Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

kawa już prawie wypita! mam nadzieję że Domi nas dzisiaj odwiedzi:) co tam dziewczyny? jak humorki? czujecie wiosnę? bo u mnie już tak powoli, nieśmiało😍 ją widać:)

Wiatm kochani przy sniadanku (dzisiaj wyjatkowo buleczka maslana i kawka - obowiązkowo!) U mnie humorek taki sobie, ani dobry, ani zły. Troszke male cisnienie u nas i jestem troszke spowolniala;)Słonko jest - i owszem, ale zimno:( Kurcze..zaraz swieta..ale ten czas leci...horror formalny!!!! A jak u Was malinatorzy? Tez mam nadzieje, ze Domi dzis zajrzy!!! Pozdrawiam wszystkich z calych mych watlych dzisiaj sil:):):) BUzki na dzień dobry!!!😘 😘

Dzień Dobry! U mnie też czuć wiosnę, ale tak troszeczkę. Na razie świeci już drugi dzien piekne słońce i po raz pierwszy jadąc rano do pracy nie musiałam zrzucać z samochodu tony śniegu!

witajcie! ale się uśmiałam przed chwilą, właśnie uczyłam kopiować taką starszą ksiegową, jak ja to mówię z \"doświadczeniem\"!!!! mówię do niej control v a ona powtarza: KOMFORT V :-D Domi i co Ty na to!!!? 😍

malinko mam nadzieję, ze rozmowie z nami humorek pójdzie w dobrym kierunku z nijakiego w pozytywny!!!:) poza tym mam nadzieję że Domi się pojawi i poprawi Ci humorek! 🌻

Juz mi lepiej:):):) Ubawilas mnie tym komfortem:):) Takie przekrecanie jest szalenie smieszne!!! Tez bylam swiadkiem kilku takich sytuacji ale nic nie moge sobie teraz przypomniec - mozg mi sie zwiesil;):D:D:D Wlasnie czytam \"Lesia\" (oczywiscie nie w pracy:):) po raz wtory i powiem Wam,ze za kazdym razem gdy czytam \"stara\" Chmielewska, to konam ze smiechu. A wlasnie..lubicie jej pelne humory \"kryminalki\":):) PS> I jak...byla wczoraj u kogos \"dopaminka?\":):) U mnie..niestety nie! No chyba,ze.... z czekolady:):):)

u mnie była ...chyba z banana....:) co do Chmielewskiej to bardzo ją kiedyś lubiłam, ale już teraz nie czytam jej. własnie czekam na przesyłkę książkową, zamówiłam 3 książki Nataszy georke. Uwielbiam jej absurd! Znacie może? Postanowiłam \"je mieć\" w swojej biblioteczce, bo zawsze pożyczałam od kogoś, a teraz wreszcie będzie moja!!!!!! cieszę się jak dzieciak!

Czesc Kochane malinatorki melduje sie na posterunku, dopaminka wczoraj niestety tylko z czekolady i z lodow czekoladowych... mmniam pycha !! teraz w 3M piekne slonce i topi sie snieg. jestem przywalony robota...

Czesc Kochane malinatorki melduje sie na posterunku, dopaminka wczoraj niestety tylko z czekolady i z lodow czekoladowych... mmniam pycha !! teraz w 3M piekne slonce i topi sie snieg. jestem przywalony robota...

zapracowane malinatorki!!! i malinatorzy!!! mnie robota też przywaliła do podłogi! ale wiosna nadchodzi!!! 😍

uciekam:) do jutra! pozdrowienia dla wszystkich i dla Domiego:)

Gość zasmiecam zboki

Gość dominato
Witajcie. Nie było mnie tu ostanio ale u mnie burzliwe życie. Przede wszystkim to praca której mam w nadmiarze ale mysle że sie opłaci:) Poza tym mówiąc króko życie jest cieżkie. Fajnie że cos piszecie jeszcze. Pozdrawiam Was i ściskam mocno. Mam nadzieje że jutro sie odezwę. Domi

dzień dobry kochani:) jak co dzień kawka już jest:) zaspałam dzisiaj! ale wyszły tylko 4 minuty spóźnienia! to moje pierwsze spoźnienie w pracy od 5 lat!!! nieźle co? hehe:) 😴 miałam jakiś fajny sen, którego nie pamiętam oczywiście i to wszystko dlatego:) 😍 no to życzę miłego dnia:) 🖐️ Domi zapracowany ale bogaty hehe:) bedzie jak odbierze wypłatę:)

Dzień Dobry Malinatory! Musli: jesteś the best!!! Po prostu. Co za sumienność! Domi: co się dzieje? Czekamy na Ciebie i trzymamy kciuki! Nie zapominaj nas.

Wiatm dziewczyny i chłopaków;):):) Musli - podziwiam Cie niezmiennie!!!! U mnie z tym spoznianiem..jest roznie - to moja cholerna wada, ktora mi dokucza..ale jakos samo tak wychodzi. Osobiscie nienawidze sie spozniac..wiec zdarza mi sie nienawidziec samej siebie;):):) Naprawde Ci podziwiam!!!! Milego dnia wszystkim zycze...do weekendu niedaleko;):):)

witaj Malino Witaj Tipusiu:) ja zawsze jestem przed czasem i zawsze się wkurzam jak muszę czekać - a przeważnie tak jest jak sie umawiam z przyjaciólkami one notorycznie się spóźniają, ale zawsze im wybaczam i nigdy nie jestem na nie zła, tylko w tym czasie jak czekam:) spotkanie z nimi zawsze mi wszystko rekompensuje! :) miłego :) jeszcze tylko dwa dni!!! yes!!!

Malinówka: mamy kolejną wspólną cechę - spóźnianie się (niestety). Ja zwykle sie spóźniam, bo nie potrafię ocenić ile czasu potrzebuję na wyjście (podczas którego robię milion rzeczy) a także nie doceniam faktu, że wiele czynników zewnętrznych może zakłócić moją drogę. Im miałam bliżej tym bardziej się spóźniałam. Teraz dojeżdżam do pracy 35 km...i nie spóźniam się. Wreszcie mam komfort i nie tracę tyle nerwów (na siebie i innych) byle tak jak najdłużej

Czesc dziewczyny. Urwałem sie na chwile żeby sie z Wami przywitać no sie stęskniłem:) U mnie piekna wiosna sie zaczyna. Słońce swieci i nastrój sie poprawia. Mus powiem Ci że myslałem ze ja tylko tak mam z tym czasem a widze że nie jestem sam. Ja tez nigdy sie nie spóźniam zawsze jestem przed czasem. Do pracy przez 6 lat nigdy sie nie spoźniłem. Zawsze przed umówionym spotkaniem obliczam sobie wszystko tak żeby byc na czas a nawet wczesniej. Ta dokladnosc czasem to przegięcie ale taki jestem. Jak czekam na spożnialskich znajomych to ich w duchu przeklinam ale jak sie pojawia to juz jest ok:) Mus wieli buziak dla Ciebie siostrzyczko:) Pozdrawiam Was

witaj współtowarzyszu niedoli:) przygnieciona stertą papierów jestem dzisiaj i do końca tygodnia tak zostanie:( nic, czas na 2gą kawę:) 👄

kochane malinatorki pracują cieżko! a ja mam dzisiaj tyle telefonów że nawet do ubikacji nie mogę wyjść! chyba będzie zaraz plama na podłodze... hehe:) żegnam się bo nie wiem czy później zdążę! trzymajcie się do jutra słodkie malinatorki! a gdzie Max? papa 👄

kochane malinatorki pracują cieżko! a ja mam dzisiaj tyle telefonów że nawet do ubikacji nie mogę wyjść! chyba będzie zaraz plama na podłodze... hehe:) żegnam się bo nie wiem czy później zdążę! trzymajcie się do jutra słodkie malinatorki! a gdzie Max? papa 👄

Mus no nie ładnie:) U nas juz nie tak jak rano. Ponuro i wogóle nieciekawie. Ja tez sie żegnam bo juz moge nie zdążyc. PaPa i do jutra malinatorzy

Hello! A ja dzisiaj dopłynęłam do pracy - w strugach deszczu i topniejącego śniegu. Pełne zachmurzenie i mgła...tylko spać

Siema! Witam Was w ten piekny katowicki poranek:) Możecie mi tylko pozazdrościć:) Mus znowu tak wczesnie biedaczku wstałaś:) O 6.45 to ja jeszcze śpie. Kawka postawiła mnie na nogi i moge zacząć pracować wydajnie:) Mam nadzieje że dzis reszta sie pojawi bo ostatnio malutko nas. Miłego dnia dzieci.

witaj tatusiu!:) Tipuś u mnie dzisiaj też roztopy, ale zdążyłam przed deszczykiem, w sumie to tylko parę chwil padało, ale za to intensywnie! 😍 jeszcze tylko raz wstać i weekend!!!!!!!! oj jak potwornie się cieszę! cholera czekam na te książki co zamówiłam, myślałam że już przyjdą, ale niestety, czekam i czekam aż mi się odechciewa już czekać! 🌻 Malinka zaspała? hop, hop Malinko! where are You?👄 Maxia też dawno nie było! chyba wezmę łopatę i pojadę go odkopać! dzisiaj noc zbrodni na discovery! mmmm:) pięknie! miłego dzionka:)

I\'m here!!!!!! Dopiero wstałam..;D:D:D: He, he ale Was nabrałam. Sądże znowu, dzis jestem jak skowronek, tylko dopiero mogłam do Was zajrzec:) U mnie pogda ładniutka, za sprawą....:) :D:D: ogoda cool, pelno salonka i na deszcz sie nie zanosi. Musli, Tipusiu i Max - chuchajcie na Szewcje niech u nich pada, a nie u nas:):):) A wlasnie Musli - mialam wtedy zapytac i zapomnialam. Nie znam tej autorki, o ktorej wspomnialams. Podaj jakies co lepsze tytuly/ A czytalas moze cos Isabelle Allende? Mnie wciaga maksymalnie, szczegolnie \"Ewa Luna\" - pochlonela mnie calkiem. W koncu to autorka \"Domu dusz\":):) Domi - dobrze,ze juz jestes z nami. NAsz slodki rodzyneczku, a przepraszam..mamy przeciez Maxio!!!! Chłopaki - do dzieła!!! SŁodkie dziewczyny czekaja!!:D:D:D Ale pojechalam...ups...:):):) Tipusiu...słonko natychmiast siadaj do kompa. Komp chroni, komp radzi, komp nigdy Cie nie zdradzi!!!:):):) HI< HiI Chyba mam dobry humores:):) Musze jechac zaraz do miasta ale wroce i zobacze o czym to dzisiaj szanowni koledzy i szanowne kolezanki rozmawiaja:):) Buziaki kochani No to kiedy i gdzie sie spotykamy?:):):)