Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mama

Czy dzisiejszy główny temat to ciąża?? //

Polecane posty

Gość nie mama

Czy wszyscy dzisiaj będą rozmawiać o ciąży, dzieciach i o mamach? czy to nie lekka przesada że takie topiki zajmują około 60% wszystkich topików? Nie żbym miała coś przeciwko.. ale nawet nikomu nei chce sie rozmawiać na takie tamaty..

Gość chyba sie pomylilas
A na jakie forum weszlas? Przeczytaj temat i zastanow sie o co Ci chodzi...a nie zadajesz glupie pytania!!!

Gość a przepraszam
ale jeżeli mnie oczy nie mylą to ten temat akurat jest "Ciąża, macierzyństwo i wychowanie dzieci" więc o czym tutaj się rozmawia? Może o elektronice?:>

Gość dlaczego twierdzisz ze...
nikomu się nie chce na ten temat pisać, skoro sama podkreślasz, że jest 60% topików? gdyby nie było chetnych to raczej nie zakładaliby tych tematów i nie miałabys problemu i bezsensownych pytań. Powodzenia

Gość mala koala
Tak, popieram autorke! Az srac sie chce od tych wynozen na temat porannych mdlosci lub od tego, ze nie mozna zajsc w ciaze :P:P Dzissss.

Gość mam nadzieję że przyszła mama
jeśli nie chcesz nie czytaj , nikt nikogo nie zmusza, każdy szuka czegoś dla siebie i nic innym do tego a ja lubię to forum przynajmniej normalne problemy kobitki mają :))

Gość koniczyna
te zniecierpliwione glosy to zapewen tych ktore przez nieuwage zeszly z forum glownego na forum o macierzynstwie ku mojemu najglebszemu zdziwieniu - a jakie inne tematy moga byc glownymi tematami na FORUM O CIAZY I MACIERZYNSTWIE!!!!?????? a swoja droga odkad jestem w ciazy jest to temat glowny dla mnie kazdego dnia