MAŁA32 0 Napisano Styczeń 17, 2006 CISZA???? Berry jak Ci zazdroszczę tych nart-też bym pojeżdziła!!!!!Dawno ,dawno tego nie robiłam,...ale niedługo urlop...więc może ?kto wie? Duza bużka dla wszystkich forumowiczek:-) p.s. i odzywajcie sie do cholery jasnej!:-) :-D :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Berry 0 Napisano Styczeń 17, 2006 Ja się odzywam!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko po cichutku, bo z przeziębieniem coraz gorzej, teraz kaszel mi się zaczął i strasznie mnie drapie w gardle:O Piję włąsnie sobie piwsko na ciepło z miodem i goździkami i czosnek zjadłam - będę nieźle walić:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAŁA32 0 Napisano Styczeń 17, 2006 Na drapiące gardło najlepszy dla mnie jest TYMSAL -ziołowy preparat do psikania.Cholerstwo niedobre:-P ale skuteczne .Pomaga od pierwszego razu! Pare znajomych juz też próbowało i chwaliło ,ja zreszta też dostałam to od szwagra.:-) życzę zdrówka :-) :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Berry 0 Napisano Styczeń 17, 2006 mam w domciu Tymsal, bo faktycznie pomaga, zaraz se psiknę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
veraa 0 Napisano Styczeń 18, 2006 A ja mam takie pytanie jezeli po odstawieniu tabletek powiedzmy pierwszy okres pojawi sie normlanie tak jak powinnien a powiedzmy w nastepnym miesiacu on sie nie pojawi bedzie sie opoznial albo wogole sie nie pojawi to co trzba zrobic??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Berry 0 Napisano Styczeń 18, 2006 u mnie było podobnie, chyba pierwsze dwa czy trzy okresy po odstawieniu pojawiły sie w terminie, a nastepny przyszedł dopiero prawie po 50 dniach:O Juz sie zaczynałam niepokoić, ale od tego czasu znowu wszystko jest ok. Zalezy jeszcze jak długo ten kolejny okres nie bedzie sie pojawial, bo jak to beda np. 2 miesiące to chyba trzeba sie wybrac do gina:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awujotka 0 Napisano Styczeń 18, 2006 pytanie do A****A: witaj, czytam Was regularnie i mam do ciebie pytanie: czy masz na Allegro sprawdzonego sprzedawcę perfum? Takiego, który nie sprzedaje podróbek, a oryginały w miarę niedrogo? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzik55 0 Napisano Styczeń 18, 2006 hej dziewczynki! zaglądam tu codziennie ale dzisija postanowiłam sie odezwać :) jutro mam bal przebierańców :) oczywiście nie w pracy bo to sie dzieje codziennie..ale u Oli w przedszkolu.Ola zostanie indianinem zadną tam księżniczka..mam dla niej zajebisty strój..z takim swietnym pióropuszem :D mój zakład pracy cały jeżdzi na nartach.niektórzy na snowboardzie nawet.Ja na razie nie moge sobie pozwolić chociaz bardzo bym chciała..ale sprzęt jest trochę za drogi ..,moze w przyszłym roku.. kupiłam sobie body max co by mi dodawało energii a doszło do tego ze jak wezmę go to tak mi niedobrze że zyć mi sie odechciewa ;) pozdrawiam wszystkie narciarki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Berry 0 Napisano Styczeń 18, 2006 madzik juz myslalam ze nigdy sie nie odezwiesz:( A rodzice nie musza sie za nic przebierac;) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cosmi 0 Napisano Styczeń 18, 2006 madzik qrde zawsze mozna wypozyczyc sprzet ..... własnie Bery miałas przyjechac do Szczyrku na ski i co ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cosmi 0 Napisano Styczeń 18, 2006 i byłas i nawet nie powiedziałas ..... :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Berry 0 Napisano Styczeń 18, 2006 cosmi:( bo to wyniknęło dopiero w piątek późnym wieczorkiem - jak Wam pisałam, zupełnie nieplanowany wypad. I jak przejeżdżałam przez Bielsko-Biała to o Tobie myślałam:), że śliczne masz to miasteczko:) no i wogóle! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A****A 0 Napisano Styczeń 18, 2006 Za mna to już żadna nie tęskni:(...:P awujotka! ja perfum na Allegro nie kupowałam bo mam pietra i troche sie boje ale zamówilam sobie u kumpla i ma mi załatwić we Francji Allure Chanel:)Mój ukochany zapach. Lepiej nie kupuj na Allegro-daj se spokój, dobrze radzę:)ja tam kupuję wszsystko ale perfum bym się nie odwarzyła. U mnie bez zmian, szukam pracy, siedze w chacie-spedzam czas z piesuńkiem:)Łaże z nim na pola i tak dreptamy kilometry:)jak przyłazi do domku to pada na ryj:) Ostatnio wzięło mnie na porządki-codziennie cos wywalam na smieci:)Kocham wywalac stare klamoty-uwielbiam to. Czuje się wtedy taka oczyszczona i spokojna:)To bardzo dobrze wpływa na moja psychikę.Super. Całuski Mała Pogadam z siostra o tej cyście i dokładnie Ci powiem co i jak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Berry 0 Napisano Styczeń 18, 2006 A****A ja za Tobą tęsknię:D Strasznie się czuję, katar, kaszel, boli mnie wszystko, nie mogę na zwolnienie bo od chuja roboty, a już jeden z działu jest na chorobowym:( Ja dwa razy na Allegro kupowałam perfumy i są fajne (Kenzo Jungle Elephant i Elizabeth Arden -Green Tea), za to dwa razy tez kupowałam tusz to rzęs i tu się zawiodłam bo oba wyschły mi w przeciągu tygodnia, dwóch:( Jakieś stare gówno musiało być Tez musze powywalac jakies stare szpargały z chaty, ale jak ja zaczne grzebać w tych starociach to zawsze cos ciekawego znajde i schodzi mi pół dnia, a potem połowy to mi żal wywalić:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A****A 0 Napisano Styczeń 18, 2006 kaszel powiadasz????:DTa, mój się ledwo skończył. Przerąbane!Kup sobie tabletki Tussal-i łyknij na noc 2. Powinnaś spac spokojnie. Są tez inne-Thiocodin-łyka się jedna co kilka godzin. One sa lepsze niz te zasrane syropy, a jeżeli juz syrop to Contril.na katar najlepsze są krople Otrivin. Superowe-git sie oddycha po nich. A ogolnie to se kup Aspirynę Bayera. Jest zarabista.Wal bronka z miodem-to najlepsze lekarstwo:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Berry 0 Napisano Styczeń 18, 2006 hehe, własnie sobie dzisiaj ten Contril kupiłam, okropny w samku aż mi ryja wywróciło na drugą stronę, ale mam nadzieję, ze skuteczny;) Thiocodin mam w domciu, aspirynkę Bayera już biorę i piwerko ciepłe z miodzikiem popijam, więc jak widzisz - mamy podobne sposoby radzenia sobie z przeziębieniem;) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
awujotka 0 Napisano Styczeń 18, 2006 Dzięki dziewczyny! Ja też dużo na Allegro kupuję, ale co do perfum mam obawy - dlatego Was pytałam, bo wydawało mi się, że tam kupowałyście. Z Francji to mi mąż przywozi, ale jednak na Allegro jest duuużo taniej. A mój zapach to teraz Calvin Klein Obsession Night for Women. Jest odjazdowy!! Polecam Wam! Seksowny jak diabli! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A****A 0 Napisano Styczeń 19, 2006 awujotka! Sama widzisz-na Allegro jest dużoooo taniej ale co do perfum to się nie sprawdza z reguły.Bo nikt mi nie wmówi, ze Allure za 49,90zł 100ml to oryginał, choć tak jest napisane na aukcji:D:D:DDlatego ja sie dygam:( berry! ;);););););););) pewnie te Twoje tusze sa od jasiiek???albo jassiek?Mniejsza z tym...ja zawsze u niego kupuję i kurcze jest gites-ostatnio tez kupiłam lash lift MF i jest bardzo fajny:) Całuski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Berry 0 Napisano Styczeń 19, 2006 zaraz do roboty wychodze:( Tak, te tusze byly od Jasiiek;) Fakt, niedrogie w porównaniu do tych w sklepach, ale kurde jakoś serio mi straszne szybko wyschły:( Teraz kupuje od jakiegos czasu Rimmela -tego w czerwonej tubce (Volume flash) i jest rewelacyjny! Kosztuje ok. 20 zł, a rzesy sa po nim naprawde coooooooool:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzik55 0 Napisano Styczeń 19, 2006 kosmetykowo :) A***A wszystkie za tobą tęsknimy -przecież wiesz. :) z tymia nartami to fakt..mozna wypożyczyć..ale i tak moze za rok..w tym roku nie mam ferii praca praca..jak to powiedział mój schab przyśpieszamy procedurę :) W sumie nawet się cieszę bo jakoś wole spedzac czas po za domem. Wiecie a za mną chodzi cały czas Kenzo Jungle..Berry chyba Ty taki masz..fajny prawda?? moje Verscace mi sie juz trochę znudziło i to Kenzo tak za mną chodzi. A***A dzięki Tobie i tym zdjęciom mam inspirację kulinarną na imieniny mojej mamy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Berry 0 Napisano Styczeń 19, 2006 madzik, Kenzo Jungle ze słoniem uwielbiam:) i jeszcze pamiętacie może WILD MUSK -Coty robiło (taka mała czarna buteleczka), ale już nie robi a było przepiękne:) mam jeszcze trochę w domciu i żal mi wykończyć;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAŁA32 0 Napisano Styczeń 19, 2006 Ello!:-) A****A -kto nie tęskni???????? My nie tęsknimy???????????????????????;-) ;-) Z tęsknoty umieramy!!!;-) ;-) ;-) :-D Dzięki za zdjęcia-ładne cudeńka!Aż mi się jeść zachciało!!!!Ach wrąbałabym to wszystko :-) a potem...no właśnie?! Postanowiłam od 1 lutego przejść na dietę-dietę south beach.Denerwuje mnie juz ta oponka naokoło brzucha!Ale najpierw muszę poczekać ,aż dostanę @ ,miała być 16, a tu nic...cisza...i jakoś się nie czuję...Wprawdzie test robiłam,ale zaczynam znowu myśleć,czy aby napewno???Mój mąż twierdzi,że bardzo delikatnie,ale jednak wykazuję syptomy przedokresowe ;-) (rozdrażnienie,warczenie itp...-znamy to!) :-P Jeśli chodzi o perfumy: moje ulubione aktualnie to GUCCI RUSH 2, a na wieczór Black cashmere albo samsara (jak dla mnie ponadczasowa ) No i od lata wykańczam DKNY-Be delicious, ale jakoś na zime mi nie pasi :-) Buziaczki :-) :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A****A 0 Napisano Styczeń 20, 2006 No, to ja sie wkurzyłam i od lutego otwieram kiosk:PNie będe szukac pracy jak ta łajza:)za 500zł/mies bo w ten sposób dorobie się garba. DOSYĆ!!!!Znowu stawiam na siebie. Doprowadza mnie do szału siedzenie w domu nie mówiąc juz o kasie, bo oszczędności się kończą:(a roboty jak nie było-tak nie ma:(Nie mam wyjścia-pies musi jeść, ja chcę żyć po ludzku:)Zawzięłam się jak nic. Kios biore od znajomych w bardzo fajnym miejscu-super lokalizacja:)2 szkoły i przystanek autobusowy. Konkurencja jest aloe niewielka na tyle młodzieży, dam radę. Na razie nie będe im płacić za wynajem tylko za sam grunt-poszli mi na rękę bo na początku pewnie będzie kibel. Jak się rozkręce to dopiero będe płacić:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A****A 0 Napisano Styczeń 20, 2006 Sorki za literówki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Berry 0 Napisano Styczeń 20, 2006 Ale to będzie tylko Twj kiosk i Ty będziesz własciecielką i całe zyski będą Twoje czy będziesz musiała się dzielić z tymi znajomymi, bo od nich wynajmujesz ten kiosk? Bo ja się nie znam jak to powinno wyglądać;) A tak w ogóle to gratuluję \"męskiej\" decyzji!! Teraz z robotą strasznie ciężko, takie pojebane czasy, że w 90% przypadków zatrudnia się rodzinę i znajomych i o kant dupy sobie można rozbić własne wykształcenie, doświadczenie itp. A co tam będziesz miała w tym kiosku? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co to ma wspólnego Napisano Styczeń 20, 2006 z tabletkami ????? pomyślcie wpierw gdzie piszecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A****A 0 Napisano Styczeń 20, 2006 Pomarańczaku Najpierw czytaj cały topik a potem komentuj!!!!Dla Twojej wiadomości-przyjaznimy się bardzo i nie gadamy tu tylko o tabletkach, na nich świat się nie kończy! Berry! To jest mój kiosk i tylko mój-ja go od nich dzierżawię, płace im za wynajem i na tym się kończy ich udział w moim biznesie.Bede miała napoje, słodycze, fajeczki, słodkie bułki, kanapki...Wszystko w kierunku młodzieży i szkoły. Działalność mam zarejesrtowaną, ksiągową juz tez mam. Musze jeszcze załatwić kilka papierków, załozyc konto firmowe, kupic towar i jade z koksem...Księgowa sie wszystkim zajmuje, mnie guzik obchodzi. Ja mam sprzedawać i kręcić interes...Reszta mnie wali:P To prawda z tymi studiami, z nich zupy nie ugotujesz-dlatego nigdy na studia nie poszłam bo one nie dają mi gwarancji na godne życie a słono trzeba za nie bulić a żeby bulic to trza pracować i do dupy taki interes!!!W życiu bym już nie poszła do szkoły, za nic w świecie!!!Ona nic nie daje tak naprawde. Potem masz mgr przed nazwiskiem i stoisz w jednej kolejce do pośredniaka z gościem po zawodówce:( Pierd*** takie wczasy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Berry 0 Napisano Styczeń 20, 2006 :D he he, to mnie pomarańczek rozbawił:D A****A to to powodzonka Ci życzę z całego serducha i niech się interes kręci!! Z Twoim charakterkiem na pewno Ci się uda! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość well Napisano Styczeń 20, 2006 fakt faktem prędzej czy później wszystkie baby się zaprzyjaźnią i topic staje się kółkiem wzajemnej adoracji a z tematem nie ma już nic wspólnego. that's life Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A****A 0 Napisano Styczeń 20, 2006 Dzięki To prawda, jak ja się juz za cos wezme to nie ma bata!najlepsze w ty wszystkim jest to, że nie mam szefa!!!!!:D:D:DWszyscy prezesi moga mnie pocałowac głęboko w dupę!!!Oczywiście firma jest na mojego męża, ale co tam-jego się nie boję:DNajwyżej mnie zwolni i sam bedzie dymał:PTeraz pewnie jak bede chciała premię to trza będzie z nim do łóżka iść:P K****:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach