Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dona28

od 4 lat pragnę miec dziecko

Polecane posty

OD 4 LAT STARAM SIE ZAJSC W CIĄŻE NIESTETY BEZ REZULTATU PROBOWAŁAM JUZ WSZYSTKIEGO INSEMINACJI, HSG, MIALŁAM ZABIEG LAPAROSKOPI I NIC NIE POMOGŁO NIE MOGĘ SIĘ SKUPIĆ NA ŻYCIU NIC NIE SPRAWIA MI PRZYJEMNOŚCI CZASAMI CHCIAŁABYM U MRZEĆ I JUZ TEGO NIE PRZEZYWAC NIE MAM JUŻ CHYBA NAWET ŁEZ ABY NADAL PŁAKAĆ . MAM KOCHANEGO MĘŻA KTÓRY JEST DLA MNIE CUDOWNA PODPORĄ ALE TO NADAL DLA MNIE ZA MALO.CZUJĘ ZE NIE JESTEM W PEŁNI KOBIETA I ZE JEŻELI NIE UDA MI SIE ZAJŚĆ W CIĄŻE TO NIGDY SIĘ NIE SPEŁNIE JAKO KOBIETA. BŁAGAM POMÓŻCIE GDZIE SIE MOGE JESZCZE UDAĆ ABY SPEŁNIŁ SIE TEN CUD. TAK BARDZO PRAGNĘ USŁYSZEC SLOWO MAMO.

Gość *
Jedyna moja rada to przestań myśleć o dziecku bo zablokowałaś tym swoją psychikę.Jak zapomnisz choć na chwilkę o tym to zobaczysz niebawem efekty :) i w Twoim brzuszku zakiełkuje malńka fasolka dająca początej nowemu życiu.Owoc miłości dwojga ludzi :) Zyczę powodzenia :) 🌼

Jeśli znasz receptę na to jak zrobić aby nie myśleć o tym co jest najważniejsze w zyciu to zdradź mi ją bo ja takowej nie znam Dookoła pełno mam, wózków, dzieci, prawie wszystkie znajome mają potomstwo a ja nie :-(

Gość poprzedniczka ma rację
ta ogromna chęć posiadania dziecka Cię blokuje! ciągle o tym myślisz, stresujesz,że znowu nie wyszło itp. Wiem,ze to ogromnie trudne ale postaraj się nie myśleć o tym. Każdy ginekolog powie Ci to samo! Głowa do góry i powoedzenia!

Gość stres nie wpływa dobrze na
zajście w ciążę

Bardzo sie staram wiem ze nie powinnam o tym tyle myslec i staram sie nad tym panowac jak najbardziej, chodz czasami sie mi to nie udaje. Mam nadzieje ze dzieki temu mi sie rzeczywiscie uda spełnnic marzenie moje i calej mojej rodzinki dziekuje Wam za dobre słowo

Gość Lila26
Rozumiem Cię! Ja 1,5 roku starałam się o dzidziusia i też non stop o tym myslalam. Juz mialam nawet plan ze invitro , chcialam tez "skoczyc w bok". Ale mi sie udalo.Jestem w 9 tygodniu. Jednak zanim to sie stalo mialam podobne mysli do twoich.Moge Ci tylko pomagac swoim zrozumieniam bo nie ma na nic metody doskonalej.