Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

hehe pomyślę nad tym dziś w nocy:) do jutra kochani:) miłego wieczorku!!! takiego z wrażeniami:) 😍

hehe pomyślę nad tym dziś w nocy:) do jutra kochani:) miłego wieczorku!!! takiego z wrażeniami:) 😍

o kurcze! Zaczęłam czytać...i mnie wciągnęło, chociaż mocna ta strona. Mam nadzieję, że nic mi się dziś nie przyśni. Powinna być obowiązkową lekturą dla wszystkich rodziców.

Rany 0 ile sie tu dzisiaj dzialo beze mnie! Fajnie. A kawaly moi drodzy są przefajowe, by nie powiedziec zaje..ste, :):) Cudo!!!! Na ta strone o zbrodniarzach musze wejsc, bo mnie zawsze fascynowaly chore glowki, acz madre poniekad czyt. psychopaci..wiec z checia poczytam:) Wszyscy jestescie kochani. Tipus -dzis faktycznie masz swoj dzień. Brawo! Musli - milego dnia i moze zrob portrety nas wszystkich..psychologiczne oczywsicie:)

Rany 0 ile sie tu dzisiaj dzialo beze mnie! Fajnie. A kawaly moi drodzy są przefajowe, by nie powiedziec zaje..ste, :):) Cudo!!!! Na ta strone o zbrodniarzach musze wejsc, bo mnie zawsze fascynowaly chore glowki, acz madre poniekad czyt. psychopaci..wiec z checia poczytam:) Wszyscy jestescie kochani. Tipus -dzis faktycznie masz swoj dzień. Brawo! Musli - milego dnia i moze zrob portrety nas wszystkich..psychologiczne oczywsicie:)

Zegnam sie z Wami slodziutko i milutko, i do jutra. Jutro znow sie zobaczymy, a ja obiecuje,ze rzuce te papierzyska i bardziej sie Wam poswiece. Buziaki Kochani moi:):)😘 😘

\"Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci Dzieci lubią misie, misie lubią dzieci\" Nie lubiłam Misia Uszatka (za grzeczny był), ale tekst pasuje do sytuacji. Miłego wieczorku słoneczka!

Pa żabki:) Do jutra Mus - wieczór zbrodni mnie czeka przy kompie:) PaPa

Jakie słowa ludzie najczęściej wypowiadają przed śmiercią? Patrz, ten krokodyl wygląda jak żywy! Patrz jak długo wytrzymam pod wodą! Patrz, bez trzymanki! Patrz, jestem torreadorem! Ole! Raz... Dwa... Trzy... Bungeeeeeeeee! Mowiłaś, że twój mąż jest na delegacji! Nie bój się, nie spadnę! Pyszny ten Big Mac! To tylko draśnięcie. Siostro, ale ja mam RH minus... Jedź, prawa wolna. Do wesela się zagoi. To tylko kot hałasuje w ogródku. Lekarz mowi, że najgorsze już minęło. Ta bomba to robota amatora. Popatrz, zaraz dziadek zrobi fikołka. A co mi tam! Zabije albo wyleczy! To był najlepszy seks w moim życiu. Na pewno nie jest nabity. Nie zastrzelisz człowieka patrząc mu prosto w oczy. Nigdy nie czułem się lepiej. Ten gatunek nie jest jadowity. Spójrz, nauczyłem się prowadzić jedną reką. Patrzę, czy lufa jest dobrze wyczyszczona. Nie wiedziałem, że to pańska żona. Oczywiście mam nadzieję, że mimo wszystko zostaniemy przyjaciółmi. Wchodzę do wody, tu nie ma żadnych rekinów. Raz kozie śmierć. Przecież ci mowię, głupia babo, że to nie jest pod prądem. I na koncu faworyt !!!: Ojej... przepraszam, chyba pobrudziłem panu dres!

Domi jesteś najlepszy! :) ubawiłam się:) witam wszystkich gorącoo! 👄

Dominatorku: ale się uśmiałam. A ten ostatni po prostu rządzi! Dawaj, dawaj jeszcze!

Cześć laseczki! Cieszę sie że Was rozbawiłem. Tipuś jak bede coś miał do Ci dam:) bo jesteś super! Mus nie zdążyłem duzo poczytać wczoraj ale zapoznałem sie z ogólną zasadą działania stronki:) Malinka pewnie znowu zapracowana na maksa. Ale napisz coś bo tęsknimy;) To miłego dnia dziewczynki:)

Heloo KochaneSłoneczka!:) jestem juz, choc troszke u Was;) spoźniona! Faktycznie.smieszne te haselka:):):)taaa \"prawa - wolna\":):):) No jak tam dzisiaj u Was? Ja mam dosc dobry humor..pomimo,ze jestem w pracy;) Rany i le jeszcze do tego piatku???:( Czy WY tezt ak nie lubicie chodzic do pracy? Czy ja jakas dziwna jestesm? ........ gdyby nie WY, to juz w ogole bym nie chodzila:):):) Sciskam Was bardzo mocno i ......pomyslmy naprawde nad jakims spotkaniem hę? :):) Buzki! Pius - te znie lubilam Uszatka, bo mnie nudzil...:):)Zazdrosicialam mu tylko jego domku...:);):)

Cholerna kawiatura!!!!!O usztaku to pisalam do Tipusia;) a wyszlo jakies pius...o co chodzi...moze mam jakiegos chochlika w kalwiaturze Juz raz tak mi sie zrobilo,ze pozmienily sie literki, tzn, naciskalam np. Y. a wychodzilo z!:) CO za strucla tutaj mam.:) WYbaczcie wszelkie chochlikowe psoty:):)

Spoko malinówka! Teraz jak już wiemy jak działa Twoja klawiatura i znamy jej system kodowania to możesz śmiało do nas pisać - wszystko rozszyfrujemy. ...a swoją drogą niezły ze mnie pius, nie? A ja na razie lubię chodzić do pracy. Siedzenie w domu jest nuuudne, a tu jest tyle ciekawych ludzi. W dodatku to ja właśnie w domu mam strucla, a tu działa super szybko... Minusy: to inni mogą mieć zły dzień i urządzać innym taki, a asystentka nie bardzo. Ale przecież się nie dam. Też kiedyś będę prezesem! Acha, miałam Cię jeszcze zapytać malinówka jakiej muzyki słuchasz, konkretnie jakich zespołów? A może wszyscy coś napiszą?

OK. Tipus-Pius:):):) WIemy o co chodzi!:):) ALe mnie rozbawilas:):) Czyli mamy system szyfrowania!:) Jakiej muzyczko slucham? Ok Juz odpowiedam jak to jest ze mna. W okresie zbuntowanej nastolatki bylam zdecydowna zwolenniczka muzyki ostrej! Rock (rozmaitosci np.)U2, G\'n\'R, metal (Metallica - only-ale bez przesady - w alabamach i brazylijce nie chodzilam), i niektore pochodne, a powstale gatuneczki w latach\'90 (Pearl Jam, Alice in Chains, Soundgarden, etc)(;) i klimaty w stylu The Doors, Dzem itp. Nie znosilam dyskotek - zwyczajnie, nie krecilo mnie to. Rozladowywalam sie poprzez te muzyke i zwyczjanie - czulam ją;) Teraz jestembardzo tolerancyjna, jeskli o to chodzi. Choc milosc z lat mlodzienczych pozostala, to teraz slucham totalnego miksu, czyli co mi w uszko wpadnie. Ostatnio mam smaka na Norah Jones - koniecznie musze ja zakupic. Koniecznie! Jakos pasuje mi do sytuacji intymnych:):):) Tak to jest ze mą!:):) Bardzo zle?:):) Dominatorku;), Musli - smutno tu bez Was:(

kurcze nie mogę się wyrwać! nie widać mnie spod sterty papierów! :( o muzyce dzisiaj? fajnie no ja słucham ostatnio moloko kosheen, sneaker pimps a kiedyś to różnorodność wielka!

Ja do tej pory nie wyleczyłam się z U2. Jak słucham \"With or without you\" to pedał gazu sam się wciska... Norah Jones, Moloko... nastrojowe dziewczyny z Was! Dobrze jest słuchać takiej muzyki, fajnie relaksuje, taki psychiczny masaż. Dominatorek a Ty? ...ale dzisiaj mam \"hot line\"...zaraz się ugotuję

Oj Tip- masz racje...Sa niektore kawalki, przez ktore mozna zbyt daleko nie pojechać..;) Na mnie podobnie dziala muzyczka w autku, troche mnie czasem odurza i rozsadek zmąca;):):) Milo wspominam, gdy mialam jeszcze staruszka- maluszka, z magnetofonem (jeszcze wtedy), ktory zwalnial kasetki!!:):):) Ale mialam czasem ubaw,gdy np.Bono spiewal zdecydowanie za wolno i \"rozwlekle\"......:):):) Ehh gdzie te czasy.....

Puk, puk czy jest tam ktoś po drugiej stronie? Malinówka: a wiesz, że w lipcu będzie w Polsce U2? - w Zabrzu Na musli chyba lawina spadła (papierów rzecz jasna), a Dominatorek reanimuje panie księgowe...

ufffff...... zasypało mnie....i śniegiem i papierami siedze po godzinach (ale wcale nie dlatego że jestem nieudolna i nie daję rady w czasie pracy...hehe) jutro też będę siedziała! muszę lecieć! do roboty!!! kochani żegnam się! całuję wszystkich w nosek i do jutra! 👄

Oj biedna Musli - nie dosc,ze zawalona przez piapery, to jeszcze przez snieg!!!! I jeszcze te nadgodziny.. ale jestesmy ztoba i myslimy o Tobie przez caly czas!!!:):) Buziaczki dla Was..tez w nosek i do jutra ZYcze milego popludnia i wypoczynku -jesli sie da A DOminatorek...dziaj pochlonieaty..praca..albo tymi ksiegowymi :D ;)L( Sciskam Was, pa, pa 😘

Pomału się żegnam dziś z Wami. Na koniec coś do czytania: Nastoletnia blondynka uzyskała zgodę matki na pójście do dyskoteki. Masz być w domu o 22 - mówi matka. Mija 22, 23, a blondynki nie ma w domu. Po północy ktoś wali do drzwi. Matka otwiera i widzi: przed drzwiami stoi córka z papierosem w ustach, nawalona jak bombowiec i macha biustonoszem. Matka wściekła pyta: - paliłaś? - paliłam! - piłaś? - piłam! - i co jeszcze robiłaś?! - nie wiem jak to się nazywa ale od dziś jest to moje hobby.

No jestem i pisze z domu bo mnie wyrwali i nie moglem juz wrocic przed 16.00 Pozdrawiam Was mocno i do jutra.

Ja też się melduję.Dzień Dobry wszystkim pracusiom!

Ogólnie chodzi tu o sex grupowy na który umawiamy sie mniej wiecej raz na tydzień. Przeważnie robimy to poza granicami naszego kraju np. Nowa Zelandia. Zapraszamy ludzi bez skrupułów, którzy nie boja sie wyzwań. A tak poważnie to szczerze mówiąc to temat o wszystkim i o niczym. tak sobie rozmawiamy na dowolne tematy w czasie pracy.