Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

hmm... sauna, brzmi niezle, powiedzialbym nawet ze fantastycznie... w wa-wie jest taka fajna sauna (warszawianka), raczej jest to zespol 5 saun (2 parowe o roznych temp, 2 suche o roznych temp i lodowa), po srodku jest basen z zimna woda (do niego obsluga wsypuje lud), gdzie sie wskakuje po wyjscu z sauny.... jednak najfajniejsze jest to ze nie korzysta sie tam z zadnych kostiumow kapielowych..... powialo erotyzmem..... basenik, sauna, potem fajna knajpa .... tak druzna maxymalnie dominujacego malinowego musli-tipa moze sie zabawic w wawce.

Kurna,...komputer m nie dziala od tej bitwy... wszedzie pelno sniegu. i nawet za bluzke mi wpadlo...brra .......i ja mam jakies dziwnie filetowe slady pod okiem. Ciekwe od kogo?...zaraz sie komus zrewanzuje.....a masz!!!!!!! Trafione?;):):D:D Do sauny to jestem zawsze chetna - uwielbiam saunowanie, tym bardziej bez kostiuikow i potem skok do takiej lodowatej wody! Super!!! Ale ja wszyscy wejdziemy do sauny, bez ubranek..to temperastua znaczie bardziej sie podniesie:):)HM.ale bedzie gorąco!!! Oj chlopaki, ale bedziecie mieli.pelne rece roboty.:):) Moze jednak trzy dziewczyny Wam wystarcza...;D:D:D

Widzicie, maxio tez jest za Warszawa.To co, moze jednak sie spotkamy, hę?:) A Maxio - to dobrze mysli, wbardzo dobrymkierunku,ze sie tak wyraze. A ten maksymalnie malinowo domiantorowy muskli tip - mnie powalil. Brawo maxio! Juz CIe lubię!!!:)

jestem za sauną i za masażami olejkowymi mmmmm:) ja chcę na plażę!!!

No, no maxio to ty jesteś jakiś kulturysta, czy jak? Sauny i w ogóle.. ...bez kostiumów powiadasz? Jestem za!!! i chyba wiem o jakiej saunie mówisz - wydaje mi się, że kiedyś tam byłam... Najpierw się rozgrzejemy na maxa w saunie, a potem wskoczymy dominatorku do Twojej zaspy...wszystkie trzy...Przytulisz nas, żebyśmy za bardzo nie zmarzły?

Ja też chce się dołączyć do bitwy śnieżkowej, też uwielbiam saunę i olejki eteryczne (najbardziej pomarańczowy). Rzucam sympatyczną kulką w Musli, Malinówkę, Tip, Maxa i największą w Domiego, hihihi

Ja też chce się dołączyć do bitwy śnieżkowej, też uwielbiam saunę i olejki eteryczne (najbardziej pomarańczowy). Rzucam sympatyczną kulką w Musli, Malinówkę, Tip, Maxa i największą w Domiego, hihihi

Powiem Wam ze macie tyle pomysłów że juz sie pogubilemco kto robi:) Ale reasumując to jak otrząsne sie z tej kuli sniegu 180 centymetrowej to jedziemy do Warszawy. najpierw sauna (nago!!) potem knajpa lub jakis klubik. rano ruszamy nad morze na plaze (dla Ciebie mus). Niezle sie zapowiada:) Maxymalnie dobrze:) Ale tu dzis wesoło. Dawno tak nie było. Świerza krew nas pobudzila. Thanks max:)

ale się dzisiaj dzieje! ulalal a ja taka zapracowana! szkoda, że nie mogę za dużo z Wami pogadać!

ale się dzisiaj dzieje! ulalal a ja taka zapracowana! szkoda, że nie mogę za dużo z Wami pogadać!

Czyli jedziecie do mnie? super, zapraszam problemów ze spaniem nie będzie, bo kto by spał? musimy się przecież dobrze poznać

Już Cie lubie. Moze powiesz cos wiecej o sobie bo jak przeczytasz cały nasz topic to dużo dowiesz sie o nas. Chyba że nie chcesz zasilic \"malinator squadu\". zastanów sie. Oczywiscie decyzja w tym przypadku nalezy do dziewczyn.

ja zapewniam że też nie będę spała! hehe:) zamawiam masaże! mogę Wam robić! całą noc! kto się pisze na to? hmm?😍

Warszawke zasypało, śnieg pada i pada, aż się chce wyjść i zrobić orzełka pruszy i pruszy, niedługo nie zobaczę nic oprócz białego puchu za oknem Dobrze, że dziś piątek, jutro będę spała do południa

Zapraszam nową koleżankę! Ultra Violet...brzmi enigmatycznie. A może w naszych skrótach po prostu fiołek? Fiołki cudnie pachną... Ale nam się rozszerza grupa dominatora!

po przeczytaniu książki Andy Warhola, spodobało mi się, mogę być fiołkiem, bo jest taki niewinny, a ja kocham polne kwiaty

Znowu rówieśnik. Kurde nieźle. Nie musisz tak od razu wszystkiego ujawniac jak nie chcesz. Mysmy tez na poczatku byli tajemniczy. A teraz to juz nie ma zadnych tajemnic. Zreszta detektyw musli Cie rozpracuje:)

to tylko żarty, wszyscy jesteści super, nareszcie porządny topik, chce do Was dołączyć, mogę?