Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Dzień dobry wszystkim wreszcie doszłam do siebie, już nigdy więcej brandy pomieszanej z piwkiem ;-)

Witajcie moje Słonczka:):):) Ale mi sie milutko od rana zrobilo, gdy przeczytalam,zem taka slodka:):):) Ciesze sie,ze wszystko zroumieliscie..z tym wstecznym!:):):) Fajowi z Was ludzie!!! Tipus - nie mysle tak bardzo o tych brazowych drazkach;;D:D:D:D ale ..to chyba moje marzenie..chociaz jeden raz..zobaczyc takie polaczenie..bialo - czarne:):) Kazdy ma jakies egzotyczne marzenie..a ja mam wlasnie takie!:):):) Z DOminatorkiem wlasnie tak sie poznalismy..na tamtym topicu:):):) , ja staralam sie zrozumiec goscia, ktory ponoc mial zimazone i nie spelniala ona swego malzenskiego obowiazku, a koles potrzeby mial! Ale chlopak..rozgryzli go od razu!!! ehh to juz byl dosc dawno. Ale..Dominatorka polubilam go od razu..:):):) Musli..strzele sobie wieczorkiem piwko i pomysle o Tobie:):) Buziaczki dla Was..wracam do pracy:( ale zajrze w wolnej chwili ...

Witajcie malinatorzy! Dominatorku: dziękuję za sagę rodu Domintorów. Nie ma to jak sięgnąć do \"korzeni\". ...wczoraj nie wytrzymałam i byłam na małych ciuchowych zakupach - mam pierwszą zieloną rzecz w swojej szafie! Pijemy dziś piwko wszyscy? Fajnie - szkoda, że nie razem. Malinówka: masz niesamowite marzenia i super, że o nich piszesz. Widać jaką jesteś niezwykłą kobietką. I oczywiście słodką! Fiołku: witaj znowu. Pewnie dziś jesteś jak nowonarodzona? wracam do pracy. trzymajcie się!

ale fajnie że piątek!!!! oj piwko by się przydało dzisiaj! może zaszaleję, ale nie mam za bardzo z kim! tylko z Wami mogę! moje koleżanki są zapracowane, inne z dziećmi siedzą a jeszcze inne mieszkają zbyt daleko:( i co tu zrobić! Domi chętnie bym z Tobą wypiła:) 😍 no i z Wami dziewczynki:)

pracusie moje kochane! widzę, ze ja dzisiaj \"dominuję\" na naszym topicu! a ciekawe czy Maxio już wrócił! Maxio odezwij się! sporo masz do czytania! :) 👄 no to wracam do papierów i 2giej kawki! buzia!

o widzę, że wszyscy dzisiaj maxymalnie zapracowani! Pomału się żegnam...miłego weekendu i do poniedziałku! A tak w ogóle to dzięki Wam poniedziałki stały się naprawdę miłe.

Ojej! Ale dzisiaj wszyscy zapracowani! Pomału się żegnam...miłego weekendu!

Ale dzis pracusie pokazały:) Mus szkoda ze mieszkasz tak daleko. U mnie mialabys z kim zabalowac. Nawet przedstawil bym Cie poznaniakom z katowic:) Ja dzis nie odpuszcze:) Bawcie sie dobrze i milego weekendu. :):):)

czesc wszystkim, juz wrocilem, teraz umieram z nadmiaru pracy i niewyspania. widze ze ciekawe tematy, przebieralnia, bagietki, grahamki, wsteczny bieg.... hmm fajnie sie robi, milego weekendu

Witam Was w ten piekny niedzielny dzień:) Malinatorzy wszystkich krajów łączcie sie!!!:) Na poczatek witam Maxa (siema) i coś wesołego: Maz wraca nad ranem do domu. W drzwiach wita go zona, slodko mowiac: - Moj ty biedaku... Znowu calonocne zebranie? - No... - Daj plaszcz... Och, msz szminke na policzku... Zaraz wytrzemy... Pewnie znowu ta stara ksiegowa wycalowala cie w pracy... - No... - O, masz tez szminke na kolnierzyku... Pewnie ktos cie ubrudzil w autobusie... Nie przejmuj sie - No... - Kochany, sciagaj te lachy i kladz sie spac. Musisz odpoczac, biedaku... - No... - O, jestes podrapany na plecach... Znowu wpadles na te krzaki przed domem. - No.... - Stefan! Ty masz na sobie damskie majtki! - No to teraz kombinuj... Baco, gdzieście się tak nauczyli drzewo rąbać? - Na Saharze. - Eee, baco kłamiecie. Przecież Sahara to pustynia. - No, teraz już tak... Chlopak zapoznal sie z dziewczyna. Dlugo spacerowali, zwiedzali rózne miejsca. W koncu chlopak mówi: - Pójdziemy do mnie do domu? - Po co? - Cóz, poczytamy ksiazki, posluchamy muzyki... - A co bez tego ci nie stanie?! :):):) Niestety jutro mnie nie ma w pracy wiec sie nie zobaczymy:) Nie wiem jak z wtorkiem bo tez mam wyjazd w teren. Pozdrawiam Was wszystkich. Pracujcie ładnie. Tipuś trzymaj poziom:) (pieczywko i te sprawy) Papa 😘

hej hej ! witam wszystkich kochanych malinatorów:) nowy tydzień czas zacząć!

Hej, hej witaj musli! Jak dzisiaj jest pięknie! Słońce świeci, błękitne niebo, -7 st. mrozu (ale bezwietrznie) i mnóstwo śniegu - pierwszy raz w tym roku!! Pozdrawiam malinówkę, maxia, fiołka i \"terenowego\" dominatora. A tak w ogóle ręka do góry komu podobają się samochody terenowe? I jakie?

hej, witam was z zasypanego trojmiasta, snieg pada i to konkretnie. wracajac do tematu pieczywka, hmm... ta grahamka to chyba kiepski pomysl, mysle ze mozemy z domkiem udowodnic, ze biale pieczywo jest wystarczajaco figlarne i potrafi zaspokoic doskonale glod. co do przymierzalni i kupowania bielizny - ja sie nie pisze na przymierzanie bielizny z dominatorem... ale za to z dziewczynami bardzo chetnie to czas na dobra (niekaloryczna i zdrowa) KAWKĘ..

hej, witam was z zasypanego trojmiasta, snieg pada i to konkretnie. wracajac do tematu pieczywka, hmm... ta grahamka to chyba kiepski pomysl, mysle ze mozemy z domkiem udowodnic, ze biale pieczywo jest wystarczajaco figlarne i potrafi zaspokoic doskonale glod. co do przymierzalni i kupowania bielizny - ja sie nie pisze na przymierzanie bielizny z dominatorem... ale za to z dziewczynami bardzo chetnie to czas na dobra (niekaloryczna i zdrowa) KAWKĘ..

Witam wszystkich ech, w sobotę zasypało porządnie Warszawkę. Wracałam z urodzin siostrzeńca, mój stary samochód stracił przyczepność do podłoża, dobrze że nic z naprzeciwka nie jechało. Po prawdzie jak na te warunki to jechałam za szybko ;-)

Witam wszystkich ech, w sobotę zasypało porządnie Warszawkę. Wracałam z urodzin siostrzeńca, mój stary samochód stracił przyczepność do podłoża, dobrze że nic z naprzeciwka nie jechało. Po prawdzie jak na te warunki to jechałam za szybko ;-)

JA podnoszę rękę w górę: zdecydowanie podobaja mi sie niektore samochody terenowe: Toyota Land Cruiser, Volvo XC 90, ewentualnie moze być Jeep Grand Cherokee. Oczywiscie pod maska musi byc mocny diesel.

no proszę - wszyscy się odnaleźli, nawet figlarny Maxio z Trójmiasta! Maxio: Widze, że masz dobry i drogi gust. Ja też lubię samochody terenowe (Toyota Rav 4)... Dominatorku: jak widzisz poziom pieczywka podtrzymuje dziś figlarny Maxio!...czekamy na więcej Fiołku: uważaj na siebie...ja też dzisiaj przeżyłam mały koszmarek na obwodnicy (a na zjazdach sunęłam bokiem z prędkościa 20 km/h) ... a tak w ogóle na tą pogodę to wszyscy powinniśmy mieć autka 4 x 4

Bardzo lubię terenowe, ale ostatnio zachorowałam na Volvo 740 Kombi, nie jest co prawda terenowy, ale to duuży samochód (i mocny) jak sprzedam swoją skodę to sobie kupię ;-)

a mi zawsze podobał się pontiac transporter to moje dalekosiężne marzenie.....ech..... 😍 u mnie śnieżno, biało i ziiiimmmnooo!!!!! -10 rano było -14!!!

DOMI czekamy na ciebie z utęsknieniem jutro!!! i mamy nadzieję że bedziesz z nami już jutro!!!! dziewczyny uważajcie na drogach!!!!!! maxio! to kiedy kupujemy tą bieliznę? hmm? wszyscy zapracowani dzisiaj byli jak widać! może jutro będzie lżej? oby 👄 powoli sie żegnam! muszę przebrnąc przez te zaspy śniegu zanim dotrę do domku!!! do jutra! papa 😍

DOMI czekamy na ciebie z utęsknieniem jutro!!! i mamy nadzieję że bedziesz z nami już jutro!!!! dziewczyny uważajcie na drogach!!!!!! maxio! to kiedy kupujemy tą bieliznę? hmm? wszyscy zapracowani dzisiaj byli jak widać! może jutro będzie lżej? oby 👄 powoli sie żegnam! muszę przebrnąc przez te zaspy śniegu zanim dotrę do domku!!! do jutra! papa 😍

Kochani, dopiero teraz sie melduje, bo musialam rano wyjsc nagle i dopiero wrocilam:( Ale ciesze sie,ze Maxio sie pojawil! :) i dziewczyny!!! Hura!!! Zal, ze Domi-ego;) nie ma...:(:( Widze, ze romawiamy o autkach. No, no apetyty macie sporawe!!! Owszem, posiadanie autka terenowego, to czad na maksa..ale ja jeszcze troszke bede musiala poczekac - skarbonke mam pustą :):):) ;) Ale powiem Wam tak szczerze, ze gdybym miala mozliwosci, to lupilambym mnostwo autek//tyle jest fajniusich..;) :):):) A i jakies \"zabytkowe\" tez bym sobie strzelila!!! A w ogole, to marzy mi sie zrobienie prawka na motorek (poki co - jezdze caly czas jako pasazer):):):), ale te motorki sa takie ciezke, a ja watla,ze mam obawy, czy bym jednak podolalam...;) ALe zauwazylam,ze Maxio podlapal temat pieczywka, hmmm! ja nie watpie w figlarnosc i mozliwosci rodzimych pieczywek, ale z checia poddam sie ..przekonywaniu mnie ;) :):):) Dziewczyny - uwazajcie na siebie..prosze nieco zwolnic co by bezpiecznie dojezdzac do pracy i sobie z nami nadal rozmawiac! Tak? Sciskam Was z calej sily i do jutra Buziaki dla wszystkich!! 😘 😘

Kochani, dopiero teraz sie melduje, bo musialam rano wyjsc nagle i dopiero wrocilam:( Ale ciesze sie,ze Maxio sie pojawil! :) i dziewczyny!!! Hura!!! Zal, ze Domi-ego;) nie ma...:(:( Widze, ze romawiamy o autkach. No, no apetyty macie sporawe!!! Owszem, posiadanie autka terenowego, to czad na maksa..ale ja jeszcze troszke bede musiala poczekac - skarbonke mam pustą :):):) ;) Ale powiem Wam tak szczerze, ze gdybym miala mozliwosci, to lupilambym mnostwo autek//tyle jest fajniusich..;) :):):) A i jakies \"zabytkowe\" tez bym sobie strzelila!!! A w ogole, to marzy mi sie zrobienie prawka na motorek (poki co - jezdze caly czas jako pasazer):):):), ale te motorki sa takie ciezke, a ja watla,ze mam obawy, czy bym jednak podolalam...;) ALe zauwazylam,ze Maxio podlapal temat pieczywka, hmmm! ja nie watpie w figlarnosc i mozliwosci rodzimych pieczywek, ale z checia poddam sie ..przekonywaniu mnie ;) :):):) Dziewczyny - uwazajcie na siebie..prosze nieco zwolnic co by bezpiecznie dojezdzac do pracy i sobie z nami nadal rozmawiac! Tak? Sciskam Was z calej sily i do jutra Buziaki dla wszystkich!! 😘 😘

Ja też wszystkich mocno ściskam - faktycznie byłam zabiegana dzisiaj. Za oknem nieprzerwanie sypie od 2 godzin. Ale będzie jazda! Trzymajcie się ciepło kochani! Do jutra! Malinówka: brakowało mi Ciebie do dialogu o pieczywku. Nikt tak jak Ty nie potrafi podjąć tego tematu (chociaż widzę, że nie tylko nam się podoba). A widziałaś kiedyś chleb \"kaszubski\"? To jest chleb pszenny, ale do części ciasta dokładają karmelowy barwniki i masz swoje ukochane połączenie: biało-brązowe. Smacznego!

Siema malinatorzy. Mam chwilke czasu wiec moge sie dopisac:) Widze że dzis zaglądnęła do nas motoryzacja. Jeden z moich ulubionych tematów:) Samochody terenowe. Hmm.... Widze że macie dobry gust. Ja jestem dosyc zapracowany poza firma. Przez najblizsze dni mnie nie bedzie w biurze:( Niestety bede tylko Was odwiedzac z domku ale zawsze na bieżąco. Taki los. Jak bede mial nowe dowcipy to dorzuce do topicu. Pozdrawiam i ściska mocno Wasz DOMI:):):)

witam:) bardzo nam przykro Dominatorku że Cię nie ma z nami:) niezła zima u mnie! ale kawka ciepła jest:) mniammm

Musli: sama jesteś mniam, szczególnie na śniadanie! Fajnie Dominatorku, że do nas zaglądasz wieczorkami. Też nam Ciebie brakuje. Maxio, Malinówka: już na posterunku? O czym dzisiaj pogadamy?

tak dzisiaj zimno! brrr chętnie porozmawiałabym o ogrzaniu się:) 😍 macie jakieś sposoby na rozgrzanie? 👄 moim marzeniem jest to, aby w zimowy czas znaleźć się w domku w górach. Domek koniecznie drewniany, z kominkiem i z bujanym fotelem. Do tego ciepły koc, 😍 piwko, potem gorąca herbatka z cytrynką i bujanko:) albo kocyk przed kominkiem i leżenie:) 😍 a na zewnątrz śnieg po kolana i ujadanie wilków:) zero telewizji! co Wy na to? od razu robi się ciepło!