Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 m+d

malinowy dominator

Polecane posty

hmm... sauna, brzmi niezle, powiedzialbym nawet ze fantastycznie... w wa-wie jest taka fajna sauna (warszawianka), raczej jest to zespol 5 saun (2 parowe o roznych temp, 2 suche o roznych temp i lodowa), po srodku jest basen z zimna woda (do niego obsluga wsypuje lud), gdzie sie wskakuje po wyjscu z sauny.... jednak najfajniejsze jest to ze nie korzysta sie tam z zadnych kostiumow kapielowych..... powialo erotyzmem..... basenik, sauna, potem fajna knajpa .... tak druzna maxymalnie dominujacego malinowego musli-tipa moze sie zabawic w wawce.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Kurna,...komputer m nie dziala od tej bitwy... wszedzie pelno sniegu. i nawet za bluzke mi wpadlo...brra .......i ja mam jakies dziwnie filetowe slady pod okiem. Ciekwe od kogo?...zaraz sie komus zrewanzuje.....a masz!!!!!!! Trafione?;):):D:D Do sauny to jestem zawsze chetna - uwielbiam saunowanie, tym bardziej bez kostiuikow i potem skok do takiej lodowatej wody! Super!!! Ale ja wszyscy wejdziemy do sauny, bez ubranek..to temperastua znaczie bardziej sie podniesie:):)HM.ale bedzie gor膮co!!! Oj chlopaki, ale bedziecie mieli.pelne rece roboty.:):) Moze jednak trzy dziewczyny Wam wystarcza...;D:D:D

Udost臋pnij ten post

Widzicie, maxio tez jest za Warszawa.To co, moze jednak sie spotkamy, h臋?:) A Maxio - to dobrze mysli, wbardzo dobrymkierunku,ze sie tak wyraze. A ten maksymalnie malinowo domiantorowy muskli tip - mnie powalil. Brawo maxio! Juz CIe lubi臋!!!:)

Udost臋pnij ten post

jestem za saun膮 i za masa偶ami olejkowymi mmmmm:) ja chc臋 na pla偶臋!!!

Udost臋pnij ten post

No, no maxio to ty jeste艣 jaki艣 kulturysta, czy jak? Sauny i w og贸le.. ...bez kostium贸w powiadasz? Jestem za!!! i chyba wiem o jakiej saunie m贸wisz - wydaje mi si臋, 偶e kiedy艣 tam by艂am... Najpierw si臋 rozgrzejemy na maxa w saunie, a potem wskoczymy dominatorku do Twojej zaspy...wszystkie trzy...Przytulisz nas, 偶eby艣my za bardzo nie zmarz艂y?

Udost臋pnij ten post

Ja te偶 chce si臋 do艂膮czy膰 do bitwy 艣nie偶kowej, te偶 uwielbiam saun臋 i olejki eteryczne (najbardziej pomara艅czowy). Rzucam sympatyczn膮 kulk膮 w Musli, Malin贸wk臋, Tip, Maxa i najwi臋ksz膮 w Domiego, hihihi

Udost臋pnij ten post

Ja te偶 chce si臋 do艂膮czy膰 do bitwy 艣nie偶kowej, te偶 uwielbiam saun臋 i olejki eteryczne (najbardziej pomara艅czowy). Rzucam sympatyczn膮 kulk膮 w Musli, Malin贸wk臋, Tip, Maxa i najwi臋ksz膮 w Domiego, hihihi

Udost臋pnij ten post

Powiem Wam ze macie tyle pomys艂贸w 偶e juz sie pogubilemco kto robi:) Ale reasumuj膮c to jak otrz膮sne sie z tej kuli sniegu 180 centymetrowej to jedziemy do Warszawy. najpierw sauna (nago!!) potem knajpa lub jakis klubik. rano ruszamy nad morze na plaze (dla Ciebie mus). Niezle sie zapowiada:) Maxymalnie dobrze:) Ale tu dzis weso艂o. Dawno tak nie by艂o. 艢wierza krew nas pobudzila. Thanks max:)

Udost臋pnij ten post

ale si臋 dzisiaj dzieje! ulalal a ja taka zapracowana! szkoda, 偶e nie mog臋 za du偶o z Wami pogada膰!

Udost臋pnij ten post

ale si臋 dzisiaj dzieje! ulalal a ja taka zapracowana! szkoda, 偶e nie mog臋 za du偶o z Wami pogada膰!

Udost臋pnij ten post

Czyli jedziecie do mnie? super, zapraszam problem贸w ze spaniem nie b臋dzie, bo kto by spa艂? musimy si臋 przecie偶 dobrze pozna膰

Udost臋pnij ten post

O fioletowa. za ta kule to sie odegram:) kurcze. ale sie rozkreca topic.

Udost臋pnij ten post

Ju偶 Cie lubie. Moze powiesz cos wiecej o sobie bo jak przeczytasz ca艂y nasz topic to du偶o dowiesz sie o nas. Chyba 偶e nie chcesz zasilic \"malinator squadu\". zastan贸w sie. Oczywiscie decyzja w tym przypadku nalezy do dziewczyn.

Udost臋pnij ten post

ja zapewniam 偶e te偶 nie b臋d臋 spa艂a! hehe:) zamawiam masa偶e! mog臋 Wam robi膰! ca艂膮 noc! kto si臋 pisze na to? hmm?馃槏

Udost臋pnij ten post

Warszawke zasypa艂o, 艣nieg pada i pada, a偶 si臋 chce wyj艣膰 i zrobi膰 orze艂ka pruszy i pruszy, nied艂ugo nie zobacz臋 nic opr贸cz bia艂ego puchu za oknem Dobrze, 偶e dzi艣 pi膮tek, jutro b臋d臋 spa艂a do po艂udnia

Udost臋pnij ten post

przeczyta艂am ca艂y topic i Was polubi艂am Mam 27 lat, z Wawy, co jeszcze chcecie wiedzie膰?

Udost臋pnij ten post

Zapraszam now膮 kole偶ank臋! Ultra Violet...brzmi enigmatycznie. A mo偶e w naszych skr贸tach po prostu fio艂ek? Fio艂ki cudnie pachn膮... Ale nam si臋 rozszerza grupa dominatora!

Udost臋pnij ten post

po przeczytaniu ksi膮偶ki Andy Warhola, spodoba艂o mi si臋, mog臋 by膰 fio艂kiem, bo jest taki niewinny, a ja kocham polne kwiaty

Udost臋pnij ten post

Znowu r贸wie艣nik. Kurde nie藕le. Nie musisz tak od razu wszystkiego ujawniac jak nie chcesz. Mysmy tez na poczatku byli tajemniczy. A teraz to juz nie ma zadnych tajemnic. Zreszta detektyw musli Cie rozpracuje:)

Udost臋pnij ten post

to tylko 偶arty, wszyscy jeste艣ci super, nareszcie porz膮dny topik, chce do Was do艂膮czy膰, mog臋?

Udost臋pnij ten post

no to mamy 4 baby na 2 ch艂op贸w! hehe:)

Udost臋pnij ten post