Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka79

Czy są wśród Was Kobietki, które chcą zostać Mamami cz.II

Polecane posty

Parzaki ,parzaki:D:D Oj pospałam i jak wstsłam to szukałam objawow mdłosci po tabletce ktora przepisała mi gin, ale nie było:) Wiecie co mam dobry humorek bo płodnosc mi wróciła:D:D, wczesniej jakbysmy sie starali to pewnie nie zaszłabym w ciąze, no i moje kochanie nie bedzie cierpiec z powodu mojego czepialstwa o wszystko:)Dzielnie to zniósł:D

Gość Tabelki
TABELA I NICK..........MIASTO......TERMIN.....KGNABYTE.....PLEC...OBBRZUSIA 31 tydzień..Warszawa....1 Luty...........12............Zuzia......92 cm Monika24..........8.11......URODZIŁA .....ZUZIĘ.......................... trudi..........Dębica....24 marzec...........9..............?..........98 cm 1102............Opole.....11 marzec........6............Michał.......93cm dzidzius.....Warszawa .15 styczeń.......12.........Weronisia....90 cm Mała31 .......Słupsk .....19 kwiecień......3..............?.............?... Metka26.......Essen......12 marzec.......9........Alexander.....? cm Lusia.....Starachowice..20 styczen......13,5........Emilia.......100 cm Mateczka ....Poznań ....20 styczeń .... 12 ... ......Karol..........?... Katarinka29.Szczecin...15 marzec.......6,3..........Kubuś.........?.... Claptola.......Legnica....9 kwiecien......3,5..............?.........78 cm Milucha........Kraków....22 marzec.......4,5.........córcia........88cm Małgos27....Wrocław ... 7 kwiecień.......5...............?.........89 cm Rubina........Nowa Ruda.....7maj..........2................?...........?.. Agresor..........?...............?..............?...............?...........?...... Impersona...Wrocław...16 styczeń.......12..........Kubuś.......100cm joganna..... Lublin....... 15 luty.......... 10....... Gabrysia.... 102!cm Marcelinka...Kraków.....11 grudnia......14.............?...........99cm Tiamka........Brzeg........10 Lipca.........?..............?...........?...... MałaCzarna...Zabrze......24 lipca..........?...............?..........?...... Domi24......Warszawa....19 Lipca.........?...............?...........?.... Anielka25....Rybnik........18 Lipca........?................?..........?..... Adrianka-85..Zamość.......26 luty........11............Julia.......108cm Bugsy24......Szczecin......17 Lipca.......?..............?............? Tabela II NICK............... 1DC.... DŁUGOŚĆ CYKLU.... TEST CIĄŻOWY.... WYNIK Estella ............25.11....... 28.......................WIGILIA... ........ tu Kasia..........25.11........26- 28..................20-21.12............ Malinka79....... 05.11........29-30....................06.12 .............. Tulipan...........03.11........28........................03.12............... Aśka74...........01.12........28-34.................. .28.12................. słoneczko77....02.11........25........................nie testuję........ Jagodka.........14-11........28........................nie testuję......... AgaJ..............29.11........28-32...... zaraz po B.Narodzeniu .... Mysza29........26.11........27-28....................WIGILIA............ NIKA28..........1.12........28-35....................nie testuje......... Dioda............29.11........30-31...................zobaczymy!!!!........ Olala.............23.11........27-31............czekam do stycznia...... Agusia*........26.11........28-32.........................??................. Imolka...........08.11.........23-24....................??................... Sylwia19.........06.11.........28.....................nie testuje.......... meg33 ...........07.11.........28-30................ sama nie wiem ..... asienka..........02.12..........28-29............oby był pozytywny....

Witajcie Dziewczęta:) Jak milutko,że macie takie dobre humorki i wesołe minki:) Ciesze się razem z Wami! ja też mam dziś niezły humor, bo przeciez jutro sobota. A co do pampuchów to tez je lubię i możena je zakupić w sklepach i w moim domu nazywają się : PAROWAŃCE! ja lubie je jeść ze smietana i cukrem! Yhm... Ale mi smaka narobiłyście! Buziaki

tak patrze na tabelkę i ciekawa jestem co tam u Jagodki wyszło, dawno sie nie odzywała:(

Impersona szukaj :) moze te dwie prawe dlonie to rekawiczki a jak nie to nie mam pomyslu :) ale fajne ten Twoj mąż ma pomysly, fakt że baby są ciekawskie i jak juz jest jakis prezent to bardzo dobrze trzeba umiec schowac hihihi Agusiu ciesze sie że masz dobry huomr :) jakos chyba dzisiaj wszystkie mamy lepszy. Zastanawiam sie gdzie Malinka i Estella sie podziewają Kasia

Soul ja tam sie nie cieszę bo w weekend mam zjazd:( Ja tam nie lubie parzaków, w przedszkolu to sie nimi zachwycałam i w domu do mamy tylko pazacki pazacki:D a teraz to ja miasozerna sie zrobiłam:) Zgłodniałam ide kanapki sobie zrobic:)

hehe..Kasia..fakt...jak na nasze nieduze mieszkanie to ja naprawde nie mam pojecia gdzie on to schowal:D Jestem pelna podziwu ze pampuchy maja tyle nazw: narazie mamy tak: pampuchy, kluski na parze, parowance i parzaki:)

No to współczucje Ci Agusiu!Ja na szczęcie skończyła studia i w weekendy tylko wypoczywam. Lubię też relaksować się w sobotę sprzataniem! Już wyobrażam sobie jak małe dzicko mówi: pazacki, pazacki - śmiesznie brzmi!

Kasia ja tez sie ciesze z naszych humorków :D nareszcie. No własnie Malinki i Estelli tez nie ma długo:(

Gość bugsy24
cześć dziewczyny! Ale macie dzisiaj humorki cudowne!Nastawiacie mnie pozytywnie to mi się podoba.Impersona ale masz cudownego męża tylko pozazdrościć.Ja niestety siedzę całymi dniami sama i może to właśnie stąd się biorą te moje codzienne dołki.Nawet nie przypuszczałam,że tak bardzo potrzebna jest czyjaś obecność w czasie ciąży.Ale dzisiaj przyjeżdża do mnie moja kierowniczka po zwolnienie(tak jechałam,że nie dojechałam):) to może humorek mi się poprawi.Myślę co zjeść na obiad:mięsa nie znoszę teraz,a zawsze taka mięsożerna.Wczoraj to wymiotowałam nawet po makaronie z sosem także może coś mi doradzicie???

Gość mysza29
Malinka ma chyba testować w poniedziałek nie? ciekawe co z nią czemu nic nie pisze, no i Estella tez sie nie odzywa, może hymn przed komputerem ćwiczy hi hi:):) chyba sie nie obrazi ?

Soul ja sie i tak ciesze ze w koncu sie na nie wybrałam, tylko jestem zła na sie bie ze zwlekałam z tym 3 lata:( i jestem na 1-szm roku, a mogłabyn byc na 4-tym wrrrrrr :(

hehe..Kasia..fakt...jak na nasze nieduze mieszkanie to ja naprawde nie mam pojecia gdzie on to schowal:D Jestem pelna podziwu ze pampuchy maja tyle nazw: narazie mamy tak: pampuchy, kluski na parze, parowance i parzaki:)

Gość LOONA
u mnie pampuchy nazywaja sie buchty :) Wiem, ze to nie na temat, ale jakos tak wyszlo :) Pozdrowienia dla wszystkich :)

Gość mysza29
Bugsy :) PAMPUCHY PAMPUCHY ci polecamy dzis ciągle o nich gadamy:):):) są pysznitkie np. z jogurcikiem mmmmmmmm Jak pogadasz z Impersoną to na pewno ci wyśle kurierem hi hi hi :):)

Gość bugsy24
niee...tylko nie pampuchy mysleczy spagetti nie bedzie za ciezkie

Agusia- jak mozna nie lubic pazackow:P Nie martw sie..moja siostra ma 30 lat i jest na 3 roku:) i to na stypendium leci...jakos po szkole stwierdzila, ze chce byc kura domowa i nie ma ochoty juz sie uczyc...a uczyc sie warto:D coz za filozofowanie Bugsy- czytalam gdzies ze w ciazy czesto wystepuje wstret do miesa, nie wiem, bo ja od zawsze mam do niego wstret...moze sprobuj zjesc jakas delikatna rybe..tylko taka delikatna zeby nie smierdzialo...ja np jadlam sole, bo nie smierdzi i ma biale miesko i nie brzydzila mnie

Gość mysza29
Agusia faktycznie zapomniałam a przecież czytałam o tym:( to juz z tego kataru mam taką amnezję chyba:(już mi sie na mózg rzuciło:) Impersona i co z tymi rekawiczkami nie znalazłaś czy jak? Bugsy a może placki albo naleśniki z serem albo pierożki ruskie albo np. makaron z masłem i z białym serem posolony (to takie delikatne i chyba po tym nic sie nie powinno zdarzyć)

Wiwm Impersona wiem juz sie pogodziłam z tym tak miało być:) Mysza29 widocznie przeoczyłas nie sposób wszystkiego zapamietać:) tyle tu jest postów:)

Mysza- znalazlam tylko jedna pare rekawiczek- a w domu mamy jeszce 3 pary, ktorych nie moge znalezc. Ja naprawde zmienie chyba nicka na żarloczna Impersone:) Nazwy pampuchow wedlug naszych forumowiczek: -pampuchy -kluski na parze -parzaki -parowańce -buchty :D

Gość mysza29
Bugsy i na co sie zdecydowałas w końcu? chodzi mi o jedzenie

no juz przestańcie o tym jedzeniu bo sie glowa zrobilam :) a nie bardzo bym chciala z lozka wstawac :) Impersona to szukaj jeszcze w tych kolejnych dwoch parach :) Kasia

Gość NIKA28
cześć dziewczyny łakomczuszki! ja dzisiaj nie mam apetytu na nic :( wczoraj zjadłąm wielkie spagetti i dodziś mnie trzyma :P

Gość NIKA28
a u mnie piękne słońce! Aśka74-ładnie to tak pruć przez miasto?? 🌻

Kasia- wlasnie nie moge znalezc tych dwoch par... mi sie nagle niedobrze zrobilo..to chyba przez sok, ostatnio jest mi blee po wypiciu soku Zaraz przyjdzie moj maz wiec pewnie znikne na kilka godzin sprzed komputera, bo ostatnio sie na mnie ,,smiertelnie\" obrazil, ze wole komputer niz jego, a wczoraj wrecz wzial mnie na rece i polozyl na lozko, twierdzac ze oprocz siedzenia musze lezec na boku...