Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

tak, tak mam pracy ogromną ilość, nie będzie mnie pewnie często, ale postaram się jakoś nadrobić! będę obserwowała Waszą rozmowę hehe:) u mnie pogoda taka sobie....odwilż:( umiarkowanie ciepło....chyba +5:) bez słońca:(

Witam wszystkich! Jak miło, że znowu jesteście. Malinówka: trochę się denerwuję, ale w końcu to nie pierwsza praca - jakoś to będzie. Najważniejsze jakich spotkam tam ludzi, jaka będzie atmosfera...zobaczymy. Nastawiam się pozytywnie i mam dobry humorek. Jadę za chwilę na zakupy i trochę mnie nie będzie. U mnie odwilż - +4 st. i pada taki delikatny deszczyk. Po śniegu ani śladu (i kto by pomyślał, że w Zakopanem było w weekend -18st, a w Karpaczu nie można jeździć na nartach bo za dużo śniegu) Dominator: w związku z tym, że wszystkie jesteśmy z tej samej branży tym bardziej nie musisz się nas obawiać. Przecież naszym powołaniem jest pomaganie innym ludziom, a Tobą szczególnie się zaopiekujemy... W wolnej chwili założę sobie nowe konto mailowe (moje obecne za dużo mówi o mnie, a wolałabym nie podawać na forum). ściskam wszystkich

plus 5? to nieźle bo u mnie -3 (chyba) i sypie cały czas nawet nie mam pomysłu co pisac:( Musli właśnie walcze z grudniem 2004 bo sie w jednej firmie cos niezgadza w kosztach:) chyba coś źle poksięgowały:)

współczuję, u nas też się nie zgadzało, ale już after... błędy się znalazły i jest już ok:) pozdrawiam:)

NO tak, TIP nas zostawiła...chwilowo:) Moze kupi nam chociaz po jakims batoniku:) A moze robi zakupy na nasz wyjazd?:):) Kurcze, ale u mnie cudnie biało, naprawde!:):):) Czli chybatylko u mnie i u Dominatora sniezno?;) Musl - TY o masz główke do tych rachunków! SUper! Wiecie co bym teraz zjadła? Truskawki...ale chyba musze poczekac jeszcze.........kilka miesiecy!:):):) A W ogóle, to najchętniej wyskoczyłabym teraz z Wami do jakiegoś jaccuzi? Co WY an to....oczywiscie bez kostiumów;)

widać kolejny dzieciak na kafeterii nie ma co robić! bardzo nie lubię jak ktoś utrudnia drugiemu życie -----> zastanawia mnie również to jak np. ludzie rozsyłają wirusy! przecież to jest ......... bezsensownym utrudnianiem życia innym! precz z wirusami! ten mój wywód to na temat tego, kto się bawi w kreski i plusiki dodając nowe tematy!

widać kolejny dzieciak na kafeterii nie ma co robić! bardzo nie lubię jak ktoś utrudnia drugiemu życie -----> zastanawia mnie również to jak np. ludzie rozsyłają wirusy! przecież to jest ......... bezsensownym utrudnianiem życia innym! precz z wirusami! ten mój wywód to na temat tego, kto się bawi w kreski i plusiki dodając nowe tematy!

----> tak tak słyszałam o tym! mój współlokator pokoju mnie dzisiaj rano o tym poinformował! lato w kwietniu!

----> tak tak słyszałam o tym! mój współlokator pokoju mnie dzisiaj rano o tym poinformował! lato w kwietniu!

współlokator pokoju w pracy... hehe siedzę z kolegą:)

współlokator pokoju w pracy... hehe siedzę z kolegą:)

Ale super wiadomośc!!!!:):):) Ja chce juz lato!!!!!:) I wygrzewac sie na slonku i taplac w wodzie. LAAAAATOOOOOOO!!!!! :) Dominatorku...od razu nam sie zrobilo cieplej, prawda Musli?:)

yhm...szkoda że nie siedzimy razem u mnie za to tyle bab że aż się odechciewa! jestem szczęsliwa, bo siedzę z najfajniejszym chłopakiem jaki tutaj pracuje:)

Musli - zwracam sie do Ciebie jak kobieta do kobiety. Dominator..mozesz na chwilke odwrócic wzrok:). Musli...najfajnieszy z pracy...to brzmi bardzo powaznie!:):) Czy to aby na pewno tylko Twój kolega?:):):)

spokojnie, tak, to tylko mój kolega. siedziałam już z różnymi ludźmi, kobietami, facetami, ale ten jest najbardziej \"normalny\". siedzimy w dwójkę i jest bardzo sympatycznie:) Malinówko:) mój kolega jest bardzo przystojny, ale nie jest w moim typie:) hehe

No wlasnie Musli - sami swoi - mow calą prawdę!:):) SKoro tak zabójczo przystojny...no tak ale nie w Twoim typie..... Moze troszke zmruż oczki..... i okaze sie,ze jest jednak bardzo zblizony do tego typu. ;) A pachnie jakos ten kolega? Ladnie?:):) A moze samotny..:):)hi,hi Młody? Silny?:):):) Dominatorku - wybacz..to takie babskie sprawy!:):)

pachnie, yhm ładnie:) młody? yhm 74 rocznik:) ciemna karnacja:) bardzo fajny, ale jednak nie w moim typie:)

pachnie, yhm ładnie:) młody? yhm 74 rocznik:) ciemna karnacja:) bardzo fajny, ale jednak nie w moim typie:)

lybaczam, wybaczam. też mnie to interesuje bo przecież pragne szczęscia musli. Nie w Twoim typie. Hmm.. Może poprostu nie ma \"tego czegoś\" Ale ja bym zaryzykował na Twoim miejscu.