Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzik55

Koniec z tabletkami raz na zawsze!!!..albo i nie

Polecane posty

CISZA???? Berry jak Ci zazdroszczę tych nart-też bym pojeżdziła!!!!!Dawno ,dawno tego nie robiłam,...ale niedługo urlop...więc może ?kto wie? Duza bużka dla wszystkich forumowiczek:-) p.s. i odzywajcie sie do cholery jasnej!:-) :-D :-P

Ja się odzywam!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko po cichutku, bo z przeziębieniem coraz gorzej, teraz kaszel mi się zaczął i strasznie mnie drapie w gardle:O Piję włąsnie sobie piwsko na ciepło z miodem i goździkami i czosnek zjadłam - będę nieźle walić:O

Na drapiące gardło najlepszy dla mnie jest TYMSAL -ziołowy preparat do psikania.Cholerstwo niedobre:-P ale skuteczne .Pomaga od pierwszego razu! Pare znajomych juz też próbowało i chwaliło ,ja zreszta też dostałam to od szwagra.:-) życzę zdrówka :-) :-D

mam w domciu Tymsal, bo faktycznie pomaga, zaraz se psiknę;)

A ja mam takie pytanie jezeli po odstawieniu tabletek powiedzmy pierwszy okres pojawi sie normlanie tak jak powinnien a powiedzmy w nastepnym miesiacu on sie nie pojawi bedzie sie opoznial albo wogole sie nie pojawi to co trzba zrobic???

u mnie było podobnie, chyba pierwsze dwa czy trzy okresy po odstawieniu pojawiły sie w terminie, a nastepny przyszedł dopiero prawie po 50 dniach:O Juz sie zaczynałam niepokoić, ale od tego czasu znowu wszystko jest ok. Zalezy jeszcze jak długo ten kolejny okres nie bedzie sie pojawial, bo jak to beda np. 2 miesiące to chyba trzeba sie wybrac do gina:O

pytanie do A****A: witaj, czytam Was regularnie i mam do ciebie pytanie: czy masz na Allegro sprawdzonego sprzedawcę perfum? Takiego, który nie sprzedaje podróbek, a oryginały w miarę niedrogo? Pozdrawiam

hej dziewczynki! zaglądam tu codziennie ale dzisija postanowiłam sie odezwać :) jutro mam bal przebierańców :) oczywiście nie w pracy bo to sie dzieje codziennie..ale u Oli w przedszkolu.Ola zostanie indianinem zadną tam księżniczka..mam dla niej zajebisty strój..z takim swietnym pióropuszem :D mój zakład pracy cały jeżdzi na nartach.niektórzy na snowboardzie nawet.Ja na razie nie moge sobie pozwolić chociaz bardzo bym chciała..ale sprzęt jest trochę za drogi ..,moze w przyszłym roku.. kupiłam sobie body max co by mi dodawało energii a doszło do tego ze jak wezmę go to tak mi niedobrze że zyć mi sie odechciewa ;) pozdrawiam wszystkie narciarki :)

madzik 🖐️ ❤️ juz myslalam ze nigdy sie nie odezwiesz:( A rodzice nie musza sie za nic przebierac;) ;)

madzik qrde zawsze mozna wypozyczyc sprzet ..... własnie Bery miałas przyjechac do Szczyrku na ski i co ????

cosmi:( bo to wyniknęło dopiero w piątek późnym wieczorkiem - jak Wam pisałam, zupełnie nieplanowany wypad. I jak przejeżdżałam przez Bielsko-Biała to o Tobie myślałam:), że śliczne masz to miasteczko:) no i wogóle!

Za mna to już żadna nie tęskni:(...:P awujotka! ja perfum na Allegro nie kupowałam bo mam pietra i troche sie boje ale zamówilam sobie u kumpla i ma mi załatwić we Francji Allure Chanel:)Mój ukochany zapach. Lepiej nie kupuj na Allegro-daj se spokój, dobrze radzę:)ja tam kupuję wszsystko ale perfum bym się nie odwarzyła. U mnie bez zmian, szukam pracy, siedze w chacie-spedzam czas z piesuńkiem:)Łaże z nim na pola i tak dreptamy kilometry:)jak przyłazi do domku to pada na ryj:) Ostatnio wzięło mnie na porządki-codziennie cos wywalam na smieci:)Kocham wywalac stare klamoty-uwielbiam to. Czuje się wtedy taka oczyszczona i spokojna:)To bardzo dobrze wpływa na moja psychikę.Super. Całuski Mała Pogadam z siostra o tej cyście i dokładnie Ci powiem co i jak.

A****A ja za Tobą tęsknię:D Strasznie się czuję, katar, kaszel, boli mnie wszystko, nie mogę na zwolnienie bo od chuja roboty, a już jeden z działu jest na chorobowym:( Ja dwa razy na Allegro kupowałam perfumy i są fajne (Kenzo Jungle Elephant i Elizabeth Arden -Green Tea), za to dwa razy tez kupowałam tusz to rzęs i tu się zawiodłam bo oba wyschły mi w przeciągu tygodnia, dwóch:( Jakieś stare gówno musiało być 😠 Tez musze powywalac jakies stare szpargały z chaty, ale jak ja zaczne grzebać w tych starociach to zawsze cos ciekawego znajde i schodzi mi pół dnia, a potem połowy to mi żal wywalić:O

kaszel powiadasz????:DTa, mój się ledwo skończył. Przerąbane!Kup sobie tabletki Tussal-i łyknij na noc 2. Powinnaś spac spokojnie. Są tez inne-Thiocodin-łyka się jedna co kilka godzin. One sa lepsze niz te zasrane syropy, a jeżeli juz syrop to Contril.na katar najlepsze są krople Otrivin. Superowe-git sie oddycha po nich. A ogolnie to se kup Aspirynę Bayera. Jest zarabista.Wal bronka z miodem-to najlepsze lekarstwo:):):)

hehe, własnie sobie dzisiaj ten Contril kupiłam, okropny w samku aż mi ryja wywróciło na drugą stronę, ale mam nadzieję, ze skuteczny;) Thiocodin mam w domciu, aspirynkę Bayera już biorę i piwerko ciepłe z miodzikiem popijam, więc jak widzisz - mamy podobne sposoby radzenia sobie z przeziębieniem;) ;)

Dzięki dziewczyny! Ja też dużo na Allegro kupuję, ale co do perfum mam obawy - dlatego Was pytałam, bo wydawało mi się, że tam kupowałyście. Z Francji to mi mąż przywozi, ale jednak na Allegro jest duuużo taniej. A mój zapach to teraz Calvin Klein Obsession Night for Women. Jest odjazdowy!! Polecam Wam! Seksowny jak diabli! :)

awujotka! Sama widzisz-na Allegro jest dużoooo taniej ale co do perfum to się nie sprawdza z reguły.Bo nikt mi nie wmówi, ze Allure za 49,90zł 100ml to oryginał, choć tak jest napisane na aukcji:D:D:DDlatego ja sie dygam:( berry! ;);););););););)🌼 pewnie te Twoje tusze sa od jasiiek???albo jassiek?Mniejsza z tym...ja zawsze u niego kupuję i kurcze jest gites-ostatnio tez kupiłam lash lift MF i jest bardzo fajny:) Całuski

zaraz do roboty wychodze:( Tak, te tusze byly od Jasiiek;) Fakt, niedrogie w porównaniu do tych w sklepach, ale kurde jakoś serio mi straszne szybko wyschły:( Teraz kupuje od jakiegos czasu Rimmela -tego w czerwonej tubce (Volume flash) i jest rewelacyjny! Kosztuje ok. 20 zł, a rzesy sa po nim naprawde coooooooool:D

kosmetykowo :) A***A wszystkie za tobą tęsknimy -przecież wiesz. :) z tymia nartami to fakt..mozna wypożyczyć..ale i tak moze za rok..w tym roku nie mam ferii praca praca..jak to powiedział mój schab przyśpieszamy procedurę :) W sumie nawet się cieszę bo jakoś wole spedzac czas po za domem. Wiecie a za mną chodzi cały czas Kenzo Jungle..Berry chyba Ty taki masz..fajny prawda?? moje Verscace mi sie juz trochę znudziło i to Kenzo tak za mną chodzi. A***A dzięki Tobie i tym zdjęciom mam inspirację kulinarną na imieniny mojej mamy:)

madzik, Kenzo Jungle ze słoniem uwielbiam:) i jeszcze pamiętacie może WILD MUSK -Coty robiło (taka mała czarna buteleczka), ale już nie robi 😭 a było przepiękne:) mam jeszcze trochę w domciu i żal mi wykończyć;)

Ello!:-) A****A -kto nie tęskni???????? My nie tęsknimy???????????????????????;-) ;-) Z tęsknoty umieramy!!!;-) ;-) ;-) :-D Dzięki za zdjęcia-ładne cudeńka!Aż mi się jeść zachciało!!!!Ach wrąbałabym to wszystko :-) a potem...no właśnie?! Postanowiłam od 1 lutego przejść na dietę-dietę south beach.Denerwuje mnie juz ta oponka naokoło brzucha!Ale najpierw muszę poczekać ,aż dostanę @ ,miała być 16, a tu nic...cisza...i jakoś się nie czuję...Wprawdzie test robiłam,ale zaczynam znowu myśleć,czy aby napewno???Mój mąż twierdzi,że bardzo delikatnie,ale jednak wykazuję syptomy przedokresowe ;-) (rozdrażnienie,warczenie itp...-znamy to!) :-P Jeśli chodzi o perfumy: moje ulubione aktualnie to GUCCI RUSH 2, a na wieczór Black cashmere albo samsara (jak dla mnie ponadczasowa ) No i od lata wykańczam DKNY-Be delicious, ale jakoś na zime mi nie pasi :-) Buziaczki :-) :-D

No, to ja sie wkurzyłam i od lutego otwieram kiosk:PNie będe szukac pracy jak ta łajza:)za 500zł/mies bo w ten sposób dorobie się garba. DOSYĆ!!!!Znowu stawiam na siebie. Doprowadza mnie do szału siedzenie w domu nie mówiąc juz o kasie, bo oszczędności się kończą:(a roboty jak nie było-tak nie ma:(Nie mam wyjścia-pies musi jeść, ja chcę żyć po ludzku:)Zawzięłam się jak nic. Kios biore od znajomych w bardzo fajnym miejscu-super lokalizacja:)2 szkoły i przystanek autobusowy. Konkurencja jest aloe niewielka na tyle młodzieży, dam radę. Na razie nie będe im płacić za wynajem tylko za sam grunt-poszli mi na rękę bo na początku pewnie będzie kibel. Jak się rozkręce to dopiero będe płacić:)

Ale to będzie tylko Twj kiosk i Ty będziesz własciecielką i całe zyski będą Twoje czy będziesz musiała się dzielić z tymi znajomymi, bo od nich wynajmujesz ten kiosk? Bo ja się nie znam jak to powinno wyglądać;) A tak w ogóle to gratuluję \"męskiej\" decyzji!! Teraz z robotą strasznie ciężko, takie pojebane czasy, że w 90% przypadków zatrudnia się rodzinę i znajomych i o kant dupy sobie można rozbić własne wykształcenie, doświadczenie itp. 😠 A co tam będziesz miała w tym kiosku? :)

Gość a co to ma wspólnego
z tabletkami ????? pomyślcie wpierw gdzie piszecie

Pomarańczaku Najpierw czytaj cały topik a potem komentuj!!!!Dla Twojej wiadomości-przyjaznimy się bardzo i nie gadamy tu tylko o tabletkach, na nich świat się nie kończy! Berry! To jest mój kiosk i tylko mój-ja go od nich dzierżawię, płace im za wynajem i na tym się kończy ich udział w moim biznesie.Bede miała napoje, słodycze, fajeczki, słodkie bułki, kanapki...Wszystko w kierunku młodzieży i szkoły. Działalność mam zarejesrtowaną, ksiągową juz tez mam. Musze jeszcze załatwić kilka papierków, załozyc konto firmowe, kupic towar i jade z koksem...Księgowa sie wszystkim zajmuje, mnie guzik obchodzi. Ja mam sprzedawać i kręcić interes...Reszta mnie wali:P To prawda z tymi studiami, z nich zupy nie ugotujesz-dlatego nigdy na studia nie poszłam bo one nie dają mi gwarancji na godne życie a słono trzeba za nie bulić a żeby bulic to trza pracować i do dupy taki interes!!!W życiu bym już nie poszła do szkoły, za nic w świecie!!!Ona nic nie daje tak naprawde. Potem masz mgr przed nazwiskiem i stoisz w jednej kolejce do pośredniaka z gościem po zawodówce:( Pierd*** takie wczasy!

:D he he, to mnie pomarańczek rozbawił:D A****A to to powodzonka Ci życzę z całego serducha ❤️ i niech się interes kręci!! 😘 Z Twoim charakterkiem na pewno Ci się uda!

Gość well
fakt faktem prędzej czy później wszystkie baby się zaprzyjaźnią i topic staje się kółkiem wzajemnej adoracji a z tematem nie ma już nic wspólnego. that's life

Dzięki🌻 To prawda, jak ja się juz za cos wezme to nie ma bata!najlepsze w ty wszystkim jest to, że nie mam szefa!!!!!:D:D:DWszyscy prezesi moga mnie pocałowac głęboko w dupę!!!Oczywiście firma jest na mojego męża, ale co tam-jego się nie boję:DNajwyżej mnie zwolni i sam bedzie dymał:PTeraz pewnie jak bede chciała premię to trza będzie z nim do łóżka iść:P K****:D