Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

UFFFF, przebilam sie przez te wszystkie sniegi.Cholera, powiem Wam, ze przez ta wojne na sniezki.komputer mi padl. Dostal tak mocno,mze sie zbuntowal i .zwiesil. Skurczybyk, odmawi mi wspolpracy. Wstrętny zlom W kazdym razie kochani, moja lacznosc w kazdej chwili moze sie skonczyc....wiec prosze o laskawe wybaczenie. Raany Julek, ale sie tu dziej, super sprawa i zabawa, a ja z kiepska lacznosci.a W kazdym razie Witam Fiolka - sie ma!:)🖐️ Teoretycznie jestes nasza konkurentka....dobrze,ze jest juz dwoch facetow;) Chociaz Domi, to nasz WIelki Brat i chwat:):) - no powiedzy, ze \"glowa rodziny\" :):) Ale wszysvcy siekochamy po rowni i Ciebie juz tez zaczynamy, chociaz zagadzam sie z Musli.....,ze ten Ultra Violet mnie ciutke zniesmaczyl;) No to WItamy w Klubie Nawiedzonych:):):) Domi - ale te baby na Ciebie leca. no :):):)Oj - przemysl to, czy dasz z nami rade na tym wyjezdzie...:) Zaatakujemy Cie wszystkie na Maxa:):), a potem ...MAxa!!! MUsli i Tip...mamy konkurencje;)..ale przyjmujey je w szeregi! W koncu fiolek - bardzo ladnie brzmi:):):) Fiolek - szykuj mieszkanie na nasz najazd, my przywieziemy piwko, winko, itp itd:):)

kochani ale mnie zmuliło! spać 😴!!!! chyba zasnę, muszę uważać aby przypadkiem nie walnąć głową w klawiaturę...bo jeszcze mi się na czole odciśnie! też tak macie? chyba kawę czas zrobić!! a może śniegiem mnie ktoś natrze???

Rzeczywiscie. napalooona vel. musli nas odkryła i postanowila dac nam szanse, którą niomieszkalismy wykorzystać:) DZIEKI MUSLI. POSTAWIMY CI POMNIK:) ALBO PIWO. Fiołeczku podaje Ci ręke. Hop i jestes wolna.

Fiolku slodki, a jak wygladasz? Ja mysle,ze jestes niewysoką blond dziewczyną (nie napisalam dziewicą):), o dosc drobnej budowie cialka. A jak jest naprawde? To chyba Maxio pisal,ze jest z czercwa? Ja tez !!!:DHey bracie....czerwiec, to slodziuki miesiac!:):) Kurna jest nas coraz wiecej i troszke sie gubie, co kto powiedzial...:):)

Tipuś wiec pamietaj. Pij tylko to co kupisz i pilnuj tego. U nas jest bardzo głośno o tych tabletkach, nawet był przypadek że jednej lasce wycieli nerke na sprzedaz a ona ubudzila sie rano w jakiejs wannie pelnej lodu. Musicie uważać. Zreszta ja tez:) Rzeczywisce jest nas juz tyle że ciezko zapanowac nad tym:)

jezu! Wycieli jej nerke? ;( To zlodziejstwo! Nie, to nie zarty, sorry, glupio mi sie wyrwalo!, Sorry! Domi, Ty tez faktycznie uwazaj! Tyle tego chodzi po swiecie ..:):):) MUSLI, SPISZZz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pobutka, jedziemy do Warszawy, do Fiolka, pakuj sie!!! Dzisiaj piatek, wiec mozemy do niedziel zabalowac u Fiolka. ;) TIP, Maxio!!!!!!, do pakowania marsz - i na zakupy...co by bylo co pic..;):):)

tak jest! już się obudziłam bo właśnie mam wymianę lamp w pokoju i pan na drabinie się gimnastykuje hihi :)

tak jest! już się obudziłam bo właśnie mam wymianę lamp w pokoju i pan na drabinie się gimnastykuje hihi :)

jakby Pan był szkotem to bys miala niezle widoki:) chyba nasi nowi przyjaciele sie skumali bo jakos dziwnie znikneli z topicu.

mówisz? tak bez pożegnania? może jeszcze się pojawią!

mówisz? tak bez pożegnania? może jeszcze się pojawią!

cholera, żeby to było jeszcze na co popatrzeć! ale niestety....ani spódniczki ani nic! hehe... mogli tu przysłać jakiegoś młodego, wygimnastykowanego elektryka...hehe

cholera, żeby to było jeszcze na co popatrzeć! ale niestety....ani spódniczki ani nic! hehe... mogli tu przysłać jakiegoś młodego, wygimnastykowanego elektryka...hehe

Wiesz co Domi, Uwielbiam twoj Humor!:D:D:D: gdyby byl Szkotem..Bystrzak z Ciebie!:) Ale pewnie ten pan od lamp juz w sedziwym wieku... wiec widok niebylby juz taki fajny:):):), prawda Musli! Taki sucharek..:):)

wprawdzie nie jestem elektrykiem ale reszta sie zgadza. Juz jade malutka:)

jestem z czewrca, nie odzyałam się, bo spałam, chyba niskie cisnienie Mam ciemne włosy (nie farbowane) i zielone oczy, spod znaku bliźniaka