Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

Hej malinatorki kochane. odkopalem sie troche spod sniegu i pracy, chce ponadawac i.... wszyscy juz do domku poszli.. w takim razie do jutra, zycze milego wieczorku

Yo! Czesc wszystkim a wszczególności mus ktora rzadzi od rana:) Jutro urlop no nieźle - ja jeszcze mam 10 dni z zeszłego roku niewykorzystane. Milego dnia życze

hehe mała przerwa na humorek:) Domi nieźle!🌻 mi też kilka dni zostało z zeszłego roku!

I feel the train to you - czuję do ciebie pociąg :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

komputerowe są niezłe:) szczególnie ten czeski....

widzieliście spamowanie? prawie spadłam z krzesła ze smiechu!!!!

czesc malinatorki dom - super link. ja jeszcze kawki nie pilem, ale za to zjadlem 2 kanapeczki i wypilem herbatke cytrynowa mus, tobie to dobrze - jutro urlopik - a u mnie robota, robota, robota.. nie lubie zimy, ale jest jeden plus - moze jeszcze w tym roku bedzie okazja pojezdzic na nartach nie wyjezdzajac nigdzie daleko :-)

Witam wszystkich serdecznie i pędzę oglądać stronkę od Dominatorka. Musli: Jak się dziś czujesz? Pokonałaś przeziębienie?

Sorry mus ale dzisiaj mam dosyc ksiegowych. taka jedna mnie molestuje. co chwile jej sie cos nie zgadza:) ale juz wychodze na prosta. witaj max i tip. no to wracam do obliczen:)

witaj Tipuś, zdrowie juz ok Domi a fajna chociaż czy taka se? hehe:) ja dostałam właśnie robotę i kurde walczę, walczę.... 👄 buziaki

witaj Tipuś, zdrowie juz ok Domi a fajna chociaż czy taka se? hehe:) ja dostałam właśnie robotę i kurde walczę, walczę.... 👄 buziaki

hehe ja bym Cię pomolestowała ale inaczej! hehe:) jestem Zosia samosia, więc z pewnością nie zawracałabym Ci głowy!

Fajna? Taka po 50, gruba ale sympatyczna. Tylko ze strasznie nie kumata. Nie wiem co ona robi na tym stanowisku. No jakbys miala jakis problem to jestem otwarty na Twoje molestowanie:) Ty mozesz zawsze:) Zosia samosia tez moze sobie nie dawac rady czasami. Juz wszystko wyjasnione. Moge chwile odpocząć:)

wiesz co? u nas też są takie ksiegowe że czasami się również zastanawiam co one tu robią? jednak co młode to młode! czasami mnie to strasznie irytuje, a czasami boki zrywamy z \"młodymi\" z tego niekumania tych z doświadczeniem:) wiadomo o co chodzi! a młodzi ludzie nie mają pracy.....ech! żegnam się, ponieważ mam roboty od cholery! nie wiem czy dostanę ten urlop na jutro, ale jak sie nie pojawię to będzie wiadomo że się byczę!:) wrazie czego to trzymajcie sie! do Monday'a:) i miłego....

witam:) nie dostałam tego urlopu:(.... cóż zabieram się do pracy! najpierw kawa! :):):)

hahaha dobrze Ci tak. piatek i urlop to super układ. ciesze sie ze jestes na stanowisku. jakos milej od razu. zreszta biedaczku musisz tak wczesnie wstawac:) Ja tez sie napije czegos;) Milego dnia

witaj:) właśnie \"wciągam\" banana hehe:) i przypomniały mi się dyskusje dziewczyn na temat bagietek:) hi hi ja tam wolę banany strasznie zdrożały po wejsciu do Unii:( wiecie że banany zawierają dopaminę? środek który jest odpowiedzialny za dobre samopoczucie! jest jeszcze w czekoladzie:) której nie jadam:) więc nadrabiam bananami:) mi też miło w sumie ze jestem z Wami dzisiaj:)

Ja lubie banany (bez skojarzeń:)) ale czekolady za bardzo nie jadam. Chyba że orzechy:) Fajnie jakby tą dopamine sprzedawali w tabletkach, chociaz moze jest. Ale ja mam dobry humor:)

no ja też mam dobry:) chyba nie ma dopaminy w tabletkach:) ale po co nam? dopamina też wytwarza sie podczas seksu w naszych organizamch:)

czesc malinatorki, pogoda do bani ale jest przynajmniej kawa. jesli chodzi o czekolade... to jestem od niej uzalezniony !!!! dzien bez czegos slodkiego (najlepiej czekoladowego) jest dniem straconym !!! czekolada - najlepiej gorzka lub deserowa - obowiazkowy punkt programu. oczywiscie nic nie pobije dobrej goracej pitnej czekolady z pyszna ciepla szarlotka z bita smietana :-) hmm.. banany - tez sa dobre, ale nie aż tak, nie moga sie rownac tez z bagietkami ;) szkoda mus ze nie dostalas urlopu, ale za to jestes z nami, wiec w sumie cieszymy sie malinka, tipus, fiolek - gdzie jestescie ??

Podczes seksu powiadasz.Hmm... to po co tabletki:) Pewnie na discovery widzialas jakis program:)

haha domi ale jesteś zabawny!:) akurat o tym wiem z innych źródeł uczyli mnie na studiach:) widzę Maxio ze niezły łasuch z Ciebie! a ja na odwrót - nie jem słodyczy! w ogóle! poza tym trzymam linię:)

mus ale sie wkurzylas. ale prosze Cie nie rób scen:) ja tez ogladam discovery:) A to na przeprosiny: Mąż wcześniej wrócił z pracy do domu i niespodziewanie zastaje żonę, która nago leży w wymiętoszonej pościeli. - Co to kochanie? - Źle się czuję, chyba chora jestem, więc się położyłam. Małżonek chce powiesić płaszcz do szafy, a żona krzyczy: - Nie otwieraj szafy, bo tam straszy...! - Ależ kochanie, nie opowiadaj głupstw... Otwiera szafę i widzi swego sąsiada, zupełnie gołego. - No wiesz Władek, tego bym się po tobie nie spodziewał. Żona chora, a ty ją jeszcze straszysz... - Kto powiedział: \"Ostrożności nigdy za wiele!\"? - Zięć zamykając na kłódkę trumnę z teściową. hahahahahahah:):)

Hej, Trochę mnie mało ostatnio...wczoraj siadł mi po południu internet i jeszcze te choróbska dookoła, a poza tym dużo u mnie pracy...oczywiście w domu! Trudno uwierzyć, co? Ale będę miała gości - sami rozumiecie. Właśnie skończyłam sprzątać i za chwilę wychodzę na zakupy, bo w lodówce pustki totalne. Widzę fajny temacik dzisiaj mamy. Jedni wolą banany, drudzy bagietki, jeszcze inni czekoladę..a ja wam mówię - najlepszy jest seks! Prawdziwy seks! Zastępuje dopaminę z czekolady i bananów, procenty z alkoholu i rewelacyjnie trzyma linię! O! Co Wy na to?

witaj Tipuś:) Domi ja naprawdę pisałam to z usmiechem na ustach, wcale sie nie wkurzyłam! serio! słowo! tak to juz jest że nie widzimy reakcji osób z którymi piszemy! moze zabrzmiało to jakbym była wkurzona, ale mnie to rozbawiło, to tak w ramach wytłumaczenia się! zresztą nie obrażam się z takich powodów:) to żaden powód:) Tipuś masz fajnie:) pewnie się wyspałaś, ja nie mam czasu na spanie:) za sprzątanie sie wezmę za tydzień, takie na TIP TPO :) 😍

Witaj Tipuś. Powinnas nobla za to odkrycie dostac. Cos takiego. Seks lepszy od czekolady i bananów:) Dobrze wiedziec. Juz notuje:)