Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama

TERMIN SIERPIEŃ 2005

Polecane posty

Gość Niuninka
Skye, fotka ekstra!!!!!!!

Gość ela79
dzień dobry zapraszam na poranna kawę i słodka drożdżówke cmok

Gość iwka26
Witam wszystkie mamuski i ich bobasy:) Niuninko spoznione ale szczere życzonka przesyłam🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 to dla Ciebie:) uciekam do pracki jutro mam wolne to cos naskrobie buziaki miłego dnia:)

Gość Też przyszła mama
Witajcie Kochane! Dalka,życzę Ci abyś spełniła swe marzenia i otworzyła wspaniały salon sukien ślubnych.Tymczasem trza sobie jakoś radzić! Ja idę na wychowawczy i też nam będzie trudno finansowo- już planujemy ograniczanie wydatków. Dominisiu,jak Twój palec.Mam nadzieję,że to nic poważnego.Biedacteo,ale Cię to musiało boleć,skoro aż spać nie mogłaś od tego. Niuninko,rozumiem Twój lęk o małą - ja też bywałam przerażona i lądowałam u lekarza,gdy ona tak strasznie krzyczała w niedawnych przeklętych kolkowych czasach. Elu,to wspaniale,że mały zdrowiutki i coraz fajniejszy. Caarla,z tymi ząbkami to może być tak,że długo trwa marudzenie,płaczliwość,ślinienie,zanim wyjdą.U mojej znajomej ślinienie i gryzienie zaczęło się w 4 miesiącu,a pierwsze ząbki wyszły w ...9! U nas też trwa okres ślinienia,namiętnego gryzienia palców i zabawek,a nawet czasami maminej piersi i wieczornego marudzenia,a ząbków nie widać. Julianko,kobietko pełna życia,skąd to zmęczenie? U nas miał być dziś ksiądz,ale jak to mówi Dalka-strzelił focha. Głupio wyszło,bo jednocześnie próg mieszkania przekroczył ksiądz i facet z butlą gazową,wyprzedziwszy go na schodach.Ja nie mogłam wyjść,bo akurat usypiałam małą,siedzac przy łóżeczku. Maż płacił za gaz.No i ksiądz sobie poszedł,coś tam pomruczał pod nosem,że jak będzie z góry schodził,ale już nie wszedł.No i nie wiemy,na czym stoimy-czy jeszcze przyjdzie czy nie?Zła jestem,że akurat tak to wyszło.Teraz mała śpi,więc pasowałoby z tą wizytą,a późnej karmieniem,zabawianie,spacer.Przecież nie mogę ze względu na kolędę zaburzać jej rytmu dnia. To tyle u nas.O nocy nie piszę,bo bez poprawy,niestety....Za to dzionek zapowiada się piękny,mrozik i słoneczko.Pozdrawiam,życząc udznych spacerków.pa!

Cześc Mamuśki, Daminisiu, kuruj paluszek, biedna jesteś wiem jak to boli :( Dziewczyny moja sąsiadka ma córkę, dziecko ma 12 mieisięcy i zero ząbków :) i wszystko jest ok, lekarz mówi, że czasem pierwszy ząb może wyjśc dopiero w wieku 18 m-cy :) Acha Paulinka nam się pochorowała, ma temperature i kaszle :((( teraz śpi juz drugą godzinę. 😭 Czekamy na Panią doktor. Caluski dla wszystkich, Gosiaczek

witam, odchaczam :) Skye ciesz się że śpi, szybciej wyzdrowieje :). Ogarnia mnie lenistwo. Nic się nie chce robić, a jeszcze mój mnie uraczył i kupił puzle 2000 części :). Hihi trzeba będzie to ułożyć :). Wczoraj rodzice zabrali młodego na tydzień, no i dostałam zj.... od teściowej że w sobote nawet na chwilke do niej nie wpadłam. Nio ale ciasto mi przywiozła :). Ja chcę już wiosne i ciepełko i miłe spacerki :)

Liste podpisujemy obecności!! Dziś znowu małe sprzatanko mnie czeka,lepiej od razu sie za nie zabiore,by do wieczorka ;))zdazyć. Krzysiaczek wlasnie usnal i zalicza swoja pierwsza dzremke. Jutro mamy szczepienie,oby dobrze je zniosł. No to do posprzatanka pa ❤️

Gość ela79
cześć wpadlam by powiedziec ze coraz bardziej ciesze sie swoim macierzynstwem jestem szczesciarą 🌻 oby do wiosny i do długich spacerów w lekkich spacerówkach i ubrankach u nas mineły te 3 najgorsze miesiące i z dnia na dzień jest nam lżej a mały radośniejszy.Potrafi pod moim okiem zjeśc sam z butli trzymając ja calą porcję mleka-taka jestem dumna a i gaworzy juz duzo i rechocze radosnie cmok

Haloo :) 😘 Dominisiu ... zdrowiej i wylecz ten paluszek ... ❤️ Julka ... i jak po egazamie .... ???? Marta ... te cyferki ... :) kto by sie przejmowal ;) a z mala wszystko bedzie dobrze... !!!!! moze ona cos odreagowywuje ... jeszcze moze gosci ... ???? tak nam ostatnio nasza pediatra mowila z etaki krzyk moze byc odreagowywaniem ... Iwka 🌻 TPM... ❤️ Gosiu .... dobre fluidki dla Paulinki :) ❤️ Dalka ... 2000 to jest co robic !!!!! :) przyjemnosci w ukladaniu :) Elus ... kawusia ... z mila checia choc moja znow zimna hihihihi Nesiu , Mamo Natalki ,Isiu ,...Fiona ,Puza ,Pszczoala... i te nieobecne pozdrawiam ... !!!!!! serdecznie ... w czwartek ide do dermatologa .... moze wreszcie dostane cos na te wlosy ..choc ostatnio wydaje mi sie ze mniej ale to tylko pozory ... :(... ja ostatnio zabawiam sie z laktatorem ... ;) 🖐️ do pozniej

Gość Niuninka
Witam! Nina wlasnie spi wiec szybko cos skrobne. Dominisia, mam nadzieje, ze palec juz mniej boli. Oby Krzysiu lekko przeszedl szczepienie. Ela79, niezle sobie Wasz Maly radzi z ta butla. Brawo!!! Skye, mam nadzieje, ze Paulinka szybko wyzdrowieje. Te choroby!Co stwierdzila pani doktor? TPM, ksiadz poczul sie zlekcewazony? Wiesz, oni zyja w troche innym swiecie i o "normalnym" zyciu maja male pojecie. Szkoda, ze tak sie zachowal, mogl okazac zrozumienie, ze macie malutkie dziecko, ktorym trzeba sie zajac. A to, ze gosciu akurat wtedy przyjechal wymienic butle-i co z tego. Dziwny ten ksiadz. ooo Nina sie obudzila Milego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze raz dziekuje za zyczenia!

Gość Niuninka
Carlaa, dalas mi do myslenia z tym odreagowywaniem. Moze cos w tym jest...Dzieki

dzień dobry:) wreszcie zasiadłam do mojej pracy magisterskiej- ma już jakiś harmonogram i zaczęłam pisać pierwszy rozdział:) tmp- moje zmęcznie bierze się stąd, że cały weekend ryłam jak dziki osioł, w poniedziałek wstałyśmy z małą przed 7 i jeszcze się uczyłam, później pojechałam na uczelnię, na wykład, o 16.45. miałam egzamin, wróciłam do domu, zjadłam świńską zupkę knorra na śniadanio-obiado-kolację:P, wykąpałam małą, położyłam ja spać, posprzątałam jej rzeczy (pomyłam flachy etc.) i zamiast sama też się położyć- musiałam jeszcze moim rodzicom porobić rzeczy do firmy (normalnie to robię w weekend, ale w ten nie dało wszystkiego rady, ze względu na naukę...) i kiedy pisałam tu na kafe- dopiero kończyłam moje obowiązki... carla- zdać zdałam na pewno, ale z moją chorą ambicją interesuje mnie tylko jedna ocena..., a wyniki mam dopiero 06.02... okej-koniec marudzenia:) irenko- gdzie przepadłaś?;) no, ale nic- od teraz biorę się poważnie za magisterkę:classic_cool: trzymajcie się kobietki:) 🖐️

Witam :) Oj dziewczyny nawet ja jak choruje to tyle lekarstw nie dostaje, Paulina dostała ich tyle, że aplikuje je z kartką w reku bo nie wiem co ile mam dawać. Głownie same krople i zaiwsiny bleee mała ma teraz 37,4 stopni i faktycznie jest jakaś lepsza. Zobaczymy czy dziś bede spac w nocy bo wczoraj koszmar. Dziękuję Wam dziewczyny, ze jesteście i się o mojego szkraba martwicie:) 👄 Całuski dla wszystkich

Palec juz lepiej nie boli ale chwilami przebolewa.Rano palec byl wielkosci pilki pinpongowej+zolty twardy pecherz.Wydusilam to pecherzysko rano i jakby lepiej sie zrobilo.Zaraz lece na aerobik,nie wiem czy on mi cosik da ,bo jeszcze nic nie zgubilam z kilogramków. pozdrawiamy ❤️

Hallooo Julka super ... gratuluje 🌻 ek Gosiu..Paulinka niedlugo wyzdrowieje :) a nocka mam nadzieje ze bedzie spokojniejsza ❤️ Dominisiu .. powoli .. z tymi kilogramami ..moj tatulek zawsze mowi nabywalismy je przez miesiace lata a teraz w pare chwil chcemy sie pozbyc ..hihih nie da sie ..ja poczekam z tym wszystkim jak przestane karmic ..tak jakos nie jestem przekonana narazie poczekamy zobaczymy :) mam nadzieje ze z palcem juz lepiej .. my po kapieli ... czekamy na tatulka z obiadkiem ... zabawa co nie miara az mi sie w glowie kreci hihihi od tego wariowania... pozdrawim serdecznie ... :) 🖐️

aaaaaaaaaaaaaaaaaa zapomnialabym dzisiaj z mezem swietujemy hihih nasze zareczyny ... ❤️ ooooo chyba idzie to zmykam 🖐️

carluniu, no no, ja tam nie pamietam dnia zareczyn :P Pozdrawiamy Was mocno :) Dominisiu, ja na aerobik chodziłam do świąt a teraz jakoś nie mogę się zebrac :( ehh leniuch ze mnie :) Całusy, Ps. Julianka dziękuję za serduszko dla Paulinki :) i dla Ciebie 🌻

Gość ela79
My tez już wykapani i bedziemy sobie jeszcze fikać do 21 lub nawet do pozniej Julianko dobrze że juz po egzaminie dominisiu uwązaj na ten palec podczas areobiku. ja wlasnie zastanawaim sie co by tu na kolacje mezowi zrobić i mykne zaraz do wanny dzien spedziłam z malutkim micha;lkiem,maż wrocił niedawno to troszkę minia zabawia Skye u nas też jak mały cchorowal to apteczke leków wykupiliśnmy i z karteczką podawalam-zdrowka dla Paulinki Carla juz nie mogę sie doczekac jak bedziesz opisywala swoje nowe mieszkanko jak urzadzisz itd Pozostale mamusie proszę na forum ... Isiu 🌻 Pszczołko🌻 A gdzie mama Natalki i niuninka? cmok

Cześć moje Kochane!!! Uleńko, spóźnione życzonka dla Ciebie :) bądź grzeczna i rośnij zdrowo :) Julianko, egzamin zdany, napewno na piątkę (chyba że i szóstki stawiają :) Dominisiu, oj współczuję z tym palcem. Ale jesteś dzielna, jeszcze na aerobik pobiegłaś. A ja w ramach utrzymaywania wagi, hihihihi, właśnie pochłonęłam pudełko bombonierek od klienta :) sprawa wygrana, kilogramy idą w biodra :) dobrze, że nie wszyscy płacą łakociami......bo byłabym gigantyczna Aaaaa, przypomniało mi się, że rok temu jeden klient płacił mężowi pomidorami i ogórkami szklarniowymi!!!! Powaga :) Oczywiście kasa też ale dodatkowo skrzynka pomidorków, hihihihi Bo pan jest badylarzem. Nie mieliśmy nic przeciwko temu. Mój Mati juz bardzo sprawnie raczkuje, ale uwaga - wyłącznie do tyłu!!! Natura racza z niego wyłazi....Jest taki silny, skurczybyk, że już chodzi za rączki, jeśli mu pozwolić. Ślicznie podnosi nóżki i nawet zgina w kolankach, chodzi jak żołnierz. Łóżlko musieliśmy opuścić, bo już się go nie udało dopilnować z tym wstawaniem a jak wstanie to buja sie i sprężynuje, no komedia dziewczyny!!!! Strasznie jest ruchliwy a teraz jak się jeszcze przemieszcza, to już nawet na sekunde samego go nie można zostawić. Ze trzy razy to go w locie złapałam, na krawędzi łóżka. Dzieci są strasznie szybkie....Ja nie wiem, jak my zanim nadązymy, jak zacznie biegać....Skąd to ma tyle energii? Z tego mleczka mamusi? Aż trudno uwierzyć. Całuję Was moje Drogie! Sky, moc pozytywnej, uzdrawiającej energi płynie do Paulinki i Ciebie z siłą wodospadu!!!! Cmok

Carla!!! Gratuluję rocznicy zaręczynowej!!!! A my 22 stycznia mamy rocznicę ślubu :), 21 stycznia ja mam imieniny, a 20 stycznia Mati konczy pół roczku :):):) także zbliżający się weekend powinien być wesoły, hihihihi A o zaręczynach też nigdy nie zapomnimy, bo oświadczyny przyjęłam 11 września, w rocznicę zamachu na WTT. Także telewizja zawsze przypomina.Oczywiście ta zbieżność dat nie była przez mojego męża zaplanowana, tak się złożyło...Chociaż, jak dzisiaj o tym pomyślę, hihihihi, to może była jakaś ukryta wiadomość jednak??? Żartuję sobie, humor mi się siut poprawił, bo do niedawna był wprost wisielczy.... Także dla Ciebie Carluniu i dla Patrycznka :):):):) wszystkiego naj!!!

Mała śpiulka, a ja zabrałam się za układanie tych cholernych puzli. Ech to będzie monotonna praca, ale ułoże je :). No i jeszcze teściowa ma takie same i zrobili zakład kto pierwszy ułoży hihi. Jak dobrze pójdzie to do końca tygodnia będziemy mieli nowe, używane autko :D. Będzie czym jechać w góry w lato :). Nie zapomnijcie że w sobote dzień babci :), trzeba będzie się wybrać :), a do prababciów kartki powysyłać :). Kożystając z okazji, że malutka śpiulka sobie ide poleżeć w wannie :D miłego wieczorku :)

Dziewczyny ja sie zalamie ,robie sie słonicą.Wchodze na wage a tu zamiast mniej to wiecej(74kg)koszmar.Caly czas o tym mysle.Jak mam stracic te zbedne kilogramy?? POMOCY???????????

Gość ela79
Tu Ela poranną porą witam Nesiu to zbiegło wam sie kilka sympatycznych wydarzeń-gratuuluję dominisiu ja tez waże podobnie jak ty podobnie ise czuję a walcze już dlugo z tymi kilogramami-na areobik tez chcę isć od lutego większa mobilizacja,ale w domu ćwicze zawzięcieDziś noc spokojna tlye że zauwazyłam że podczas snu mały kręci glówka i wywija czasem nogami nie wiem moze sie mu cos śni-miały scie tak u swoich pociech? Popijając poranna herbatkę mówie ciepło dzień dobry oczywiscie mój jedynak już nie spi bo on to do 9 nie potrafi doczekać śiąc tylko przed ósmą się budzi dzień w dzień no są wyjatki,a chodzi spać 21-22 mam koleżanke ktorej córcia spi do 11 Bony jak im dobrze-haha ale ja nie narzekam bo ise przyzwyczaiłam mój synek to słodziak ❤️ pa czeakam na podpisanie listy obecnosci

witam :) Ech te kilogramy, mi po dwóch ciążach zostało ich trochę.Kuzynka mnie ciągnie od lutego na aerobic. Nie wiem jak to będzie, ja wolałabym iść na aqua aerobic, podobno w wodzie szybciej się chudnie ;). Muszę się w końcu zmobilizować i zanieść odanie do pracy o urop wychowawczy. Tak mi się nie chce, tymbardziej że w nocy śnieg spadł. No jak dobrze pójdzie to dziś będzie samochód :). Kulci wlączył się dobry humor i nawija jak katarynka. Gęga, grucha i żali się niewiadomo na co. Ślini się, gryzie - kiedy te zęby wyjdą jej w końcu. Zapraszamy na kawusie 3w1 i kanapeczki lub ciasteczka :)

TPM- moj numer telefonu 501040763 ODEZWIJ SIE PROSZE! jutro jade do Wielunia i chcialabym sie z Toba zobaczyc- odezwij sie

TPM- moj numer telefonu 501040763 ODEZWIJ SIE PROSZE! jutro jade do Wielunia i chcialabym sie z Toba zobaczyc- odezwij sie

Haloo 😘 Dzien Dobry :D :D :D :D :D dziekujemy za gratulacje ... :D kawusia juz czeka hihih :D :) Elus bede bede hihih opisywac tylko narazie szlif na scisnach :) gladza je gladza hihihi :) Gosiu ..zdrowka dla Paulinki ❤️ Nesiu .. tak serdecznie wczoraj sie usmialismy z Twojego opisu jak maly raczkuje i z jego pstepow chodzeniowych hihi ❤️ gratulacje raczkowania ... Dustinek jak narazie zaczynak przewracanie na bok jeden tak jak Michas na poczatku Elus :) a co do zaplaty ...od klientow hihi nie raz dostalam czekoladke ... hihih ale w tedy mnie nie martwila ich ilosc ... bu bu .. wczoraj zjadlam tez troszke hihihi czekoladek ...mniam mniam ;) jak to skad ma tyle sily bo w Nas jest moc i energii hihihihi ... czerpie i laduje sie od mamulki :) i ten weeken zapowiada sie ciekawie :) Dalka powodzenia w puzlach trzymam kciuki za ciebie wygrasz zaklad :) Dominisiu nie martw sie kilogramami ... ja sie narazie nie przejmuje jak skoncze karmic to wezme sie za siebie .. :D Dalka to ja wpadam na te ciasteczka ... i trzymam kciuki za auto ... :) Isia .... jak mala ???? pozdrawim wszystkie obecne i nieobecne :) 🖐️ do pozniej :)

Gość iwka26
Witajcie mamusie! Carla wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszej rocznicy zaręczyn🌻🌻🌻 my obchodzimy 20 lutego nie zapomnę tego dnia:)jak mój Robcio był stremowany hihihih :0 a ja miałam ubaw :D:D:D Skye zdrówka dla Paulinki❤️ Nesiu mój mały tez juz próbuje raczkować dziś przekręcił się na brzuszek i podnosił pupe i się odpychał ja to nie mogłam ze smiechu bo ślizgał się po prześcieradle:):):) i nie mógł się przesuwać a jak się chichotał:D:D:D i jest tez strasznie ruchliwy moj mężuś się śmieje że jak mały zacznie chodzić to mamie kupimy rolki żeby za nim nadążyła :D:D:D:D:D:D:D:D rany ile radości jest z tych naszych bobasów:) Dominisiu podziwiam cię i zazdroszczę że masz taki zapał do aerobiku ja tez bym chciała jeszcze troche zrzucić :)ale na aerobik nie mam czasu ze wzgledu na pracę nie dałabym radę dosyc nabiegam się w pracy:)moze to mi pomoże zrzucic pare kilo:)no i karmienie piersią tez pomaga dziecko wyciąga :):):) T.P.M ❤️ Julianko🌻 niuninka🌻 Ela🌻 Mamo Natalki🌻 i dla reszty mamusie🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Moje malenstwo obudziło sie przed 8 troche pobawiło przed 9 znowu usnoł i spi nadal:):):)więc ja idęe zrobić sobie kąpiel:) pozniej pojdziemy na mały spacerek dzis mniej mrozi:) pozdrawiamy miłego dnia buzka👄👄👄 🖐️