Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

hehe:) no pa! 🖐️ Malinka do której rypiesz dzisiaj? ja siedzę do 17:(

chyba zostałam sama to do jutra! Malinatorzy!

hej, dzieki za super mile i cieple przyjecie, ja tez jestem jeszcze w biurze. ja za ok 15 minut tez sie zmywam do domku wiec sie zegnam - grabka dla dominatora i buziaki dla dziewczyn, szczegolnie fla TIPusia - jako ze jest ziomalem. malinko: ilosc wiosen, znak zodiaku, itp..... zgadnij.. mysle ze do waszych skrotow moze dojsc jeszcze jeden: max pozdrowionka i do zobaczenia jutro na forum ps. moze przeslijcie mi jakas instrukcje oblsugi - jak sie robi kwiatki, buziaki i inne dodatki - nie potrafie tego i nie moge sie odwdzieczyc mus ...i Wam wszystkim :-((((

hej, dzieki za super mile i cieple przyjecie, ja tez jestem jeszcze w biurze. ja za ok 15 minut tez sie zmywam do domku wiec sie zegnam - grabka dla dominatora i buziaki dla dziewczyn, szczegolnie fla TIPusia - jako ze jest ziomalem. malinko: ilosc wiosen, znak zodiaku, itp..... zgadnij.. mysle ze do waszych skrotow moze dojsc jeszcze jeden: max pozdrowionka i do zobaczenia jutro na forum ps. moze przeslijcie mi jakas instrukcje oblsugi - jak sie robi kwiatki, buziaki i inne dodatki - nie potrafie tego i nie moge sie odwdzieczyc mus ...i Wam wszystkim :-((((

Mus - ja też jeszcze siedzę.... Miłej pracy i miłego wieczorku!

no to widze że malinatorowy squad powiekszył sie o maxa:) jak tak dalej pójdzie to stworzymy niezłą ekipe i mozemy gdzies wspolnie na wakacje jechac. Zobaczymy. W kazdym razie jeszcze raz sto lat za pierwszy miesiac znajomości:) :):):)

Jeszcze to: Na poczatku Pan Bog przyszedl do Arabow i pyta sie: - Czy chcecie moje przykazanie? - A jakie? - Nie kradnij. - Panie! My zyjemy z rabowania karawan. jezeli przestaniemy krasc, to jak na tej pustyni bedziemy mogli wyzyc? To jest niemozliwe! Nie chcemy takiego przykazania. Przyszedl Pan do Amorytow i pyta: - Chcecie moje przykazanie? - A jakie? - Nie zabijaj. - Panie, jestesmy najbardziej walecznym narodem, zyjemy z wojny i podbojow. Jak moglibysmy egzystowac bez zabijania? Nie, nie chcemy twojego przykazania. Przyszedl Pan do Amalekitow i pyta: - Chcecie moje przykazanie? - A jakie? - Nie cudzoloz. - Panie, podstawa naszego kultu sa kaplanki oddajace sie milosci w swiatyni. Jezeli tego zaniechamy co stanie sie z nasza religijnoscia, nasza wiara? Nie chcemy Twojego przykazania. Pan Bog byl juz w klopocie, ale zobaczyl maly narod izraelski znajdujacy sie w niewoli egipskiej. Poszedl wiec do Izraelitow i pyta: - Chcecie moje przykazanie? - A ile by to kosztowalo? - Nic, za darmo! - Tak calkiem za darmo? - Calkiem bez placenia! - To bysmy wzieli dziesiec. Do jutra:):):)

hej! jestem:) i tyram od rana! dzisiaj znowu siedzę after! rękawy zakasane...hehe i jadę z tym koksem! Witam stałą ekipkę! i nowych! ----> Max zaraz znajdę stronkę o emotikonach na forum:)

hej! jestem:) i tyram od rana! dzisiaj znowu siedzę after! rękawy zakasane...hehe i jadę z tym koksem! Witam stałą ekipkę! i nowych! ----> Max zaraz znajdę stronkę o emotikonach na forum:)

u mnie raczej chlapa, nie pada.... jeszcze! piję sobie malinową herbatkę! mmmmpycha!

u mnie raczej chlapa, nie pada.... jeszcze! piję sobie malinową herbatkę! mmmmpycha!

Ja tez sie melduje!:):) Cekamy jeszcze na Tpiusię i ..Max-a - naszego nowego towarzysza:), ale zawialo tamta epoką;):):) Sciskam Was wszystkich na dzień dobry i na poczetek weekendu:):D: HURAAAA!! Fajnie,ze nasze grono sie powieksza:) Ja cie ciesze, o tak: :D:D:D To zycze nawszystkich malo pracy dzisiaj i by te godzinki \"after\";) zlecialo szybciutko:), prawda Musli?:) Dom;) - kawaly cool\'owe;) Musli... wszystko co malinowe, jest pyszniutki,,,,:)Ja uwielbiam zjadac wlasnie ...musli:):) Maxio - zgaduje. So, wiek: przedzial miedzy 20-35 lat;), znak zodiaku - absolutnie nie wiem, ale strzelam - strzelec:):) Wzrost...moze średni;) wlosy ciemne, krotkie, styl ubioru : zdecydowanie luzny i sportowy, budowa cialak - w sam raz:):) Ciekawe czy z czyms trafilam. Buzki 😘

Dzień Dobry Słoneczka! To już miesiąc... Widzę, że wszyscy byliśmy wczoraj after. A dzisiaj już piąteczek!!! Dominatorku: ale Ci fajnie (bialutko, mięciutko, cichutko)! a w Trójmieście nic świeżego niestety nie spadło... może i to dobrze, bo właśnie skończył mi się płyn do spryskiwaczy. No to jak jedziemy dziś na Max-a?

No pewnie,ze jedziemy na Max-a!:):) Zapomnialam napisac,ze u mnie tez bialo!:) Sniegu napadalo cale mnostwo, jest pieknie, i czysciutko!!! W koncu...taka powinna byc zima,,:)

a ja strzelam na maxa: Maxio wiek: od 27-35 wzrost: hmm? 176 oczy: nie wiem włosy: nie blondyn:) znak: panna? Tip nadgodziny lecą bardzo szybko, dlatego że roboty jest pod dostatkiem, wielka kupa papierów nigdy się nie kończy (niekończąca się opowieść hehe). Mam dzisiaj jogurt z musli ale nie malinowy tylko truskawkowy:) u mnie jednak śnieg nie pada, jest jeszcze biało ale wygląda na to że będzie topnieć dzisiaj:( a od przyszłego tygodnia ma już nie padać.....??? zobaczymy

Dobra to ja też dpisze sie do strzału: Max Wiek 15-45 Wzrost 155-210 Waga 50-130 oczy ciemne albo jasne znak jeden z 12 płeć mężczyzna jak nie trafilem to moja intuicja jest do d...:) Tipuś nie wiem czy tak fajnie z tym sniegiem. W górach to moze i owszem ale w miescie gigantyczne korki. Ale z checia rzuciłbym w ciebie taką małą kulką sniegu:) Od miesiaca uwielbiam wszystko co malinowe i z musli:) Ciekawe dlaczego? Ale jestescie pyszniutkie:)

No dobra dominatorku: przyjmuję wyzwanie. Właśnie przewróciłam Cię w głęboką zaspę...i wcale Cię w niej nie widać! Mam dziś bojowy nastrój! Kto jeszcze bawi sie w śnieżki?

hej witam wszystkich, dzieki za opis. teraz kilka prawdziwych informacji na ten temat: 1/ wiek: 27 2/ znak: rak 3/ wzrost: 180 4/ oczy: niebieskie 5/ wlosy: blond innymi slowy dominator trafil w 100%. mus - dzieki za link do strony z ikonkami - zaraz tam zajrze...

haha! Domi najsprytniejszy! ja też jestem rak:) z jakiego miesiąca jesteś Max? ja z lipca:) i też mam niebieskie gały hehe:-D 🌻 chętnie sie dołączę do walki śnieżnej! Domi broń się - ode mnie kulka w plecy! (śniegowa hehe) dziewczynek nie rzucam! może WAS trochę natrzeć śniegiem? hmmm? może zrobimy orła na śniegu?

Wow - wojna na sniezki!!! Uważajcie, bo ja mam juz przygotowana cala stertę sniezek - dobrze zbitych. ;)Zaczynam rzucać..:):) Rzucam szybko naprzemiennie .......- raz w Dominatora, raz w Tip. i co .trafilam chociaz raz?:):):) Maxio- no to calkiem sympatycznie nam sie tu prezentujesz :):):)Oczywiscie juz trzymasz z Dominatorem....no niech tam........- meska solidarnosc;) No to mamy w ten sposob dwoch fajowych facetow:) Moze jeszcze jakis jeden sie dolaczy i bedzie do pary?:):)

.....BUM................................. dostałam śnieżką!!!!! od kogo to?

Co Wy opowiadacie że we mnie trafiliscie jak ja w saspie szykuje arsenał na Was. Mus to ode mnie ta snieżka. Ale byla malutka żeby Ci krzywdy nie zrobić:) Zresztą wszystkie mam takie nie ubite i małe. Brońcie sie. Wychodze z okopów:)

hehe:) dobra, nic nie bolało! wydaje mi się, ze Tipuś dostała ode mnie! tak, ma ślad od kuli! ooooooo! dobra idę robić kawę!

mus - ja jestem z czerwca.... mala wojna sniegowa, dlaczego nie, fajnie beda wygladac nasze biura pod koniec dnia.... co do nacierania, to chetnie sie zapisze na taki zabieg ale nie sniegiem lecz jakimis olejkami na plazy ..... (w nowej zelandii oczywiscie). malinko, ja bym z parami nie przesadzal - znacznie lepiej jak plci pieknej jest wiecej, zawsze jest milo i wesolo - dominator co ty na to? :D :D :D :D kwiat kwiat kwiat kwiat kwiat kwiat kwiat

mysle że facetów juz jest wystarczajaco jak na 3 kobiety. przydalaby sie czwarta. może jakas sie pojawi. zobaczymy. narazie mamy niezłą ekipke. troche zimno od tej wojny. idziemy do sauny:)

o kurcze! Ale bitwaaaa!!! Nic nie widzę na monitorze...cały biały, oblepiony śnieżkami! Ale ja też już rzucam! A teraz robię orzełka. Ładny? Dziewczyny: turlamy naszych mężczyzn po śniegu? Uwaga...łapiemy się wszyscy razem i ...wyciągamy dominatorka z zaspy, żeby za chwilkę poturlać go z górki...turlamy, turlamy, dominatorek robi się okrąglutki (hi, hi - ciekawe jak przy tym wzroście). Tak więc robimy kulę o średnicy 180 cm.... Drugą taką samą z Maxa. Dominatorku: masz ochotę na chuchanie w zaspie? hm? śnieg topnieje..