Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Jak się cieszę, że mogę dziś tak spokojnie oddać się pisaniu do Was - to dla mnie wielka przyjemność - tylko że za chwilkę wychodzicie z pracy. Szkoda, że ten wieczór spędzimy z daleka od siebie.... Malinówka - rewanżuję się wierszem - mam nadzieję, że Ci się spodoba tak jak mi (chociaż rzadko uderzam w taki romantyzm) Adam Asnyk...\'\'Na początku nic nie było..\'\' Na początku nic nie było, Tylko przestrzeń ciemna, pusta; Wtem jej czarne błysły oczy i różowe, świeże usta. Od jej spojrzeń, od rumieńca Zajaśniała świateł zorza, A gdy pierwsze rzekła słowo, Ziemia wyszła z głębi morza. Gdy przebiegła ziemię wzrokiem Śląc jej uśmiech, rój skrzydlaty Wzleciał ptaków i motyli, A spod ziemi wyszły kwiaty. Lecz nie istniał jeszcze człowiek, Tylko martwa gliny bryła; Aż nareszcie swym płomiennym Pocałunkiem - mnie stworzyła. I zbudziłem się do życia W cudowności jasnym kraju. Lecz mnie również, tak jak innych, Wypędzono z tego raju.

Tez sie zegnam i spadam do domku ..,.mam nadzieje,ze na jakies male szaleństwo:):) Tipus - dzieki za wierszyk, ladny, choc przynaje,ze poezji - nie za bardzo lubie:) Ale szczerze dziekuje!!! Zycze wielu fajnych uniesień i zaskakujacych momentow Do jutra Moje Słoneczka :):):) ❤️ ❤️

Tez sie zegnam i spadam do domku ..,.mam nadzieje,ze na jakies male szaleństwo:):) Tipus - dzieki za wierszyk, ladny, choc przynaje,ze poezji - nie za bardzo lubie:) Ale szczerze dziekuje!!! Zycze wielu fajnych uniesień i zaskakujacych momentow Do jutra Moje Słoneczka :):):) ❤️ ❤️

witam kochani! szkoda, ze Walentynki są tylko raz - mogłyby trwać cały rok! :) zabieram się do pracy!!! ufff..

witam kochani! szkoda, ze Walentynki są tylko raz - mogłyby trwać cały rok! :) zabieram się do pracy!!! ufff..

Witam Was ciepło dziewczyny! Musli widze że wczoraj było \"nieźle\" u Ciebie bo wyglądasz na zachwyconą:) Gratukuje. Ja też nie narzekam;) Miłego dnia Wam życze a szczególnie poetce:)

Dzień Dobry kochani! Ale mnie wczoraj naszło z tą poezją... rozmarzyłam się - czas wrócić na ziemię Chociaż przyznam się Wam po cichu, że jak jestem zakochana to też trochę piszę...tak więc dominatorek mnie przejrzał Miłego dnia Misiaki! Musli - witaj po przerwie! wyspałaś się?

tak, odespałam cały tydzień! w niedzielę byłam w kinie 🌻 wczoraj zakupy:) u mnie śnieżyło cały dzień wczoraj:) szkoda tylko że topniało!

tak, odespałam cały tydzień! w niedzielę byłam w kinie 🌻 wczoraj zakupy:) u mnie śnieżyło cały dzień wczoraj:) szkoda tylko że topniało!

Gość 2_malinwka
WItam wszystkich, ktorzy kochaj, lubbeda kochac :):):) mam dzisiaj malo czasu, wiec sciskam nacaly dzień mocno:):):) Hej Musli - spioszku..tez bym chciala tak pospac... Hej Tipusiu:) I Dominatorku 😘;) Milego dnia....

ho, ho - zakupy i spanie...i kino. Jak miło? Na czym byłaś? A wiecie gdzie u kobiety jest punkt \"G\"? ...na końcu wyrazu shoppinG (ten kawał na pewno wymyślili faceci)

ho, ho - zakupy i spanie...i kino. Jak miło? Na czym byłaś? A wiecie gdzie u kobiety jest punkt \"G\"? ...na końcu wyrazu shoppinG (ten kawał na pewno wymyślili faceci)

Tipuś ale Ty jestes dowcipna. Powiem Ci że bardzo mi sie to podoba. Kurcze szkoda że nie możeny sie wszyscy gdzies spotkac. Nie ma to jak tacy dowcipni ludzie razem:)

bardzo fajny dowcip! byłam na \"kontrolerach\", węgierski film. bardzo mi się podobał:)

bardzo fajny dowcip! byłam na \"kontrolerach\", węgierski film. bardzo mi się podobał:)

Musli: tytuł filmu gdzieś słyszałam, ale nic poza tym nie wiem. Ostatnio chciałam pójść na \"Życie jest cudem\" Kusturicy - słyszałam, że nieźle można się pośmiać... Domiku: cieszę się, że doceniasz moje poczucie humorku. Akurat dzisiaj mam wenę i ogólny przypływ radości...(może to forum tak na mnie działa) A Malinówka przekraczyła już chyba plan 10-letni...

Zjadły ją papiery....potwory jedne. Zachciało im się malin w środku zimy.... Malinówka: otwórz okno i pozbądź się nadmiaru z biurka! Telefon można wyłączyć z gniazdka, w Outlook`u włączyć funkcję nieobecności.....i w ogóle wyjść na spacer!

dzięki Domi polecam Ci polską stronkę www.zbrodnia.of.pl :) pracuję.......

dzięki Domi polecam Ci polską stronkę www.zbrodnia.of.pl :) pracuję.......

Coś znalazłam...miłego czytania Dwóch starszych panów siedziało w parku i rozmawiało o swoim życiu seksualnym. Jeden już nie mógł, drugi wręcz przeciwnie - tryskał witalnością. Zapytany o swój sekret wyjawnił, że codziennie jada żytni chleb i to znakomicie wpływa na jego potencję. Podekscytowany drugi dziadek szybko udał się do sklepu spożywczego. - Poproszę chleb żytni! - woła. - Cały bochenek czy krojony? - pyta sprzedawca. - A co za różnica? - Jak będzie pokrojony, to szybciej panu stwardnieje. - Kurwa! - złości się dziadek - To znaczy, że wszyscy znali tę metodę oprócz mnie? W autobusie na jednym z krzeseł siedzi dziewczyna, obok stoi starsza pani. Babcia świdruje dziewczynę wzrokiem, w końcu nie wytrzymuje i mowi: - Może by tak pani ustąpiła miejsca? - Nie mogę - dziewczyna na to. - A dlaczego? - Jestem w ciąży! - Hmm, w ciąży, akurat. I taki płaski brzuch? A długo jest pani w ciąży? - Pół godziny. Jeszcze mi się nogi trzęsą

Coś znalazłam...miłego czytania Dwóch starszych panów siedziało w parku i rozmawiało o swoim życiu seksualnym. Jeden już nie mógł, drugi wręcz przeciwnie - tryskał witalnością. Zapytany o swój sekret wyjawnił, że codziennie jada żytni chleb i to znakomicie wpływa na jego potencję. Podekscytowany drugi dziadek szybko udał się do sklepu spożywczego. - Poproszę chleb żytni! - woła. - Cały bochenek czy krojony? - pyta sprzedawca. - A co za różnica? - Jak będzie pokrojony, to szybciej panu stwardnieje. - Kurwa! - złości się dziadek - To znaczy, że wszyscy znali tę metodę oprócz mnie? W autobusie na jednym z krzeseł siedzi dziewczyna, obok stoi starsza pani. Babcia świdruje dziewczynę wzrokiem, w końcu nie wytrzymuje i mowi: - Może by tak pani ustąpiła miejsca? - Nie mogę - dziewczyna na to. - A dlaczego? - Jestem w ciąży! - Hmm, w ciąży, akurat. I taki płaski brzuch? A długo jest pani w ciąży? - Pół godziny. Jeszcze mi się nogi trzęsą

Ale jestes super Mus. Dzieki za link. Poczytam w domu. Bede mógł nawiazać z Toba dialog:) I like it:) Dzieki jeszcze raz:)

Tipuś dzisiaj błyszczy:) To ja cos dorzucę: Przychodzi kobieta w 8mym miesiącu do lekarza i mówi: - panie doktorze, jakoś niedobrze się czuję. Coś mi się chyba z dzidziusiem dzieje, mógłby pan popatrzeć? Koleś kazał się rozebrac, położyć na kozetce i rozłożyć nogi. Kobita tak zrobiła, gość zagląda i krzyczy: - o kur..., o ja pier... o Jezus Maryja, o niech mnie, o kurde, .... Tadeeeeek, chodź! Przyszedł drugi gościu, zajrzał też między nogi kobiecie i razem przeżywają: - kurde, ja pier...., o ja cie nie mogę .... może lekarza trzeba zawołać? - to panowie nie są lekarzami? - pyta wydygana kobieta. - nie, my tylko malujemy gabinet ... Przychodzi do domu żona z zebrania feministek i mówi: - Złuchaj Zenek, od dziś będziesz: gotować, prać, odkurzać, zmywać, podlewać kwiatki i chodzić na zakupy. - A jak nie to co? - To nie chcę cię widzieć. No i go nie widziała, jeden dzień drugi i trzeci, a czwartego coś zobaczyła - bo jej opuchlizna z oczu zaczęła schodzić Przez pustynie zasuwa kangur. Zatrzymuje sie. Z torby wysuwa sie glowa pingwina. Pingwin rozglada sie i puszcza pawia. W tym samym czasie na biegunie polnocnym maly kangur tupie z zimna i cedzi: - p***dolona wymiana studentow!!!

Tipuś kwały przednie! :) Domi to moja ulubiona strona:)

Tipuś kwały przednie! :) Domi to moja ulubiona strona:)

kochani jak widzicie nie jestem dzisiaj zbyt rozmowna - ale uwierzcie mi to przyczyny niezależne ode mnie!!!!! jeden dzień urlopu wystarczy by być zawalonym papierami!

To może określisz mój profil psychologiczny. Zobaczymy jak opanowałaś medycyne sądową:)