Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mana

Imię dla dziewczynki-Nikola

Polecane posty

Gość gość
jak możecie się czepiać imion dzieci ja mam na imię Rita a moja córka Nikola ,i jak chcecie wiedzieć wywyższające się tępaczki są 2 rodzaje pisowni imienia jest NIKOLA oraz NICOLA moja córka ma Nikola i jestem z niej bardzo dumna dobrze się uczy i jest kochana .A krytycy powinni się wstydzić jak większość polaków nic tylko szukacie problemu i żeby kogoś zmieszać z błotem nic dziwnego że za granicą maja takie zdanie o polakach jak wiekszość to nadąsane bezlitosne sępy lubiące krytykować .A ty kochana masz prawo nazwać dziecko jak ci się podoba i nie słuchaj tych sempów.

Gość gość
SĘPÓW :-O

Gość gość
Nikola, Dzessika, Samanta, Andzelika - wszystkie te imiona są tragiczne i kojarzą się jednozacznie

Gość NICOLA icola
Wspaniale,ze rodzice dali mi na imię Nicola przez "C" a nie Nikola. NICOLA pisane przez 'c' jest bardziej nowoczesne,światowe i za to im dziękuję.

Gość NICOLA Nicola
Wspaniale,ze rodzice dali mi na imię NICOLA , a nie Nikola tak po zwykłemu. Nicola pisane przez 'c' jest bardziej nowoczesne,światowe i za to im dziękuję.

Gość Monika____
eh... faktycznie tylko w patologicznych rodzinach można spotkać to imię, bo przecież w patologicznych nie ma Adama, Jana, Zuzanny, Julii i innych tradycyjnych imion ... :> to nie imię identyfikuje człowieka tylko człowiek identyfikuje imię(!)

Gość mama Nikolki
Jestem mamą slicznej Nikoli i uważam że jest to przepiekne i niespotykane imie w odróżnieniu do Julki. Co wiecej nie jestem osoba nie wykształconą, nie pochodzę z niskich swer wręcz przeciwnie, a takie osady wyrażają jedynie ludzie prosci i zaczetrzewieni w swym ubóstwie intelektualnym. Ponadto w mojej rodzinie wszystkie dzieci maja wyjatkowe, piekne i niespotykane imona wlasnie z tego powodu ze sa wyjątkowe- bo dla kazdego rodzica ich dziecko jest wyjątkowe i najważniejsze na świecie. Pozdrawiam wszystkich rodziców malych Nikolek :-)

Gość gość
Nikola--obrzydliwe imie,kojarzy mi sie z rozpuszczona ,rozczeniowa niunia,

Gość gość
Do "mama Nikolki" z godziny 15:01 Wydaje mi się że jednak nie jesteś taka oświecona jak twierdzisz. Niewykształceni pisze się razem, a nie oddzielnie, a takie coś jak "swera" w ogóle nie istnieje w języku polskim :/

Gość Ni kola ni kawa
Dlaczego akurat Nikola? Jest zbyt oklepane, ale można nadać podobne, od jakiegoś innego napoju! Ja proponuję Nikawa albo Niherbata. A jak chcesz jakieś nowocześniejsze to Nifanta albo Nipepsi.

Gość Monika____
Nie ma co dyskutować, Nikola to bardzo ładne imię ! a zazdrośnicy, byli są i będą, tyle w temacie.

Gość Monika____
Do geniusza "Ni kola ni kawa" wiedza nie boli :] cyt. z księgaimion.com "Pochodzenie imienia Nikola. Nikola to żeńska forma imienia Mikołaj. Pochodzi od greckiego słowa nikolaos i oznacza osobę, która odniosła zwycięstwo dla swojego ludu."

Gość gość
W CHorwacji to imię MĘSKIE :O

Gość gość
A w Polsce to imię DAMSKIE :)

Gość NIKOLA!!!
Dnia 9.12.2004 o 17:58, Gość nie nie nie rob tego napisał:

coz to za imie....beznadzieja i na dodatek ostatnio oklepane, nawet nie wiesz jak sie je poprawnie pisze a chcesz tak dziecko nazwac??puknij sie...

Wypraszam sobie imię bardzo ładne oraz poprawnie napisane puknąć to ty się możesz !!! Kto tu nie wie jak się pisze pfff...Imię piękne i dobrze napisane