Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ritta

czy mozna zajsc w ciaze jezeli kochalam sie w dni plodne bez zabezpieczenia,ale.

Polecane posty

Gość ritta

ale.. uwazalismy...tzn. moj mezczyzna w odpowiednim momencie przerwal i nie skonczyl we mnie???wiem ze to wielce prawdopodobne,ale czy ktoras z was miala taka sama sytuacje i skonczyla sie ona ciaza czy nie ma co panikowac???prosze odpiszcie!!

W literaturze fachowej jest napisane wyraźnie, że tylko u 10-15% mężczyzn wystepują plemniki tuż przed szczytowaniem. Poza tym wcale nie jest tak łatwo zajść w ciążę jak się to wydaje. Ale nastepnym razem, radzę pomyśleć, bo po coż martwić się na zapas. Pozdrowka

W literaturze fachowej jest napisane wyraźnie, że tylko u 10-15% mężczyzn wystepują plemniki tuż przed szczytowaniem. Poza tym wcale nie jest tak łatwo zajść w ciążę jak się to wydaje. Ale nastepnym razem, radzę pomyśleć, bo po coż martwić się na zapas. Pozdrowka

Gość jest to mało prawdopodbne
ale jednak jest! Fakt w ciążę nie jest tak łatwo zajść, ale często natura płata nam figla i osoby, które nie chcą jeszcze dziecka zachodzą w ciążę od razu i bez problemów. Radzę więc bardziej uważać na przyszłość i nie liczyć na szczęście bo kiedyś się może skończyć. To o czym piszesz to nic innego jak stosunek przerywany, zobacz sobie statystyki jak "skutecznym" jest środkiem antykoncepcyjnym...

Gość mało prawdopodobne
Ja właśnie spodziewam się dziecka, a mój facet długo nie potrafił się przyzwyczaić do tego, iż zostanie tatusiem. "Przecież uważałem" - brzmi jego tłumaczenie. A mi brzuszek tymczasem rośnie.