Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smaczliwka

Najskuteczniesze są metody naturalne!

Polecane posty

Gość Smaczliwka

Dziewczyny! Nie ma to jak metody naturalne! W moim przypadku okazały się niezawodne. Kalendarzyk i obserwacja śluzu pozwoliły mi na zajście w upragnioną ciążę już za pierwszym staraniem. Przez 6 lat brałam pigułki. Jakiś czas temu je odstawiłam, bo postanowiliśmy z mężem, że już czas na dzidziusia. Potem 3 miesiące zabezpieczaliśmy się gumkami (żeby mieć pewność, że hormony wróciły do normy), a kiedy przystąpiliśmy już do dziela bez zabezpieczeń (w dniach kiedy wyliczyliśmy płodność) od razu zaszłam w ciążę! METODY NATURALNE SĄ THE BEST (O ILE CHCE SIE MIEĆ DZIECKO). NIE POLECAM OSOBOM, KTÓRE GO MIEĆ NIE CHCĄ!!!!!!!!

Gość Potwierdzam
że są OK, ale również w celu uniknięcia zajścia - dla mnie do 5 lat niezawodne :)

Gość do potwierdzam
Stosujesz te metody jako antykoncepcję już od 5 lat?????????????? Zbadaj się, bo może Ty lub Twój facet jesteście bezpłodni!

Gość Kinga23
Gratulacje!!! Mi tez sie udalo-z tym,ze za drugim razem :)

Gość ale fajnie
Ja też bym chciała być w ciąży

Dobrze to ujelas - metody naturalne sa debest, jesli sie chce zajsc w ciaze. Nie ma lepszego sposobu :P

Gość luba
Niestety jest w tym kompletny brak logiki, Skoro metody naturalne upewniają was ze włąsnie są dni płodne i można zajść w ciąże to dlaczego nie da rady na tej podstawie wystrzegac się ciąży. Zeby zajść najlepsze- zeby niezajść beznadziejne..a przecież chodzi o tą samą wiedzę - określenie dni płodnych:)

Hihi, racja :D Czasem sie radzi kobietom ktore nie moga dlugo zajsc w ciaze: \"Zacznij stosowac naturalna metode antykoncjepcji, a zajdziesz w mgnieniu oka\" :D

Gość kasiada
hej dziewczyny! ja co prawda nie prowadze skrupulatnych obserwacji, ale wszystko mam pod kontrola. Tzn mialam do poki moj @ z 26 przesunal sie ostatniego mc na 31dni (moze choroba, albo stres wywolala to przesuniecie, a tak juz sie cieszylam...) No i mam pytanie- skoro zawsze byl regularny co 26 a ostatni 31, to kiedy mam sie spodziewac owulacji? Mam testy ow. ale nie wiem kiedy je zaczac uzywac. Prosze o rady. Dzieki wielkie!