Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaa

plastry antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość maaaa

Hej dziewczyny!!! Chciałam się Was zapytać o opinie na temat plastrów anty, ostatnio stwierdziłam, że chcę odstawić tabletki i zacząć przyklejać plastry, przede wszystkim ze względu na moją wątrobę.Pozdrowienia

Gość iza***
Ja plastrow nie polecam. Sama tez chcialam odciazyc watrobe i dlatego sie na nie zdecydowalam. Ale od poczatku stosowania plastra mam krwawienie (nie plamienie!), a to juz 21 dzien. 15 dnia zrezygnowalam i trzeciego plastra juz sobie nie zalozylam (moja ginekolog mi tak pozwolila). Takie krwawienia sa podobno czeste. Gdyby to jeszcze bylo plamienie, ale to jest krwawienie takie jak przy 2. dniu miesiaczki. Wiec praktycznie zamiast antykoncepcji mialam wstrzemiezliwosc naturalna od sesku. ;) Teraz tylko sie niepokoje, kiedy to krwawienie ustanie. Bo mimo ze nie stosuje plastrow juz 6. dzien, krwawienie nie ustalo. :(

wlasnie mija pierwszy tydzien stosowania plasterka, nie mam zadnych krwawien czy bawet plamien, jak na razie wszystko jest ok, najbardziej obawaim sie tycia ale ...... zobaczymy :)

wlasnie mija pierwszy tydzien stosowania plasterka, nie mam zadnych krwawien czy bawet plamien, jak na razie wszystko jest ok, najbardziej obawaim sie tycia ale ...... zobaczymy :)

Gość eee
Dla mnie koszmar! Miesiąc plamienia i krwawienia, swędzenie skóry, zero seksu. Tylko piersi miałam pełniejsze, ale to za mało, by tak się truć. Nie polecam!

Gość do Dj80di
Jak mozesz nie miec krwawienia? Jesli zaczelas stosowac plastry, to chyba 1 dnia okresu? No chyba ze wzcesniej bralas tabletki..

chodzilo mi o to ze mialam normalny okres trwajacy 4 dni a nie tak jak przy stosowaniu Novynette przez caly miesiac mialam plamienia :)

Gość karusia
ja stosuje plastry od wakacji i jestem zupelnie z nich zadowolona.zadnego zbednego krwawienia.tycia tez nie ma.spadek libido mi nie grozi.mysle ze to zalezy od organizmu i pojedyncze osoby maja problemy.moim zdaniem plastry sa ok tylko moglyby byc troche tansze.

Gość dotkka
ja przy plastrach mam krutszy i mniej bolesny okres i jest to dla mnie duzy plus bo zawsze miałam straszne jazdy podczas okresu.teraz wszystko się normuje, a rzadnych plamien nie mam więc to chyba jest indywidualna sprawa każdej dziewczyny.