Dikembe Mutombo... 0 Napisano Sierpień 17, 2006 Cieszcie się latem, póki jest. Dzień krótszy od najdłuższego już o ponad 2 godziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Sierpień 17, 2006 ...prawie jak w domu... :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafe* 0 Napisano Sierpień 17, 2006 \"Prawie\" jednak nadal robi wielka roznice ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Sierpień 18, 2006 teraz ja. W zeszlym tygodniu, wychodzilam akurat z pracy (koniec drugiej zmiany po 23:00). Zamykajc pracownie, dostrzegłam nadchodzącyh dwóch mężczyzn. Dzielnica nie jest najciekawsza...Lekka panika, ale pod kontrolą...szybko zastąpiona uśmieszkiem :) Panowie w srodku nocy szli, spacerowali, przemieszczali sięi i... lizali lody. Dziwny widok :D Nie wiedzieć w sumie czemu dziwny :) Dziękuję za uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zrozpaczony 0 Napisano Sierpień 18, 2006 Nie widze ksiezyca :( Gdzie on jest .... Mam nadzieje ze nikt go nie ukradl . \"Litania wieczorna\" Do ciebie modlę się, nocy, Nocy mistyczna, Nocy gwiazd bladych, Nocy!... Pod Twoje skrzydła składam mą duszę Oślepioną blaskami dnia... Do Ciebie modlę się, nocy, Nocy rozpustna, Bakchantko!... Co rzucasz obie Dziewczęcych piersi, Tuberoz jasność I czystych lilij Na żer potworom, Nocy warg gorejących Ogniem pożądania, Szałem rozkoszy!... Nocy blada, Senna, zmęczona, Pełna misteriów I świętych tajni... Drżąca jak dziewczę, Co nie zna grzechu, A ma przestąpić Progi tajemnic, Progi poznania... Kocham Cię, Nocy! II Do Ciebie modlę się, nocy, Nocy brutalnych chuci, Szukających odpływu Wśród bladych kamelij O twarzach sennych, Matowych, smutnych, Spalonych żarem Bujnej młodości, A zrozpaczonych Powolnym konaniem... Bądź pozdrowiona, Nocy, co niesiesz W łkającą duszę Od samych borów, Od kwietnych łąk, Ciszę zapomnień, Ciszę upojną, Przeświętą ciszę... autor Edmund Bieder Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moze dzisiaj bedzie lepszy Napisano Sierpień 18, 2006 dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szanse na to niestety male Napisano Sierpień 18, 2006 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za to na piwo doskonałe Napisano Sierpień 21, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Sierpień 21, 2006 nic nie powiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klopsik z kłakami Napisano Sierpień 21, 2006 A ja powiem, ale niewiele. Rządzą idioci. Obraza władzy czy ujawnienie tajemnicy państwowej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość każdy ma prawo do szacunku Napisano Sierpień 22, 2006 w górę - bez zamysłu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarak 0 Napisano Sierpień 22, 2006 ...i jeszcze żeby każdemu było choć trochę dobrze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smrode Napisano Sierpień 23, 2006 a w mordeczkę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaromir Lipiec Napisano Sierpień 29, 2006 napisała mi "przepraszam" to zupełnie w innej sprawie ale cóż ale cóż to przecież nie jej wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Wrzesień 5, 2006 to z pomieszania win.... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .Tajga. Napisano Wrzesień 8, 2006 Hau! Hau! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pewna Ala Napisano Wrzesień 8, 2006 A mnie dzisiaj dusza płacze. Kto mnie przytuli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazia 0 Napisano Wrzesień 9, 2006 Ja przytule:) Mi jest dzisiaj wyjatkowo dobrze, moge przytulac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jest dobrze Napisano Wrzesień 10, 2006 ale bedzie zle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prof eugeniusz 0 Napisano Wrzesień 10, 2006 pfffffffffffffffffff... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Wrzesień 10, 2006 Tajga? :D No pięknie! A kto to się bawi w przebieranki? ;) Są problemy wychowawcze z Tajgą...:/ Nie chce chodzić ze smyczą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kazia 0 Napisano Wrzesień 10, 2006 Tanka Ty tez bys nie chciala:P ps. naumie sie, daj jej troche czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KUDLATY Napisano Wrzesień 10, 2006 Trrrraaaaaaalllllaaaaaaalllllllaaaaaaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rybka zwana Wandą 0 Napisano Wrzesień 11, 2006 Czas bez internetu to czas odzyskany. Chcę go więcej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wredna_Ja 0 Napisano Wrzesień 11, 2006 Uzdrawia sie powoli. Byle skutecznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirdan 0 Napisano Wrzesień 11, 2006 A odzyskany czas można poświęcić na przejrzenie paru topików na Kafe :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 Lub stworzenie nowego sprośnego. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żulietta 0 Napisano Wrzesień 12, 2006 Np: życie erotyczne krokodyli nilowych. Może być? ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tanasza Napisano Wrzesień 12, 2006 Fascynujące! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak tak ten w lustrze to ja Napisano Wrzesień 12, 2006 ta niech sie kopuluja bedzie skórka na nowe kowbojki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach