Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Gość 2_malinóka
:) No to wszystko jasne, Twój opis uśwuiadomił mi,ze lubimy podobnie. Zazanacza,ze faktycznie dominą:0 nie jestem i nie preferuje takiej rozrywki:):):) ALe żywioł i spontanicznośc jest konieczna. :):)Lubię takie hmmm gwałtowne:) okazywanie emicji przez ciałko:), choc równie miło jest gdy gwałtowności jest niewiele, a panuje przyjemny spokoj:) Uogólniając ..wszystko lubię co miesci sie wlasnie w normie!!:))) Sądze,ze doskonale zrozumiales..o czym mowilam:):) Chyba nic innego nam nie pozostaje jak cyber:))TYlko jak to sie robi..mam wlaczyc jakąs wtyczke z zakończeniem zenskim, a Ty..z męskim :):):):) To bedzie moj pierwszy raz w cyber:):):)

Doskonale Cie rozumiem:) Dzisiaj juz chyba nie zdążymy bo nie ma pojęcia jak to ma być. A miało być tak miło:) Szkoda że przez sieć:( Poszukam gdzieś jak to zrobić:) Wrócimy do tego jeszcze;) Żegnam Cie słodko i buziaki. papapa.

Też załuję:( Ale jutro próbujemy dalej!!:) Plusem cyber..jest to,ze nie trzeba uzywac zbędnych, zabierajacych przyjmenosc akcesoriów;) Buziaki słodkie - specjalnie dla Ciebie:) A dla dziewczyn...tez slodkie!:)) DO jutra!:)

Jestem już na nogach. Postawił mnie basen i Twoje słowa Malinówko. Bardzo dziękuję. Jesteś niezastąpiona.

wiatm wszystkich! pracy mam dzisiaj całą kupę, więc pewnie często nie zawitam:( buziaki👄 dla każdego po słodkim 👄👄👄👄 🌻

wiatm wszystkich! pracy mam dzisiaj całą kupę, więc pewnie często nie zawitam:( buziaki👄 dla każdego po słodkim 👄👄👄👄 🌻

Cześć dziewczyny. Piątek:) Niestety zaraz muszę wyjechać na pół dnia więc pojawię sie po 12. Pozdrawiam WaS ciepło. Musicie sobie dać rade same. Nie wpuszczajcie obcych:)

I ja Was witam ciepło! Imelduje sie na posterunku:) Ciekawe czy TIP sie odezwie - z humorkiem u niejjuz na pewno lepiej (dzieki TIP za mile slowa);) Czyli dzisiaj ostro pracujemy, ok! A...Szkoda,ze DOminator musi wyjsc....tak liczylam na moze poranny cyber...:):) Buźki! I milego dnia!

Dzień Dobry kochani!!! Mój humorek dziś - super! Za oknem -1 st. C i pełno białego zwiewnego puchu i ... świeci słoneczko cudnie! Wyobraźcie sobie, że byłam wczoraj na zajęciach z salsy. To bynajmniej nie nauka tańca, tylko raczej rodzaj aerobiku w który wplecione są figury (hi, hi - ale zabrzmiało) z salsy. Naprawdę super. Pewnie się dziwicie, skąd u mnie tyle czasu (i basen i salsa i inne zajęcia). Po prostu na razie nie pracuję...do wtorku. Od wtorku zaczynam nową pracę. To się zacznie znowu kociołek...ale póki co używam życia. Mam dzisiaj do wszystkich pytanie? Czym się zajmujecie? i Jak to się stało, że wybraliście to zajęcie? Co Wami pokierowało? Czy lubicie waszą pracę? Wszyscy dzisiaj tacy zajęci...ale mam nadzieję, że znajdziecie chwilkę na zastanowienie Malinówka: ja już od dłuższego czasu zastanawiam się co wziąć na tę wyprawę. Spoko - coś wymyślę i spis będzie. pozdrawiam wszystkich cieplutko

To może ja Ci odpowiem: Jestem informatykiem a dokładnie programistą. Ogólnie to zajmuje sie projektowanie i pisaniem systemów informatycznych i różnymi rzeczami związanym z szeroko pojętą informatyką. Bardzo lubię swoją prace i to czym sie zajmuje choc czuje że najwyższy czas na zmiany w życiu zawodowym. Ale to długa historia. A komputerami to interesowałem sie od dziecka więc nie miałem trudności w wyborze zawodu i studiów. I tak to sie kręci:):):)

kochani ja dzisiaj tonę w papierach! kupa wielka leży przede mną!:( muszę się z tym uporać dzisiaj nie poklikam z Wami za dużo:( co do pytania Tip to krótko będę jednak tajemnicza, hehe właściwie to z przypadku pracuję tu gdzie pracuję, ale okazało się że bardzo dobrze się w tym sprawdzam:) kto by pomyślał? interesuję się zupełnie czymś innym:) jestem księgową:)

a studia humanistyczne, hehe zupełnie coś innego:) ale lubię moją pracę:)

musli ksiegowa!. mam wiele znajomych w ksiegowości w róznych firmach bo m.in. współtworze programy dla księgowości i pomagam paniom w różnych kłopotach:) Dział ksiegowy nie jest mi obcy:) Rok 2004 już zamknięty?;)

No, no - musli - nieźle mnie zaskoczyłaś! Humanistka pracująca jako księgowa. Wygląda na to, że jesteś \"poukładaną\" i zorganizowaną osobą. To przydaje sie w pracy księgowej, bo dobrze jest mieć porządek w papierach. Dzisiaj zdaje się mówiłaś: dzień walki z makulaturą? ...a poza tym fajnie, że dominator może Ci w pomóc Jak sobie przypomnę, ile razy chłopaki z działu IT ratowali mi życie.. eh...gdyby nie oni, co by się działo w firmie! Zawsze będę miała sentyment do nich. A jacy cierpliwi...tyle telefonów dostawali ode mnie z hasłem \"HELP ME\" (tzn. w wolnym przekładzie: nie panuję nad tym sprzętem! Pomóżcie). Wiem, dominatorze, że zajmujesz się poważniejszymi sprawami (programowanie, a administrowanie siecią to różne sprawy), ale...ciekawe, czy też się z tym spotykasz?

tak zamknięty, właśnie ruszamy z 2005! :) ale fajnie:)

Ale sie ciesze,ze jestescie wszyscy:):) Dominator - przeczytalam i się załamałam.;) MYslalam,ze cyber..to cos lepszego ;) a to lipa! I Wiesz co ...jednak wole w realu:):):) Owszem..słowa czasem mogą podkręcić, ale ...jednak wole bez kabelków;):) No wiec jak...zywioł?;) CO o tym myślisz?;) Ja zajmuje sie prowadzeniem biura, czyli inaczej mowiec jestem sekretarką malej firmy. Praca mimo wszytko nie zbyt lubiana przeze mnie, bo ...manotonna, a ja wole zycie w ruchu. Snuje plany nad zmiana pracy. Z wyksztalcenia jestem pedagogiem ze specjalnoscia skierowana na niepelnosprawnych. I w tym raczej wolalbym siedziec...niz tu, w biurze. Tip- aaaa na czym bedziecie polegala teraz Twoja praca od wtorku....no i co z nami...zostawisz nas?

Ale sie ciesze,ze jestescie wszyscy:):) Dominator - przeczytalam i się załamałam.;) MYslalam,ze cyber..to cos lepszego ;) a to lipa! I Wiesz co ...jednak wole w realu:):):) Owszem..słowa czasem mogą podkręcić, ale ...jednak wole bez kabelków;):) No wiec jak...zywioł?;) CO o tym myślisz?;) Ja zajmuje sie prowadzeniem biura, czyli inaczej mowiec jestem sekretarką malej firmy. Praca mimo wszytko nie zbyt lubiana przeze mnie, bo ...manotonna, a ja wole zycie w ruchu. Snuje plany nad zmiana pracy. Z wyksztalcenia jestem pedagogiem ze specjalnoscia skierowana na niepelnosprawnych. I w tym raczej wolalbym siedziec...niz tu, w biurze. Tip- aaaa na czym bedziecie polegala teraz Twoja praca od wtorku....no i co z nami...zostawisz nas?

też sie z tym spotykam. i to często. nieważne czy ze sprzętem czy z oprogramowaniem zawsze są jakieś sytuacja podbramkowe w większości dla pań:). Ale przeważnie jest miło. Najśmieszniej jest jak przez telefon jakaś pani nieznająca angielskiego tłumaczy mi jakiś komunikat z systemu:) lub jak trzeba cos gdzieś skopiowac albo założyć folder, a osoba nie mam zielonego pojęcia o co biega:)

Malinka mówiłem od początku że mnie to nie kręci. Lipa. chyba nie to pokolenie:) Tylko na żywca;) Kabelki no, real yes:)

No to wynika z tegio, ze niezła z nas ekipa. Kazdy dobry w swoim fachu. SUper. Podziwiam zawsze wszelkie ksiegowe...ja mam raczej malo scisly umysli:):):) Ale, ale DOminator. skoro jestes informatykiem,,,to rozumiem, ze bede mogla zwracac sie do Ciebie z wszelkimi \'Scislymi\" problemami komputerowymi:) ALe fajnie!

Domiantor, a teraz w kwestii informatycznej;) Czy piszac teraz na forum jest jakis sposób, by szybciej sprawdzic, co nowego napisaliscie? Tzn. czy zawsze po wyslaniu odpowiedzi, musze znow kilkac na spis tematow i potem na dany numerek strony naszego topiku (teraz 9)? Nie ma szybszego sposobu?;) Widzisz....maly gląbek ze mnie:):) A jak Wy dziewczyny...czy znacie wszelkie tajniki komputerowo - internetowe?;):):)

ojojoj! nadrabiam w czytaniu Was!🌻 ale jaja Malinówko też jestem pedagogiem:) ze specjalnością ---> resocjalizacja! dlatego mnie tak do tych morderców seryjnych ciągnie!🌻 Dominatorze 🌻 ja czasami pękam ze śmiechu jak inne księgowe plączą sie w zeznaniach dzwoniąc do informatyków! bardzo to jest zabawne! 🌻 Tip zgadłaś, jestem bardzo systematyczna i poukładana, mogę zaryzykować i powiedzieć, że jestem perfekcjonistką, 🌻chociaż ostatnio spuściłam z tonu ponieważ jest to bardzo energochłonne.🌻 nie lubię nadgorliwości i sama się z tym piluję! za to lubię pomagać innym:)🌻

ojojoj! nadrabiam w czytaniu Was!🌻 ale jaja Malinówko też jestem pedagogiem:) ze specjalnością ---> resocjalizacja! dlatego mnie tak do tych morderców seryjnych ciągnie!🌻 Dominatorze 🌻 ja czasami pękam ze śmiechu jak inne księgowe plączą sie w zeznaniach dzwoniąc do informatyków! bardzo to jest zabawne! 🌻 Tip zgadłaś, jestem bardzo systematyczna i poukładana, mogę zaryzykować i powiedzieć, że jestem perfekcjonistką, 🌻chociaż ostatnio spuściłam z tonu ponieważ jest to bardzo energochłonne.🌻 nie lubię nadgorliwości i sama się z tym piluję! za to lubię pomagać innym:)🌻

Malinka to do Ciebie: Nasz aktualny link wygląda tak: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1536009&start=240 jeżeli dodasz sobie do ulubionych taką sekwencję http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1536009 to zawsze bedzie wyswietlac nasz temat i bedziesz musiała tylko wybrać numerek(aktuaknie 9). &start=240 - oznacza że ma zacząć od zapisu nr 240 w naszym temacie wiec jezeli chciałabys uzyc takiego odniesienia http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1536009&start=240 to musisz podac cyfre na koncu od jakiej odpowiedzi ma zacząć czyli musisz wiedziec ile juz jest odpowiedzi w naszym temacie. Brzmi to trochę zawile ale napewno zrozumiesz bo jestes inteligentna. Możesz to sobie potrenować. :):):)

Malinówka!!! bo padnę!!! Jak wiem coraz więcej o Tobie, to widzę, że jesteśmy bardzo podobne do siebie. Może Ty jesteś moją rodzoną siostrą (a nie wiedziałam wcześniej nic o takiej)? Ale po kolei... od wtorku zaczynam pracę jako asystentka jednego pana, a wcześniej byłam sekretarką (też niestety). Podobnie jak Ty od dłuższego czasu rozglądam się za czymś co by bardziej mnie rozwinęło i przede wszystkim dało większą satysfakcję...i jestem pewna, że niedługo mi się to uda. A jeśli chodzi o studia to skończyłam politykę społeczną, czyli bardzo pokrewny kierunek do Twojego wykształcenia... i jakby nie patrzeć humanistka tak jak musli Aha..i nie ma mowy, że Was zostawię. Jak tylko się oswoję z nowym biurem to popędzę do działu IT i pomolestuję jakiegoś chłopaka, żeby przygotował mi sprzęt i dalej będziemy tak fajnie rozmawiać. Dominator: a mi zawsze myliły się slash`e. Kiedyś informatyk podyktował mi \"ścieżkę\", a głowił się nad tym, dlaczego nie działa i nie wskazuje tego co powinna. Nie przyszło mu do głowy, że użyłam innych znaków. Najlepszy z całej grupy z IT był ten, który był jednocześnie dobrym psychologiem i wczuwał się w zawiłe przemyślenia damskich główek. Naprawdę - zawsze byłam pełna podziwu.

ale 🌻porządek musi być:) Tip jak ja Ci zazdroszczę! uwielbiam tańczyć (i podobno robię to nieźle hehe) szkoda, że nie mieszkasz gdzieś blisko - chętnie bym z Tobą chodziła. 🌻🌻 ja mam trochę mało czasu dla siebie. myślę o jodze (chyba dobrze napisałam) z ćwiczeniami rozciągającymi, ale wolałabym to co Ty Tip:) jak to się dokładnie nazywa? gdzie mam tego szukać? jak myślisz? super! Malinówko! Rozumiem Cię, że praca jest monotonna (moja również, ale lubię ją)! No to mamy coś wspólnego:)