Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwietniowa mama

CZY SĄ MAMY Z KWIETNIA 04??

Polecane posty

Gość kwietniowa mama

Czy są wśród Was mamusie z kwietnia 2004? Ja rodziłam 27.kwietnia, a Wy??

Gość baba na resorach
NIE JESTEM mamą z kwietnia 2004 :( ale mamuśką z marca:D Zapewne chcesz sie podzielić spostrzezeniami osiagniec swojego maleństwa?:)

Gość kwietniowa mama
tak...chciałam się podzielić wrażeniami, spostrzeżeniami i osiągnięciami... Wiem też, że w tym okresie rodziło dużo mam...i miło by było powspominać:) Moja córeczka ma dziś 8 miesięcy...ma tylko dwa ząbki, świetnie siedzi, sama wstaje i siada, chodzi za rączki, wręcz biega, nie znosi zupek, ani gotowych ani gotowanych, uwielbia chrupki kukurydziane i danonki:) ma anemie i szpikuję ją wstrętnym żelazem, zasypia o 18-19 i śpi słodziutko do 7, także mamusia budzi sie wyspana... kwietniowe (bądź marcowe, czy majowe) mamy podzielcie się osiągnięciami swoich pociech, a także zmartwieniami, kłopotami, może razem będzie raźniej...

Gość kwietniowa mama 2
mój syncio urodził się 6 kwietnia 04. jest już małm rozrabiaką, sam siada, wstaje i raczkuje, otwiera wszystkie szafy i szuflady...raczkuje po całym mieszkaniu i zaląda w kazdy kąt...no i wszystko bierze do buzi. mówi mama i baba. jest też ogomnym zarłokiem, lubi i zjada wszystko co mu dam. cięzko u niego z nauką Koci Koci, pokazywaniem róznych przedmiotów itp. a jak jest z nauką tego typu rzeczy u waszych pociech? pozdrawiam

Gość kwietniowa mama 2
mój syncio urodził się 6 kwietnia 04. jest już małm rozrabiaką, sam siada, wstaje i raczkuje, otwiera wszystkie szafy i szuflady...raczkuje po całym mieszkaniu i zaląda w kazdy kąt...no i wszystko bierze do buzi. mówi mama i baba. jest też ogomnym zarłokiem, lubi i zjada wszystko co mu dam. cięzko u niego z nauką Koci Koci, Papa, pokazywaniem róznych przedmiotów itp. a jak jest z nauką tego typu rzeczy u waszych pociech? pozdrawiam

Gość joanna 33
Jestem mamą marcową ale mam jeszcze jedną prawie 3 letnią córeczkę. Ponieważ jestem na urlopie wychowawczym to udzielam się na topiku pt: mamy na urlopach wychowawczych łączcie się gdzie Was serdecznie zapraszam :). Tam spotkacie mamusie które podzielą się z Wami swoimi doświadczeniami i spotkacie mnie :). Serdecznie zapraszam nawet jeżeli nie jesteście na uropach wychowawczych 🌻