006 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Maj 17, 2006 Aha. Też mam wyciągnąć język, tak? :-D Ok -> :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Maj 19, 2006 Na stronie \"70\" się nie liczy ;-) bez zamysłu -> okradli mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nieżywy Krem Nivea Napisano Maj 20, 2006 w s z y s t k o p o w o l i z m i e r z a k u d e s t r u k c j i . . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolorowe Kando 0 Napisano Maj 20, 2006 Mój zastrzyk się zbliża :O Moja biedna dupa :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość coś o szaraku Napisano Maj 25, 2006 Zając szarak zamieszkuje obecnie całą Europę, z wyjątkiem Norwegii oraz północnych części Szwecji, Finlandii i Rosji. W Azji granica zasięgu tego gatunku dochodzi na wschodzie do rzeki Ob. W Polsce zając występuje wszędzie, choć w bardzo zróżnicowanym zagęszczeniu. Brak go jedynie w najwyższych, skalistych partiach Tatr. Zając, zwierzę pierwotnie stepowe, odznacza się wielkimi zdolnościami dostosowywania się do różnych warunków środowiskowych. Oprócz odpowiadających mu najbardziej terenów polnych, zamieszkuje również i lasy, bagna, torfowiska, wydmy nadmorskie; obszary rekultywowane, a nawet tereny miejskie. Jeżeli chodzi o lasy, to zasiedla on przede wszystkim ich obrzeża oraz mniejsze kompleksy. W głębi większych lasów spotyka się go znacznie rzadziej. Wraz ze zwiększającą się wysokością terenu nad poziomem morza liczebność zajęcy się zmniejsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Abu Mussaf Ali Arafatka Rulesh Napisano Maj 25, 2006 أربعة شهداء و35 جريحا و5 معتقلين فى عدوان على رام الله استشهد أربعة فلسطينيين وجرح نحو 35 آخرين بجروح مختلفة إثر قيام قوات الاحتلال الاسرائيلى بمداهمة أحد أحياء مدينة رام الله، وأكدت مصادر فلسطينية ان قوات الاحتلال اقتحمت المدينة وحاصرت عددا من البنايات السكنية فى ميدان المنارة اعتقلت فيها خمسة من نشطاء = Ładny dzisaj dzień mamy :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Maj 29, 2006 Pomieszały mi się światy. Do widzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dikembe Mutombo... 0 Napisano Maj 29, 2006 \"Do widzenia\" a nie \"żegnam\". To jeszcze nie tak źle. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Maj 30, 2006 1. W stanach depresyjnych alkohol w umiarkowanych ilościach choć na chwilę rozjaśnia umysł... 2. Nie jestem \"fajterem\". Poddaję się. Przegrałam. Cześć. RzW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazia 0 Napisano Maj 30, 2006 Zostane ciocia. We wrzesniu. A pamietam jak przyszlego ojca rodzice przyniesli wrzeszczacego ze szpitala.I to bylo tak niedawno. Ech...znowu bede wysluchiwac na temat swojej nieuzytecznosci spolecznej:O Nie dosc ze stara panna, bezdzietna to jeszcze mlodszy brat bedzie ojcem:O Ale za to bede swietna ciocia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Maj 30, 2006 Kaziu - to znaczy, że Twoja \"bezużyteczność społeczna\" się skończyła, awansujesz do odpowiedzialnej roli społecznej - roli cioci. :-D Trzymaj się ciepło i powodzenia! Na egzaminach też! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przypadkowy ciąg nielogiczny Napisano Maj 31, 2006 .............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Maj 31, 2006 Przyszłam się pożegnać. Bez wyjaśnień. Do zobaczenia w lepszym świecie! Kończąca swoją zero-jedynkową net-egzystencję, RzW PS. Wszystkiego dobrego, niezmiennie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wredna_Ja 0 Napisano Czerwiec 2, 2006 Lubie prace. Praca mnie fascynuje. Moge siedzieć i patrzeć na nią godzinami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odłowienie... Napisano Czerwiec 19, 2006 ...tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Czerwiec 21, 2006 \"Foreign Affrair\" - M.O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapach niepodobny do niczego Napisano Czerwiec 28, 2006 Nie dajmy temu topiku umrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
funkcja zbieżna do zera 0 Napisano Czerwiec 29, 2006 ...wszystko kiedyś umiera... R.I.P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to teraz ja Napisano Czerwiec 29, 2006 ... ale wtedy ktoś inny się rodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Czerwiec 29, 2006 Coś musi się skończyc aby zacząć mogło się Coś. Jak długo może trwać paraliż duszy? Może sobie wmawiam? ... Niech się coś stanie. Prosze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Czerwiec 29, 2006 W ewentualnych korzyściach chcę mieć swój udział! Nie zapominać o Kirdim! ;-) Tanka - Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach