Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdzietna

co dla 1,5 rocznej dziewczynki- prezencik?

Polecane posty

Gość bezdzietna

Nie mam dzieciaczków wiec nie mam pojecia czym zajmuje się i co lubi taki dzieciaczek. Chciałabym wysłać prezencik swiąteczny dla córeczki mojej przyjaciólki, co to mogłoby być?

Gość skrzydlaty jeździec apokalipsy
moze rozowe dildo albo kulki analne? chociaz to moze nieco za wczesnie, ale w sumie to niech sie przyzwyczaja chociaz do widoku. dzieci w tych czasach tak szybko dojrzewają :(

ja kupiłam (dla 2 letniej dzieczynki) sukieneczkę :) taką sztruksową, czerwoną z kwaituszkiem. Była troszkę za duża, ale nie wyglądało to źle, poza tym dzieci szybko rosną :) zapłaciłam wtedy chyba ok. 60 zł

klocki, laleczkę, zestaw do piasku, książeczki, misia, spinki do włosków, pieczątki, kredki, farbki...znikopis...

Gość ciocia
Coś rozwijającego... Klocki - to jest myśl Książeczkę z obrazkami... Coś do przytulenia... Lalkę... Ojć chyba sie powtarzam... Zapytaj w sklepie o cos dla 1,5 rocznej dziewczynki, może mają coś fajnego i Ci doradzą

Gość bezdzietna
Własnie sęk w tym że nie mam pojecia (wstyd sie przyznac ) czy takie dziecko bierze do buzi zabawki - chodzi mi również o bezpieczeństwo - bo jakie miałayby być to klocki? wiem że lego opisuje na kartonikach wiek dla którego przeznaczona jest zabawka ale lego już jej kupiłam... Chyba rzeczywiście kochany misio czy miękka laleczka

Gość ciocia
Z pewnością takie miękkie klocki bądź duże, kolorowe będą ok... Pozdrawiam

Gość maczek
ja mojemu dziecku kupiłam tradycyjne drewniane, duże klocki..

Gość maczek
a laleczki są też swietne...takie płaskie do łóżeczka, całe mięciutkie np. śpiący pajacyk..po jednej stronie ma buzię uśmiechniętą i oczka otwarte, a po drugiej-śpi.