Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

ale 🌻porządek musi być:) Tip jak ja Ci zazdroszczę! uwielbiam tańczyć (i podobno robię to nieźle hehe) szkoda, że nie mieszkasz gdzieś blisko - chętnie bym z Tobą chodziła. 🌻🌻 ja mam trochę mało czasu dla siebie. myślę o jodze (chyba dobrze napisałam) z ćwiczeniami rozciągającymi, ale wolałabym to co Ty Tip:) jak to się dokładnie nazywa? gdzie mam tego szukać? jak myślisz? super! Malinówko! Rozumiem Cię, że praca jest monotonna (moja również, ale lubię ją)! No to mamy coś wspólnego:)

Malinówka!!! bo padnę!!! Jak wiem coraz więcej o Tobie, to widzę, że jesteśmy bardzo podobne do siebie. Może Ty jesteś moją rodzoną siostrą (a nie wiedziałam wcześniej nic o takiej)? Ale po kolei... od wtorku zaczynam pracę jako asystentka jednego pana, a wcześniej byłam sekretarką (też niestety). Podobnie jak Ty od dłuższego czasu rozglądam się za czymś co by bardziej mnie rozwinęło i przede wszystkim dało większą satysfakcję...i jestem pewna, że niedługo mi się to uda. A jeśli chodzi o studia to skończyłam politykę społeczną, czyli bardzo pokrewny kierunek do Twojego wykształcenia... i jakby nie patrzeć humanistka tak jak musli Aha..i nie ma mowy, że Was zostawię. Jak tylko się oswoję z nowym biurem to popędzę do działu IT i pomolestuję jakiegoś chłopaka, żeby przygotował mi sprzęt i dalej będziemy tak fajnie rozmawiać. Dominator: a mi zawsze myliły się slash`e. Kiedyś informatyk podyktował mi \"ścieżkę\", a głowił się nad tym, dlaczego nie działa i nie wskazuje tego co powinna. Nie przyszło mu do głowy, że użyłam innych znaków. Najlepszy z całej grupy z IT był ten, który był jednocześnie dobrym psychologiem i wczuwał się w zawiłe przemyślenia damskich główek. Naprawdę - zawsze byłam pełna podziwu.

Podstawową umiejętnoscią informatyka jest to że widzi przez telefon co sie dzieje na monitorze osoby której pomaga:)

\"Podstawową umiejętnoscią informatyka jest to że widzi przez telefon co sie dzieje na monitorze osoby której pomaga\" - to właśnie tak jest...i to jest niesamowite A czy nie jest też tak, że informatyk-administrator ma po prostu dostęp do moich zasobów na swoim komputerze? A tak w ogóle to uśmiałam się po pachy...no bo gdzie tam nasze zdolności psychologiczne do Twoich... Musli: to się dokładnie nazywa Salsa Kings (ale pewnie może mieć różne nazwy). Spróbuję Ci coś znaleźć na ten temat. ..fajnie jakbyśmy mogły razem chodzić. Kto wie, może kiedyś przeprowadzę się do Poznania - to takie piękne miasto.

Malinówko ale masz do nadrobienia w czytaniu! Tip bardzo bym się cieszyła, jak byś coś znalazła:) wracam do makulatury ech!

:):):) Wszystko załapałam!!!! Jestes wspaniały!:) Bardzo CI dziekuję za tą naukę - teraz będę znawczynią, ha!!! Super - i jeszcze raz bardzo dziękuję Dominatorze!:):) 😘 😘 😘:):):) Teraz bede Smigać. I prosze - to takie proste:) A wiesz co, chętnie bym potrenowała ale może...z Tobą;) :)

Tip masz racje. Administrator ma dostęp do zasobów komputera w sieci:) Musli to nie makulatura tylko sterta faktur:) Malinówka strasznie mnie intrygujesz;) Ten trening z Tobą...... A tak ogólnie to strasznie Was lubie chociaż znam Was tylko przez sieć. Czuje wielką sympatię do Was. :):):)

Tip- teraz uważaj....skończyłam dokładnie prace socjalną!:) Spadłaś z krzesła?:)) Możemy sobie jakby podac dłoń..albo nawet dwie!:) Stara - toż to my po jednym fachu:):):) SUper! Zreszta wszystkie jakos jestesmy ..\"po kądzieli\":):):) No i będziemy mialy, albo raczej już mamy wspólnego faceta hi, hi, hi!!!:) ALe numer, no!:) Dominator..wyznam CI,ze TY mnie od poczatku intrygujesz, a ostatnio znacznie, znacznie bardziej. Wiesz...w końcu całkiem blisko siebie mieszkamy..autkie - to ok. 2 godz,..więc gdybys kiedys nie chciał iśc do pracy...tylko troszkę powagarować, to ..zapraszam;) :) A poza tym..trzeba dobrze potrenowac..długo...długo!:) Dziewczyny...ja sie ciesze jak nie wiem co,ze sie poznałysmy :) Ha! Bo Dominator..to dobrze, wie...ze mam do niego słabość;)

hihi a ja resocjalizację z pracą socjalną! ale jaja:) też Was lubię:)

Malinka powiem Ci że 2 godziny to rzeczywiście niedużo. Musimy pomysleć. W końcu jesteśmy tylko ludźmi:) Wydaje mi się że predzej czy później do spotkania dojdzie:) bo ja też zaczynam mieć do Ciebie słabość:) chociaż jak widzisz jestem dość powsciągliwy. Hmmm....Robi sie ciepło.

Dominatorku - jeszcze jedno typowo informatyczne pytanie (nasz specjalisto słodziutki):) Teraz uważaj...skup sie, bo nie wiem,czy dobrze wytłumaczę: Otwieram Internet explorer,jestem w interncie i mam pole na adresik stronek (ten bialy paseczek, ramka;). Gdy kliknę z lewej strony tejze ramki pojawia mi sie lista stronek po ktorych chodzilam najczescie (zapamietane przez explorera) I teraz: czy mozna jakos usunąc ten adres, ktorego nie chce by ktos zobaczył? (Bo delate\'m - nie chce sie usunąc? :):) Ciekawe...czy moje tlumaczenie tz Cie ubawilio?:):):) Mam nadzieje,ze zrozumiales o co mi chodzi:):):)

Gość Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
Chrząszcze - Żewoszyce, powiat Łękołody

Wcale mnie to nie bawi.......hahaha nie moge:) a tak poważnie to musisz wybrac z menu \"narzedzia - opcje internetowe\" pokaze sie okienko i na zakladce ogólne jast przycisk wyczysc historie. naciskasz i voile. gotowe:)

żegnam się 🖐️ ps chciałam powiedzieć że dobrze że założyłam ten topik czułam, że coś dobrego z tego wyjdzie! :)

:)) Super - udało mi się:) 😘:) Dziękuję! To sie nazywa miec kumpla - infrmatyka (moze skorzystam z jakis korepetycji:):) A powściągliwy jestes - przyznaję...ale miło mi, ze jednak ..jakaś słabośc..hmm do mnie;)😘 No włąsnie. dobrze to ująles...jestesmy tylko ludżmi,.. a ja dodam..z pragnieniami:):):) PS. I mnie jakos dośc cieplo;)

do usług słodziutka:) tak sie zastanawiam. jakby tak stała sie jakas katastrofa i np. kafeteria przestała istniec z dnia na dzien albo by nasz topic wykasowali. Jak byśmy sie wszyscy odnależli. nie nalegam na podanie maili lub innych gg (moze ktos nie chce:)) ale moze znajdziemy jakis wspólny kącik w sieci.

HMm..rozumiem,rozumiem..tez sie zastanawilam nad bardziej prywatnymi kontaktami..gdyby jakś katastrofa- nie daj Boze:):) Zreszta..moza sobie wiecej poopowiadac;) :):) Mysle,ze mozemy wymienic sie mailami, co tez czynie ..bardzo prosze: romy1@o2.pl

sd204@wp.pl musze juz spadac bo komus komputer nie dziala dobrze:( bleeee. żegnam Cie Malinko. Co ja zToba mam;) papa.

To ja tradycyjnie zakończę dzisiejsze rozmowy. Malinówka i musli - prawie padłam ze śmiechu jak przeczytałam! Wygląda na to, że dominator ma do czynienia z prawie jednolitą grupą zawodową ... i to jaką! Miło się czyta słowa o waszym wzajemnym przyciąganiu. I nie ukrywam - jako Wasz kibic odetchnęłam z ulgą, że zrezygnowaliście z cyber... Malinówkę warto zobaczyć na żywo (wtedy dopiero Dominator spadnie z krzesła z wrażenia)... Jeżeli jesteście wszyscy tacy suuuper w necie, to jacy musicie być fajni w rzeczywistości! miłego weekendu

cyber nigdy!!!. tak sie zastanawiam czy w zwiazku z Waszym wspólnym zawodem możecie razem mnie w coś wmanipulować? mnie samotnego informatyka w grupie kobiet:) Nie dam sie.

Gość Łyżka po zupie
Naprawde czas na wizyte u psychiatry . Albo zmieńcie obecnego bo was oszukuje .

dzieki za tak miłe słowa łyżko. Może znasz jakiegoś dobrego bo ten nasz rzeczywiście jest do bani.

witam witam:) weekend minął jak mgnienie oka:) ale cieszę się, że już jestem, bo sobie z takimi super ludźmi mogę poklikać:)

Witam Was! Weekend minął bardzo pozytywnie. Do dziś odczuwam jego skutki;) Mam nadzieję że dzis wszyscy będą:) Miłego dnia Wam życzę.

WItajcie moj drodzy!:):) Fajnie,ze jesteście..ja tez się melduję!:) Mnie weekend tez minął z predkoscia swiatla :( Trzeba czekac kolejne 5 dni...by sie wyspać;) AAAle dobrze,ze Wy jestescie..to szybciej zleci :) TIp, MUsli. a jak Wasze humorki?;) Tip jutro zaczyna nową pracę...bardzo sie denerwujesz? Sciskam Was:) Musli...duzo dzisiaj bedziesz miala pracy. bo jak chyba umiarkowanie (mam nadzieje). Dominator...Ty już wiesz co!:) I czekam na jakies wiesci! JAk pogoda nad morzem? BO u mnie łądnie biało i cieplo..:)