Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m+d

malinowy dominator

Polecane posty

czesc kochane malinatorki, widze ze dzis domek gra tatusia - TATO wiec masz mnie tylko jednego, tylko jednego syna ( i 3 coreczki), moze jakis specjalny bonus dla mnie ;) jestem przywalony robota, jutro jade do wawy wiec znowu mnie nie ma. kawka juz wypita, bez niej nie ma zycia, ale jeszcze nie dostalem codziennej dawki czekoladowej dopaminki - czas nadrobic zaleglosci. ze wzgledu na ilosc pracy, chyba trzeba bedzie podwoic dzis dawke slodkosci,.... hmm juz sie nie moge doczekac na te pysznosci. buziaczki dla calej paczki 😘😘😘😘😘😘😘

czesc kochane malinatorki, widze ze dzis domek gra tatusia - TATO wiec masz mnie tylko jednego, tylko jednego syna ( i 3 coreczki), moze jakis specjalny bonus dla mnie ;) jestem przywalony robota, jutro jade do wawy wiec znowu mnie nie ma. kawka juz wypita, bez niej nie ma zycia, ale jeszcze nie dostalem codziennej dawki czekoladowej dopaminki - czas nadrobic zaleglosci. ze wzgledu na ilosc pracy, chyba trzeba bedzie podwoic dzis dawke slodkosci,.... hmm juz sie nie moge doczekac na te pysznosci. buziaczki dla calej paczki 😘😘😘😘😘😘😘

Some jokes:) Mama dala Jasiowi ostatnie 50 zlotych na zakupy (do wyplaty bylo jeszcze 2 tygodnie) i mowi Jaskowi: - Jasiek kupisz chleb, margaryne i kawal sera. Reszta kasy trafia na stol. Jasiek poszedl do sklepu ale po drodze spodobal mu sie misiek za cale 50 zlotych. Kupil misia i pedzi do chaty. Matka na to: jasiu, kur*a co zes ty zrobil baranie, natychmiast idz sprzedaj tego misia. Jasiek bez namyslu poszedl opchnac misia sasiadce. Wchodzi do jej mieszkania a sasiadka w łozku z jakims facetem. Nagle rozlega sie pukanie do drzwi. Sasiadka wpycha faceta razem z Jasiem do szafy. Jasiek w szafie do faceta: - Kup pan misia - Spadaj chłopcze - Bo bede krzyczal - Masz piecdziesiat zlotych i sie zamknij - Oddaj misia - Nie oddam - Oddaj bo bede krzyczal Po kilku minutach Jasiek znowu zaczyna - Kup pan misia - Spadaj chłopcze - Bo bede krzyczal - Masz piecdziesiat zlotych i sie zamknij - Oddaj misia - Nie oddam - Oddaj bo bede krzyczal Sytuacja powtarza się parenascie razy, Jasiu zarobil kasy od cholery,wraca do domu z zakupami (kawior, krewetki, szynki, i cała fure szmalu jeszcze przytargal). - Jasiek chyba Bank obrobiłes, natychmiast do ksiedza idz sie wyspowiadac. Jasiek poszedl do kosciola, podchodzi do konfesjonalu i mowi: - Ja w sprawie Misia, - spie***laj, juz nie mam kasy Pewien profesor mówi do studentów: - Proszę zadawać pytania. Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi. Na to jeden ze studentów: - Co się stanie jeśli stanę obiema nogami na szynach tramwajowych, a rękoma chwycę się przewodu trakcji. Czy pojadę jak tramwaj? Przyjechała telewizja do bacy i powiedzieli że przeprowadzą z nim wywiad, więc niech powie co robi przez cały dzień: -Jak sie obudze to pije piwo... -Ale baco, tak nie można, lepiej niech baca powie że czyta książki -No więc jak już mówiłem, gdy tylko się obudzę czytam gazetę, później ide ze Zbychem do księgarni i kupujemy skrzynkę książek i czytamy do południa. Później idziemy do biblioteki i czytamy aż do zamknięcia biblioteki, a na koniec idziemy do Stacha czytać jego rękopisy... :):):)

haha sorry nie widziałam poprzednich wypowiedzi! witaj Max. jestem w drodze z łopatą aby Cię wykopać spod tej sterty roboty!!! Domi zaraz poczytam twoje jokes! a moja poprzednia wypowiedź była do Malinki:) buziaki aha Malinko na tym drugim linku są tytuły ale dopiero teraz zobaczyłam że nie ma recenzji, ale jesteś bystra to sobie znajdziesz w neciku:) hehe

U mnie w końcu jakieś małe przejaśnienia, chmury pędzą w stronę Szwecji, więc spokojna głowa nie będzie u nas padać. Domi: Kawał o Jasiu to jeden z moich ulubionych. Jest SUPER! Dzięki za przypomnienie go. Malinka: jak Ty dobrze wyczuwasz mój nastrój. Czekam na wiosnę. Zabunkrowałam się i czekam. Ostatnio nawet nie mam pomysłów co Wam pisać, ale to tylko chwilowy brak weny. Piłam dziś wyjątkowo kawkę, ale i tak nie mam energii, a i nastrój jakiś taki melancholijny... A wiecie, że dzisiaj St. Patric`s Day?! Słyszałam też, że wg naukowców dzisiaj jest taki dzien w roku, kiedy ludzie mają najbardziej ochotę na seks i najwięcej o tym myślą. Wy też, robaczki?

Wyglada na to że mój St. Patric`s Day jest dosyc często. Szczególnie jak rozmawiam na forum z Toba Tip;)

Domi: ...ups! Życzę Ci w takim razie samych St. Patric`s Days! zielono mi...

pięknie! :) 😍 wiecie co? czytałam wczoraj że faceci myślą o seksie 96 % wciągu doby! Domi potwierdzasz? hmmm? jakoś trudno mi sobie to wyobrazić, rozumiem 70% tak jak np.ja hihi:) ale 96%! czyli każda czynność, którą wykonujecie w ciągu dnia ma w sobie pierwiastek zwiazany z seksem👄, mało tego, wychodzi na to, że we śnie też myslicie o seksie (stąd tyle tych erotycznych snów) 😍!!! Tipuś a słyszałam o męskich, porannych wzwodach? czytałam kiedyś (Domi tego nie wiem z discowery 😍) że optymalnym czasem na stosunek u panów jest 5 rano! a przypomniało mi się! ato z discovery:) wiecie kto ma (ziwrzątko) największe jadra na świecie? porównali je do wielkosci wolswagena garbusa! (nie wiem jak się pisze wolsfagen!!!! ups) ja wiem, zobaczymy czy zgadniecie, aha i nie są na zewnątrz jak u naszych wspaniałych mężczyzn!!!!

pięknie! :) 😍 wiecie co? czytałam wczoraj że faceci myślą o seksie 96 % wciągu doby! Domi potwierdzasz? hmmm? jakoś trudno mi sobie to wyobrazić, rozumiem 70% tak jak np.ja hihi:) ale 96%! czyli każda czynność, którą wykonujecie w ciągu dnia ma w sobie pierwiastek zwiazany z seksem👄, mało tego, wychodzi na to, że we śnie też myslicie o seksie (stąd tyle tych erotycznych snów) 😍!!! Tipuś a słyszałam o męskich, porannych wzwodach? czytałam kiedyś (Domi tego nie wiem z discowery 😍) że optymalnym czasem na stosunek u panów jest 5 rano! a przypomniało mi się! ato z discovery:) wiecie kto ma (ziwrzątko) największe jadra na świecie? porównali je do wielkosci wolswagena garbusa! (nie wiem jak się pisze wolsfagen!!!! ups) ja wiem, zobaczymy czy zgadniecie, aha i nie są na zewnątrz jak u naszych wspaniałych mężczyzn!!!!

uciekam już milusińscy! miłego wieczorku:) ja mam dzisiaj noc zbrodni! papa:)

uciekam już milusińscy! miłego wieczorku:) ja mam dzisiaj noc zbrodni! papa:)

Mysle ze 96% to przesada ale faceci czesto mysla o seksie. Wiele rzeczy sie z tym kojarzy i wiele słow mozna do tego dopasowac. Choc wydaje mi sie że kobiety wcale tak nie odstaja od facetów. Musli potwierdzasz? hmmm? Poranny seks jest bardzo przyjemny i poprawia nastrój na cały dzien i przyznam ze rano to świety Patryk mnie odwiedza:) A co do volkswagena:) to szczerze mówiąc nie wiem jakie zwierze ale strzelam że wieloryb. discovery i tak rules mus!

No i zaczeło lac:(:(:( A było tal ładnie... Tipusiu 0 taki kiepski nastroj..to przejsciowy..sama ostatnio mialam nastroj calkiem grobowy - choc jeszcze do konca mi nie minal. Dlatego dobrze, ze Domi wrzuca swietne kawały - od razu buzka mi sie usmiecha!!! Domi - nasza codzienna dawka dobrego humorku:):): Wiecie co...jakos ten Patryk..jest mi obojetny..... ale jezeli ma to jakis zwiazaek z ;) seksem;) :D:D. to ja wchodze:D:D::D Czy dzis odczuwam wtbitna ochote na igraszki? EE chyba raczej w normie;) Patryk is dead, right? ;D:D:D So....kiepsko z jego moca;D::D:D:D Rany..ale ja pieprze głupoty!:) Dobrze,ze jestescie fajowymi ludzmi, to wybaczycie mi na perwno te banialuki;):):) Ogarnia mnie powoli głupawka chyba z monotonii ..;) MUsli - owszem poszukam jakiejs pozycji (69?):D:D: - widzicie mam glupawke - poszukam jakies jej ksiazki i z checia poczytam. Maxio - kope lat!!!!! Witaj bracie;) Ojoj, jutro bedziesz w stolicy..to nawet blisko mnie (150km);) gdybys mial ochote - zapraszam na kawe. :) :D (dobrze,ze jutro nie ma ST, Patric, bo gdybys jednak wpadł do mnie.....:) Dobra wracam do pracy..buu Jutro weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D ia propos kiedy zrobia nam corocznego psikusa i zmienia czas na wczesniejszy?

Chrzani mi sie internet:( Dopiero odczytalam Wasze rozwazaniach o seksie. No, no Musli - nie poznaje kolezanki;):):) No pewnie,ze słyszalam o porannych wzwodach! I nie tylko słyszalam, ale ...sprawdzalam, a moze sprawdzam:):):) Mnie to fascynuje - przyznaje!!!! i nastraja..odpowiednio!! nO BO TO JEST CZARODZIJSKA PAŁECZKA:D:D:D:D:D! A powiem Wam,ze ja czesto jakos mysle o seksie...;) ale nie jestem facetem:):) Domi - dziekuje moj ulubieńcu za info:):) ;) Nigdy mnie nie zwiodłes;):)

hej dzieki mus za odkopanie spod pracy malinko, nie jest daleko masz racje, mam ochote i to nie tylko na kawke, a i partyk tez nie jest potrzebny do tego. przydaloby sie troche dopaminki nie pochodzacej z czekolady. widze ze do tego jeszcze spory temperament masz no i 69 -naprawde niezle masz pomysly!! hoho bedzie niezle ..... moge tez zapewnic ze magiczna paleczka jest w dobrej kondycji nie tylko o 5 rano, wiec na \"kawke\" mozemy sie umowic po poludniu.... ups, troche sie zagalopowalem ?! tipusiu, mowisz ze dzis powinienem myslec najbardziej o sexie ?? chyba masz racje, mysle o tym i wszystko mi sie z tym kojarzy - za duzo pracy... mus o 5 rano ?? dla ciebie ranny ptaszku to w sam raz - juz wiem dlaczego tak rano przychodzisz do pracy ;) ;) domi, kawal z misiem jest super, prosze o jeszcze !!

hej dzieki mus za odkopanie spod pracy malinko, nie jest daleko masz racje, mam ochote i to nie tylko na kawke, a i partyk tez nie jest potrzebny do tego. przydaloby sie troche dopaminki nie pochodzacej z czekolady. widze ze do tego jeszcze spory temperament masz no i 69 -naprawde niezle masz pomysly!! hoho bedzie niezle ..... moge tez zapewnic ze magiczna paleczka jest w dobrej kondycji nie tylko o 5 rano, wiec na \"kawke\" mozemy sie umowic po poludniu.... ups, troche sie zagalopowalem ?! tipusiu, mowisz ze dzis powinienem myslec najbardziej o sexie ?? chyba masz racje, mysle o tym i wszystko mi sie z tym kojarzy - za duzo pracy... mus o 5 rano ?? dla ciebie ranny ptaszku to w sam raz - juz wiem dlaczego tak rano przychodzisz do pracy ;) ;) domi, kawal z misiem jest super, prosze o jeszcze !!

witajcie🖐️ chyba wywołałam burzę! :) 😍 potwierdzam, ze kobiety też myślą, przynajmniej ja, dosyć często! :) a to zwierzę to orka:) czas kawkę łyknąć:)

aha Domi kawały extra:) hehe Tipusiu mam nadzieję, ze dzisiaj będzie lepiej.... zobacz już weekend!!!😍 Malinko potwierdzamy że kobiety też często myślą o hm hm:)!!! Max - pracuś z Cibie!

słyszeliście o filmie Kinsey? wczoraj oglądałam, film biograficzny o profesorze, który badał ludzkiezachowania seksualne. ogółem od 1 do 10 dałabym 5 ewentualnie 6. taki sobie, można obejrzeć, ale nic szczególnego! myślałam, ze się czegoś nowego dowiem, ale niestety:( :)

Siemka Mus. Widze że ten seks Ci nie daje spokoju:) Nie martw sie. Nie jestes sama:) Czekamy na reszte ekipy. Pozdrawiam i życze milego dnia. Aha. Zgadłem z tym wielorybem?

Hello super girls and super boys:) No to zaczyna sie weekend, zaczyna sie dosc seksualnie:) I w sumie dobrze, jakkolwiek by nie było, rozmowa o seksie zawsze jest przyjemna (1/100 dopaminki):):) No, ni widze, ze i Maxio..chetny za igraszki:) Oj - gdybysmy pojechali do NZ, to działo by sie, działo, nie?:) Zal mi tylko naszych chłopcóe, bo musieliby byc w ciaglej gotowosci:D:DD: wyzwolone, pelne energii i wigoru i fantazji, dziewczyny...nie dalyby spokoju...:D:D:D:D HI, HI Fajnych mamy tych chłopaków, nie dziewczyny?;) Młodzi, sprawni;), rowniez pelni wigoru...:D:D: JEDZMY, JEDZMY!!! Teraz, zaraz!!!! Ja juz chyba czuje wiosne w trzewiach:D:D:D:D Moj organizm zdecydowanie dopomina sie dopaminki..rowniez od dominatorka:):0 !!!!! x \"DO\":D:D:D:) Musli - jsk wczorajsza \"noc zbrodni\"?:) Tipusiu, aTY gdzie? Pojechalas z MAxio?:) Bez nas?:):) Caluski dla Was kochani..ide strzelic sobie 2sd kawke

Malinko już 2nd kawa? o kurde szybko! Malinko noc zbrodni była ciekawa, tylko że zasnęłam! natura rządzi sie własnymi prawami! rano wczwśnie wstaję, ale wieczorem nie mam sił i padam! Domi - zwierzę - (już pisałam wyżej) ORKA:) hehe Jedziemy!!!!!!NZ wzywa!!!! 👄

Malinko już 2nd kawa? o kurde szybko! Malinko noc zbrodni była ciekawa, tylko że zasnęłam! natura rządzi sie własnymi prawami! rano wczwśnie wstaję, ale wieczorem nie mam sił i padam! Domi - zwierzę - (już pisałam wyżej) ORKA:) hehe Jedziemy!!!!!!NZ wzywa!!!! 👄

No niestety Musli - pogoda u mnie beznadziejna- tylko spać!! Ponuro, pada i chłodno. Jak tu nie pic kawki? nie da rady., Cisnienie na dnie, ciagle sie obniza..katastrofa!!!!

Witajcie! Ale żeście się rozkręcili. Ja od wczoraj pracuję w dziale marketingu (ogromnie się cieszę!) i nie napiszę dziś za wiele. buziaczki

Rzeczywiscie pisalas wczesniej że orka. Nie wiem jak to przegapilem. Przepraszam:) Witaj Tipuś. Marketing powiadasz. No no. Obserwuje z podziwem rozwój Twojej kariery i jestem pod wrazeniem. Mam nadzieje ze jak Tylko zostaniesz Panią prezes to napiszesz cos jeszcze na forum.

Tipusiu gratulacje! widzę, że sie wspinasz po drabinie kariery! tak trzymaj👄! najważniejsze, ze Ci sie podoba! Domi nic nie szkodzi:)

Domi słoneczko: jak będę panią prezes....nie wygłupiaj się! (chyba, ze własnej firmy) tak na marginesie: całe zycie byłam asystentką i strasznie mnie to frustrowało, w koncu nie po to skończyłam studia...jeszcze rozumiem początki pracy, ale potem człowiek oczekuje czegoś więcej no i...udało się! Dziękuję za wszystkie gratulacje! Trzymajcie za mnie kciuki! Swoją drogą jestem ciekawa: ile jest takich kobiet, które mają niedosyt swojej pracy? Chciałyby robić coś pasjonującego, a tego nie robią? I dlaczego?