Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Gość brechtanka....
:D :D :D :D :D :D :D :D cze....sc.... :D :D

Hej, hej - witajcie Kochani!:) A co to - ja dzisiaj pierwsza? Niemozlwie? No tak...Chyba Musli ma dzis urlopik..pewnie sobie jeszcze lula:):):) Ale wczoraj była goraca atmosfera, no, no - zdecydowanie goraco jak w lecie..i oto chodzi:):):) A w NXZ;) bedzie jeszcze bardziej ..goraco;):):)Na Maksa:):):) Ja juz jestem po kawce i ..grahamce;)a-ale takiej prawdziwie pieczywkowej . nie myslic z ...:):):) Caluski dla Was i milego dnia Zajrze tu jeszcze:):):) JUtro sobota!!!!!:D:D:D:D:D:D

Siema! Malinka to chyba pierwszy raz Ci sie zdarzyło ale to dlatego ze musli ma urlop dzisiaj. Tej to dobrze. Jutro sobota ale ja pracuje:( niestety. Ale ciesze sie razem z Wami. Meldowac mi sie tu prosze dzis. Ekipa słyszycie:) Pozdrawiam i milego dnia.

melduję się na posterunku (czy postronku?) ech, więcej nie gadam pozdrawiam serdecznie MALINATORZY

hej malinatorki kochane ja tez sie melduje na posterunku. graba dla domka i wielkie calusy dla dziewczyn (szczegolnie dla garacego i namietnego fioleczka), fiolku, po tych wczorajszych pieszczotach i masazach.... ach, co to sie dzialo :-) , rzeczywiscie gorace masz nie tylko uda.... jak zwykle ostatnio jestem przywalony praca. jestem juz po herbatce i kawalku pysznego ciasta. w ramach protestu i czystosci rasy przez tydzien nie bede jadl zadnych grahamek a tym bardziej zadnego razowego chleba. brakuje mi tipusia na forum, jakos tak smutno bez niej - tez bym jakis masazyk jej zrobil...

Max witaj. masz racje ta kawa i grahamki to juz przegiecie. Nie jestesmy rasistami ale malinka moglaby napic sie wody i zjesc jakies biale pieczywko. Chyba dala sie poniesc emocjom:) ja tez protestuje! :):):) Koszykarki mówią do trenera: - panie trenerze, chyba za dużo nam pan daje koksu. Rosną nam włosy. - Na sutkach? - Nie, na jajach. :):):)

hej domi, dzieki za poparcie. ja niby nie mam nic przeciwko murzynom, ale asfalt ma swoje miejsce i powinien lezec wiadomo gdzie. trzeba zadbac o kondycje naszej rasy. :D :D :D :D Jasiek przed slubem bardzo prosil swoja Hanusie, zeby mu sie oddala przed slubem. - Jasiu, nie oddam ci sie, bo chce byc do slubu czysta jak lilia..., a poza tym to po rypaniu zawsze mnie glowa boli... ------- Maz wraca do domu lekko niewyrazny: Z: Piles? M: No cos ty, ani kropelki Z: Przeciez widze, ze ledwie stoisz na nogach. Przyznaj sie. Piles? M: Nie pilem Z: Powiedz Gibraltar M: Pilem

a ja nie jem ciemnego pieczywka.... zawsze białe i chrupiące bułeczki z makiem :-) mniam a dziś zamiast kawy wypiłam herbatkę malinową, a na śniadanko zjadłam omleta hihihi to co dzisiaj? przymierzalnia czy plaża?

Dzień Dobry! Czy u Was też śnieżyca? Dominatorku: Twoje kawały są niezrównane. Wspaniale poprawiają humor! Fiołku: widzę, że niezły z Ciebie temperamencik. Chyba marzysz o jakimś przystojniaku, który przywiązałby Cię do łóżka i wymasował...uda, chyba się nie mylę? Pozdrawiam serdecznie słodką Malinkę i Maxia

Tipusiu w sumie czemu nie? takie przywiązanie do łóżka jest niczego sobie, rano zawsze trzeba mnie zrywać ;-) a przystojniak gotowy do masażu też by się przydał, hehehe masaż,masaż!!!

Czesc Tipuś! Dlaczego uzywamy słowa masaż jak kjażdy wie o co chodzi:) Prosze nie owijac w bawełne:) Jestesmy chyba dorosli

Dominatorku: Aha...więc to o to chodzi... Żartuję, ale przyznam się, że lubię używać eufemizmy. Robię do tego moją sprytną minkę i wszyscy się śmieją - i o to chodzi. No dobra - widzę, że Fiołek dziś zamiast herbatki malinowej (aczkolwiek wiemy że ta też nieźle podkręca) wypiła dziś na śniadanie drink \"marcowa kotka\". Przypadłość ta szczególnie popularna wiosną powoduje występowanie wyżu demograficznego na początku następnego roku (oczywiście jeśli dojdą do tego czynniki wspomagające jak okresowe trudności w dostawie prądu oraz nieograniczony dostęp do alkoholu)....znowu eufemizmy! No to zacznę inaczej: \"Make love not war!\" Ręka do góry kto jest przeciw!

Tipus jestes bardzo ciekawą osobą o duszy poety:) Tak mi sie wydaje aczkolwiek moge sie mylic:) Fiolek rzeczywiscie czuje wiosne:) A reszta towarzystwa to co? Śpi? Ludzie przestancie sciemniać:) chyba ze pracujecie.

Domi: masz rację co do oceny mojej osoby. Lubię \"odlatywać\": czy to będzie spacer przez zaśnieżony las, czy kręcenie się na ręcznym, czy salsa - ważny jest stan nieważkości, w który można się wprowadzić. Jestem podatna/wrażliwa na różne bodźce i łatwo ogarnia mnie euforia - w dodatku jest to ekonomiczne (nie potrzebuję do osiągnięcia tego stanu żadnych używek) .. a gdy nadchodzi wiosna czuję dodatkowo taki przypływ energii, że mogłabym góry przenosić. Tylko gdzie ta wiosna?

tez czekam z utęsknieniem na wiosne ale podobno musimy byc cierpliwi. ja juz sie powoli zegnam z Wami. Milego weekendu życze Do poniedzialku papapa

Halo, halo! To ja - WEEKEND! Proszę wyłączyć komputery i iść do domku! pa, pa pracusie

dzien dobry kochane malinatorki, ja jestem \"lekko\" zapracowany, czyli mam roboty od..... < tutaj mozna wstawic kilka niecenzuralnych slow> piatek po poludniu, pogoda do bani a na dodatek siedze w biurze i nie widac konca roboty, wiec weekend nie zacznie sie juz teraz lecz raczej wieczorem. tak czy inaczej pozdrawiam wszystkie namietne malinatorki i zycze wam udanego weekendu

semia malinatorzy! widze że chyba Was zasypało i niedojechaliscie do pracy. mi sie jakos udalo chociaż było ciezko. mam dzis niezbyt dobry humor ale daje rade:) Milego dnia

witaj Domi:) Witajcie wszyscy! 👄 ciężko się zabrać do pracy po weekendzie! oj jak mi się nie chce! u mnie śnieżyca na maxa i do tego strasznie zimno!

dziewczyny musimy się postarać poprawić humor naszemu rezydentowi! Domi uszy do góry! jesteśmy z Tobą (na dobre i na złe!) 😍

Domi już idę do Ciebie i zaraz Cię przytulę:)

dzieki musli jestes kochana ale to narazie ciezka sprawa. musze sam dac rade z tym problemem.

rozumiem Domi wiem o co chodzi no to trzymaj się! i walcz!

rozumiem Domi wiem o co chodzi no to trzymaj się! i walcz!

Dzień Dobry Kochane Misiaki! Domi: masz rację - nie dojechałam. Siedzę w domku i przez tydzień będę opiekwała się chorą rodzinką. Tak to już jest - sezon jest grypowy i wszyscy chorują. Domi: mocno trzymam za Ciebie kciuki. Wierzę, że uda Ci się rozwiązać ten problem. Przytulam Cię mocno i wysyłam moją pozytywną energię. Wczoraj spotkała mnie zabawna sytuacja. Wpadłam na chwilę po jakieś drobiazgi do supermarketu. Między alejkami hostessa reklamuje papier toaletowy. Podchodzi do niej mężczyzna, pani entuzjastycznie zachwala, a facet na to: \"Przepraszam, ale nie używam\". ...padłam ze śmiechu Malinówka, Maxio, Fiołek - odezwijcie się kochani!

Tipus niezła opowiastka. koles musi byc niezły chyba ze to byl żarcik:) opiekuj sie ładnie rodzinka i dzieki za kolejne przytulenie. trzymajcie kciuki za domiego chociaz nie mozecie mi pomóc. life is brutal! powiem Wam tylko że problem zwiazany jest z wnetrzem.

witaj Tipuś:) Tak opiekuj się rodzinką! tylko żebys sama czegoś nie podłapała!!! Domi, takie problemy są najgorsze, każdy wie o co chodzi! ja również zyczę ci szybkiego rozstrzygnięcia sprawy!

witaj Tipuś:) Tak opiekuj się rodzinką! tylko żebys sama czegoś nie podłapała!!! Domi, takie problemy są najgorsze, każdy wie o co chodzi! ja również zyczę ci szybkiego rozstrzygnięcia sprawy!