Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

hej kochane seksodopaminatorki !!! ale dzis tematy - jak tu goraco !!! melduje sie na posterunku troche mnie nie bylo i prosze jak tu goraco!!, dzis w nocy wrocilem do 3M i jestem glodny DOPAMINY w postaci wiosennej. Tipusiu, hmm. blokada kierownicy mowisz. fajne, bo wtedy obie rece sa wolne i moga sie koncentrowac na goracym twoim cialku !!! ... ups, ale wyobraznia pracuje.... wiosna WIOSNA..... mus, malinko moze dolaczycie ?. jak zwykle ostatnio mam pelno roboty i brakuje czasu na cokolwiek, jednak dolaczam sie do grupowego swietowania wiosny i orgazmowania , ups... powinno byc organizowania aktywnego wypoczynku... malinko i tipusiu, z tymi westchnieniami i odglosami to macie racje - kreci to chyba kazdego faceta, a mnie na pewno. domek kawaly jak zawsze super. jak tam dziala dopaminka od mus ? mus, daj domkowi chwile wytchnienia - jak on bez kawki wytrzyma ? no no, umuwiacie sie beze mnie ?? tez chce, wiosennie mi..

Witaj Max. Widze że humor dopisuje. To dobrze bo tu gorąco jak zauważyłeś. W sumie to prowokatorem tej zabawy jest mus i chwala jej za to. Jest najlepsza:) ja tez dzis mam malo czasu wiec rzadko pisze. nawet nie mam nowych kawałów:(

domi, masz racje mus just rules !!! mus dolej mi tez troche dopaminki, jestem spragniony prawdziwej wiosny i szalenstwa na zielonej trawce, pustej piaszczystej plazy, na polance w lesie i innych ciekawych miejscach malinko, co z toba, kobieto gdzie jestes ?? tipusiu a ty ? moze kilka podniecajacych westchnien ? ale mi sie wlaczyl tryb wiosenno-marcowy. ja mam wiosne nie tylko w sercu, czuje ja calym cialem i dusza.... hurrra wreszcie wiosna. ludzie dajcie mi cos na uspokojenie.... nie moge sie skoncetrowac na pracy.. chyba za duzo pracy jak na te pore roku... no i te tematy !!

no bardzo mi przykro, że już muszę iść do domku! szkoda Maxiu ze cię wczoraj z nami nie było! do jutra seksomalinatorzy!

no bardzo mi przykro, że już muszę iść do domku! szkoda Maxiu ze cię wczoraj z nami nie było! do jutra seksomalinatorzy!

Witajcie kochani! Jestem dziś totalnie zapracowana, zaraz wychodzę a jeszcze trochę zostało do orga...nizacji. Maxio - oszalałeś, czy jak?! Wiosna wychodzi Ci wszystkimi porami ciała! Dla Ciebie mam moje wiosenne westchnienie na pustych wydmach w Łebie. Uwaga....ooooooooch! chociaż nie - zwykle u mnie to jest ......a! a! a! aaaaaaaaaaach! buziaczki dla wszystkich zwariowanych

I ja tez dopiero teraz. Od rana zwrot głowy, potem wyjzad do miasta i dopiero od niedawna jestem. Ale widze, ze powolutku wszystcy sie odhaczamy!:0 Nie zapominamy o soie i to jest wazne, nie?:) No to Maxio - druhu ..musimy razem cos..powzdychac, prawda? razem z Tipusiem... i Dominatorkiem i Musli!!:):):) Stworzymy ..mały chórek:):) Zreszta - chłopcy bądzcie pewni-gdy dostaniecie sie w nasze rece...zapewniam,ze bedziecie jeczec z rozkoszy. takie kobiety - jak my -wycisna z Was wszystkie soczki;) i .....jeki rozkoszy:D:D:D:D Ochocho ...nie moge sie doczekac, kiedy nastapi ta piekna chwila!!:):) Buziaki dla kazdego ..małego ;) i duzego;):):):D:D:D.. i dla dziewczynek tez!!:):) Milego wieczornego, ewentualnego...orga...\\:):)

witam witam wszystkich:) ślę buziaki od samego ranka:) 😍👄

Czesc mus. Ty to jestes ranny ptaszek. Podziwiam Cie choc kto wie..... Buziak dla Ciebie od ojca:) 😘

czesc malinatorki melduje sie na stanowisku. dzis cos spokojnie i jakos tak mniej wiosenne tematy. hej do dziela, trzeba wypic kawke i do dziela - czas zeby troche poswintuszyc. mus, wczoraj tak rozbudzilas nas wszystkich. a dzis jakos tak odrobine bardziej sennie. jak zwykle duzo pracy i malo czasu...

Dzien Dobry, dzień Dobry..witam wszystkie ...bobry:):);D:D:D Ale mi sie zrymowało:) Jestem na stanowisku i tez chetnie poswintusze...jesli mi czas pozwoli;( A moze dzisiaj odwrocimy role i zamiast meczyc biedna Muysli..moze nasi mężczyzni rozpoczna \"zabawę\" hm?:) Co WY na to? ;) Dzisiaj poprosimy Was o rozbudzenie naszej wyobrazni i naszego ciałka:):):) Mus - co Ty na to? ;) Buziaki..przyjecielskie dla dziewczyn i ...erotyczno - namietne dla Domiego i m,axio:):):) 😘 😘

spokojnie, spokojnie, dzień się dopiero zaczyna! jeszcze poszalejemy! :)

Ale my jestsmy nieśmiali i wstydzimy sie:) Dobra pojade ostro. Pocałuje Was w policzek. Ups. Ale poleciałem......:)

Ale lecimy hardcorem. Chyba nas wyrzucą z forum. Ale co tam jestesmy nieokiełznani w naszych odczuciach. Teraz mus potrzymam Cie za rączke tak przez chwile. Aż sie zawstydzilem.

uwaga----> nadchodzę! no to lecimy, czerwona ze wstydu kładę Ci rączke na ramieniu! ufff!

Ale jedziesz malutka. Co za szok! Chyba delikatnie spojrzę Ci prosto w oczy jednoczesnie puszczając Twoja raczke. Dobrze że nikt tego nie widzi.

chyba się speszę jak mnie obejmiesz! jak miło jest w Twoich ramionach:) czuję sie taka bezpieczna:)

kurcze ale to szybko sie dzieje. juz jestes w moich ramionach. Ale Cie nie puszcze. Czy nie jestesmy za bardzo zboczeni?:)

ładnie powywijalismy dzisiaj żegnam się idę dalej ściskać się z Domim:) pa

ładnie powywijalismy dzisiaj żegnam się idę dalej ściskać się z Domim:) pa

Czyzby reszta malinatorów przestraszyła sie dzikiej orgii urzadzonej przez Mus i mnie. Przyłaczcie sie, jestescie dorosli. Pani prezes co jest?:) Mus chyba sie nas boją. Moze za krótko nas znaja. Kto wie....

hej, hej jak dzis intymnie. mus, domek... no no idziecie w dobrym kierunku, choc niezbyt szybko. obawiam sie ze koniec pracy przyjdzie szybciej niz wy przejdziecie do konkretow. a jutro domek bedziesz musial rozgrzac mus od poczatku.... chociaz moze o to chodzi bo samo rozgrzewanie jest przyjemne. malinko twoj namietny buziaczek jest cudny... ach moze by jednak jakas kawka .... w lodzi... na jeziorze. pani prezes tipus, gdzie jestes ?? moze bysmy troche powzdychali...

hej, hej jak dzis intymnie. mus, domek... no no idziecie w dobrym kierunku, choc niezbyt szybko. obawiam sie ze koniec pracy przyjdzie szybciej niz wy przejdziecie do konkretow. a jutro domek bedziesz musial rozgrzac mus od poczatku.... chociaz moze o to chodzi bo samo rozgrzewanie jest przyjemne. malinko twoj namietny buziaczek jest cudny... ach moze by jednak jakas kawka .... w lodzi... na jeziorze. pani prezes tipus, gdzie jestes ?? moze bysmy troche powzdychali...