Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ritta

czy mozna zajsc w ciaze jezeli kochalam sie w dni plodne bez zabezpieczenia,ale.

Polecane posty

Gość ritta

ale.. uwazalismy...tzn. moj mezczyzna w odpowiednim momencie przerwal i nie skonczyl we mnie???wiem ze to wielce prawdopodobne,ale czy ktoras z was miala taka sama sytuacje i skonczyla sie ona ciaza czy nie ma co panikowac???prosze odpiszcie!!

ja sie tak kochalam przez wiele miesiecy i nie zaszlam(rzucilam wtedy tabletki a nie chcialam od razu byc w ciazy) jednak mozesz miec pecha,bo plemniki sa tez w plynie owodniowym,ktorego kropelki wyplywaja z czlonka dlugo przed stosunkiem metoda jest dobra,jesli nie chcesz zajsc ,ale w razie czego tez by bylo ok

Gość nic to
ja tez wielokrotnie kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia i nic sie nie stalo (niestety?)

Gość nic to
ja tez wielokrotnie kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia i nic sie nie stalo (niestety?)

Buhahahahahahahahahaha! W PŁYNIE OWODNIOWYM! Dziekuje za poprawienie humoru :) HAHAHAHA!

Buhahahahahahahahahaha! W PŁYNIE OWODNIOWYM! Dziekuje za poprawienie humoru :) HAHAHAHA!

zajebiscie smieszne,przejezyczyc sie buhahaha gratuluje poczucia humoru

Gość LOLO
Na pewno się przejęzyczyłaś.Bo przejęzyczenie jest wtedy ,jak się język ześliźnie z ODBYTU na ŁECHTACZKĘ.Ha ha.